Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

αυτό μου το μαραφέτι μου το είχε δείξει προπέρσι ένας πρωτομπαμπάς [τοτε] στην παλιά μου τη δουλειά.

και με αυτό το πράγμα κατάλαβα τι ονομάζουμε αγάπη δίχως όρους του γονιού προς το παιδί του.... :rolleyes::tongue:

Χα χα χα!

Εγώ αυτά τα ρουφηχτήρια τα φοβάμαι ρε κορίτσια! Έχω βέβαια άσχημη εμπειρία από το βαφτιστήρι μου που μεγάλωσε με αυτά λόγω χοντρού προβλήματος στη μυτούλα του και ξέρω ότι δε παθαίνουν τίποτα τα μωράκια, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα το πονέσουν :cry:

Εμείς που δεν είχαμε τέτοια, πως τα κατάφερναν οι μανάδες μας;

Βρήκα στο μεταξύ αυτό το μαγαζί http://www.motherbaby.gr/ το οποίο έχει και ένα ωραίο χρήσιμο λεξικό για τις άσχετες. Έχει πάντως οικονομικές μπανιέρες και αυτό το σφουγγαράκι για να ακουμπάει και να μη γλιστράει το βρεφούλι, δείτε εδώ

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!Ειστε πολυ καλες!:D:D

Ερωτηση προς Greta:

1.Ποιο θερμομετρο σωματος προτεινεις?

Σε ευχαριστω για τις υπολοιπες συμβουλες!!

F4oIp2.png

Little star μου ειλικρινα δεν ξερω.ηθελα bosch γιατι εχω ξαδερφη στην Γερμανία. Στο μαιευτηριο οπου γεννησε αυτο χρησιμοποιουσαν στα βρεφη και αυτο της προτειναν.αυτο αγορασε εκεινη και ειναι πολυ ευχαριστημενη.δεν ξερω αν εχει πολλα μοντελα.εστειλα τον καλο μου να μου βρει τέτοιο γιατι εμεις ειχαμε νοσηλευτει στο Παιδων και μου εφερε αλλο.οταν τον ρωτησα γιατι μου ειπε αυτο του προτειναν στο prenatal!τι περιμενεις??!!οτι του πουν ειναι τελειο τους πιστευει σε θεματα με το παιδι.επρεπε να το αλλαξω το ζωον.

Ο δικος μας παιδιατρος δε ειναι κατα με τα ψηφιακα γενικα.και εχω ενα βιολογικο απ το φαρμακειο.τα υδραργυρου εχουν καταργηθει.ειναι πολυ καλο δεν λεω αλλα θελει 3' να κανει μετρηση.οσο ειναι μικρα καθονται.ο δικος μου το βλεπει και τρεχει

Αντε τωρα να εχει πυρετο να πρεπει να μετρας καθε μισαωρο και να ωριεται..δεν φανταζεστε τι γινετε!γι αυτο ηθελα ενα καλο αυτιου.και να το προτειναν αυτοι στην Γερμανια κατι θα ξερουν.και το τσεκαρε και η ξαδερφη μου.δεν εχει απόκλιση

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!Ειστε πολυ καλες!:D:D

Ερωτηση προς Greta:

1.Ποιο θερμομετρο σωματος προτεινεις?

Σε ευχαριστω για τις υπολοιπες συμβουλες!!

Αν και ακριβό, έχει πάρει πολλές θετικές κριτικές αυτό το θερμόμετρο της BRAUN, https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=braun+ntf3000

Ειδικά στο Amazon, έχει 4,5/5 αστεράκια από 241 κριτικές.

Νομίζω όμως ότι την μεγαλύτερη ακρίβεια για μωρά τα έχουν αυτά του πωπού :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βασω αν το εχεις ψαξει υπαρχει διαφορα μεγαλη απο την Ελλαδα στην τιμη?

Στην Ελλάδα το βρίσκω στα 63ευρώ το φθηνότερο ενώ το Amazon (το αμερικάνικο) το έχει 41$ (τραγική διαφορά!!!) Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς του από Αμερική :(

Στο ebay που το έψαξα, ίδια τιμή με Ελλάδα βρίσκω.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ουου!! Κοριτσιααα!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Τι παθαίνουν ρε στο καλο ολες οι έγκυες κ πέφτουν;; Πωπω φαντάζομαι τρομάρα!!! Τωρα ολα ειναι καλα φαντάζομαι;!

