Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta, εγώ απλά το googlαρα και μπήκα. Σου ζητάει νομίζω να κάνεις και μια εγγραφή.

βρε κορίτσια, εγώ έχω κι άλλο θέμα. Στο γιο μου, αν και τον γέννησα σε ιδιωτικό, είχα κάνει rooming in. Όμως, ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, ήταν άνοιξη και δεν υπήρχαν όλες αυτές οι ιώσεις. Τώρα το καταχείμωνο, φοβάμαι πάρα πολύ και γενικά μη σας πω ότι προτιμώ να μην έρθει και καθόλου ο κόσμος, παρα να έρχονται όλοι πάνω από το μωρό. Και αν έχω κι άλλη κοπέλα στο δωμάτιο, θα έχω και τους δικούς της επισκέπτες. Στο δημόσιο, μπορείς να ζητήσεις να σου παίρνουν το μωρό στο θάλαμο νεογνών, τουλάχιστον στο επισκεπτήριο;

D NASIA, μιαμ μιαμ...μουστοκούλουρα...

Καλησπερα!Εγω γενναω στο ΙΑΣΩ , θα παω σε δικλινο και θελω και εγω rooming in..δεν ειχα σκεφτει οτι θα αντιμετωπισω τετοια θεματα, διοτι απο οτι ξερω, στα δωματια με rooming in μπαινουν 2 2 οι επισκεπτες!Κ αν δεν θες καποια στιγμη να βρισκεται το μωρο μεσα , το λες στις μαιες και το παιρνουν..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμας!

Στρωσιμο ειχε σημερα το προγραμμα!!σαλονο-τραπεζαρια γιατι τα αλλα εγιναν την προηγουμενη εβδομαδα!αν και τα περισσοτερα τα εκανε ο αντρας μου ομολογω κουράστηκα!

Χρειαζομαι μασαζ!και αυριο εχει συνεχεια πλυσιμο-σιδερωμα κουρτινων!

little star κρυωσες?ετχομαι να περασει συντομα!

Κοριτσακια στα δημοσια δεν το περνουν το μωρο.το εχεις μαζι σου!εγω δεν θα εχω επισκεψεις.εδω δεν θελαμε στον μικρο που γεννηθηκε μες στον Αυγουστο,σιγα που θα ενημερωσω τωρα οτι γεννησα!!!!Λιγοι και καλοι!3μερουλες ειναι θα περασουν!οσοι θελουν να ερθουν ας ερθουν την Ανοιξη :oops::oops:

Ντρεπομαι που σκεφτομαι ετσι αλλα εχω ενα αγχος τον μικρο που δεν θα εχουμε καν αποστειρωση φανταστειτε και τις επισκεψεις!

Τελος παντων θα δειξει....

Σας καληνυχτιζω κοιλουμπες!μοοουυυτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημεεεεερα, καλή εβδομάδα!!!!

Τι κάνετε??? Μεγαλώνετε;;;;

Εμείς περάσαμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο γιατί ο μπαμπάς μας-to-be μας βγήκε νοκ-αουτ με κρύωμα και την έβγαλε στον καναπέ, ενώ εγώ ... εξασκήθηκα στις σούπες/τους λαπάδες και λοιπά... ευχάριστα αλλά ... από απόσταση για να μην κολλήσω κι εγώ

(από την άλλη το διπλό κρεβάτι όλο για πάρτη μου δεν με χάλασε μην σας πω ψέμματα:twisted::twisted::twisted::cool:)

ευτυχώς την κυριακή ήταν καλύτερα και κάναμε μια μικρή βόλτα μέχρι το mall, πήραμε έναν αέρα...μωρουδιακών στο prenatal (και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ξέρουμε την τύφλα μας και πρέπει να ... μελετήσουμε :? ) και παρατηρώντας τις οικογένειες με μωρά παιδιά που είδαμε....20 μωρά-μωρά είδα, 20 διαφορετικά καρότσια είδα να τα πηγαίνουν ...

Ερώτηση:

Relax είχατε για το μωρό σας οι δευτερο+ μανάδες; Θα μας χαρίσουν ένα πρακτικά αχρησιμοποίητο (το μωράκι για το οποίο αγοράστηκε μένει στο εξωτερικό μόνιμα και πρακτικά το χρησιμοποίησε μόνο για 15 μέρες και την επόμενη φορά που ήρθε ελλάδα ήταν πολύ μεγάλο). Όπου relax εννοώ ένα που είναι σαν... καθισματάκι ξαπλωτό και έχει επάνω ένα ...στεφανάκι που του κρεμάς παιχνίδια για να παίζει το μωρό.

