Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αθήνα φανταζεσαι??κλαιω χαχαχαχχαχαχααχ μοναδικη εμπειρια!!!

Μολις σκοτωθηκα και μπηκα να γραψω τον πονο μου!εκλεισα την μπαλκονοπορτα με ολη μου την δυναμη πανω στο δαχτυλο μου.σχιστικε σε δυο σημειο και φυσικα βγαζει και αιμαααα!!!με πιασανε τα κλαμματα ποναει μεχρι το κοκκαλο!ο μικρος δε με χαιδευει και λεει καλο μαμα,καλο!!!πεθανα ξανα!!

Βασω σε ζηλευω με τα φρου φρου!να τα χαρειτε ολα!τελεια και η κουβερτουλα!

Boulitsa μην αγχωνεσαι με την κορη σου.ειναι και μικρη ακομα..και τι θα γινει αν κοιμαστε ολοι μαζι?τιποτα!!!

Εγω προσπαθω τωρα 15-20 μερες να συνηθισει το κρεβατι του γι αυτον,για να μην του χαλαμε τον υπνο καθε τρεις και λιγο που θα ξυπναει το μωρο!σημερα ξυπνησε στις4 και ηρθε παλι τρεχοντας!με αγκαλιαζε με ολη του την δυναμη(ειμαι χαζο μαμα)και κοιμηθηκαμε ολοι μαζι.το μεσημερι ευτυχως συνηθισε και κοιμαται στο δωματιο του!

Ολα θα γινουν κοριτσακι μου!με τον εναν η με τον αλλον τροπο..θα μας καθοδηγησει η ζωη μονη της!

Εδω μαυρισε ο τοπος!παλι βροχες βλεπω!

Σπανακοριζο για σημερα το μενου!!!

(Εγω θα φτιαξω και εναν ντακο με ξεσικωσες Βασω χθες)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ ου βρε Greta, πρόσεχε παιδάκι μου! Δεν υπάρχει ο πόνος στο δάχτυλο. Ακόμα θυμάμαι που ήμουν 6 χρονών και μου έκλεισαν κατά λάθος το χέρι με την πόρτα του αυτοκινήτου. Βάλε και κανά πάγο, μη σου πρηστεί.

Boulitsa δεν ξέρω πως είστε από χώρο αλλά αν χωράνε και τα 2 παιδιά στο δωμάτιο, μη το φοβηθείς και πιέσεις το μεγάλο να βγει. Πρώτα από όλα, να ξέρεις ότι μόνο του θα φύγει όταν θα αρχίσει να ξεβολεύεται. Π.χ. άμα σας ξυπνάει το μωρό, να δεις πως θα θέλει την ησυχία του. Μετά, αυτά που λένε ότι θα γίνει μαμόθρεφτο το παιδί κλπ απλά δεν ισχύουν. Τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση όταν η οικογένεια τους προσφέρει πλήρη ασφάλεια και ειδικά στον ύπνο που αισθάνονται ευάλωτα. Συγκριτικά να το δεις μόνο, ποιες γενιές είναι πιο "κολλημένες" στους γονείς, οι πρόσφατες που οι γονείς πίστευαν ότι το παιδί πρέπει να πηγαίνει από 3-6 μηνών στο δωμάτιό του ή οι παλιότερες που κοιμόταν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο;

Κορίτσια έχω ερωτευτεί τις κουβέρτες και τα πράγματα που φτιάχνει η κοπέλα σε αυτό το μαγαζί. Είναι βέβαια ακριβούτσικα αλλά είναι και χειροποίητα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ βρε Βασω πω πω..δεν θελω να το φανταζομαι ανατριχιασα!τραυματικη εμπειρια σου εχει μεινει!

Τα ρουχαλακια υπεροχα και να φανταστεις οτι καποιες μανουλες πλεκουν για τα μικρα τους απ ολα!νοιωθω αχρηστη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ωχ ου βρε Greta, πρόσεχε παιδάκι μου! Δεν υπάρχει ο πόνος στο δάχτυλο. Ακόμα θυμάμαι που ήμουν 6 χρονών και μου έκλεισαν κατά λάθος το χέρι με την πόρτα του αυτοκινήτου. Βάλε και κανά πάγο, μη σου πρηστεί.

