Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια :)

Καλά, γράφω τόση ώρα και τα έσβησα μόνη μου :( πότε θα το μάθω επιτέλους...

Βάσω, αυτό το καρότσι κοίταζα και εγώ, στο internet όμως μόνο, δεν το έχω δει βέβαια από κοντά πως τσουλάει, αν είναι σταθερό κλπ. για να έχω γνώμη. Πάντως από τιμή είναι πολύ καλά και τα έχει όλα. Νομίζω βγαίνει και σε άλλα χρώματα, πιο ζωηρά. Αν σας κάνει και έκπτωση τέλεια θα είναι.

Η φθηνότερη τιμή που βρήκα μέσω internet είναι στα 380ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Οπότε δεν αξίζει τον κόπο, καλύτερα να το πάρω από τα bebe-joujou που είναι και οι επίσημοι αντιπρόσωποι και αν χρειαστεί κάτι, το αναλαμβάνουν αυτοί.

Από κράτημα, μου φάνηκε αρκετά σταθερό αλλά από εμπειρία είμαι άσχετη. Ο άντρας μου που έχει εμπειρία από την κόρη του, καλό του φάνηκε.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μου φαίνεται τέλειο αυτό το καρότσι, είναι και γερμανική εταιρία αν δεν κάνω λάθος.

Εμάς επειδή κάποιοι φίλοι θα μας δώσουν κάθισμα αυτοκινήτου peg perego, άλλοι πάλη πορτ-μπεμπέ πάλι peg perego, είπαμε να πάρουμε σκέτο καρότσι peg perego που θα του κάνουν και τα δυο και έτσι θα είμαστε κομπλέ :)

1S7cp2.png

Μου φαίνεται τέλειο αυτό το καρότσι, είναι και γερμανική εταιρία αν δεν κάνω λάθος.

Εμάς επειδή κάποιοι φίλοι θα μας δώσουν κάθισμα αυτοκινήτου peg perego, άλλοι πάλη πορτ-μπεμπέ πάλι peg perego, είπαμε να πάρουμε σκέτο καρότσι peg perego που θα του κάνουν και τα δυο και έτσι θα είμαστε κομπλέ :)

Μια χαρά! Και εμάς μας έδωσαν ένα Peg-Perego καρότσι και θα μπορούσα να πάρω μόνο τα έξτρα, αλλά είναι θεόβαρυ και τεράστιο οπότε μένει στην άκρη :(

Καμπύλη ζαχάρου τελικά θα κάνω στις 15/11 (Σάββατο) και 20/11 έχω ραντεβού με τον γιατρό για να δει τα αποτελέσματα. Διάβασα και εγώ σε διάφορα site ότι καλό είναι τις τελευταίες τρεις ημέρες να κάνεις διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες. Ο γιατρός μου είπε απλά να μην έχω φάει τίποτα τις τελευταίες 12 ώρες και να πάρω σκεύασμα γλυκόζης από το φαρμακείο (με γεύση) ώστε να είναι πιο εύκολο να το πιω. Πολύ τη φοβάμαι αυτήν την εξέταση...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γυρίσαμε κ ολα καλα! Η τρυπουλα π εχει στην καρδούλα της οσο παει μικραίνει κ μάλλον μεχρι να γεννηθεί θ κλείσει. 23εβδ+3ημ ειμαι κ η Μπέμπα ειναι 705γρ μεγάλο μωρο θα βγει κ αυτή! Ωχ Παναγίτσα Μ...

Την καμπύλη ζαχαρου εμένα Μ την έγραψε για την άλλη εβδομαδα δλδ θ ειμαι 24 εβδ κ κατι μερες ανάλογα ποτε θ παω. Δεν κλείνεις ραντεβού Μ ειπε.

Η Μπέμπα σταθερά εχει χαμηλα πολυ εχει πάρει κ θέση δεν ξεβολευεται με τπτ η ατιμη αλλα ο τράχηλος καλός 3εκ οποτε δεν φοβόμαστε πολυ για προωροτητα αλλα προσέχουμε.

Αυτά τα νέα των υπέρηχων μας...

Η τσιμισκη γέμισε χριστουγεννιάτικα κ ειναι τελεια!!!!

KMwEp3.png

Βασω τελειο το καροτσι σας!!!!!!μου αρεσει και το χρωμα πολυ!αντε με το καλο να το παρετε και να το ξεσκισετε στις βολτες!!!

