Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

(note to self...

να προλάβω να το αγκαλιάσω στο μαιευτήριο το παιδί, ούτε βδομάδα δεν θα κάτσει σπίτι θα μου το πάρει η πρόνοια της άχρηστης/απροετοίμαστης...)

Ελα καλε!!!:tongue::tongue::tongue:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(καλά δεν είμαι αλλά που θα μου πάει... θα γίνω!

Για την ώρα "κλέβω" τις λίστες σας :))

Επίσης δεν ξέρω πως είναι αλλού στην Αθήνα αλλά εδώ Μεταμόρφωση που είμαι έξω από το κτήριο της δουλειάς μου έχει ... ποτάμια....

Να δω πως θα φύγω σήμερα και πως θα φτάσω σπίτι :?:-?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Σάββατο σήμερα!! Γιούχουυυ!!!! Λοιπόν, κατ΄αρχήν , AiK, ευχαριστώ για τη λίστα ζαχάρου, μου φάνηκε πολύ χρήσιμη. Quinsey, για το παιδικό δωμάτιο, που ρωτάς, νομίζω ότι τα ζωάκια είναι καλή επιλογή, θα του αρέσουν. Γενικά, όταν είναι μωρά, όλα καλά. Όταν όμως μεγαλώσουν λίγο, τα αγόρια τρελαίνονται για το αυτοκινητάκι McQueen της Disney και για διάφορα άλλα τέρατα :tongue:, δεινόσαυρους και γενικότερα για πράγματα που βρωμάνε, όπως, τη σκουπιδοπαρέα, ακόμα κι αν από εμάς ουδέποτε είχαν τέτοιες προσλαμβάνουσες εικόνες...:tongue:...

Προσωπικά, επειδή με το μικρό θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα μετατρέψω το γραφείο μας σε παιδικό δωμάτιο της μικρής και σκέφτομαι να κολλήσω λίγα αυτοκόλλητα τοίχου με ένα θέμα unisex, π.χ. ρομποτάκια, κλόουν, αεροπλανάκια, ζωάκια, διάστημα και τέτοια (ένα θέμα από αυτά, όχι όλα μαζί :tongue:...) Η κουρτίνα είναι εκρού, οπότε δεν χρειάζεται να πάρω άλλη και ίσως πάρω κάποια κουτιά για τα παιχνίδια της στα βασικά χρώματα (μπλε, κοκκινο, κίτρινο) και ένα χαλί απλό, μάλλον κοκκινωπό (τώρα δεν έχουμε καθόλου χαλί στο γραφείο). Η κούνια είναι άσπρη. Ο τοίχος μας είναι επίσης άσπρος, γιατί το δωμάτιο είναι αρκετά μικρό, οπότε πρέπει να είναι φωτεινό και δεν θα τον ξαναβάψω. Τί λέτε κι εσείς;

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!

Φτιαξαμε το παστιτσιο και τωρα ετοιμαζομαστε για το Ικεα να παρουμε την μοναδικη κουρτινα που μου αρεσε!!ετα κατι λιγα ψωνια και κεφαλια μεσα να φτιαξουμε την ντουλαπα στο παιδικο!

Να πανε πραγματα αποθηκη ,παταρι καταλαβαινεται...

papagalia ναι εφ οσον ο χωρος σας ειναι μικρος ειναι καλυτερα τα ανοιχτα χρωματα γιατι αλλιως θα φαινεται πιο μικρο ακομα!

Ωραια ειναι και τα θεματα που εθεσες απλα μαλλον επειδη δεν θα φτιαξω ποτε κοριτσιστικο δωματιο εχω πιο πολυ λοξα με πριγκίπισσες νεραιδες λιγο λεϊλά...καταλαβαινεις ;)

Εμεις είμαστε στα McQueen και θα παραμεινουμε εκεί!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ασε Greta το κωλοιντερνετ τα είχε παίξει κ δν μπορούσα να μπω...

