Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Και μιας κ λέμε για κιλα εγω ειμαι στα +3,5 αλλα το τελευταίο 1 μπήκε σε λιγότερο απο μια εβδομαδα οποτε δεν Μ φαίνονται κ πολυ καλα τα πράγματα απο δω κ πέρα! Τρωω κ ποοολλα γλυκα! Σημερα είπα να μην φαω κανένα για να παω αυριο για την καμπύλη ζαχαρου κ εχω σκάσει!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΑΝΙΕΡΑ ONDA EVOLUTION με βαση στηριξης

4 ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ- ΚΑΠΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ,οχι τις βρεφικες..

9 πετσετες μικρες

2 αντιολισθητικες πετσετες για την μπανιεριτσα (που τις βρισκω ρε παιδια?χρειαζονται?απευθυνομαι σε οσες εχουν το συγκεκριμενο μπανακι)

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ CHICCO

ΒΟΥΡΤΣΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ CHICCO

ΨΑΛΙΔΑΚΙ NUK

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΑΦΑΛΟΥ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ MUSTELLA

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ FREZYDERM

ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ SUDOCREAM η FREZYDERM?

WELEDA η FREZYDERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ?

ΓΙΑ ΝΙΝΙΔΑ FREZYDERM ABC ΛΑΔΑΚΙ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ CLINOFAR,ΣΥΡΙΓΓΕΣ, DEPON,ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ CHICCO

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS sensitive (ειναι καλα?)

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ + ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ PRODERM

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΙΑΤΩΝ PRODERM

ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΙΠΙΛΑ DR.BROWN (2ΤΜΧ) ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FREEFLOW 0-6 ΜΗΝΩΝ AVENT- ΧΩΡΙΣ BPA, ετσι για να βρισκονται..

ΡΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑΣ OTRISALIN KAI ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (μηπως ξερετε καποια αλλη μαρκα?)

ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ 20

Λοιπόν, μπανακι έχω το ίδιο και το χρησιμοποιούσα χωρίς τίποτα μέσα. Οινόπνευμα χρησιμοποιούσα το 95 βαθμών, έτσι μου ειχαν πει. Κρεμα συγκαματος της frezyderm είναι καλή, η sudocream είναι σαν στόκος, (για πολύ βαριές περιπτώσεις συγκάματος είναι καλή, αλλά όχι για κάθε μέρα). Μασαζάκι δεν του είχα κάνει ποτέ, γιατί ένιωθα ότι τον εκνευρίζω, αλλά γενικά τα προιόντα τα mustela είναι σούπερ, από ό,τι μου έχει πει μια φίλη μου που τα χρησιμοποιούσε. Μοσχοβολάει όλο το δωμάτιο. Εγω χρησιμοποιούσα όλη τη σειρα της frezyderm, ευχαριστημένη έχω μείνει. Πετσέτες και μπουρνουζοπετσέτες θα γεμισεις από δώρα που θα σου κάνουν, είναι το πιο κλασικό δωράκι για νεογέννητο, πάρε λιγότερες για αρχή και βλέπεις. Φάρμακα, ρώτα παιδίατρο καλύτερα. Μπατονέτες απαγορεύονται δια ροπάλου, μου έχει πει η παιδίατρος μου. Τα μωρομάντηλα τα pampers sensitive είναι μία χαρά, αλλά το παιδί μετά από κακάκια πρέπει να το πλένεις οπωσδήποτε με νερό και αφρολουτράκι, για να αποφύγεις τον κίνδυνο ουρολοιμώξεων κλπ. Με το μωρομάντηλο θα παίρνεις τα πολλά πολλά για να μην γίνεσαι χάλια και μετά βουρ για πλύσιμο. ;) Απορρυπαντικό προδερμ είναι μία χαρούλα, όπως και το αρκάδι το σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο. Μαλακτικό δεν χρησιμοποιούσα στα βρεφικά ρούχα, γιατί δεν ήθελα να μυρίζουν υπερβολικά στο μωρό, αλλά αυτό είναι καθαρά δική μου άποψη, δεν μου το έχει πει κανενας ειδικός:rolleyes:. Πιπίλα όποια και να πάρεις είναι το ίδιο, αν αρέσει στο μωρό έχει καλώς, αλλά να ξέρεις ότι μπορεί να δοκιμάσετε πολλές μαρκες μέχρι να βρείτε αυτή που θα του αρέσει, είναι θέμα μωρού...Ο ρινικός αποφρακτήρας μου είχε φανεί χρήσιμος, μέχρι μια μέρα που το παράκανα στο ρούφηγμα, έβγαλε αιματάκι και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό:oops:. Έκτοτε δεν τον ξαναχρησιμοποίησα στο γιο μου, αλλά τώρα σκοπεύω να ξαναπάρω, απλά θα ρουφάω πιο απαλά... Τα πανάκια για ρέψιμο είναι απαραίτητα, αλλιώς ετοιμάσου για πολλλλλά πλυντήρια...:tongue:

Ελπίζω να σε βοήθησα....

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Ο ρινικός αποφρακτήρας μου είχε φανεί χρήσιμος, μέχρι μια μέρα που το παράκανα στο ρούφηγμα, έβγαλε αιματάκι και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό:oops:. Έκτοτε δεν τον ξαναχρησιμοποίησα στο γιο μου, αλλά τώρα σκοπεύω να ξαναπάρω, απλά θα ρουφάω πιο απαλά...

AAAAAA μη τα γράφετε αυτά, φρικάρω!!!! :D

Έχω διαβάσει από κάποιες μανούλες ότι έπαιρναν από το εξωτερικό με τις κούτες κάτι μωρομάντηλα που είναι κατά 99% νερό, νομίζω τα λένε Water Wipes. Οι ίδιες έλεγαν ότι τα υπόλοιπα μωρομάντηλα είναι ο γρήγορος δρόμος για το σύγκαμα και ότι είναι πολύ κρίμα που πλέον είναι ακριβά για να τα παραγγείλεις.

Πάντως σκεφτείτε το για σαμπουάν & αφρόλουτρο το iherb (έχω κωδικό όποια θέλει για δωρεάν μεταφορικά). Έχει βιολογικά προϊόντα και ότι έχω πάρει έχω μείνει ευχαριστημένη, από τιμές (θα το δείτε) οι διαφορές με Ελλάδα είναι τεράστιες.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εγω να δεις πως ειχα φρικάρει Βάσω μου, το έβλεπα τον ύπνο μου μετά...Και μη φανταστείτε τίποτα τρελλό, όσο αιματάκι βλέπει κανείς στο χαρτομάντηλο μετα από ένα γερό συνάχι...Φρίκη μιλάμε, κλαμα (εγώ, όχι το μωρό), κακό, τηλέφωνα στην παιδίατρο...:oops:

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Και εγω freezyderm κρεμα συγκαματος

Ακομα εχω.δεν του εβαλα ποτε χωρις να χρειαζεται.

Μωρομαντιλα επισης ειναι μετρημενες οι φορες που αγορασα(pampers) παντα τον επλενε μετα απο καθε αλλαγη πανας!εξου και το εκζεμα και τωρα απ την φαγουρα και το ξυσιμο ματωνουν τα χερια μου!!!!

Αλλα το ιδιο θα κανω και στο μωρό παλι!

Απορρυπαντικα και εγω proderm και ως ασχετη πηρα και μαλακτικο(ακομα στο ντουλαπι ειναι)αλλα χρησιμοποιησα ελαχιστα για τους λογους που λεει και η papagalia!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, σας ευχαριστω ολεσ για την βοηθεια!

