Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βάσω, είχα ρωτήσει παιδιατρο και μου είχε πει ότι τα sling δεν είναι απολύτως ασφαλή, επειδή το μωρό κάπως διπλώνει μέσα σε αυτά... Οπότε ένας κλασικός μάρσιπος, οποιασδήποτε εταιρίας ίσως είναι ασφαλέστερη λύση.

Όσο για το καθισματάκι αυτοκινήτου, κατα τη γνώμη μου, είναι η πιο σημαντική αγορά που κάνουμε. Καλό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες τοποθετησης κατα γράμμα. Το δικό μας έγραφε 0-13 να είναι τοποθετημένο οπωσδήποτε προς τα πίσω!!!! Μας είχε βοηθήσει στην επιλογή ένα site μιας εταιριας που κάνει crash test, ADAC λέγεται, και έιχαμε δει διάφορες μάρκες και είχαμε επιλέξει με βάση αυτά τα τεστ.

Είναι αυτό εδώ:http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx?ComponentId=29903&SourcePageId=31900

Είναι στα Γερμανικά, αλλά με λίγο ψάξιμο καταλαβαίνεις. Εχει και βιντεάκια στο youtube, με κούκλες και καταλαβαίνεις πολλά αν τα δεις...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασω γι αυτο ειμαστε εδω..μα συζηταμε!η καθε μια λεει την γνωμη της!

Δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα το χρησιμοποιησεις το καροτσι.εμεις ελαχιστα βγαιναμε βολτες με αυτο.απ το σπιτι στο αμαξι, στην γιαγιά ,στο σούπερ μάρκετ στα χερια σε μεγαλες βολτες το περναμε μηπως κοιμηθει για να τον βαλουμε καπου.εγω δεν ειμαι και του περνω το καροτσι και οπου με βγαλει....στις κουνιες τον κραταγα απ το χερι απ την στιγμη που περπατησε σταθερα και πηγαινεμε με τα ποδια!

Ισως φταιω εγω που δεν χρησιμοποιηθηκε το καρότσι!! Αν επεμενα ισως να το ειχαμε ακομα!μετα φυσικο και επομενο δεν το ηθελε εκεινος.και απ την στιγμη που περπατανε και αρχιζουν να τρεχουν δεν τα πολυ θελουν.

Το καροτσι στο λινκ ππυ εβαλες εμενα μπυ αρεσει πολυ ετσι οπως το βλεπω.ολα θα ειναι αχρηστα εξ αλλου μετα απο λιγο καιρο!το καροτσι θα μεινει και καλο ειναι να το χεις μεχρι τα 2 για να βγαλει τα λεφτα του!

Papagalia Γερμανοι τι περιμενεις!!Προς Θεου ολοο θελουμε να προστατευσουμε τα παιδια μας!εγω πχ στην οδηγηση ας πουμε εμπιστευομαι πολυ τον αντρα μου (επαγγελματιας οδηγος,καταλαβαινεις τι εχουν δει τα ματια του)αλλα οχι τους αλλους.απ τους αλλους φοβαμαι παρα πολυ οταν εχουμε το παιδι στο αμαξι.

Απλα θελω να πω οτι δεν γινεται ολοι να τα αγορασουμε αυτα.προσπαθουμε σιγουρα οι περισσοτεροι γονεις αλλα καταληγουμε σε φθηνοτερες λυσεις!ειδικα σημερα ετσι οπως ειναι τα πραγματα!

Ποιος δεν θελει το καλυτερο για το παιδι τπυ μεταξυ μας!!!

Για το ring sling πρωτη φορα το ακουω αυτο!και εγω θα το εχω εκει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αυτά είναι που φοβάμαι βρε Greta, μη πάρω κάτι και μου κάθεται τελικά...

Καλαθούνα έχω και δεν έχω, από την άποψη ότι αυτή που μου έδωσαν είναι οκ αλλά λείπει το σκέπαστρο. Ας πούμε ότι δεν έχω.

Κάθισμα αυτοκινήτου σίγουρα θα χρειαστώ.

Καρότσι δεν ξέρω αν θα χρειαστώ από την αρχή.

Τα πολυκαρότσια τα έχουν όλα και το φθηνότερο αλλά και σχετικά ελαφρύ που βρήκα είναι αυτό: Cangaroo Drift 3 in 1 στα 275euro

Αυτό σημαίνει όμως ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε το πολύ για 2 χρόνια (αφού η καλαθούνα είναι για τους πρώτους μήνες, το κάθισμα μέχρι 13kg και το καρότσι έως 15kg. Άρα σχετικά σύντομα θα πρέπει να πάρω και άλλο καρότσι αλλά και άλλο κάθισμα. Μήπως λοιπόν να επενδύσω από τώρα σε ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου για περισσότερα χρόνια και για καρότσι να το σκεφτώ αργότερα, αφού το πρώτο εξάμηνο οι μετακινήσεις θα είναι ελάχιστες (η γιατρός θα έρχεται σπίτι και βόλτες θα πηγαίνουμε με sling); Ή λέω μ@λ@κ13ς; :D

Σκέφτομαι γραπτά και σας πρήζω και εσάς...

