Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαζί θα τα πίνουμε τα τσάγια μας, μη μου αγχώνεσαι! Του '78 παιδί εγώ, επιτέλους βρέθηκε και μία της δεκαετίας μου. Είσαι και των νοτίων προαστίων και εσύ, μια χαρά! Εμείς μένουμε Γλυφάδα αλλά στα όρια με Αργυρούπολη.

Κορίτσια, τελικά η Μενεγάκη όντως έγκυος. Στα 45 της παρακαλώ (λέμε τώρα). Σπουργιτάκι, στα 41 σου όπως βλέπεις σπουργιτάκι θεωρείσαι, έχεις χρόνια ακόμα και για σπουργίταινα :D :D :D

Αχαχχαχαααα, Βάσω, ναι ναι, να αισθανθώ σπουργιτάκι γιατί κάθε φορά που αναγκάζομαι να λέω πόσο είμαι νιώθω γιαγιά :(

Μένουμε και πολύ κοντά, πιο νότια εγώ βέβαια, προς το Σούνιο, και τα τσάγια μας θα τα πίνουμε και τα χαμομήλια :)

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα στα καινούργια μας μέλη!!!

Εύχομαι τα καλυτερα!

Τι κάνετε οι τσουπρες όλες; εμείς άρρωστο τον έχουμε τον γιο απο το Σάββατο με πυρετο σήμερα μονο δεν έκανε!

Να ρωτησω κατι γιατι μονο στο πόρτ Μπέμπε λέτε οτι μπορεί να κοιμηθει εκτός σπιτιου; Σε κρεβάτι που θ υπάρχει γιατι οχι; Έκανα λάθος δλδ π τον άφηνα στα κρεβάτια των άλλων με δικό τ σεντόνακι εννοείτε;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

kashmam περαστικα βρε κουκλα μου στον γιοκα σου!και εγω τρεμω για επομενη ιωση!!ολος ο κοσμος χαλια!

Και εγω με δικα μου σεντονακια και τα σχετικα και τον εβαζα για υπνο οταν χρειαζοταν και δεν ειχα το πορτ μπεμπε μαζι μου.

Οι παππουδογιαγγιαδες κοριτσια δεν μπορουν ξερουν τις αναγκες των βρεφων το 2015!μην τρελαθουμε!εδω απο φιλους ξαδερφια κτλ αλλαζουν τα δεδομενα για λιγα μονο χρονια ποσο μαλλον για 30-40!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα στα καινούργια μας μέλη!!!

Εύχομαι τα καλυτερα!

Τι κάνετε οι τσουπρες όλες; εμείς άρρωστο τον έχουμε τον γιο απο το Σάββατο με πυρετο σήμερα μονο δεν έκανε!

Να ρωτησω κατι γιατι μονο στο πόρτ Μπέμπε λέτε οτι μπορεί να κοιμηθει εκτός σπιτιου; Σε κρεβάτι που θ υπάρχει γιατι οχι; Έκανα λάθος δλδ π τον άφηνα στα κρεβάτια των άλλων με δικό τ σεντόνακι εννοείτε;

Περαστικά σας Kashman! Καλέ φυσικά και μπορεί αν κοιμηθεί σε κανονικό κρεβάτι το παιδί! Το μωρό χρειάζεται σταθερό στρώμα. Στο πορτ μπεμπέ θα είναι, σε καλαθούνα θα είναι, σε κρεβάτι θα είναι, σημασία δεν έχει από όσο έχω καταλάβει. Όπου και αν είναι, να έχουμε απλά προβλέψει να μην τυλιχτεί σε τίποτα παπλώματα και να μην υπερθερμανθεί.

Σπουργιτάκι, ωραία τα μέρη σας! Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ό,τι καλύτερο. Θα κάνει νωρίς νωρίς τα μπανάκια της η κοράκλα.

Greta, ναι είναι επίσημο, το ανακοίνωσε η ίδια :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Χαρα στο κουραγιο της!!Αλλα θα μου πεις τι αναγκη εχει...

Οι αντρες μου κοιμηθηκαν και εγω βλεπω την "Εκδρομη" παρεα με ενα κομματι κεικ με γλασσο σοκολατας!!δεν εχουν περασει 3ωρες ππυ το εκανα και φαγαμε πανω απ το μισο!!!

με πονανε τα πλευρα μου ρε γαμωτο!εσας?

Καλο βραδυ να εχουμε κοριτσακια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι μανούλα ενός μπόμπιρα 19 μηνών και περιμένω την άφιξη της κορούλας μας με ΠΗΤ 15/02. Το μαιευτήριο που έχω επιλέξει είναι το Αρεταίειο! Χαίρομαι που έγινα μέλος της όμορφης παρεούλας σας και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!! Εύχομαι καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας και μόνο ευχάριστες εκπλήξεις!