Αληθεια, το βραδυ αν κανανε κακα, τα πλενατε τα μωρακια σας?Δεν ξυπναγανε με το νερο?Εχω ακουσει οτι το βραδυ δεν τα πλενεις στο νιπτηρα..

Ρινικο αποφρακτηρα, ετσι για να υπαρχει, τι μαρκα προτεινετε? OTRISALIN η CLINOFAR?

F4oIp2.png

Κοριτσια, σας ευχαριστω ολεσ για την βοηθεια!

Αληθεια, το βραδυ αν κανανε κακα, τα πλενατε τα μωρακια σας?Δεν ξυπναγανε με το νερο?Εχω ακουσει οτι το βραδυ δεν τα πλενεις στο νιπτηρα..

Ρινικο αποφρακτηρα, ετσι για να υπαρχει, τι μαρκα προτεινετε? OTRISALIN η CLINOFAR?

Εννοειτε οχι μονο σε κακα.σε καθε αλλαγη πανας και με τσισα.ενταξει αν κοιμάται δεν θα κανω το λαθος να το ξυπνησω εγω για αλλαγμα!ειπαμε την δευτερη φορα ειναι ολα αλλιως!

Αν εννοεις τις αμπουλιτσες εγω οσες φορες χρησιμοποίησα clinofar ειχα παρει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Στα κακάκια, τον έπλενα πάντα και τη νύχτα. Στα τσίσα όμως, τη νύχτα δεν τον ξυπνούσα, τον λυπόμουν, αλλά προσπαθούσα να του αλλάξω πάνα, χωρίς να τον ξυπνήσω (με απόλυτη αποτυχία μπορώ να πω...:tongue:)...

Ρουφηχτήρι νομίζω είχα το οτριζαλίν...Αμπούλες έπαιρνα και κλινοφαρ, αλλά και νιβέα από το σούπερ μάρκετ.

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!

Greta τα Weleda είναι όντως πολύ καλά και αγνά καλλυντικά, και για μεγάλους και για μωρά. Έχουν πολύ ωραία λαδάκια για μωρά και όλα τους τα προϊόντα είναι πολύ απαλά. Είναι λίγο ακριβούτσικα στα φαρμακεία, δες και στο iherb για διαφορές.

D_Nasia φυσικά και μπορείς να πάρεις από πριν τα καλλυντικά του μωρού σου. Άλλωστε μιλάμε για καλλυντικά και όχι φάρμακα για να είναι δεσμευτική η άποψη του παιδιάτρου

Little star ρώτησα τους γνωστούς με μωρά και όλοι μου είπαν το ίδιο. Κοιμάται ή όχι, αν χρειάζεται άλλαγμα το πλένεις με νερό, αν θέλεις να αποφύγεις τα συγκάματα. Για τα τσισάκια μπορείς ίσως να το καθαρίσεις με βρεγμένες κομπρέσες βαμβακιού αλλά αφού θα το ξεντύσεις από κάτω έτσι και αλλιώς, καλύτερα βάλτο στη βρύση να είσαι σίγουρη :)

Σήμερα δεν ήθελα να έρθω στη δουλειά με τίποτα, νυστάζω, κρυώνω και είδα ένα απαίσιο όνειρο. Χθες το βράδυ εκεί που χαζεύαμε τηλεόραση, πάω να χαϊδέψω τη κοιλιά και νιώθω μια ξεγυρισμένη σουβλιά που φώναξα από τον πόνο. Στιγμιαία μεν, αλλά δυνατή. Άλλα πάλι και τούτο! Το εντερικό μου πάλι είναι στα χειρότερά του, έχω πάθει το αντίθετο της δυσκοιλιότητας (σόρρυ κιόλας) και έτρεχα κάθε δέκα λεπτά. Κρύωσα φαίνεται, ποιος ξέρει...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα όμορφες!

