Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Σε ευχαριστω, το θετικο ειναι οτι ειναι μονο η αμυγδαλη..δεν εχω κανει πυρετο η συναχι..Θα δω πως θα εξελιχθει τις επομενες μερες, προς το παρον γιατροσοφια που με ανακουφιζουν παροδικα..Εννοεις να το ξεκαθαρισω με την αλλη κοπελα που θα ειναι στο δωματιο, σωστα?Εννοειται αυτο, ειναι να μην τα παρω :twisted: Συντομα θα την φτιαξω και τη λιστα κοριτσια!

Ναι με την άλλη κοπέλα εννοώ :) Αυτή που έτυχε στην φίλη μου πάντως ήταν απαράδεκτη. Να φανταστείς όταν τους έλεγαν οι κοπέλες να βγουν έξω για να μη κολλήσουν τίποτα το βρέφος, αυτοί απαντούσαν "εμείς είμαστε γιατροί, ξέρουμε τι να κάνουμε!" Μερικοί ρε παιδί μου δε καταλαβαίνουν τίποτα :cry:

Γαργάρες με σόδα και χαμομήλι. Επίσης μπορείς να κάνεις γαργάρες με το εξής: Σε ένα λίτρο νερό, ρίχνεις 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο ρίγανης (όχι παραπάνω, είναι θεόπικρο και θα σε κάψει) και κάνεις γαργάρες. Το ριγανέλαιο είναι ισχυρό αντιμικροβιακό και από τη στιγμή που δεν το καταπίνεις, δεν έχεις πρόβλημα με το μωρό.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω,πω έχετε πει πολλά κ δν σας προλαβαίνω... Λοιπόν...

Βάσω με γεια το καρότσι, καλοταξιδο! Εμείς πήραμε το inglesina γιατί είχαμε στο νου μας να κάνουμε γρήγορα το δευτερο κ θέλαμε κατι π να μας κρατήσει και για τώρα. Όντως ειναι πανάκριβο όπως λες, αλλα ήδη με τη μικρή τα εχει βγάλει τα λεφτά τ κ επειδή το πρόσεξα ειναι σαν καινούριο.. Ομως κ το δικό σ μ αρέσει πολυ, ειναι παρόμοιο στιλ. Εγώ αν δεν είχα στο νου μ να κανω άμεσα και το δευτερο, δύσκολα θα έδινα τόσα λεφτά π έδωσα, οπότε καλά έκανες...

Αθήνα, π έχεις ίδιο όνομα με την κόρη μ, για το ριλαξ η γνώμη μ ειναι ότι χρειάζεται. Μετα το πρωτο δίμηνο θα βαριέται κ το παιδί όλη μέρα στο καρότσι ή την καλαθουνα, δεν ξέρω που θα το έχεις.... Έτσι, μόλις αρχίσει να εξερευνά τον κόσμο γύρω τ κ ν πιάνει πράγματα με τα χέρια τ, θα του αρέσει ν ειναι μισό καθιστο. Εμένα με χιλιοβολεψε, έχω ενα σαν αυτό π λέει η Greta, το οποίο κάνει γύρω στα 50 ευρώ, νομίζω αξίζει.

Όσο για την αλλαξιερα, εγώ το θεωρώ τρέλα περιττό.... Εμείς για ν καταλάβεις, όταν βάλαμε την κούνια στο δωμάτιο μας, η σιφονιερα δν χωρούσε πια. Έτσι την βάλαμε δίπλα απο το μπάνιο. Βάζω πανω μια χοντρή κουβέρτα κ απο πανω σελτεδακι κ ειναι τελεια! Αν είχα πάρει κ αλλαξιερα, η σιφονιερα θ είχε παει αποθήκη.

Για το μπανακι τώρα... Τις πρώτες μερες το μωρο το κάνουμε μπάνιο στα χέρια κ τμηματικά, γιατί δν κάνει να βράζει ο αφαλος ώσπου να πέσει κ να επουλωθεί...