Καλημέρα κορίτσια από την ηλιόλουστη σήμερα Αθήνα! Ελπίζω να σπάσει λίγο η υγρασία, γιατί καλό το κρύο αλλά η υγρασία σου τσακίζει τα κόκκαλα.

Estel καλώς μας βρήκες! Με το καλό να σου έρθει το νέο μέλος, θα έχει μεγάλο αδελφό η τυχερούλα. Αν μας διαβάζεις λίγο καιρό θα έχεις μάθει πολλά για εμάς, αν όχι έτσι και αλλιώς έχουμε αρκετούς ακόμα μήνες για να τα λέμε. Επίσης να είσαι προετοιμασμένη για βομβαρδισμό ερωτήσεων :) καθώς εμείς που περιμένουμε πρώτη φορά παιδάκι είμαστε μέσα στο άγχος και θα σας πρήζουμε εσάς τις έμπειρες για βοήθεια :tongue: Καλά, εκεί στις 15/02 καταιγισμός από γέννες θα γίνεται!

Greta και εγώ μια από τα ίδια είμαι. Πόνο στα πλευρά και κυρίως στο ηλιακό πλέγμα. Ο γιατρός στην β' επιπέδου μου είπε ότι είναι ίσως γιατί κάποιες φορές έχει τα πόδια της ψηλά και με πιέζει προς τα πάνω.

Πάντως ρε κορίτσια την έχει φοβηθεί το μάτι μου! Πολύ κουνιέται η τσαπερδόνα. Χθες μάλιστα είδα έναν εφιάλτη (πάλι ταινία έπαιζε στον ύπνο μου) και ξύπνησα 3 η ώρα και άρχισε αυτή τις κλωτσιές και τις κωλοτούμπες, άντε να κοιμηθώ μετά!

Πέμπτη σήμερα, την φάγαμε και αυτή την εβδομάδα :cool:

Νέο πινακάκι λοιπόν

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :) πολύ ωραία μέρα σήμερα, ήλιος από το πρωί και καλή θερμοκρασία, ούτε φυσάει, τέλεια :) Καλή δουλειά όσες από εσάς εργάζεστε, μια μέρα έμεινε και μετά το Σαββατοκύριακο :)

Βάσω τα ίδια και εμείς απόψε, πολύ κίνηση βρε παιδί μου, δεν με άφησε σχεδόν όλη νύχτα να κοιμηθώ, και από τις 5 το πρωί πάλι τα ίδια. Κουνιέται τόσο απότομα και τόσο έντονα μερικές φορές που με τραντάζει ολόκληρη :)

Καλώς ήρθες estel και με το καλό το καινούριο σου μωράκι. Τι ωραία, και άλλη έμπειρη μανούλα στη παρέα :)

1S7cp2.png

Καλημεραααα και απο εμας!!!

Εστελ καλως ηρθες!με το καλο η κορουλα σου!!!

Σημερα παλι ο γιος μου κοιμηθηκε στο κρεβατι του μεχρι της7!μετα χτυπαγανε τα ξυπνητηρια του μπαμπα και ηρθε σφεντονα χωθηκε αναμεσα μας!χαχαχαχα τι γελιο!οποτε καταλαβαινεται!κοιμηθηλα σουπερ!μακαρι να συνεχιστει!

Βασω υποφερω οχι απλα ποναω..και ξερεις τι εχω παρατηρήσει? Οτι εχει μειωθει κατα πολυ η ορεξη μου!οταν κλοτσαει και κουνιεται ειναι ακριβως στο στομαχι οποτε με πιεζει.ασε που ξεκινησε παλι η δυσπεψια!!

Και ο δικος μου κουνιεται τοσο πολυ και τοσο δυνατα που με ποναει!νομιζα οτι τα χω δει ολα με τον μικρο...αμ δε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεερα όμορφες!!!!

spourgitaki, estel_ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!

όχι τπτ άλλο είχαμε και τις κοριτσομάνες να μας ζητάνε Ε9,

γιαααα να αυξάνεται ο ανταγωνισμός :tongue::tongue::tongue::tongue:.

Εγώ πάλι τελευταία κοιμάμαι πολύ καλά και ... ανησυχώ :rolleyes:

Ειδικά χτες που έγινε ένα θέμα στη δουλειά και δούλευα ως τις 10, σαν πουλάκι κοιμήθηκα μετά από τις 11 το βράδυ ώς τις 8 το πρωί ούτε κουνήθηκα (!)

Άντε... μία και σήμερα για το σαββατοκύριακό!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...