Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Estel όλα καλά τώρα ε;

Greta θ προσπαθήσω να σ στειλω πμ τους κωδικούς μου κ όοοοταν θελήσεις φτιάξε Μ ενα. Δεν ειναι οτι βαριέμαι αλλα προσπάθησα 3 φορές κ δεεεεν...

Νομίζω θελει πητ 23/2 ΤΕΡ 19/5 κ κύκλος καθε 28 κοριτσάκι βάλε ενα οποίο σ αρέσει!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Estel, φαντάζομαι την αγωνία που θα πέρασες!!! Ευτυχώς που όλα είναι καλά!!! Πρέπει να σου πω ότι σκέφτομαι κι εγώ να γεννήσω στο Αρεταίειο, αλλά δεν έχω ιδέα πώς είναι. Επίσης, εχω δικό μου γιατρό, ιδιώτη, που συνεργάζεται με το Αρεταίειο, αλλά με ανησυχεί αυτό που ακούω, ότι τις καισαρικές τις κάνουν οι ειδικευόμενοι, αφού πρόκειται για πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Προσωπικά, από τη στιγμή που σκοπεύω να πληρώσω το γιατρό μου, ως ιδιώτη, θα ήθελα να μου κάνει ο ίδιος την εγχείρηση, από την αρχή μέχρι τα ράμματα. Ξέρεις όμως, αν μπορώ να του ζητήσω κάτι τέτοιο; Ή πρέπει να πάω στο ιδιωτικό με το οποίο συνεργάζεται επίσης;

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλημέρα κοριτσακια και καλο μηνα!!

Estel καταλαβαινω την τρομαρα που πηρες!ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο!και εμεις προχθες ειχαμε πτωση απ την καρεκλα σχιστηκε ο αγκωνας του!

Επαθα σοκ γιατι το κραταγε και νομιζα οτι επαθε το χειροτερο!Ολα καλα ομως ευτυχως!Συντομα θα κυνηγαμε δυο ζουζουνια!!

papagalia εμεις εχουμε χαλι απο το Ικεα.δεν γλιστράει και ειναι σουπερ.

Ο παιδιατρος μου ειχε απαγορεψει να εχει χαλι ο μικρος στο δωματιο του μεχρι να γινει ενος χρονων!

Για το Αρεταιο που λες δεν ξερω τι γινετε.η ξαδερφη μου παντως εκει γεννησε και τα ανελαβε ολα ο γιατρος της.δεν την ακουμπησε αλλος.γιατι να μην τον ρωτησεις χυμα?τι θα γινει δηλαδη?

Εγω στον δικο μου γυναικολογο κανω τις πιο απιστευτες ερωτησεις που μπορεις να σκεφτεις!!!

Χθες εγραψα ενα κατεβατο και δεν σταλθηκε.ειχε παει αργα και δεν ειχα υπομονη να ξαναγραψω!δεν θυμαμαι τι αλλο σας εγραφα!σημερα ο μπαμπας μας δουλευει αλλα για λιγο!το προγραμμα εχει σουπερ,ψωνια για το σπιτι!!

Αυτα προς το παρον τσουπρες!φιλιααααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Papagalia, και ο δικός μου γιατρός συνεργάζεται και με ιδιωτικά, το Ρέα και το Λητώ, αλλά εγώ επέλεξα το Αρεταίειο! Εκεί γέννησα τον μπόμπιρα το Μάρτιο του 2013, και δε μετάνιωσα για την επιλογή μου! Εξαρτάται βέβαια και απο τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας. Σίγουρα δεν έχει τις ξενοδοχειακές υποδομές των ιδιωτικών μαιευτηρίων, αλλά όσον αφορά στο προσωπικό, μόνο καλά λόγια έχω να πω! Σίγουρα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο γιατρός σου! Εγώ γέννησα φυσιολογικά, παρουσία και ενός ειδικευμένου, και δεν είχα κάποιο παράπονο. Αυτό που αναφέρεις σχετικά με την καισαρική, δε νομίζω ότι ισχύει. Δεδομένου ότι ο γιατρός θα πληρωθεί απο εσένα, για ποιο λόγο να μην κάνει ο ίδιος την καισαρική? Θα σου πρότεινα να πας μια βόλτα να δεις απο κοντά το μαιευτήριο.