Μετα είχα πάρει απο το jumbo την απλή πλαστική μπανιερά π κάνει 11 ευρώ κ μέσα εβαζα ενα σφουγγάρι σαν στρώμα για να ξαπλώνει. Απο 7 μηνών κ μέχρι τώρα την κανω μπανιο σε ενα καθίσμα με ενσωματωμένο μουσαμά απο τα mothercare. Κάθεται καθιστη χωρις κίνδυνο να βγει απο τη θέση της κ την κανω μπανιο στη μπανιερά. Αν θέλετε περαιτέρω πληροφορίες πείτε μ.

Little star για το rooming in ειμαι η πλέον κατάλληλη νομίζω ν σ απαντήσω. Τη μικρή μ τη γέννησα στο Ιασώ. Έκανα rooming in κ ήμουν κ απο καισαρικη σε τρίκλινο. Η αλήθεια ειναι ότι η κατάσταση ώρες ώρες ξεφεύγει, αλλα δν μπορεις ν κανεις κ πολλά. Με το π περνάνε 10 λεπτά απο την παρατήρηση ειναι το ίδιο κ το αυτό...:evil: εγώ είχα απο επιλογή το μωρο συνέχεια μαζί μ, ακόμη κ τη νύχτα π κανονικά τα κρατάνε κ τα φέρνουν μόνο για θηλασμο, ώστε να κοιμούνται οι γυναίκες, εγώ το ζητούσα επίμονα. Όταν μέσα στη μέρα η κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο, π.χ. Όταν έφερναν καινουρια λεχώνα στο δωμάτιο κ έρχονταν 20 συγγενείς ταυτόχρονα, έλεγα στη μαία να πάρει το παιδί κ να το φέρει μόλις της πω εγώ. Έκανα κ εγώ τη βόλτα μ κ είχαν ηρεμήσει. Βέβαια ήταν Μάιος κ όχι καταχείμωνο όπως τώρα κ θα προσπαθήσω να τους τη λέω ανοιχτά αυτή τη φορα, αλλα τελικα δν μπορεις ν κανεις κ πολλά... Πάντως πάλι θα κανω rooming in, με βοήθησε πολυ ειδικά στο θηλασμο κ ήταν τελεια!:tongue:

Στα δικα μ τώρα, χθες το βράδυ έφαγα μια γερή κλοτσια απο τη μικρή κ φοβήθηκα πολυ. Σαν ν μν έφτανε αυτό, το πρωί έφαγα μια σαβούρα όλη δική μ κ τρανταχτηκα πολυ, αν κ έπεσα με τον ποπο. Δν πονάω, αλλα απο το φόβο μ δν νιώθω το μωρο πολυ... Θα περιμένω μέχρι τ βράδυ κ βλέπουμε...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Κορίτσια, καλα λέτε, θα ζητήσω ανοιχτά από τους φίλους μας να μην ερθει κανεις στο μαιευτήριο κι όποιος θέλει ας καταλάβει και στους συγγενείς θα το πω αφού γυρίσω στο σπίτι κι όλα καλά. Τώρα αν είμαι και με άλλες κοπέλες στο δωμάτιο, απλά θα ζητήσω να μπαίνουν 2-2 μέσα και τέλος.

Little Star, περαστικά σου! Αμαν με αυτά τα κρυολογήματα. Εγώ σήμερα σε μια δουλειά ξεπάγιασα και κυκλοφορούσα με το μπουφάν, σαν εσκιμώος...

Αθηνά, εμείς το ρηλάξ το χρησιμοποιήσαμε πολύ μετά τον 2ο μήνα και μέχρι τον 4ο. γιατί στο πορτ μπεμπε δεν καθόταν βέβαια και ήταν πολύ μικρός για να τον έχω στο καρότσι. Είχε και δόνηση και έπαιρνε και κανέναν υπνάκο εκεί για κανένα 20λεπτο μέσα στη μέρα.