Ήταν ψιλοακριβό όταν αγοράστηκε (πριν 5 χρονια) απλώς δεν έχω καταλάβει τι ... χρησιμότητα έχει ακριβώς :oops:

Ερώτηση 2:

Βλέπαμε εκεί στο prenatal κάτι σιφονιέρες που είχαν αλλαξιέρα από πανω και μετά άνοιγε το απο πάνω και έβγαινε από μέσα ενα "μπανάκι" να το πω...

Από την άλλη βλέπαμε και κάτι αλλαξιέρες που ήταν ..σκέτες χωρίς τπτ άλλο (και επίσης κάποιες είχαν γύρω γυρω ένα πετσετέ υλικό ενώ άλλες ήταν σκέτο το πλαστικό)...

Υπάρχει λόγος να αγοράσουμε σιφονιέρα με ολόκληρο το .. οικοσύστημα απο κάτω ή μόνο το actual στρωματάκι της αλλαξιέρας αρκεί? Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι περιτυλιγμέο με πετσέτα ή (η λογική μου αυτό λέει) καλύτερα να βαζω εγώ πετσέτα από πάνω ώστε να την βγάζω να την πλένω κιόλας;

Σε αυτή την περίπτωση να υποθέσω ότι υπάρχουν ανεξάρτητα μπανάκια να αγοράσω ε? :oops:

Μια βοήθεια για την αΖχετη παρακαλώ... :oops::?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :) καλή εβδομάδα :)

Τέλειο το τραγουδάκι Greta :)

Περαστικά στη Little star και στο dad-to-be-σύζυγο της Βάσως :)

Ήθελα και εγώ βόλτα τη Κυριακή που ήταν και τα μαγαζιά ανοιχτά αλλά προτίμησα να κάτσω σπίτι να κρεμάσουμε τις κουρτίνες επιτέλους, έχουν γίνει σίριαλ, τις έχω κατεβάσει εδώ και 10 μέρες :oops:

1S7cp2.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Την είχα δει πιο παλιά θα την ψάξω να την βρω!!!! Περιμένω την επόμενη.....:D :D

Γεια σου!,Μην αγχωνεσαι με τις λιστες!Τη δικια μου σχετικα με τα λευκα ειδη την ειδες?Σε λιγες μερες, θα φτιαξω και λιστα για μπανιερα-καλλυντικα!Να λυσουμε και εκει αποριες!

Αχχχχχ και εγώ το ίδιο αισθάνομαι ότι είμαι τελείως ασχετη. Πάντως πιστευω αλλαξιέρα - μπανιερο μαζι πιστευω οτι ειναι περιττό!! Σήμερα θα πάμε να δούμε στο mothercare μια κουνια που μας άρεσε! Για το καρότσι Inglesina τι εντυπώσεις έχετε??

καλημεεεεερα, καλή εβδομάδα!!!!

Τι κάνετε??? Μεγαλώνετε;;;;

Εμείς περάσαμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο γιατί ο μπαμπάς μας-to-be μας βγήκε νοκ-αουτ με κρύωμα και την έβγαλε στον καναπέ, ενώ εγώ ... εξασκήθηκα στις σούπες/τους λαπάδες και λοιπά... ευχάριστα αλλά ... από απόσταση για να μην κολλήσω κι εγώ

(από την άλλη το διπλό κρεβάτι όλο για πάρτη μου δεν με χάλασε μην σας πω ψέμματα:twisted::twisted::twisted::cool:)

ευτυχώς την κυριακή ήταν καλύτερα και κάναμε μια μικρή βόλτα μέχρι το mall, πήραμε έναν αέρα...μωρουδιακών στο prenatal (και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ξέρουμε την τύφλα μας και πρέπει να ... μελετήσουμε :? ) και παρατηρώντας τις οικογένειες με μωρά παιδιά που είδαμε....20 μωρά-μωρά είδα, 20 διαφορετικά καρότσια είδα να τα πηγαίνουν ...

Ερώτηση:

Relax είχατε για το μωρό σας οι δευτερο+ μανάδες; Θα μας χαρίσουν ένα πρακτικά αχρησιμοποίητο (το μωράκι για το οποίο αγοράστηκε μένει στο εξωτερικό μόνιμα και πρακτικά το χρησιμοποίησε μόνο για 15 μέρες και την επόμενη φορά που ήρθε ελλάδα ήταν πολύ μεγάλο). Όπου relax εννοώ ένα που είναι σαν... καθισματάκι ξαπλωτό και έχει επάνω ένα ...στεφανάκι που του κρεμάς παιχνίδια για να παίζει το μωρό.