Πο πο βρε πρωτο μανουλες, μ θυμιζετε τον εαυτό μ πριν 2 χρονια... Έτσι ακριβως έκανα κ εγώ! Λοιπόν εμένα η συμβουλή μ ειναι ν μην πάρετε πολλά πολλά τώρα, μόνο όσα ειναι απαραίτητα για τους 2 πρώτους μήνες. Μετα μια βολτιτσα θα την πάμε να πάρουμε ότι χρειάζεται σίγουρα. Επίσης, αν σας ρωτήσει κάποιος τι θέλετε για το μωρο μην ντραπειτε ν πείτε. Θα απαλλαγείτε απο ενα έξοδο κ θα νιώσουν κ αυτοί ότι πήραν κατι χρήσιμο. Little star μ φαίνονται πολλά αυτά π λες, Βάσω το 0-3 αποκλείεται σαν μέγεθος. Ακόμα κ πρόωρο ν ειναι κάποιο μωρο - χτυπά ξύλο- ειναι πεταμένα λεφτά.

Ρε γαμωτο δν κρατιέμαι με τα έξοδα... Ενώ δν χρειάζομαι πολλά, το έχω ξεφτιλισει... Ειναι η χαρά της μάνας τα ψώνια τ μωρού, κακά τα ψέματα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa μια απ τα ιδια!αλλα σε αλλη φαση εγω!βγαζω απ τον μικρο να πανε στο μωρο τα λευκα ειδη και ψωνιζω σε εκεινον οχι για κουνια πια αλλα μεγεθη για κανονικο κρεβατι!

Πηραμε την καινουρια κουρτινα λοιπον θα την βαλουμε να πλυθει και οοοοποτε στεγνωσει θα την αλλαξουμε.πρωτα ομως θα κανουμε γενικη στην ντουλαπα!του πηρα και μαξιλαρι γιατι δεν του ειχα αλλα απο δω και περα θα του βαζω!

Επομενες αγορες σεντονια παπλωματοθηκες κτλ..

Που λετε εβγαλα τα μωρουδιστικα πριν να δω τι εχω τι θα μας κανει και διαπιστωσα οτι εχω πααααααρα πολλα φορμακια-ζιπουνακια λογω αμανικα κοντομανικα διοτι ο μικρος ηταν καλοκαιρινο μωρο!οποτε θα τα φοραω με το καλο στον μπεμπη και απο πανω τα ολοσωμα που λεμε βαμβακερα η φλις αναλογως.οι αγορες θα ειναι πολυ λιγες.επισης εχω και μια πενταδα μακρυμανικα φορμακια σε πολυ καλη κατασταση ολα αυτα γιατι φορεθηκαν λιγο!

Βρε κοριτσια ειναι τοσο μικραααααααα!!!εχει μεγαλωσει το γουουνακι μου!για ποτε τα φοραγε τοσο δα ρουχαλακια και ποτε μου λεει:Μαμα μου,ααπω!!(σ αγαπω)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Πως περασατε το σ/κ?

Χρονια πολλα αν ειχατε καποιον που γιορταζε χθες!

Εμεις καλα.. Η κυριακη ειχε τρομερες δουλειες στο παιδικο!το μονο που δεν πλυναμε με τον μπαμπα ηταν το ταβανι!και δεν φτανει αυτο με ξυπνησε ο μικρος απ της 7:15!!!Χαλαλι του ομως γιατι κοιμηθηκε στο δωματιο του και δεν ξυπνησε ουτε μια φορα!!!

Δεν θα την ξεχασω αυτη την ημερα!!!Συνεχιζονται οι δουλειες και σημερα!Εβαλε κρυο και λεω να στρωσω και στο δικο μου υπνοδωματιο γιατι εχουμε πλακακι!

Να μεινει τελευταιο σαλονι τραπεζαρία!!!

Αυτα προς το παρον!

Φιλακια φουσκιτσες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια!

Να χαίρεστε τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρές σας!

Κρύο αρκετούτσικο έβγαλε και ανάψαμε το air condition στο σπίτι. Θα στρώσω και εγώ χαλιά μετά την Τετάρτη γιατί νιώθω το μάρμαρο σαν πάγο πια!