Αλλαξιέρα- συρταριέρα, αν έχει το σπίτι ντουλάπες, δεν την χρειάζεσαι. Μπορείς να πάρεις μία από αυτές που μπαίνουν πάνω στα καγκελάκια της κούνιας.Υπάρχουν μικρα σελτεδάκια που τα στρώνεις από πάνω και τα πλένεις το πλυντήριο. Η αλλαξιέρα είναι για λίγο καιρό, μετά γίνονται πολύ κινητικά και δεν γίνεται να τα αλλάζεις εκει πάνω. Επίσης, θέλει πολλή πολλή προσοχή να μην το αφήνεις μόνο του στην αλλαξιέρα, ούτε δευτερόλεπτο, ούτε όταν είναι νεογέννητο, ακόμα κι αν νομίζεις ότι δεν κουνιέται πολύ, λόγω κινδύνου πτώσης!!! (έχουν πέσει πολλά μωράκια από αλλαξιέρες, μου είχε πει η μαια μου.)

Μπανάκια υπάρχουν πάρα πολλά, ανάλογα με το σπίτι σου επιλέγεις. Αν έχεις μπανιέρα, μπορείς να πάρεις απο αυτά που μπαίνουν με βάση πάνω στη μπανιέρα και έχουν και ένα πώμα στον πάτο, που το αφαιρείς, πέφτει στη μπανιέρα το σαπουνόνερο και τη γεμίζεις μετα απευθείας με το καθαρό νερό για ξέβγαλμα. Έχουν δύο πλευρές, μία για ξάπλωμα, όσο είναι μωράκι και μία για καθιστό, από 6 μηνων που θα κάθεται στον πωπό του. είναι κάπως έτσι: http://www.okbaby.it/it/prodotti/bagnetto/item/onda

Αν έχεις ντουζιέρα στο σπίτι, μάλλον θα σε βολέψει το άλλο με τη βάση που λες...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

boulitsa προσεχε βρε κοπελα μου.τι λες τωρα σοβαρα?καθεσαι να χαλαρωσεις σημερα μην κινεισαι πολυ.φαε λιγο σοκολατιτσα και ξαπλωσε και γραψε μας παλι.

Μαλλον εγκυμοσυνη και τουμπα πανε πακετο δεν εξηγείται αλλιως!εγω και στις δυο εγκυμοσύνες εφαγα απο μια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Boulitsa, μόλις διάβασα το μήνυμα σου!!!! Ελπίζω να είναι (και θα είναι) όλα καλά!!!! Και η μαμά μου είχε πέσει όταν ήταν εγκυος και σε εμενα και στον αδελφό μου και το θυμάται ακόμα... Φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήρες... Πολλά φιλάκια σου στέλνω, κι ας μην σε γνωρίζω. Όλα θα πάνε καλά!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Στα δικα μ τώρα, χθες το βράδυ έφαγα μια γερή κλοτσια απο τη μικρή κ φοβήθηκα πολυ. Σαν ν μν έφτανε αυτό, το πρωί έφαγα μια σαβούρα όλη δική μ κ τρανταχτηκα πολυ, αν κ έπεσα με τον ποπο. Δν πονάω, αλλα απο το φόβο μ δν νιώθω το μωρο πολυ... Θα περιμένω μέχρι τ βράδυ κ βλέπουμε...

Boulitsa μου ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να σε έχει ταράξει στις κλωτσιές... φαντάζομαι τι τρομάρα πέρασες! Καθισε, ξεκουράσου και ηρέμησε όλα θα είναι μια χαρά!

Όσον αφορά το καρότσι, είδαμε το μοντέλο 2015 της peg perego που μας είπαν ότι είναι πιο ελαφρύ. και εγώ που το έπιασα δεν μου φάνηκε δύσκολο στην μετακίνηση, τώρα θα δούμε!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα :)

Boulitsa, πρόσεχε βρε παιδάκι μου! Θα το νιώσεις το μώρο μην ανησυχείς. Έχουν και αυτά φάσεις που είναι υπερδραστήρια και φάσεις που είναι ήρεμα. Και εμένα κάποιες φορές μου δίνει κάτι κλωτσιές που πετάγομαι και άλλες φορές ίσα που την καταλαβαίνω. Πάντως εγκυούλα που να μη φάει πέσιμο δεν έχω ακούσει τελευταία! Ελπίζω όλα καλά σήμερα, να μας ενημερώσεις!