Boulitsa δεν ξέρω πως είστε από χώρο αλλά αν χωράνε και τα 2 παιδιά στο δωμάτιο, μη το φοβηθείς και πιέσεις το μεγάλο να βγει. Πρώτα από όλα, να ξέρεις ότι μόνο του θα φύγει όταν θα αρχίσει να ξεβολεύεται. Π.χ. άμα σας ξυπνάει το μωρό, να δεις πως θα θέλει την ησυχία του. Μετά, αυτά που λένε ότι θα γίνει μαμόθρεφτο το παιδί κλπ απλά δεν ισχύουν. Τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση όταν η οικογένεια τους προσφέρει πλήρη ασφάλεια και ειδικά στον ύπνο που αισθάνονται ευάλωτα. Συγκριτικά να το δεις μόνο, ποιες γενιές είναι πιο "κολλημένες" στους γονείς, οι πρόσφατες που οι γονείς πίστευαν ότι το παιδί πρέπει να πηγαίνει από 3-6 μηνών στο δωμάτιό του ή οι παλιότερες που κοιμόταν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο;

Κορίτσια έχω ερωτευτεί τις κουβέρτες και τα πράγματα που φτιάχνει η κοπέλα σε αυτό το μαγαζί. Είναι βέβαια ακριβούτσικα αλλά είναι και χειροποίητα...

Αρχικά, όντως τελεια ολα αυτά τα πραγματάκια.... Βλέπω έχουν πάρει τα μυαλά σ αέρα κ σένα κ δεν μπορεις ν αντισταθείς στις αγορές- μην παρεξηγείςαι, τα λέω ν τα ακούω εγώ, εσυ πρωτο μάνα εισαι, δικαιολογείσαι....;) εγώ η τρελή π δν κρατιέμαι τι να πω? τουλάχιστον έχω τη δικαιολογία ότι τα έχω ολα ροζ κ δν μ κάνουν για αγόρι!:tongue:

Greta και Βάσω, ακριβως αυτή ειναι η επιθυμία μ, ν τα έχω κ τα δυο στο δωμάτιο.... Ο άντρας μ ομως διαφωνεί, αλλα κ εμένα δν με χαλάει να της φτιάξουμε δωμάτιο κ αν θελει να πηγαίνει, αν όχι οκ.... Απλά φοβάμαι αυτό, ότι θα της χαλάσει ο ύπνος, όχι ότι κοιμάται ακόμα πάντα σερί.... Πρέπει οπωσδήποτε να της κανω δωμάτιο, δν υπάρχει πια σαλόνι, εχει γινει παιδότοπος, ασε π νιώθω ότι πια χρειάζεται ένας χώρος έστω για να παίζουν με το καλό και τα δυο... Όσο για τον ύπνο, δν το βλέπω ν κοιμάται στο άλλο δωμάτιο, λόγω ζήλειας, φόβου κλπ... Νομίζω ομως τουλάχιστον πρέπει ν προσπαθήσουμε για το τυπικό τ πράγματος...:oops:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!

Σημερα έστειλα τον μικρο στο σχολειο (γιατι δεν πηγε όλη την εβδομαδα λόγω αρρώστιας) και ξανακοιμηθηκα!!! Κ δεεεεν μαγείρεψα παράγγειλαμε γύρο! Μια χαρά...

Ρε συ Greta δεν μπορω να το βαλω αυτο το κωλοτικερακι να σ δωσω τους κωδικούς μου να το βάλεις εσυ;

Boulitsa μου σε ευχαριστώ!

Εγω παλι απο αγορές δεν μπορω να Πω οτι θα κανω γιατι το κοριτσι μπορεί να φορέσει κ μπλε (που εχω πολλα) αλλα κ τα ουδέτερα χρώματα. Το αγόρι δεν παίζει να φορέσει ροζ οποτε σε καταλαβαίνω πρεπει όντως να ψωνίσεις.μαλιστα προβλέπεται να μην πάρω τπτ για την μπουμπού τωρα αν πάρω...μετα το καλοκαιρι!

Προς το παρόν εχω σκάσει να πάρω χριστουγεννιάτικα κ να στολισω!!!