Η ωρα παει μια...νυσταζω και δεν μπορω να κοιμηθω!εχω σηκωθει 3φορες για κατουρημα,το μωρο κλοτσαει λες και ειμαι στον 9° και νοιωθω να πνιγομαι επειδη λογικα παιζει στο στομαχι!!δεν εχω φαει κατι απ το απογευμα(εκτος απο λιγο ρόδι) και νοιωθω λες και εχω φαει μισο αρνι!!!!

Δεν αντεχω αλλοοο :cry::cry::cry::cry:

Μπορω να γκρινιαζω μεχρι το πρωι!!!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα γυρίσαμε κ ολα καλα! Η τρυπουλα π εχει στην καρδούλα της οσο παει μικραίνει κ μάλλον μεχρι να γεννηθεί θ κλείσει. 23εβδ+3ημ ειμαι κ η Μπέμπα ειναι 705γρ μεγάλο μωρο θα βγει κ αυτή! Ωχ Παναγίτσα Μ...

Την καμπύλη ζαχαρου εμένα Μ την έγραψε για την άλλη εβδομαδα δλδ θ ειμαι 24 εβδ κ κατι μερες ανάλογα ποτε θ παω. Δεν κλείνεις ραντεβού Μ ειπε.

Η Μπέμπα σταθερά εχει χαμηλα πολυ εχει πάρει κ θέση δεν ξεβολευεται με τπτ η ατιμη αλλα ο τράχηλος καλός 3εκ οποτε δεν φοβόμαστε πολυ για προωροτητα αλλα προσέχουμε.

Αυτά τα νέα των υπέρηχων μας...

Η τσιμισκη γέμισε χριστουγεννιάτικα κ ειναι τελεια!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου για τα καλα τα νεα!ολα καλα θα πανε καλα

705 γρ :shock::shock::shock:???????

Φυσιολογικα γεννας?δεν θυμαμαι!φοβηθηκα λιγο.εμενα στην β επιπέδου ηταν 369!λες να χει παει τοσα????πω πω θα τρελαθω!

Ααα βαλε ενα τικερακι να βλεπουμε τις εβδ και σε σεναααααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπράβο βρε kashman μ τελεια νεα για την καρδούλα της μικρής, σε έχω στο μυαλό μ, δν στο κρύβω....

Greta νομίζω άδικα ανησυχείς, απ΄ ότι θυμάμαι εσυ έκανες νωρίς τη β επιπέδου...ασε π ειδικά σε αυτό το στάδιο αυτά ειναι μόνο εκτιμήσεις στο περίπου...

Άσχετο... Άκουγα χθες στις ειδήσεις ότι αυτός ο χειμώνας θα ειναι ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων...ειδικά Ιανουάριος κ Φεβρουάριος, ακριβως τότε π γεννάμε δλδ κ για κάποιο λόγο αγχώθηκα...

Επίσης, ξαφνικά με εχει πιάσει ενα άγχος με το παιδικό δωμάτιο της μικρής, αλλα κ με την προετοιμασία για το νέο μωρο... Κ ολα αυτά απαιτούν πολυ χρήμα.... Μάλλον επειδή έχω βαρύνει απότομα, νιώθω ότι δν έχω πολυ χρόνο... Δν θελω να σας αγχωσω, το ξέρω ότι λέω βλακείες, χρόνος υπάρχει... Πιο πολυ αγχώνομαι για το πως θα βγάλω τη μικρή απο το δωμάτιο μας, δν θελω καθόλου...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια!Τι κανετε?

Αυτο με το χειμωνα το ακουσα και εγω...ελεος, 2 χειμωνες τωρα τους εχει παει ψιλοχαλαρα και φετος...λες και εμας περιμενε να γενναμε!!!

Καμπυλη ζαχαρου εγω εχω στις 13/11..αντε να φευγει και αυτο!Οσο για τα κοριτισια που εχουν αρχισει να αγχωνονται με τα ψωνια...join the club!!:D

Σε λιγες μερες θα φτιαξω λιστα με τα απαιραιτητα για μπανακι-καλλυντικα και πιστευω καποια ακρη θα βγαλουμε, με τη βοηθεια των εμπειρων εδω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Τι κανετε?εμεις καλα αν και αν νυσταζουμε!

boulitsa ναι νωρίς την εκανα η αληθεια ειναι..δεν ανησυχω!ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα!τελος!!

Για τον χειμωνα λοιπον καθε χρονο τα ιδια λενε πραγματικα!αντε ισως ειναι λιγο πιο κρυος!το εχω ακουσει και εγω!εμεις παντως σιγουρα θα ειμαστε στο σπιτι και θα εχουμε θερμανση!!

