Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

καλησπέρα ... ειμαι και εγω εγκυος στο πρώτο μου παιδάκι, που θα ειναι αγοράκι!!!!

πιθανότατα θα γεννήσω εως τις 20 φεβρουαρίου 2015 !!

Με το καλό τα μωράκια μας !!!!

Καλώς ήρθες!!!

Ήρθε και το δικό "bump buddy"!!!

Έγινε διπλή και η δική μου η ΠΗΤ :tongue:

Bάάάάσωωωωω... update το πινακάκι παρακάλώ :tongue::tongue::tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια...ηθελα να ρωτησω... βολεύει το πορτ μπεμπε για να κοιμάται το μώρακι μας σε περιπτώσεις που θα ειμαστε εκτος σπιτιού???

Και θελω να ρωτησω και κατι ακόμη, απο θεμα θερμανσης, γιατι το μωράκι μου θα γεννηθεί φεβρουάριο, σκεφτομαστε να βάλουμε κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρα, απο τα καινουρια με τα φιλτρα αερα. Τι λέτε ειναι καλή ιδέα??

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.pngHospital_Facility_Plain_Red.png Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png ΠΕΠΑΓΝΗ

Έτοιμο το πινακάκι! Από μαιευτήρια μας λείπουν οι Papagalia, Anna και η Αθηνά.

Το Αττικό νομίζω ότι είναι από τα πρώτα που μαζί με το Έλενα έχουν πιστοποιηθεί ως "φιλικά προς τα βρέφη" που σημαίνει ότι ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού.

Για το κλιματιστικό, έχω την εντύπωση ότι καλό είναι να μην υπάρχει σε δωμάτιο που κοιμάται βρέφος. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Το port-bebe φυσικά και κάνει για ύπνο εκτός σπιτιού. Βασικά είναι ο μόνος τρόπος νομίζω για να κοιμήσεις παιδί εκτός οικίας. Απλά, ακούγονται ενστάσεις (οι οποίες όμως δεν ξέρω αν ευσταθούν) για την αποφυγή πολύωρου ύπνου στο port-bebe. Με ένα καλό στρώμα όμως, νομίζω θα είναι μια χαρά.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλως ηρθες Ελπιδα.με το καλο το μπεμπε σου!

Για το air condition ο παιδιατρος μου εχει πει οτι πρεπει να αφηνουμε λιγο ανοιχτο το παραθυρο ωστε να κυκλοφορει ο αερας!

Εμεις περυσι πηραμε μια σομπουλα με κατι λαμπες που δεν θυμαμαι πως λεγονται!!ζεσταινε πολυ και δεν καιει τρομερα!οποτε μαλλον με αυτα θα την βγαλουμε φετος..ισως να βαλουμε και λιγο πετρελαιο θα δειξει..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες Φεβρουαρίου :) Με το καλό όλες και με έναν πόνο :)

Περιμένω και εγώ το πρώτο μου μωράκι-κοριτσάκι το Φεβρουάριο, 11/2 σύμφωνα με τον υπέρηχο.

Σας διαβάζω πολύ καιρό και ήθελα και εγώ να μπω στη παρέα σας αλλά λόγω κάποιων θεμάτων που είχα η ψυχολογία μου δεν ήταν η καλύτερη. Τώρα όμως που πάω καλά (φτου φτου:)) είπα να σας γράψω.

1S7cp2.png

Καλησπέρα μανούλες Φεβρουαρίου :) Με το καλό όλες και με έναν πόνο :)

Περιμένω και εγώ το πρώτο μου μωράκι-κοριτσάκι το Φεβρουάριο, 11/2 σύμφωνα με τον υπέρηχο.

Σας διαβάζω πολύ καιρό και ήθελα και εγώ να μπω στη παρέα σας αλλά λόγω κάποιων θεμάτων που είχα η ψυχολογία μου δεν ήταν η καλύτερη. Τώρα όμως που πάω καλά (φτου φτου:)) είπα να σας γράψω.