Ήταν ψιλοακριβό όταν αγοράστηκε (πριν 5 χρονια) απλώς δεν έχω καταλάβει τι ... χρησιμότητα έχει ακριβώς :oops:

Ερώτηση 2:

Βλέπαμε εκεί στο prenatal κάτι σιφονιέρες που είχαν αλλαξιέρα από πανω και μετά άνοιγε το απο πάνω και έβγαινε από μέσα ενα "μπανάκι" να το πω...

Από την άλλη βλέπαμε και κάτι αλλαξιέρες που ήταν ..σκέτες χωρίς τπτ άλλο (και επίσης κάποιες είχαν γύρω γυρω ένα πετσετέ υλικό ενώ άλλες ήταν σκέτο το πλαστικό)...

Υπάρχει λόγος να αγοράσουμε σιφονιέρα με ολόκληρο το .. οικοσύστημα απο κάτω ή μόνο το actual στρωματάκι της αλλαξιέρας αρκεί? Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι περιτυλιγμέο με πετσέτα ή (η λογική μου αυτό λέει) καλύτερα να βαζω εγώ πετσέτα από πάνω ώστε να την βγάζω να την πλένω κιόλας;

Σε αυτή την περίπτωση να υποθέσω ότι υπάρχουν ανεξάρτητα μπανάκια να αγοράσω ε? :oops:

Μια βοήθεια για την αΖχετη παρακαλώ... :oops::?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Την είχα δει πιο παλιά θα την ψάξω να την βρω!!!! Περιμένω την επόμενη.....:D :D

Αχχχχχ και εγώ το ίδιο αισθάνομαι ότι είμαι τελείως ασχετη. Πάντως πιστευω αλλαξιέρα - μπανιερο μαζι πιστευω οτι ειναι περιττό!! Σήμερα θα πάμε να δούμε στο mothercare μια κουνια που μας άρεσε! Για το καρότσι Inglesina τι εντυπώσεις έχετε??

Λοιπον, εγω πηρα μετα απο αρκετη μελετη το TRILOGY! Συστημα 3 σε 1, θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε τον 1ο καιρο..Ομορφο ειναι, πρακτικο, κλεινει ευκολα, χωραει στα πορτ μπαγκαζ μας και ειναι καπως πιο ελαφρυ απο αλλα, πχ peg perego..Επισης, μοσχοπουλαει...οποτε...

F4oIp2.png

Αθηνα περαστικα στον μπαμπα σας!

Να σου πω την αληθεια εγω δεν ειχα μπανακι αλλαξιερα κτλ...ενταξει μου φυγει λιγο η μεση και καπως αργα ανακαλυψα το πλυντηριο!Ω ναι!τελεια αλλαξιερα!Αυτη τη φορα θα παρω μια αλλαξιερα απ το Ικεα το σφουγγρακι το απλο και θα βαζω ενα σελτεδακι για τυχον ατυχηματα.ωστε το βγαζεις και το πλενεις.επισης το υφασμα της αλλαξιερας βγαινει και πλενεται επισης!

Ή μπορει να παρω μια αλλη(νομιζω εχω δει στα jumbo)

η οποια μπαινει πανω στην κουνια με βαση νομιζω!το θεμα μου ειναι οτι την κουμια θα την μονταρουμε λιγο αργοτερα γι αυτο και δεν εχω αποφασισει!

Οσον αφορα το ριλαξ δεν ειχα στον πρωτο γιο!τωρα να ναι καλα η ξαδερφη μου το εδωσε!ειναι της chicco εχει και δονηση και ειναι σουπερ!εκει καθεται το μωρουλι χαλαρωνει το κουνας παιζει ειναι τελειο απλα δεν το ειχα στον μικρο λογω οικονομικων!

Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιιιιγο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνα περαστικα στον μπαμπα σας!

Να σου πω την αληθεια εγω δεν ειχα μπανακι αλλαξιερα κτλ...ενταξει μου φυγει λιγο η μεση και καπως αργα ανακαλυψα το πλυντηριο!Ω ναι!τελεια αλλαξιερα!Αυτη τη φορα θα παρω μια αλλαξιερα απ το Ικεα το σφουγγρακι το απλο και θα βαζω ενα σελτεδακι για τυχον ατυχηματα.ωστε το βγαζεις και το πλενεις.επισης το υφασμα της αλλαξιερας βγαινει και πλενεται επισης!

Ή μπορει να παρω μια αλλη(νομιζω εχω δει στα jumbo)

η οποια μπαινει πανω στην κουνια με βαση νομιζω!το θεμα μου ειναι οτι την κουμια θα την μονταρουμε λιγο αργοτερα γι αυτο και δεν εχω αποφασισει!