Κάτι που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα είναι ότι είχε αίθουσα θηλασμού! Ένας χώρος μόνο για μανάδες ,όπου μπορούσες να θηλάσεις ήρεμα χωρίς να είσαι κάτω απο τα βλέμματα των επισκεπτών!

Υπήρχε σημαντική καθοδήγηση και στο θέμα του θηλασμού, πράγμα που εκτίμησαν ιδιαίτερα!

Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τα πράγματα όταν θα έρθει η στιγμή να ξαναπάω!!!

Δεν αποκλείεται να έχουμε και τον ίδιο γιατρό!?

Greta, περαστικά και στο δικό σου ζουζούνι! Πρέπει να είμαστε τέρατα ψυχραιμίας, γιατί λογικά ψιλοατυχήματα θα υπάρχουν! Εμένα πάντως την ώρα που έπεσε ο μικρός, η κοιλιά μου είχε γίνει πέτρα απο την τρομάρα!!!

Καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση!!!!

Πω πω Greta!!! Περαστικά του του μικρούλη!!!!! Δώσ΄του ένα φιλάκι από μένα!!!

Ευχαριστουμε πολυ!!το χει ξεπερασει ηδη καταλαβαινεις....εχει χτυπησει αλλες 45.693 φορες!!

Εχει γινει ζιζανιο :evil:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Από σήμερα έχουμε επίσημα και καρότσι! Τελικά πήγαμε και κλεισαμε το Hauck που σας έγραψα. Μας το άφησε από 380 ευρώ. Περάσαμε πριν και από ένα πρατήριο Ήρα που έχουμε κοντά, μπας και δούμε τίποτα άλλο αλλά ή που δεν είχε τίποτα, ή που πέσαμε σε άσχετη πωλήτρια. Νομίζω πάντως ότι για τα λεφτά του το Hauck είναι καλή επιλογή. Στο μαγαζί με το καρότσι ρώτησα και γενικά το τι πράγματα θα χρειαστώ αλλά έχω την εντύπωση ότι η πωλήτρια των βρεφικών μου έλεγε μπούρδες! Προσπαθούσε να με πείσει ότι το χειροκίνητο θήλαστρο είναι καλύτερο από το νοσοκομειακό ενώ δεν υπάρχει μαμά που να έχω ρωτήσει που να μη μου έχει πει το αντίθετο! Μετά μου έλεγε ότι θα δώσω οπωσδήποτε χαμομήλι ή τήλιο στο βρέφος κάτι το οποίο από τις ομάδες θηλασμού ξέρω ότι αν θηλάζεις αποκλειστικά δεν ισχύει. Εντάξει, σίγουρα θα είμαι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να μην μπορώ να θηλάσω αλλά αν το πάρω και ως δεδομένο, νομίζω ότι θα σαμποτάρω τον θηλασμό από την αρχή. Λέω εγώ τώρα...

Σήμερα κορίτσια είχα μεγάλη εξάντληση. Ίσως επειδή τελευταία δεν παίρνω όλο τον σίδηρο που πρέπει, τι να πω δε ξέρω. Πάντως από εκεί που τα μεσημέρια γυρνούσα σαν την άδικη κατάρα, πλέον πάει 2:30-3:00 και κουτουλάω!

Ο καλός μου βγήκε σήμερα, είχαμε κανονίσει να πάμε σε μία συναυλία αλλά τελικά εγώ δεν αντέχω. Ο καημένος με άφησε με βαριά καρδιά :cry: Τουλάχιστον έχω άπλετο χρόνο να χαζεύω όλο το βράδυ στο pinterest! Μου έχει καρφωθεί η ιδέα να φτιάξω μόνη μου ένα mobile με πάνινα origami καραβάκια και πελαργούς, αν το καταφέρω θα σας το δείξω.