Μπήκα να γκρινιάξω αλλά βλέπω με πρόλαβε η Βάσω :tongue:

Καταρχάς boulitsa πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά αγχώθηκα λίγο όταν σε διάβασα... Ντάξει παροδικό ήταν πάει πέρασε :)

Εγώ μόλις και μετα βίας έφτασα 9:30 στη δουλειά σήμερα [ δεν έχει πολύ δουλειά αυτή τη βδομάδα ευτυχώς ] , ήμουν στο... τσακ να πάρω και να δηλώσω ασθένεια, το οποίο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς κοιμήθηκα ΧΑΛΙΑ χτες δεν μπορούσα να βολευτώ, μου κοβόταν η ανάσα, μια έσκαγα, μια κρύωνα, έβλεπα εφιάλτες και πεταγόμουνα δεν βολευόμουν με τπτ, με το ζόρι κοιμήθηκα συνεχόμενη ώρα κατά τις 6 το πρωί οπότε...σαν άρρωστη νιώθω σήμερα...

Για κιλά που λέτε [κάπου άκουσα 3.5? 3.5??? ΜΟΝΟ!!! ΤΥΧΕΡΗ!!!] έπιασα αισίως τα 9 σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις και με βλέπω να τσιμπάω διψήφιο στην εκπνοή του 2ου τριμήνου [προσπαθούσα να το αποφύγω :(] έτσι που δεν μπορώ να με συγκρατήσω και άμα θέλω να φάω... θα φάω(!).

Ευτυχώς δεν με ξετρελαίνουν τα γλυκά (από παλιά, μόνο η nucrema είναι σταθερή "αμαρτία") αλλά έχω τσακίσει ότι φρούτο βρω μπροστά μου που, ε οκ, γλυκό δεν είναι αλλά άμα τρως και ακατάπαυστα φρούτα κι αυτά τελικά παχαίνουν(!)...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα καλημερα!

Αν παχαινουν λεει τα φρουτα????με αυτα την εβγαλα στην πρωτη εγκυμοσυνη και πηρα 13κιλα!ενω τωρα εχω τσακισει τονους σοκολατας και ειμαι εκεί στα 8? νομιζω!

Θα τα χασουμε μωρε σιγα!Μην ξεχνατε μετα απο την γεννα το σωμα θελει εναν χρονο να επανελθει στα φυσιολογικα!

Κοριτσια δυσκολη μερα σημερα ειναι καπως!ουτε εγω κοιμηθηκα καλα.ο μικρος γκρινια ολη νυχτα!

Αυτο με την ζεστη και το κρυο το χω και εγω!σαν ψυχοπαθης νοιωθω..

Εχω κατσει εδω στον καναπε και πινω τον καφε μου,ενω ο γιος μου εχει βγαλει ολες τις κατσαρολες και κανει πως μαγειρευει............δεν εχω κουραγιο να σηκωθω και πρεπει να μαγειρεψω!

Φασολαδα το μενου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορτσια μου!Εμενα δυστυχως αρχισε η επισκεψη στην τουαλετα να γινεται...να το πω....δυσκολη??:oops: Μαλλον θα αρχισω τα ακτινιδια..

Ερωτηση, για να το πλυνουμε το βραδυ, το ξυπναμε η μονο αν εχει ξυπνησει μονο του και κλαιει?

F4oIp2.png

little star εγω αυτη την φορα αν κοιμαται δεν θα το ενοχλω σε καμμια περιπτωση.μπας και κοιμηθω λιγο η δολια η μανα.γιατι την ημερα θα ειναι δυσκολο να κοιμηθω με τον μικρο να τριγυρανει στο σπιτι...αλλα αν ξυπναει και κλαίει πχ να θηλασει και ειναι 4ωρες με την ιδια πανα, ε θα τον αλλαξω εννοειτε!

kashmam σημερα εχεις καμπυλη?και εγω πρεπει να παρω τον γιατρουλη μου να μου το γραψει μαζι με το τοξοπλασμα να παω να τα κανω απο βδομαδα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...