Δν μας πρηζεις καθόλου, οι προβληματισμοί σ ειναι μιας σκεπτόμενης μανουλας μέσα στην κρίση κ λογικοι... Θ σ πω τη γνώμη μ σαν δευτερο μανούλα... Λοιπόν, όσον αφορά το sling, όπως έχω ξαναπεί το έχω - ευτυχώς μ το πήραν δώρο κ δν το πλήρωσα... Προσπάθησα πολυ, είδα βίντεο μέχρι αηδιας, αλλα δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω ποτε. Κάποια στιγμή κατάφερα να βάλω το μωρο μέσα σωστά, αλλα όταν τελικα το έβαλα, το είδα τόσο στριμωγμένο π με έπιασε τρέλα κ το έβγαλα την ίδια ωρα. Είδα τις προάλλες στο σούπερ μάρκετ μια κυρία με ενα παιδί 3 χρόνων στο καρότσι τ μαγαζιού κ ενα 4-5 μηνών στο μαρσιπο, τη ρώτησα τι μαρσιπος ειναι γιατί μ άρεσε κ μ είπε μει ται. Το έψαξα στο Ίντερνετ κ είδα ότι ειναι κατι πολυ μαλακό, ενα κομμάτι ύφασμα π το προσαρμόζεις όπως θες. Μ άρεσε κ τη θαύμασα γτ το είχα αποκλείσει ν κανω βόλτες Μονη με τα 2 παιδιά. Θα το παρω σίγουρα.

Απο την άλλη, ότι απο αυτά και ν πάρεις, κατα τη γνώμη μ το καρότσι ειναι εκ των ων ουκ άνευ. Δλδ, σκέψου ν πας κάπου κ ν έχεις μόνο τον οποιοδήποτε μαρσιπο. Αν σ κοιμηθεί το μωρο ή πιαστεί κ κλαίει ή πιαςτεις εςυ? πάλι στο μαρσιπο? το θεωρώ αδύνατο λοιπόν να μην πάρεις καρότσι... Επίσης, δν ξέρω τι καθισμα ακριβως ειναι αυτό π βρήκες 0-25, αλλα κοίταξε να ξαπλώνει οπωσδήποτε γιατί στο αμάξι ολα τα μωρά κοιμούνται κ αν δν ξαπλώνει, ειναι ταλαιπωρία... Για μένα ενα πολυ καρότσι ειναι πια απαραίτητο, εχει καθισμα αυτοκινητου, μέχρι 13 κιλά, καθισμα βόλτας π ειναι υπέρ αρκετό μέχρι τα 3 κ το πόρτ μπεμπε π μπαίνει στη βάση κ εγώ το είχα λιώσει μέσα κ έξω απο το σπίτι. Έτσι, δν χρειάζεσαι κ καλαθουνα, π πραγματικά ειναι άχρηστη γτ ειναι για λιγο καιρό κ δν μεταφέρεται μέσα στο σπίτι... Ασε π εμένα η δικιά μ π ειναι 18 μηνών, ήδη δν θελει ν κάθεται στο καρότσι, οπότε μετα τα 2-3 σίγουρα ενα καρότσι ειναι άχρηστο, αλλα κ αν θες ν πάρεις καρότσι βόλτας για νήπιο ειναι πολυ φθηνό. Άρα δν πειράζει ν ειναι κ μέχρι 15 κιλά...

Ελπίζω ν βοήθησα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Επίσης, δν ξέρω τι καθισμα ακριβως ειναι αυτό π βρήκες 0-25, αλλα κοίταξε να ξαπλώνει οπωσδήποτε γιατί στο αμάξι ολα τα μωρά κοιμούνται κ αν δν ξαπλώνει, ειναι ταλαιπωρία...

Συμφωνω συμφωνω το ξεχασα αυτο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, συμφωνώ μαζί σου, ότι όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Απλά επειδή αυτά τα καθισματάκια είναι ούτως ή άλλως πανάκριβα, καλό είναι να κάνουμε μια έρευνα πριν αγοράσουμε. Γιατί, από ό, τι κατάλαβα μεσα από αυτό το site, η τιμή δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. Βρήκα και καθισματάκια, που είναι μεν πανάκριβα, αλλά δεν παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια, ενω κάποια άλλα φθηνότερα ήταν πιο ασφαλή βρηκα και πανάκριβα και ασφαλή, βρήκα και φθηνά-ο Θεός να φυλαέι- και γενικά απ΄όλα έχει ο μπαχτσές, όρεξη να χεις να ψάχνεις...

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ό, τι κι αν επιλέξουμε πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τοποθέτησης που δίνει ο κατασκευαστής.