Papagalia, από την στιγμή που τον γιατρό σου τον πληρώνεις, του ζητάς ό,τι θέλεις. Είτε γεννήσεις ιδιωτικά, είτε δημόσια αυτός πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Και για να σε φοβίσω λιγάκι, 3 φίλες μου με 3 διαφορετικούς γιατρούς που γέννησαν ιδιωτικά στην Αθήνα, και οι 3 με καισαρική, σε καμία το ράψιμο δεν το έκανε ο μαιευτήρας. Μπήκανε ίσα για να κάνουν την τομή και να βγάλουν το μωρό και το ράψιμο το άφησαν στους βοηθούς. Ωστόσο να ξέρεις ότι ο ειδικευόμενος στο δημόσιο έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον βοηθό στο ιδιωτικό. Ο αριθμός των περιστατικών που βλέπει ένας ειδικευόμενος είναι απείρως μεγαλύτερος από αυτόν του ιδιωτικού. Όπως και να έχει, ζήτα ξεκάθαρα να μάθεις την διαδικασία. Το δικαιούσαι.

Greta έχει δίκιο ο παιδίατρος, μέχρι τον ένα χρόνο το μόνο που μπορείς να βάλεις στο δωμάτιο είναι βαμβακερό κιλίμι που το πλένεις και στο πλυντήριο. Τα χαλιά μαζεύουν σκόνη και ακάρεα και μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.

Καλό σαββατόβραδο σε όλες σας :) Φιλάκια και να έχετε μία όμορφη Κυριακή :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Καλό μήνα και καλή Κυριακή :)

Πολύ κούραση εχτές, τελικά στρώσαμε και εμείς, μόνο στο σαλόνι και στη τραπεζαρία, δεν άντεχα άλλο, ούτε τις κουρτίνες κρέμασα, είχα καταρρεύσει στις 3 η ώρα. Μάλλον σήμερα θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα.

Πρώτα όμως θα ψήσω ψωμάκι, έχω ζυμώσει και θα φάμε ζεστό ψωμάκι με βραστά αυγουλάκια όταν ξυπνήσει ο άντρας μου :)

Βάσω με γεια το καινούριο σας καρότσι, πολύ καλή επιλογή έκανες :)

Έχω μαζέψει και εγώ άπειρες ιδέες DIY στο pinterest για το παιδικό δωμάτιο, αλλά τίποτα δεν έχω κάνει ακόμα, μόνο μια κουβερτούλα ξεκίνησα να πλέκω, δύσκολο σχέδιο αλλά μου αρέσει πολύ και ελπίζω να βγει ωραία στο χρώμα που τη φτιάχνω, σαν αυτή που παρήγγειλες εσύ από τη Νέα Ζηλανδία :)

Σχετικά με το μαιευτήριο κορίτσια εγώ νόμιζα ότι θες δεν θες θα γεννήσεις όπου συνεργάζεται ο γιατρός σου, δλδ, μπορώ να γεννήσω στο Έλενα ας πούμε?

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

Spourgitaki, η αλήθεια είναι ότι γεννάς σε μαιευτήριο με το οποίο συνεργάζεται ο γιατρός σου. Ο δικός μου απλά, συνεργάζεται και με ιδιωτικά και με το Αρεταίειο, γι΄αυτο έχω αυτό το δίλημμα. Από ό, τι ακούω πάντως, μάλλον το Αρεταίειο θα προτιμήσω.

Βάσω, με γειά το καρότσι!!!! Είναι τέλειο! Καλές βόλτες!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλημερα κοριτσακια μεσα απ το παπλωμα!! :) :) :)

Spourgitaki ονειρευομαι αυτο το ψωμακι σου τωρα με τα αυγουλακια!Γεια στα χερια σου!

Βρε κοριτσια εγω γιατι δεν μπορω να μπω σ αυτο το pinterest??:confused::confused:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κορίτσια όμορφα!!!