Τωρα η φίλη γειτονισσα κ νονά της μπεμπακι ειπε θ στολίσει 11/11! Αντε μετα να κρατηθώ μεχρι 1/12 εγω!

Πλάκα πλάκα εσείς ποτε στολισετε;

KMwEp3.png

Άστα να πάνε Boulitsa! Μου ήρθε και μήνυμα από τα Prenatal ότι έχουν εκπτώσεις 30% στον ρουχισμό και 50% σε επιλεγμένα είδη βόλτας, μπάνιου κλπ και δεν κρατιέμαι!

Η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα από το αν κοιμούνται μαζί σας ή όχι, είναι ωραίο να έχουν το δωμάτιό τους για παιχνίδι ή ξεκούραση. Και εμείς έτσι είμαστε τα πρώτα χρόνια με την κόρη του άντρα μου. Κοιμόμαστε μαζί αλλά είχε το δωμάτιό της για το παιχνίδι. Μην αγχώνεσαι πάντως, δεν χρειάζονται και πολλά. Αρχικά μπορείς να βάλεις έναν καναπέ ή ένα κρεβάτι και ένα χοντρό χαλί/μοκέτα και το σημαντικότερο είναι να φτιάξεις αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια. Το ΙΚΕΑ πάντως έχει αρκετά καλές και φθηνές λύσεις συν ότι τα παιδιά καλώς ή κακώς καταστρέφουν γρήγορα τα έπιπλά που χρησιμοποιούν καθημερινά και δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία λεφτά. Με τα χρόνια και ανάλογα με τις απαιτήσεις των παιδιών προχωράς σε αντικατάσταση. Μη σκας από τώρα για χρώματα και διακόσμηση. Φτιάξε ένα χώρο που θα είναι πρώτα λειτουργικός και ασφαλής για τα παιδιά και ας είναι λίγο καραγκιόζης από διακόσμηση :D Εξήγησε στον άντρα σου ότι μόνο αν φτιάξεις τέτοιο χώρο, θα είναι πιο εύκολο για την κόρη να φύγει από το δωμάτιό σας και αυτό αφού εξοικειωθεί μαζί του. Χρειάζονται χρόνο μωρέ τα καημένα να νιώσουν ασφάλεια μόνα τους σε ένα δωμάτιο, ακόμα και γεμάτο με παιχνίδια να είναι. Αλλιώς αν την πιέσετε, θα αισθάνεται ότι την παραμερίζετε λόγω του μωρού και θα νιώθει τον χώρο ως τιμωρία.

Αχ μωρέ τα έρμα τα μπεμπάκια, τι τραβάνε και αυτά τα καημενούλια!

Τρισευτυχισμένη είμαι που θα κάνουμε παιδάκι αλλά όσο σκέφτομαι σε τι κοινωνία θα μεγαλώσει, λέω τι φταίει και αυτό το έρμο που θα έχει να αντιμετωπίσει τον κάθε αμόρφωτο, τραμπούκο, προβληματικό εκεί έξω. Η αδελφή μου (είναι δασκάλα) μου έλεγε ότι κάθε χρόνο και χειρότερα είναι τα παιδιά. Εκεί που πριν μερικά χρόνια είχαν 5-6 παιδιά προβληματικά σε όλο το δημοτικό, πλέον κάθε τάξη έχει από 1-2 και μάλιστα με διάγνωση. Προχθές πάλευε να ηρεμήσει ένα κοριτσάκι (με βίαιη συμπεριφορά) το οποίο είχε πιάσει ένα άλλο από τον λαιμό και κόντευε να το πνίξει! Και όχι λόγω καυγά, αλλά επειδή θέλει αποκλειστικότητα στην φιλία τους! Μιλάμε για πρωτάκια. Μου έλεγε ότι κανονικά πρέπει να κόψει μια ώρα μαθήματος για να τους κάνει συναισθηματική αγωγή αλλιώς θα πλακώνονται συνέχεια. Αφήστε δε που επειδή λόγω ηλικίας τα μικρά τα λένε όλα και διαπίστωσε ότι στις περισσότερες οικογένειες πέφτει ξύλο μεταξύ του ζευγαριού, παρουσία του παιδιού (μιλάμε για μία κανονική γειτονιά, ούτε πλούσια, ούτε υποβαθμισμένη).