Οσον αφορα το ριλαξ δεν ειχα στον πρωτο γιο!τωρα να ναι καλα η ξαδερφη μου το εδωσε!ειναι της chicco εχει και δονηση και ειναι σουπερ!εκει καθεται το μωρουλι χαλαρωνει το κουνας παιζει ειναι τελειο απλα δεν το ειχα στον μικρο λογω οικονομικων!

Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιιιιγο!

Βοήθησες βοήθησες ευχαριστώωωω!!! :)

απλώς ρε γμτ δεν έχω επαφή ιδιαίτερη με μωράκια (από φίλες μου που έχουν κάνει παιδιά τα κάναν πιο μικρές -και τότε δεν .. καταλάβαινα τι πέρναγαν ήμουν σε άλλη φάση:oops:- και πλέον είναι παιδάκι 4-5 χρονων και όχι μωράκια και οι υπόλοιπες... δεν το χουν στο πλάνο άμεσα ) και πραγματικά νιώθω λίγο ...χαμένη...

Και όλοι θέλουν να βοηθήσουν δεν λέω αλλά τελικά.. καταλήγω με ένα κεφάλι καζάνι και χωρις να έχω βγαλει συμπέρασμα(!) :?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα εγω δεν ειχα επαφη με μωρακια,εμεινα εγκυος στα 24 και γεννησα πριν κλεισω τα 25!οι φιλες μου ουτε ηταν ουτε ειναι σε φαση και εγω παω για το δευτερο χαχα!οι συννειφαδες μου 7 χρονια μεγαλυτερες και οι δυο, και η μια εκανε μωρακι 5μηνες πριν.οποτε καταλαβαινεις!ολα μονη μου τα περασα τα εψαξα και τα βρηκα!μην φρικαρεις!θα τα βρεις ολα θα δεις..ειναι πολυ ευκολα απλα σου φαινονται τωρα βουνο και ειναι λογικο..ειμαστε προορισμένες γι αυτο εξ αλλου!

Ξε αγχωσου και απολαυσε το(ξερω ειναι κλισε αλλα ειναι μονο η αλήθεια)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Χθες πήγαμε σε κάτι φίλους για βραδινή χορτόσουπα και είχαμε μαζί μας και ένα μπέμπη 1 έτους. Όπως καταλαβαίνετε, την έπρηξα την κοπέλα στις ερωτήσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε.

Όσον αφορά το relax μου επιβεβαίωσε αυτό που μου είπε και ο άντρας μου. Είναι ανάλογα το παιδί. Κάποια βολεύονται απίστευτα, κάποια δεν το θέλουν καθόλου. Ο χθεσινός μπέμπης π.χ. ούτε που το χρησιμοποίησε.

Μπανιέρα θα χρειαστεί σίγουρα, το πόσο μεγάλη δεν έχει σημασία. Αν εξυπηρετεί το μπάνιο πάντως, η λύση να την έχεις επάνω στο πλυντήριο είναι ιδανική. Εμάς είναι δίπλα δίπλα νιπτήρας με πλυντήριο, οπότε θα πάρω μια απλή μπανιερίτσα και τέλος.

Αλλαξιέρα μπορείτε να αγοράσετε αλλά πολλές μαμάδες τελικά βολεύονται στο να στρώνουν στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας ένα σελτέ και μετά την πετσέτα αλλάγματος και να αλλάζουν/ντύνουν εκεί το μωρό. Η ξαδέλφη μου πάντως που πήρε έπιπλο αλλαξιέρα, τελικά ουδέποτε την χρησιμοποίησε ως αλλαξιέρα. Επίσης αν έχετε κάποιο βολικό έπιπλο μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε αλλαξιέρα και να μην μπαίνετε σε έξτρα έξοδα πχ. αυτό ή αυτό

Πάντως αυτή η φίλη μου πρότεινε να πάρω μόνο τα πρώτα ρουχάκια του παιδιού (+σαλιάρες, λαβέτες κλπ) καρότσι για την μεταφορά του και καλάθι ή port bebe για τον ύπνο, τα πράγματα για το μπάνιο του και μερικά μπιμπερό, αποστειρωτή και θερμαντήρα. Τα υπόλοιπα μου λέει θα σε οδηγήσει το μωρό. Με ξεάγχωσε πάντως είναι η αλήθεια και ο μπέμπης της είναι τόσο χαρούμενο και δραστήριο παιδάκι που για ακόμα μια φορά μου επιβεβαίωσε ότι αν είναι οι γονείς καλά, μια χαρά θα είναι και το παιδάκι και ας μην έχει τον πλήρη εξοπλισμό.

spourgitaki η επιλογή του μαιευτηρίου εξαρτάται από τα νοσοκομεία που συνεργάζεται ο γιατρός σου. Κάποιοι συνεργάζονται μόνο με ιδιωτικά, κάποιο είναι μόνο στο δημόσιο, κάποιοι και στα δύο. Άρα ρωτάς τον γιατρό σου για τις διαθέσιμες επιλογές και διαλέγεις.