Για το καρότσι έχεις απόλυτο δίκιο. Ένας από τους λόγους που ήθελα κάτι οικονομικό είναι και ότι δεν πιστεύω ότι θα το χρειαστώ για 2ο μωρό (μεγάλο @#$#@ φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες, λέει ο λαός αλλά το προσπερνώ :) )

Το έχω δει αυτό το πλαστικό που λες για την μπανιέρα, φαίνεται βολικό για πιο μεγάλο παιδί αλλά ρε συ δε πιάνεται η μέση σου στο σκύψιμο;

D_Nasia όντως το τελευταίο της Peg-perego φαίνεται να είναι επίσης ελαφρύ, άντε καλές αγορές :)

Σήμερα έστειλα τον άντρα μου δουλειά με τη μηχανή και κράτησα το αυτοκίνητο γιατί ήθελα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Πολύ κούραση νιώθω ρε γαμώτο. Χθες άργησα στη δουλειά και αύριο θα το κλείσω πάλι το 12ωρο δυστυχώς. Θα αγγαρέψω την πεθερά μου να κάνει κανένα φαγητό γιατί δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου! Στο μεταξύ με έχει πιάσει ένας ηλίθιος πόνος στο εσωτερικό του δεξιού ποδιού ψηλά (εκεί που κλείνει το πόδι) ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο είναι και πάω σαν τη κουτσή. Γκρινιάζω το ξέρω αλλά κορίτσια αυτό με την εγκυμοσύνη που χάνεις το έλεγχο του οργανισμού σου εμένα με ταράζει. Λέω αμήν και πότε να γεννήσω να επανακτήσω το σώμα μου. Να ξέρω ρε παιδάκι μου ότι η κοιλιά με πονάει γιατί έφαγα μπούρδες, να μην είμαι μέσα στην αμφιβολία σε φάση "τώρα αυτό τι είναι; το έντερο ή το μωρό;"

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Α και για να μη ξεχνάμε το καλλιτεχνικό μας ρεπορτάζ, τελικά είναι έγκυος και η Μαριέττα Χρουσαλά, αγόρι λέει περιμένει (τι άλλο!) και μάλιστα τον Φεβρουάριο. Είναι λέει στον 5ο μήνα.

Τι διάολο, στους οχτώ μήνες γεννάνε οι διάσημες :confused:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Good morning

Πως ειστε κοριτσια?εμεις ετσι και ετσι!

Το βραδυ κοιμησα τον μικρο σε εμας γιατι με τρελανε ο αντρας μου φερ'τον και φερ'τον στο κρεβατι και καποια στιγμη απλα ξυπνησα απο μια κλοτσιά στην κοιλια!!! :shock::cry:

Το τι πονος και φοβος μαζι δεν ηξερα απο που μου'ρθε!ευτυχως το μωρο το νοιωθω και επισης με ποναει το στομαχι μου τρομερα.πιο πολυ εκει την εφαγα!

Βασω ετσι εχω γινει και εγω.και ετσι λεω αντε να γεννησω να τελειωνουμε.ευχομαι μην το μετανιωσω μετα!αλλα πραγματικα δεν την παλευω αλλο με ενα μικρο στο σπιτι.

Παρομοιος πονος με πιανει εμενα οταν κουραζομαι πολυ.στο δεξι ποδι πανω ψηλα(καπου εκει στον πωπο:oops:)δεν ξερω αν εννοεις το ιδιο εγω μετα δεν μπορω να κανω βημα.και ολα αυτα σε συνδιασμο με την μεση!

Ουυυυφ!γκρινιαξα και εγω!

Σημερα δεν εχει μαγειρεματα εχουμε παστιτσιο απο χθες!μονο χουχουλιασμα!:cool::cool:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ντροπή σας πέσατε να το φάτε το κορίτσι :tongue:

(αυτό με το ενα+ενα θέλω κι εγώ τη συνταγή ε! :P)

Προφανώς η "ρεπόρτερ" και ο "άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος" έχουν αίσθηση των εβδομάδων/μηνών όση εγώ με .... το πως φτιάχνεται ένα διαστημόπλοιο (μην το ψάξετε...καμία :cool:)..