Κορίτσια, και εμείς οι νέες αλλά και εσύ οι δευτερο και βάλε μανούλες, προσέχετε τα παιδάκια σας και μιλάτε τους πολύ. Πολύ στεναχωρήθηκα με όλα αυτά :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εμείς πάντως kashmam θα στολίσουμε από τις γύρω στις 15-20/11 που θα ξαναέρθει η μαμά μου από Θεσσαλονίκη. Συνήθως στόλιζα με το που θα μπει ο Δεκέμβρης αλλά φέτος δεν κρατιέμαι!

Θέλω το σπίτι να μυρίζει μελομακάρονα και κουραμπιέδες, δε θα τα κάνω εγώ αλλά δεν πειράζει :rolleyes:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλησπέρα κοριτσια !!!!!!!

σημερα μυρισε το σπιτι κουλουρακια, ειχα μια ορεξη για σοκολατενια κουλουρακια( που παντα εχω) οποτε δεν κρατηθηκα και τα εφτιαξα!

ο μπεμπης κλωτσαγε ολη την ωρα ...φαινεται η μυρωδιες τον ξυπνησαν!!!

περιμενω πως και πως να μπει για τα καλα ο νοεμβρης , ωστε να παω να ψωνισω χριστουγεννιατικα, δεν κρατιεμαι ...σιγα σιγα θα αρχισω και τα μελομακαρονα!!!!( αχ τα κιλα θα μπουν και δεν θα βγουν μου φαινεται)

Εχω ξεκινησει και τις πανες για τα μωρο...τις ραβουν οι γιαγιαδες!!! τα καλτσουνακια ειναι ηδη ετοιμα!!!

Άστα να πάνε Boulitsa! Μου ήρθε και μήνυμα από τα Prenatal ότι έχουν εκπτώσεις 30% στον ρουχισμό και 50% σε επιλεγμένα είδη βόλτας, μπάνιου κλπ και δεν κρατιέμαι!

Η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα από το αν κοιμούνται μαζί σας ή όχι, είναι ωραίο να έχουν το δωμάτιό τους για παιχνίδι ή ξεκούραση. Και εμείς έτσι είμαστε τα πρώτα χρόνια με την κόρη του άντρα μου. Κοιμόμαστε μαζί αλλά είχε το δωμάτιό της για το παιχνίδι. Μην αγχώνεσαι πάντως, δεν χρειάζονται και πολλά. Αρχικά μπορείς να βάλεις έναν καναπέ ή ένα κρεβάτι και ένα χοντρό χαλί/μοκέτα και το σημαντικότερο είναι να φτιάξεις αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια. Το ΙΚΕΑ πάντως έχει αρκετά καλές και φθηνές λύσεις συν ότι τα παιδιά καλώς ή κακώς καταστρέφουν γρήγορα τα έπιπλά που χρησιμοποιούν καθημερινά και δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία λεφτά. Με τα χρόνια και ανάλογα με τις απαιτήσεις των παιδιών προχωράς σε αντικατάσταση. Μη σκας από τώρα για χρώματα και διακόσμηση. Φτιάξε ένα χώρο που θα είναι πρώτα λειτουργικός και ασφαλής για τα παιδιά και ας είναι λίγο καραγκιόζης από διακόσμηση :D Εξήγησε στον άντρα σου ότι μόνο αν φτιάξεις τέτοιο χώρο, θα είναι πιο εύκολο για την κόρη να φύγει από το δωμάτιό σας και αυτό αφού εξοικειωθεί μαζί του. Χρειάζονται χρόνο μωρέ τα καημένα να νιώσουν ασφάλεια μόνα τους σε ένα δωμάτιο, ακόμα και γεμάτο με παιχνίδια να είναι. Αλλιώς αν την πιέσετε, θα αισθάνεται ότι την παραμερίζετε λόγω του μωρού και θα νιώθει τον χώρο ως τιμωρία.

Αχ μωρέ τα έρμα τα μπεμπάκια, τι τραβάνε και αυτά τα καημενούλια!