Είναι κρίμα πάντως που δεν υπάρχει ενημέρωση σε αυτά τα θέματα στην Ελλάδα και όλοι ψαχνόμαστε απο εδω κι απο εκεί για να καταλάβουμε 5 πράγματα για την ασφάλεια των παιδιών μας...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Για καρότσια, πάντως, εκεί μπορείς να κάνεις άνετα οικονομία, γιατί έχω βρει και με 60 ευρώ καρότσι σούπερ ντούπερ και που ξαπλώνει το μωρό και μια χαρά ευρύχωρο...Δεν είχε καμία απολύτως διαφορά από τα φιρμάτα τα πανακρίβου...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!

Το κάθισμα που σκέφτομαι να πάρω είναι αυτό: http://www.joiebaby.com/stages

Μέχρι τα 18kg τοποθετείται ανάποδα (δλδ το παιδί κοιτάει προς τα πίσω) που είναι και το πιο ασφαλές. Για 0-13kg έχει ρύθμιση που είναι σχεδόν ξαπλωτό. Για μετά έχει τρεις θέσεις με κλίση. Από 18kg έως 25kg τοποθετείται να κοιτάει μπροστά.

Είναι πιστοποιημένο για ασφάλεια κατά ECE. R44/04 όπως όλα τα σοβαρά καθίσματα.

Ωστόσο βγήκε νέα οδηγία για την ασφάλεια η οποία απαιτεί το παιδί να κοιτάει πίσω μέχρι τα 18kg και ονομάζεται i-Size ECE R129 και θα αντικαταστήσει σταδιακά την ECE. R44/04 Στην εταιρία αυτή έχει κάθισμα με το νέο πιστοποιητικό, κοστίζει γύρω στα 350ευρώ και είναι μέχρι 18kg είναι αυτό http://www.joiebaby.com/anchor-

boulitsa και αυτός ο συνάδελφος το mei-tai θα αγοράσει τώρα (είναι 9 μηνών η κόρη του) γιατί βολεύει περισσότερο

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Στο καρότσι, πραγματικά δεν υπάρχει κανενας λόγος να αγοράσεις ένα ακριβό. Οι τιμές ξεφεύγουν πολύ κορίτσια, έχω δει και με 1000 ευρώ καρότσι, που όμως δεν πρόσφερε τίποτε περισσότερο από ένα κατα πολύ-αλλά πάρα πολύ- οικονομικότερο. Επίσης, κυκλοφορούν καρότσια, τα οποία είναι εξαιρετικά για τις σκανδιναβικές χώρες, όπου στους δρόμους έχει χιόνια και πρέπει το μωρό να είναι αναγκαστικά αρκετά πιο ψηλά από το έδαφος, για να μην κρυώνει, ενώ στην Ελλάδα δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Εδώ, το καλύτερο προσον που πρέπει τα καρότσια να έχουν είναι ανθεκτικές ρόδες για να τα βγάζουν πέρα στις λακκούβες των πεζοδρομίων και στους χωματόδρομους. Προσωπικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι πολλές φορές το καρότσι δεν χωρούσε να περάσει από το πεζοδρόμιο (υπήρχαν εμπόδια οπως δέντρα και κολόνες μες στη μεση ή παρκαρισμένα μηχανάκια ή αυτοκίνητα που καβαλάνε τα πεζοδρόμια)και ότι δεν υπήρχαν ράμπες και χρειάστηκε πολλές φορές να το πάρουμε σηκωτό για να κατεβούμε σκαλοπάτια (ένας κρατούσε το μωρό, άλλος σήκωνε το καρότσι, μετά άντε πάλι δέσε το μωρό, σκετη ταλαιπωρία, δεν το συζητάω όταν ήμουν μόνη μου που έπρεπε να γυρίζω πίσω και να πηγαίνω από άλλο δρόμο για να παρακάμπτω τα εμπόδια....)

Πολύ προσοχή επίσης χρειάζεται στο μέγεθος του καροτσιού όταν είναι κλειστό, ούτως ώστε να χωραει στο αυτοκίνητο άνετα.

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Hello everybody :) :)

Τι κανετε?που χανεστε?εμεις βολτες το πρωι και τωρα σπιτι περιμενουμε κοσμο!

Τι κρυο ειναι αυτο που εχει βαλει??αν συνεχισει ετσι δεν μας βλεπω καθολου καλα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΟΝΤΩΣ ,ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΙΣΙ, ΕΓΩ ΘΑ Τ ΟΚΟΙΜΙΖΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΩΡΑΚΕΙ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ..ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ, ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?:?

F4oIp2.png

Πω πω κορίτσια ποσο χαρουμενη ειμαι δεν φανταζεστε!μου εφερε η ξαδερφη μου ενα σωρο πραγματα!τοσα ρουχα δεν ειχα για τον μικρο.εχω παθει πλακα!απο ντυσιμο με μια γρηγορη ματια και απο οτι μου ειπε εχει τα εξης:ζιπουνακια φορμακια κοντομανικα και απο πανω ολοσωμα βαμβακερα και καποια φλις.και αυτο ειναι το κατάλληλο ντυσιμο και για το μαιευτηριο.αν θελετε βαζω και φωτο απ τα ολοσωμα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...