D_Nasia να προσέξεις το βάρος μόνο στο Peg-perego γιατί συνήθως είναι λίγο βαριά και δυσκολεύουν στην μεταφορά. Εγώ το απέκλεισα γιατί μου είναι αδύνατο να το σηκώσω μόνη στη σκάλα. Το Inglesina όντως πουλάει σαν τρελό, αλλά τα 715 ευρώ που το έχει χαμηλότερη τιμή το skroutz εμένα δε τα αντέχει η τσέπη μου. Σίγουρα είναι καταπληκτικό καρότσι και ελαφρύ. Προτίμησα το Hauck Malibu XL που βγήκε χοντρικά στα 400 ευρώ και παρέχει επίσης κάθισμα αυτοκινήτου και πορτ-μπεμπέ, σίγουρα δεν είναι τόσο όμορφο όσο το Inglesina αλλά από κριτικές που διάβασα από άλλους γονείς ήταν όλες θετικές.

papagalia στο δημόσιο το μωρό το έχεις πάντα μαζί σου εκτός από την μία φορά την ημέρα που το παίρνουν για μπανάκι οι κοπέλες και για να το δει ο παιδίατρος. Πάντως δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα να ζητήσεις από τις οικογένειές σας να μην ανακοινώσουν την γέννα παρά μόνο αν βγείτε από το νοσοκομείο (όπως είπε και η Greta)

LITTLE_STAR Περαστικά σου βρε, είσαι καλύτερα σήμερα; Να το ξεκαθαρίσεις αυτό στο ΙΑΣΩ γιατί τον Μάρτη που πήγα σε φίλη που είχε επιλέξει rooming in σε δίκλινο, η φίλη μου είχε μέσα μόνο 2 άτομα τη φορά όπως είπες αλλά η άλλη κοπέλα είχε φέρει όλο το σόι. Και που κάναμε παράπονα, μας έγραψαν κανονικά. Ερχόταν οι νοσηλεύτριες, τους έβγαζαν έξω και σε 5 λεπτά ήταν πάλι μέσα όλοι. Λες και παίζαμε τη γάτα και το ποντίκι :evil: Περιμένουμε λίστα για τα είδη μπάνιου :D

Quinsey περαστικά στον αντρούλη σου, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα. Τα μαγαζιά με τα μωρουδιακά είναι σκέτος πονοκέφαλος τελικά. Προσωπικά καθόλου δε με βοηθάει όλος αυτός ο καταιγισμός πραγμάτων και εκνευρίζομαι με τις πωλήτριες (όπως και με αυτές στα καλλυντικάδικα) που προσπαθούν να σε πείσουν ότι όοοοολα είναι απαραίτητα. Πλέον θα κάνω μόνη μου έρευνα αγοράς και θα πηγαίνω μόνο για να αγοράσω συγκεκριμένα πράγματα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

LITTLE_STAR Περαστικά σου βρε, είσαι καλύτερα σήμερα; Να το ξεκαθαρίσεις αυτό στο ΙΑΣΩ γιατί τον Μάρτη που πήγα σε φίλη που είχε επιλέξει rooming in σε δίκλινο, η φίλη μου είχε μέσα μόνο 2 άτομα τη φορά όπως είπες αλλά η άλλη κοπέλα είχε φέρει όλο το σόι. Και που κάναμε παράπονα, μας έγραψαν κανονικά. Ερχόταν οι νοσηλεύτριες, τους έβγαζαν έξω και σε 5 λεπτά ήταν πάλι μέσα όλοι. Λες και παίζαμε τη γάτα και το ποντίκι :evil: Περιμένουμε λίστα για τα είδη μπάνιου :D

Σε ευχαριστω, το θετικο ειναι οτι ειναι μονο η αμυγδαλη..δεν εχω κανει πυρετο η συναχι..Θα δω πως θα εξελιχθει τις επομενες μερες, προς το παρον γιατροσοφια που με ανακουφιζουν παροδικα..Εννοεις να το ξεκαθαρισω με την αλλη κοπελα που θα ειναι στο δωματιο, σωστα?Εννοειται αυτο, ειναι να μην τα παρω :twisted: Συντομα θα την φτιαξω και τη λιστα κοριτσια!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...