Τρισευτυχισμένη είμαι που θα κάνουμε παιδάκι αλλά όσο σκέφτομαι σε τι κοινωνία θα μεγαλώσει, λέω τι φταίει και αυτό το έρμο που θα έχει να αντιμετωπίσει τον κάθε αμόρφωτο, τραμπούκο, προβληματικό εκεί έξω. Η αδελφή μου (είναι δασκάλα) μου έλεγε ότι κάθε χρόνο και χειρότερα είναι τα παιδιά. Εκεί που πριν μερικά χρόνια είχαν 5-6 παιδιά προβληματικά σε όλο το δημοτικό, πλέον κάθε τάξη έχει από 1-2 και μάλιστα με διάγνωση. Προχθές πάλευε να ηρεμήσει ένα κοριτσάκι (με βίαιη συμπεριφορά) το οποίο είχε πιάσει ένα άλλο από τον λαιμό και κόντευε να το πνίξει! Και όχι λόγω καυγά, αλλά επειδή θέλει αποκλειστικότητα στην φιλία τους! Μιλάμε για πρωτάκια. Μου έλεγε ότι κανονικά πρέπει να κόψει μια ώρα μαθήματος για να τους κάνει συναισθηματική αγωγή αλλιώς θα πλακώνονται συνέχεια. Αφήστε δε που επειδή λόγω ηλικίας τα μικρά τα λένε όλα και διαπίστωσε ότι στις περισσότερες οικογένειες πέφτει ξύλο μεταξύ του ζευγαριού, παρουσία του παιδιού (μιλάμε για μία κανονική γειτονιά, ούτε πλούσια, ούτε υποβαθμισμένη).

Κορίτσια, και εμείς οι νέες αλλά και εσύ οι δευτερο και βάλε μανούλες, προσέχετε τα παιδάκια σας και μιλάτε τους πολύ. Πολύ στεναχωρήθηκα με όλα αυτά :(

Εχεις ενα δικιο , τα πραγματα εχουν δυσκολεψει και κυριως εδω στην αθηνα!

ωρες ωρες σκεφτομαι τι καλυτερα που θα ηταν στο χωριο...

το σχολειο ειναι μεγαλη υποθεση, εχω αρκετο χρονο μπροστα μου για αυτο αλλα απο τωρα με αγχωνει και μενα!

οσο και να μιλησεις με τα παιδια οσο και να τα προετοιμασεις, παντα θα υπαρχει το διαφορετικο στο σχολειο ...παντα θα υπαρχει το να ταιριαξω στο συνολο, και το συνολο δεν ειναι παντα το καλυτερο

Διαφημίσεις

Βασω αγχωθηκα τωρα.η μαλλον αγχωθηκα παλι γιατι αυτη την κουβεντα την κανουμε συχνα πυκνα και με αλλους γονεις.για το πως εχουν ξεφυγει γενικοτερα τα παιδια!οι γονεις απ την αλλη δουλευουν ολη μερα και δεν ασχολουνται με τα παιδια(οχι ολοι προς Θεου μην παρεξηγηθω)και υπαρχουν και γονεις που δεν δουλευουν και παλι δεν ασχολουνται...μεγαλο θεμα αυτο αλλα θα συμφωνησω απολυτα με την Ελπιδα

που λεει οτι οσο δουλεια και να κανεις εσυ μερικες φορες παλι εχει την ιδια καταληξη το θεμα γιατι υπαρχει αυτο το συνολο!!

kashmam δεν εχω προβλημα να στο βαλω εγω.θες να σου φτιαξω εγω ενα και να το βαλεις εκει που θα σου πω?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλώς ορίσατε τα νέα μέλη του φόρουμ! Με το καλο τα μπεμπάκια σας!!!

Βάσω, το καρότσι είναι καταπληκτικό!!! Μου άρεσε πάρα πολύ! Πιστεύω ότι θα σε βολέψει πολύ!

Greta, πω πω βρε παιδάκι μου, πώς είναι το δάκτυλο;;; Καλά, ο πόνος ξερω, δεν υπάρχει... Περαστικούλια...

Κορίτσια, κρυώνω από τώρα. Οι πατούσες μου από το μεσημέρι δεν έχουν ζεσταθεί ακόμα, ούτε και προβλέπεται...Και τί δεν έχω κάνει, τί κάλτσες, τί τις πλάκωσα με το πάπλωμα, τίποτα...