Κλωτσιά είχα φάει κ εγω κατα λάθος κ Μ ειπε ο γιατρός οτι δεν υπάρχει πρόβλημα προστατεύεται πολυ καλα το μωρο μεσα στο υγρό τ!

Εγω παλι δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου την εγκυμοσυνη πρώτα οι εμετοι μετα οι λιποθυμιες μετα αυτο π μας έτυχε κ χεςτηκαμε πανω μας τωρα δεν βολευομαι στον υπνο ποναει κ η πλάτη μου κ η μέση μου! Να γεννησω να ησυχασω! Να κανω μάσαζ!!!!

άυτην την εβδομαδα η γκρίνια παει σύννεφο...

Ουφ...

Α Greta για ξανατσεκαρε τα πμ μήπως τα κατάφερα;

KMwEp3.png

Στην Ελλάδα το βρίσκω στα 63ευρώ το φθηνότερο ενώ το Amazon (το αμερικάνικο) το έχει 41$ (τραγική διαφορά!!!) Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς του από Αμερική :(

Στο ebay που το έψαξα, ίδια τιμή με Ελλάδα βρίσκω.

Τοσο μεγαλη διαφορα!τα νευρα μου!εδωσε ο καλος μου 50?για την μ@λ@κι@ ppfff!!

Με δυο παιδια ομως θα πρεπει να το παρω.μου χρειαζεται ενα καλο και γρηγορο οπωσδηποτε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας βρε κοριτσάκια, ολα καλά? ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, τώρα ειμαι μια χαρά, τον μπέμπη τον ένιωσα πολυ χθες το βράδυ κ ησύχασα, θ κοιμόταν το μαναρι μ.... Βέβαια έχω κατι ωραιότατες μελανιες στον ποπο π πονάνε, αλλα οκ.... Αρχίζω κ χάνω την ισορροπία μ μ φαίνεται... Η κοιλια ειναι τεράστια σε σχέση με την πρωτη εγκυμοσύνη, δν ξέρω π θ φτάσει, ειμαι κ μικρόσωμη κ μ φαίνεται κάπως.... Απο κιλά πως τα πάτε? έχω πάρει 7,5, αλλα επειδή κανονικά ειμαι αδύνατη, αισθάνομαι σαν ν έχω πάρει 15....

Θερμόμετρο πρέπει ν παρω κ εγώ, γτ ως τώρα στη μικρή βάζαμε το κλασικό ηλεκτρονικό στη μασχαλη, αλλα με το ζόρι....

Βάσω, το μπανακι ειναι μια χαρουλα... Δε σκύβω, γονατίζω εξω απο τη μπανιερά κ έρχεται στο ύψος μ.... Πάντως κ να έσκυβα δν θα με πειραζε, καλύτερα μέσα στη μπανιερά... Εγώ είχα πέσει μωρο μαζί με τη μπανιερά όταν με έκανε η μαμά μ μπανιο, μ εχει περιγράψει την τρομάρα κ δν το ρίσκαρα ποτε. Ακόμη κ την πλαστική μπανιερά μέσα στην μπανιερά μας την εβαζα κ γονατιζα πάλι....

Βρε κορίτσια συνέχεια πεινάω, ότι κ ν φάω δν ικανοποιούμαι.... Πάντα θελω ν φάω κατι άλλο, χωρις ν ξέρω τι.... 100 κιλά θ γίνω.....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/Braun-NTF3000-Forehead-Digital-Thermometer/dp/B00M35Y2J0#

Βασω για δες αυτο!

Boulitsa ευτυχως παει περασε.κιλα και εγω εκει 7-8 δραμα η κατασταση.εγω τρωω και δεν ικανοποιουμαι με τιποτα ομως!το στομαχι παλι χαλια μονιμως!

Ο μπομπιρακος κοιμαται και εμενα δεν μου κολλαει υπνος!χαζευω στο ιντερνετ.

Α!αυτο το pinterest σπουδαιο!κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο μου και οποτε βρισκω χρονο χαζευω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω κατι σ έστειλα αλλα εσυ πέρα απο αυτο π Μ γράφεις εχει τπτ αλλο;

Σιγα να μην κατάλαβες ετσι όπως τα γράφω τι εννοώ.

Εννοω λοιπόν το τικερακι θα το φτιάξεις κ θα το βαλω εγω ( πραγμα που δεν ξέρω πως γινεται) ή θα το φτιάξεις κ θα το βάλεις εσυ ( πολυ ευχαρίστως);

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...