είναι και αρχές του μήνα η δήλωση θα έγινε Οκτώβρη δλδ σου λένε οι άνθρωποι:

Φλεβάρη γεννάει-->9ος

Γεναρης-->8ος

Δεκεμβης-->7ος

Νοεμβρης-->6ος

Οκτωβρης-->5ος

(!)

Ορίστε αμέσως μην δείτε μια λαμπερή παρουσία να εγκυμονεί να πέσετε να τη φάτε :twisted::twisted::tongue::tongue::tongue::tongue:

[btw με βάση τα στοιχεία από εγχώριες "σταρ" 2 είναι στο γκρουπ μας.. η Παπαθωμά κάπου διάβασα έχει ΠΗΤ αρχες Φλεβάρη]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κοριτσια!Ναι, αλλη μια διασημη..να μου πεις, τι αναγκη εχουν αυτες?Αυτες ξενυχτανε,ξεσκατιζουν κλπ?Μπαααα...εχουν τις 50 Φιλιππινεζες απο πισω!Ετσι κανω και εγω οχι 1 αλλα 51 μωρα!!:shock::shock:

Λοιπον, ηρθε η ωρα για την λιστα μου σχετικα με μπανιο-καλλυντικα!Περιμενω γνωμες!

ΜΠΑΝΙΕΡΑ ONDA EVOLUTION με βαση στηριξης

4 ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ- ΚΑΠΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ,οχι τις βρεφικες..

9 πετσετες μικρες

2 αντιολισθητικες πετσετες για την μπανιεριτσα (που τις βρισκω ρε παιδια?χρειαζονται?απευθυνομαι σε οσες εχουν το συγκεκριμενο μπανακι)

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ CHICCO

ΒΟΥΡΤΣΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ CHICCO

ΨΑΛΙΔΑΚΙ NUK

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΑΦΑΛΟΥ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ MUSTELLA

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ FREZYDERM

ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ SUDOCREAM η FREZYDERM?

WELEDA η FREZYDERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ?

ΓΙΑ ΝΙΝΙΔΑ FREZYDERM ABC ΛΑΔΑΚΙ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ CLINOFAR,ΣΥΡΙΓΓΕΣ, DEPON,ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ CHICCO

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS sensitive (ειναι καλα?)

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ + ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ PRODERM

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΙΑΤΩΝ PRODERM

ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΙΠΙΛΑ DR.BROWN (2ΤΜΧ) ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FREEFLOW 0-6 ΜΗΝΩΝ AVENT- ΧΩΡΙΣ BPA, ετσι για να βρισκονται..

ΡΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑΣ OTRISALIN KAI ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (μηπως ξερετε καποια αλλη μαρκα?)

ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ 20

F4oIp2.png

Καλημερα κοριτσια!Ναι, αλλη μια διασημη..να μου πεις, τι αναγκη εχουν αυτες?Αυτες ξενυχτανε,ξεσκατιζουν κλπ?Μπαααα...εχουν τις 50 Φιλιππινεζες απο πισω!Ετσι κανω και εγω οχι 1 αλλα 51 μωρα!!:shock::shock:

Λοιπον, ηρθε η ωρα για την λιστα μου σχετικα με μπανιο-καλλυντικα!Περιμενω γνωμες!

ΜΠΑΝΙΕΡΑ ONDA EVOLUTION με βαση στηριξης

4 ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ- ΚΑΠΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ,οχι τις βρεφικες..

9 πετσετες μικρες

2 αντιολισθητικες πετσετες για την μπανιεριτσα (που τις βρισκω ρε παιδια?χρειαζονται?απευθυνομαι σε οσες εχουν το συγκεκριμενο μπανακι)

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ CHICCO

ΒΟΥΡΤΣΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ CHICCO

ΨΑΛΙΔΑΚΙ NUK

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΑΦΑΛΟΥ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ MUSTELLA

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ FREZYDERM

ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ SUDOCREAM η FREZYDERM?

WELEDA η FREZYDERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ?