Πάντως, άκουσα έναν μετεωρολόγο που έλεγε ότι δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός, διότι αυτά που λένε ότι θα είναι πολύ βαρύς ο χειμώνας, δεν ευσταθούν, γιατί δεν μπορεί να κάνει κανείς τόσο μακρόχρονες προβλέψεις. Τον πίστεψα, να σας πω την αλήθεια, γιατί έτσι μας συμφέρει!!!

Boulitsa, μην αγχώνεσαι για το παιδικό δωμάτιο. Όπως είπε κι η Βάσω, το Α και το Ω είναι να είναι πρακτικό! Στο ικεα υπάρχουν καλές λύσεις για αποθηκευτικούς χώρους, που σίγουρα θα χρειαστείς. Με λίγα χαρούμενα αυτοκόλλητα τους τοίχους, λιτά, θα γίνει μια χαρούλα.

Κι εγώ έχω πάθει κάτι με τα παιδικά δωμάτια, βλέπω του κόσμου τις φωτογραφίες στο pinterest, αλλά μου φαίνονται όλα υπερβολικά και παραφορτωμένα. Και τότε θυμάμαι το δικό μου παιδικο δωμάτιο, που μοιραζόμουν με τον αδελφό μου, τότε, νωρις στα '80s και ήταν τόσο απλούλι και γλυκούλι...

Κι ένα πρακτικό tip: Προσοχή προσοχή! Αν αγοράσετε χαλί ή μοκέτα, πάρτε ένα σε χρωμα ούτε πολύ σκούρο (φαίνεται η σκόνη) ούτε πολύ ανοιχτό (γιατί βρωμίζει) Να είναι χοντρούλι, για να τσουλιέστε άνετα με τα μπομπιράκια και όχι πολύ ακριβό, γιατι σε 5-6 χρόνια θα πρέπει ούτως ή άλλως να το αλλάξετε (από προσωπική πείρα, γεμίζει γραμμες από μαρκαδόρους και λοιπά, που δεν φεύγουν με τίποτα όσα πλυσίματα κι αν φάει...) Όσο για το υλικό, ακούγονται πολλά, άλλοι λένε να είναι μάλλινο, άλλοι συνθετικό, δεν έχω ιδέα. Πάντως καλό είναι να μην γλυστράει ευκολα από τη θέση του, προς αποφυγή ανωμάλων προσγειώσεων...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες :) Καλέ πόσα γράψατε σήμερα, δεν μπορώ να φτάσω στο τέλος :)

Greta περαστικούλια για το δάχτυλό σου, ο πόνος αυτός απλά δεν υπάρχει, στο ταξίδι του μέλιτος, τη πρώτη μέρα κιόλας, μου πιάστηκε στη πόρτα του αυτοκινήτου, λιποθύμησα, σταμάτησε η καρδιά μου.

Βάσω είδα κάτι υπέροχες κουβερτούλες, φουστανάκια φρου-φρού, με γεια όλα και καλοφόρετα να είναι :)

Papagalia σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Και εσύ με το καλό να κρατήσεις τη μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου :)

1S7cp2.png

Αχ, πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου για το χαλί Papagalia, Ψάχνω και εγώ να πάρω ένα για το παιδικό δωμάτιο (το οποίο δεν είναι παιδικό ακόμα, είναι περισσότερο αποθήκη αλλά ελπίζω με ένα μαγικό τρόπο να μετατραπεί σε παιδικό :tongue:)

1S7cp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες το βράδυ, την ώρα που έκανα μπάνιο τον μικρό, γλίστρησε στη μπανιέρα και χτύπησε ελαφρώς το κεφάλι του. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά η ταραχή που πήρα δεν περιγράφεται...Anyway, όλα καλά! Το αφήνουμε πίσω μας!

Σχετικά με τα Χριστούγεννα, ανυπομονώ και εγώ να στολίσω!!! 1η Δεκεμβρίου, θέλω το δεντράκι να είναι στη γωνίτσα του!!! Απολάμβανω απίστευτα να είναι βράδυ και να χαζεύω τα φωτάκια του δέντρου, έτσι απλά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...