Στον γιο μου παλι ειχε κανει απ τα πιο ζεστα καλοκαιρια!τι καυσωνας δεν θα το ξεχασω!εγω που δεν συμπαθω τα air conditions το ειχα 24ωρες αναμενο!

Λετε να χιονισει οταν θα γενναμε???????????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Kashman, με έκανες και ζήλεψα με την Τσιμισκή! Θέλω να στολίσω το σπίτι από τώρα αν γίνεται :) Αχ Χριστούγεννα, η καλύτερη γιορτή του χρόνου.

Μπράβο, πολύ καλά τα νέα σας, μια χαρά θα πάει με την καρδούλα του, ολόκληρο παιδάκι έχει γίνει!

Greta, το πόσο σε καταλαβαίνω δε λέγεται. Τα ίδια και εγώ. Πόνο στο θώρακα, στομάχι, δώστου να κλωτσάει η μπέμπα, που να κοιμηθώ εγώ. Στο μεταξύ ο άντρας μου βγήκε χθες με κάτι παιδικούς του φίλους που είχε χρόνια να δει και λέω ας ξαπλώσω να βάλω λίγο ραδιόφωνο να χαλαρώσω. Αμ δε! Όλο βλακείες είχε και άμα έβαζε κανά καλό τραγούδι, το έριχνε μετά στις jumbo διαφημίσεις που είναι απαίσιες και κρατάνε 10 ώρες και εκνευριζόμουν. Ώχου!

Χθες πέρασα από μία συνάδελφο που γέννησε πέρυσι και μου είχε φτιάξει 2 τσάντες με διάφορα πράγματα τα οποία θα χρειαστούν όλα ευτυχώς. Κόλαν και καλσόν εγκυμοσύνης, γυάλινα μπιμπερό, αδιάβροχες πάνες (σκεφτόμαστε να πάμε baby swimming) και κάτι ρουχάκια. Έπαθα πλάκα! Είχε ένα φουστάκι με φρουφρουδένιες στρώσεις και ένα ζευγάρι φούξια πεδιλάκια μπεμπέ, μιλάμε τρελάθηκα!

Για το καρότσι και εγώ ψήνομαι είναι η αλήθεια, είναι λίγο φθηνότερο από το Graco Evo Trio που είχα αρχικά στα αγαπημένα αλλά είναι και σημαντικά μικρότερο σε όγκο όταν διπλώνει. Κουβερτούλες σκέφτομαι να πάρω από το Etsy, κάτι σαν αυτό https://www.etsy.com/listing/169700868/merino-wool-baby-blanket-in-stripes?ref=related-3

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Λετε να χιονισει οταν θα γενναμε???????????

ΧΑΧΑ Καλημέρα...

εγώ το 'χω πει από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος (δλδ από τον Ιούνιο lol)...

με την γκαντεμιά που με δέρνει με το εκχιονιστικό μπροστά να ανοίγει το δρόμο θα πάω να γεννήσω :tongue:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗ σήμερα!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Η αλήθεια είναι ότι το άρχισε το κρύο νωρίς φέτος. Πέρυσι χαλιά έστρωσα σχεδόν Δεκέμβρη και τώρα τουρτουρίζουμε! Βέβαια και τότε έλεγαν θα έχουμε βαρύ χειμώνα αλλά τελικά καλά ήταν.

Αν χιονίσει όπως το 2003 που δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά και φέτος είμαι σε άδεια, σας το λέω ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΩ :evil: Άμα μάλιστα το πιάσει όπως τότε, σπίτι θα γεννήσω, για να φτάσει σε μας εκχιονιστικό θα έχει πάει η μπέμπα για νύφη!

Εμείς έχουμε ακόμα πετρέλαιο περισσευούμενο αλλά δεν τη γλιτώνουμε, θα χρειαστεί να ξαναβάλουμε. Και σκέφτομαι μήπως πρέπει από τώρα να το προχωρήσω που είναι σχετικά φθηνό αλλά που να πρωτοδώσει κανείς!

Τελικά την έκανα την κουτσουκέλα μου και πήρα αυτή την μάλλινη κουβερτούλα από Νέα Ζηλανδία αλλά νομίζω ότι στα 24ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) ήταν καλά

A81Mp3.pngk1NRp2.png

ΧΑΧΑ Καλημέρα...

εγώ το 'χω πει από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος (δλδ από τον Ιούνιο lol)...

με την γκαντεμιά που με δέρνει με το εκχιονιστικό μπροστά να ανοίγει το δρόμο θα πάω να γεννήσω :tongue:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗ σήμερα!

Ακριβως το ιδιο ελεγα και εγω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...