Πολλές εξόδους είχε το Σ/Κ αυτό, την Παρασκευή μετά τη δουλειά μαζευτήκαμε με φίλους στα Εξάρχεια, ευτυχώς είχα την ομπρελίτσα μου και δεν κατάλαβα τίποτα. Το Σάββατο τα κλασικά, σούπερ μάρκετ, πλυσίματα, απλώματα, συμμάζεμα και φάγαμε ένα ωραιότατο κοτοπουλάκι σούβλας (έχουμε στη γειτονιά έναν που τα φτιάχνει καταπληκτικά). Το μεσημέρι ύπνο και το βράδυ πήγαμε σε σπίτι φίλων, γυρίσαμε κατά τις 3:00 το πρωί! Την επόμενη το πρωί πήγαμε σε μια φίλη που είχαμε να δούμε μήνες για πρωινό και το μεσημέρι πήραμε την κόρη από την φίλη της, μαγείρεψα μία μακαρονάδα με λουκάνικα και κρέμα γάλακτος (έγινε μιαμ!) και πάλι ύπνο μεσημεριανό.

Από το Σάββατο το βράδυ πάντως, πολύ κωλοτούμπα η μικρή. Ησυχαμό δεν είχε! Ο άντρας μου έχει εντυπωσιάστει, η μεγάλη λέει δεν ήταν έτσι, ήταν πολύ ήσυχη. Τι παιδί θα βγάλω, ένας Θεός ξέρει!

Φεύγοντας από τη δουλειά την Παρασκευή βρήκα έναν συνάδελφο που η γυναίκα του γέννησε πέρυσι τον Φεβρουάριο και τον τσάκισα στις ερωτήσεις. Αυτοί βέβαια είναι πολύ σκληροπυρηνικοί (αποκλειστικός θηλασμός, κρέμα δεν έχουν δώσει στο παιδί, ακουλουθούν τη μέθοδο baby led weaning) ο οποίος όμως γενικά με ξεάγχωσε. Επίσης μου είπε να πάρω οπωσδήποτε sling, θα με βολέψει ειδικά τους πρώτους μήνες πολύ περισσότερο από καρότσι (είπε). Αρχικά απλό sling και μετά mei tai. Μπαίνει και αυτό στα υπό αξιολόγηση :)

Άντε καλή εβδομάδα (είναι και λειψή) :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

καλημέεερα!!!!

Εμείς τα στρώσαμε τα χαλιά το σουκού έχει κρυώσει πλέον ο καιρός!!!

κατά τα άλλα ήρεμα ήμαστε το ΣουΚου, ο μπέμπης φέρνει πλέον βόλτες όλη μέρα (η μάνα μου λέει ότι έτσι έκανα κι εγώ, βρήκαμε από ποιόν πήρε το παιδί :tongue:) κι εγώ χαίρομαι σα χαζή :rolleyes:

Είμαι στη δουλειά και περιμένω πώς και πώς να περάσουν οι ώρες βαριέμαι υπερβολικά σήμερα :cool:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγώ να δεις πως βαριέμαι Αθηνά, αλλά τι να κάνουμε; 8 εβδομάδες έμειναν μέχρι την άδεια, θα περάσουν.

Με το θέμα του καροτσιού έχω πολύ παιδευτεί, δε ξέρω τι θέλω, τι μ'αρέσει και το κυριότερο με αγχώνει το γεγονός ότι μπορεί να επιλέξω κάτι που τελικά να αποδειχθεί πέταμα χρημάτων. Γενικά προσπαθώ να κάνω μία "έξυπνη" διαχείριση γιατί οικονομικά θέλω να μην ξεφύγω. Ο άντρας μου πάλι, τα καρότσια τα θεωρεί τελείως άχρηστα για αρχή.

Σκέφτομαι μήπως πάρω ένα κάθισμα αυτοκινήτου για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, ώστε να έχω εξασφαλίσει τη μεταφορά του μωρού και για καρότσι να περιοριστώ σε κάποιο ελαφρύ απλό αργότερα.