ΓΙΑ ΝΙΝΙΔΑ FREZYDERM ABC ΛΑΔΑΚΙ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ CLINOFAR,ΣΥΡΙΓΓΕΣ, DEPON,ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ CHICCO

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS sensitive (ειναι καλα?)

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ + ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ PRODERM

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΙΑΤΩΝ PRODERM

ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΙΠΙΛΑ DR.BROWN (2ΤΜΧ) ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FREEFLOW 0-6 ΜΗΝΩΝ AVENT- ΧΩΡΙΣ BPA, ετσι για να βρισκονται..

ΡΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑΣ OTRISALIN KAI ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (μηπως ξερετε καποια αλλη μαρκα?)

ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ 20

Πετσετουλες εχω 3σετ (σωματος προσωπου)και ενα μπουρνουζι(das)θα παρω ενα μπουρνουζι ακομα για το μπεμπε ιδιας μαρκας πετσετες δεν αγοραζω αλλες.θα κλεψω ενα σετ απ τον μικρο.

Θερμομετρο σωματος chicco εννοεις αυτο για το αυτακι?κανει γυρω στα 50??αν ναι ΜΗΝ το παρεις ειναι αχρηστο.εστειλα τον καλο μου πριν εναν χρονο να μου παρει ενα bosch αυτιου και μου πηρα chicco.ειναι αχρηστο.το παιδι να ψήνεται κυριολεκτικα και αυτο δειχνει 37,μετα απο λιγο 37.2 μετα 36.8 και ο μικρπς να εχει 39!δεν το χρησιμοποιω κλαιω τα λεφτα!

Οινοπνευμα παρε απ το φαρμακειο το 95° ειναι ασπρο μπουκαλι.δεν βλεπεις τι εχει μεσα.κανει 10?αλλα αξιζει.αυτο πρεπει.εγω εχω ακομα φαντασου το οποιο θα το χρησιμοποιήσω και στο μπεμπε.

Κρεμες και καλλυντικα προτιμω freezyderm(γνώμη μου)

Μπατονετες απαγορευονται οχι στα μωρα μονο ακομα και σε εμας.με την ακρη της πετσετας οτι εχει τρεξει απ το αυτι καθαριζεις ΜΟΝΟ!πιστεψε με επειδη ειχαμε σοβαρο θεμα καποτε μας εχουν δει πολλοι ωρλ ολοι το ιδιο μου εχουν πει.

Φυσιολογικο ορο θα σου προτεινα να παρεις ενα μπουκαλι μεσαιου μεγεθους απ το φαρμακειο με 2ευρω συν μια σύριγγα και να ριχνεις εσυ στο μωρο.συμβουλη απο παιδιατρους που εχω γνωρισει.ειναι απατη οι αμπουλες.δεν προσφερουν τιποτα παραπανω.σε ενα απλο συναχι θες 50? σε αμπουλες.ενω εγω εχω ενα μπουκαλι ορο απ τον χειμωνα και ακομα εχει μεσα.και εχουμε αρρωστησει 1000φορες!

Ρινικος αποφρακτηρα ο παιδιατρος μου εχει απαγορεψει να χρησιμοποιω γιατι επιδεινωνει την κατασταση λεει.εγω εχω ενα της chicco και οταν μπουκωνει πολυ το βαζω στην μυτουλα και ρουφαω εγω τις μυξες(μην φρικαρετε πρωτομανουλες εχει φιλτρο δεν ερχονται στο στομα μας)

Αυτες ειναι οι συμβουλες μου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

εγω εχω ενα της chicco και οταν μπουκωνει πολυ το βαζω στην μυτουλα και ρουφαω εγω τις μυξες(μην φρικαρετε πρωτομανουλες εχει φιλτρο δεν ερχονται στο στομα μας)

Αυτες ειναι οι συμβουλες μου!

αυτό μου το μαραφέτι μου το είχε δείξει προπέρσι ένας πρωτομπαμπάς [τοτε] στην παλιά μου τη δουλειά.

και με αυτό το πράγμα κατάλαβα τι ονομάζουμε αγάπη δίχως όρους του γονιού προς το παιδί του.... :rolleyes::tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...