Εχω χαθεί εξαιτίας της μετακόμισης και της προσαρμογής!! Αλλά έμπαινα σας διαβαζα και χαίρομαι που όλες είστε καλά, έχουμε ξεπεράσει τις αδιαθεσίες του πρώτου διαστήματος και προχωράμε δυναμικά!!!! :D

Εγώ πριν μια βδομάδα μαζεψα το σπίτι από την μετακόμιση και τώρα έχουν αρχίσει τα άλλα χαλιά κουρτίνες και παιδικό δωμάτιο! Για καρότσι προσανατολιζόμαστε στο peg perego book το μοντελο ομως 2015, το τριπλό γιατί μας συμφέρει στην τιμή. Κούνια έχω δει μια στα mothercare και αύριο απόγευμα θα παω να τη δω... Έχω ψιλοθολώσει με τα αρχικά πράγματα που πρέπει να έχουμε όταν θα γεννηθεί το παιδί και σκέφτομαι από εβδομάδα να αρχίσω τις λίστες. Πότε πρέπει να αρχίσουμε να τα ψωνίζουμε??

Την Πέμπτη έχουμε γιατρό και θα δούμε πάλι το ταρζανάκι μας!!! Πλέον την παρουσία του την κάνει αισθητή όλο και συχνότερα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σημερα είμαι μόνη το πρωί, ο αντρούλης έχει δουλειά, και σκέφτομαι να κάνω μουστοκούλουρα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Greta, εγώ απλά το googlαρα και μπήκα. Σου ζητάει νομίζω να κάνεις και μια εγγραφή.

βρε κορίτσια, εγώ έχω κι άλλο θέμα. Στο γιο μου, αν και τον γέννησα σε ιδιωτικό, είχα κάνει rooming in. Όμως, ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, ήταν άνοιξη και δεν υπήρχαν όλες αυτές οι ιώσεις. Τώρα το καταχείμωνο, φοβάμαι πάρα πολύ και γενικά μη σας πω ότι προτιμώ να μην έρθει και καθόλου ο κόσμος, παρα να έρχονται όλοι πάνω από το μωρό. Και αν έχω κι άλλη κοπέλα στο δωμάτιο, θα έχω και τους δικούς της επισκέπτες. Στο δημόσιο, μπορείς να ζητήσεις να σου παίρνουν το μωρό στο θάλαμο νεογνών, τουλάχιστον στο επισκεπτήριο;

D NASIA, μιαμ μιαμ...μουστοκούλουρα...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλημερα κορίτσια όμορφα!!!

Εχω χαθεί εξαιτίας της μετακόμισης και της προσαρμογής!! Αλλά έμπαινα σας διαβαζα και χαίρομαι που όλες είστε καλά, έχουμε ξεπεράσει τις αδιαθεσίες του πρώτου διαστήματος και προχωράμε δυναμικά!!!! :D

Εγώ πριν μια βδομάδα μαζεψα το σπίτι από την μετακόμιση και τώρα έχουν αρχίσει τα άλλα χαλιά κουρτίνες και παιδικό δωμάτιο! Για καρότσι προσανατολιζόμαστε στο peg perego book το μοντελο ομως 2015, το τριπλό γιατί μας συμφέρει στην τιμή. Κούνια έχω δει μια στα mothercare και αύριο απόγευμα θα παω να τη δω... Έχω ψιλοθολώσει με τα αρχικά πράγματα που πρέπει να έχουμε όταν θα γεννηθεί το παιδί και σκέφτομαι από εβδομάδα να αρχίσω τις λίστες. Πότε πρέπει να αρχίσουμε να τα ψωνίζουμε??

Την Πέμπτη έχουμε γιατρό και θα δούμε πάλι το ταρζανάκι μας!!! Πλέον την παρουσία του την κάνει αισθητή όλο και συχνότερα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σημερα είμαι μόνη το πρωί, ο αντρούλης έχει δουλειά, και σκέφτομαι να κάνω μουστοκούλουρα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Γεια σου!,Μην αγχωνεσαι με τις λιστες!Τη δικια μου σχετικα με τα λευκα ειδη την ειδες?Σε λιγες μερες, θα φτιαξω και λιστα για μπανιερα-καλλυντικα!Να λυσουμε και εκει αποριες!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...