Καλώς μας βρήκες και σου εύχομαι περαστικά και αγύριστα. Ότι θέματα και αν εχεις να μπαίνεις και να μας γράφεις ακόμα και για μια καλημέρα. Καλό θα σου κάνει, μια παρέα έχουμε γίνει εδώ, να μοιραζόμαστε τα άγχη μας και τις δυσκολίες μας να ξαλαφρώνουμε. Και όπως θα διάβασες και εδώ και κορίτσια μας ουκ ολίγα έχουν αντιμετωπίσει.

Με το καλό λοιπόν, όλα καλά να σου πάνε από εδώ και στο εξής!

Αντε να προσθέσουμε ακόμα ένα κοριτσάκι στην παρέα :D Έχεις επιλέξει μαιευτήριο;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Νέο πινακάκι, άλλαξα τις εικόνες από τα μαιευτήρια γιατι δε με άφηνε να προσθέσω άλλα :(

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια :) και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Πραγματικά περαστικά και αγύριστα να είναι για όλες μας.

Για το μαιευτήριο δεν έχουμε αποφασίσει ή μάλλον συζητήσει ακόμα με το γυναικολόγο μας, πάντως ξεγεννάει στο Ρέα και στο Ιασώ, οπότε σε ένα από τα δυο θα είναι.

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Να σας πω και δυο λόγια για μένα :) μιας και σας διαβάζω ας πούμε σας ξέρω λιγάκι, ενώ εσείς όχι :)

Μένω Νότια προάστια, είμαστε παντρεμένοι με τον άντρα μου δύο χρόνια. Εγώ δεν δουλεύω δυστυχώς, θα το ήθελα πολύ αλλά τώρα λόγω εγκυμοσύνης δεν γίνεται κιόλας. Δεν κάθομαι όμως και τελείως, εκτός τα του σπιτιού μου φροντίζω και για τα πεθερικά μου που μένουν κοντά και είναι μεγάλοι άνθρωποι, χωρίς προβλήματα βέβαια.

Όσον αφορά τη προετοιμασία για τον ερχομό του καινούριου μέλους της οικογένειάς μας, δεν αγχώνομαι, ξέρω ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ψάχνω όμως δειλά δειλά για όλα: κούνια, καρότσι, ρουχαλάκια. Έχω μάθει πολλά από σας :) να είναι καλά οι δευρετομανούλες :), γιατί οι γονείς και τα πεθερικά είναι μεγάλοι σε ηλικία και τα λένε όλα κάπως διαφορετικά.

1S7cp2.png

Αν μενεις νοτια θα σε βολεψει το Ρεα τοτε..Εγω ειμαι στα Βορεια..παντρεμενοι απο το καλοκαιρι του 2012.Δουλευω και θα ειμαι στη δουλεια μεχρι την αδεια τοκετου, καπου μεσα Δεκεμβρη δηλαδη.. Με το καλο οι αγορες!Το φορουμ ειναι πολυ βοηθητικο!

Ειμαι 31 ετων !

F4oIp2.png

Αχ τι ωραία, είμαι και εγώ στο υπέροχο πινακάκι σας :)

Little-star και εμείς το καλοκαίρι του 12 παντρευτήκαμε :) Άντε να πω και την ηλικία μου, 41 είμαι. Σας ρίχνω όλες :) και κατά πολύ.

1S7cp2.png

Αχ τι ωραία, είμαι και εγώ στο υπέροχο πινακάκι σας :)

Little-star και εμείς το καλοκαίρι του 12 παντρευτήκαμε :) Άντε να πω και την ηλικία μου, 41 είμαι. Σας ρίχνω όλες :) και κατά πολύ.

Μαζί θα τα πίνουμε τα τσάγια μας, μη μου αγχώνεσαι! Του '78 παιδί εγώ, επιτέλους βρέθηκε και μία της δεκαετίας μου. Είσαι και των νοτίων προαστίων και εσύ, μια χαρά! Εμείς μένουμε Γλυφάδα αλλά στα όρια με Αργυρούπολη.

Κορίτσια, τελικά η Μενεγάκη όντως έγκυος. Στα 45 της παρακαλώ (λέμε τώρα). Σπουργιτάκι, στα 41 σου όπως βλέπεις σπουργιτάκι θεωρείσαι, έχεις χρόνια ακόμα και για σπουργίταινα :D :D :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...