Είδα ότι υπάρχει μία μόνο εταιρία, αγγλική, που βγάζει κάθισμα αυτοκινήτου από 0-25kg (δλδ 7 ετών) αρκετά καλή τιμή και από όσο διάβασα σε φόρουμ έχει καλές κριτικές. Η εταιρία λέγεται Joie και το μοντέλο Stages. Μέχρι τα 18kg το κάθισμα κοιτάει πίσω και μετά το γυρνάς μπροστά. Πως σας φαίνεται;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω μου και εμας το καθισμα ειναι μεχρι 20κιλα νομιζω.τωρα ειμαστε στα 15κιλα και παει 2.5 χρονων!οποτε δεν μπορεις να εχει ενα παιδι πια να κοιταει πισω.βασικα εμας δεν κοιταγε ποτε πισω.το καθισμα το ειχαμε παντα στην μεση.εγω νοιωθω πιο ππλυ ασφαλεια ετσι.

Για το νεο μελος θα μου δανεισουν μαλλον ενα την peg perego με βαση iso fix.δεν ειναι για παρα πολλα κιλα αλλα για τον πρωτο καιρο ειναι.θελω δηλαδη να παει 3ο μικρος ωστε να μπορουμε να τον μεταφερουμε στο αλλο καθισμα που απλα τον σηκωνει πιο πανω και κουμπωνεις την ζωνη αυτοκινητου κανονικα οπως σε εμας.

Για το καροτσι εχεις μεν ενα δικιο.εγω το χρυσοπληρωσα(για τα δικα μου δεδομενα υπαρχουν αλλα στην τριπλασια τιμη που το πηραμε εμεις)και δεν το χρησιμοποιησαμε σχεδον καθολου.η ξαδερδη μου που το εχει προς.το παρον εχει παθει πλακα.το χρησιμοποιει συνέχεια. Ειναι παναλαφρο θεωρω εχει ολα τα καλα!

Ελπιζω να το χρήσιμοποιησω αυτη τη φορα.αλλιως θα φαει ενα πουλημα γιατι το λυπαμαι να καθετε.λυπαμαι και τα λεφτα του!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

http://www.cercapasseggini.it/public/data/imgprodotti/passeggino-trio-tres.jpg

Αυτο εχουμε..το ψαχναμε πολυ στο συγκεκριμςνο χρωμα αλλα δεν το βρισκαμε πουθενα στην Ελλαδα.

Το χρωμα αλλαζει μονο.το εχω ξαναβαλει νομιζω

Ριξε μια ματια.στα Λητω το ειχαμε παρει.στις εκπτωσεις ειχαμε γλιτωσει 150?.

Γι αυτο σας εχω γραψει ξανα να ψαξετε μεν αυτα που θελετε αλλα να τα παρετε στις εκπτωσεις.γενναμε σε πολυ καλη περιοδο.

Το συστηνω παντως το καροτσι αυτο!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αυτά είναι που φοβάμαι βρε Greta, μη πάρω κάτι και μου κάθεται τελικά...

Καλαθούνα έχω και δεν έχω, από την άποψη ότι αυτή που μου έδωσαν είναι οκ αλλά λείπει το σκέπαστρο. Ας πούμε ότι δεν έχω.

Κάθισμα αυτοκινήτου σίγουρα θα χρειαστώ.

Καρότσι δεν ξέρω αν θα χρειαστώ από την αρχή.

Τα πολυκαρότσια τα έχουν όλα και το φθηνότερο αλλά και σχετικά ελαφρύ που βρήκα είναι αυτό: Cangaroo Drift 3 in 1 στα 275euro

Αυτό σημαίνει όμως ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε το πολύ για 2 χρόνια (αφού η καλαθούνα είναι για τους πρώτους μήνες, το κάθισμα μέχρι 13kg και το καρότσι έως 15kg. Άρα σχετικά σύντομα θα πρέπει να πάρω και άλλο καρότσι αλλά και άλλο κάθισμα. Μήπως λοιπόν να επενδύσω από τώρα σε ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου για περισσότερα χρόνια και για καρότσι να το σκεφτώ αργότερα, αφού το πρώτο εξάμηνο οι μετακινήσεις θα είναι ελάχιστες (η γιατρός θα έρχεται σπίτι και βόλτες θα πηγαίνουμε με sling); Ή λέω μ@λ@κ13ς; :D

Σκέφτομαι γραπτά και σας πρήζω και εσάς...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...