Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εννοεί σαν αυτές http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ba/babydan-baby-dee-cotton-cellular-blanket.jpg

Πάντως αν το σκεφτείς, μέσα σε ζεστό σπίτι με εσώρουχο, μακρυμάνικο φορμάκι και μάλλινη ή fleece κουβέρτα τυλιγμένο, δε θα σκάσει; Επίσης, με τη βελουτέ δε θα είναι δύσκολο το τύλιγμα;

Λέω εγώ τώρα...

Αυτοί πάντως οι υπνόσακοι θεωρούνται λέει οι καλύτεροι και ασφαλέστεροι για τα νεογέννητα και μοιάζουν με φάσκιωμα. Εμένα με τρομάζουν πάντως χα χα :D

http://www.ergopouch.com.au/your-baby-category/newborn-0-3-months/ergococoon-1-tog-swaddle.html

Aυτος ειναι ο υπνοσακος που προτεινουν? Παναγια βοηθα:shock::shock: χαχαχαχ!

Αυτες οι κουβερτες υπαρχουν εδω?Δεν ξερω, σε ΗΡΑ και ΛΗΤΩ που κοιταξα, προτεινουν πικε για ανοιξη-καλοκαιρι και φλις-βελουτε για χειμωνα.. Ας μας πει καμια εμπειρη μανουλα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω ποσο το φοβαμαι αυτο το ζαχαρο!μου εχει γινει εμμνονη!και αργει τοσο πολυ!27εβδομαδων θα ειμαι οταν θα την κανω.ελεος ρε κοριτσια γιατι τοσο αργα?και αν πχ εχουμε και τρωμε αηδιες δεν ειναι κακο για το μωρο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οκ δεν ειναι ισπανικη ειναι βελουτε:oops::oops:

Νοιωθω χαζη!!!

Το αλλο δεν μου το ανοιγει!

Εγω παντως δεν τον φασκιωσα πολυ!ουτε που θυμαμαι πως γινεται!!!ειμαι χειροτερη απ τις πρωταρες χαχαχα!δεν υπαρχω!

Καλε boulitsa που εισαι?μπειτε μπας και σωσουμε την κατασταση καλε!!

H ισπανικη ειναι η βελουτε, οχι?:oops:

F4oIp2.png

Χαχαχχααχα μαλλον οχι!εβαλε λινκ η Βασω!!!!

Πειραια γινεται κατακλυσμος!!

Πως μ αρεσει πως μ αρεσει!!

Επισης μ αρεσει που χει κινηση το καφε σημερα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Aυτος ειναι ο υπνοσακος που προτεινουν? Παναγια βοηθα:shock::shock: χαχαχαχ!

Αυτες οι κουβερτες υπαρχουν εδω?Δεν ξερω, σε ΗΡΑ και ΛΗΤΩ που κοιταξα, προτεινουν πικε για ανοιξη-καλοκαιρι και φλις-βελουτε για χειμωνα.. Ας μας πει καμια εμπειρη μανουλα..

Με μία πρόχειρη αναζήτηση για πλεχτή κουβέρτα βρήκα αυτό http://www.irabebe.gr/product/4895/kouvertoula-plekti-zakar-roz-siel

Και πάρα πολυ όμορφες αυτές

http://babyselections.com/babyselections/category.php?id_category=42

Επεξεργάστηκαν by vtgian
Προσθήκη

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Με μία πρόχειρη αναζήτηση για πλεχτή κουβέρτα βρήκα αυτό http://www.irabebe.gr/product/4895/kouvertoula-plekti-zakar-roz-siel

Και πάρα πολυ όμορφες αυτές

http://babyselections.com/babyselections/category.php?id_category=42

H πλεχτη ειναι η βαμβακερη?Το ζακαρ ποιο υφασμα ειναι?Ελπιζω οχι το μαλλινο, δεν το αντεχω καθολου, παθαινω αναφυλαξια!

F4oIp2.png

να σας πω ρε σεις....

αυτές οι κουβερτούλες που βάζετε στην υφή είναι σαν τις πικέ? [έτσι μου μοιάζουν]

έχω θέμα με τις πικές (είναι εξωστρακισμένες από το σπίτι χρόνια τώρα δεν μπορώ να τις πιάσω ανατριχιάζω) πείτε μου τώρα ότι αυτές ενδείκνυται για μωρό να μου 'ρθει ο θάνατος επι τόπου :cry:

Tsufp2.png0RVqp2.png

να σας πω ρε σεις....

αυτές οι κουβερτούλες που βάζετε στην υφή είναι σαν τις πικέ? [έτσι μου μοιάζουν]

έχω θέμα με τις πικές (είναι εξωστρακισμένες από το σπίτι χρόνια τώρα δεν μπορώ να τις πιάσω ανατριχιάζω) πείτε μου τώρα ότι αυτές ενδείκνυται για μωρό να μου 'ρθει ο θάνατος επι τόπου :cry:

Ω ΝΑΙ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

να σας πω ρε σεις....

Όχι βρε, οι πλεχτές είναι αυτό που λέει η λέξη, πλεχτές. Οι πλεχτές είναι σαν αυτές που έπλεκαν με τις βελόνες παλιά οι γιαγιάδες. Επίσης είναι βαμβακερές. Μπορούν να γίνουν και μάλλινες αλλά τότε πρέπει να ραφτούν με βαμβακερή επένδυση για να μην ερεθίζουν το μωρό.

Οι πικέ είναι υφαντές σε μηχανή, πιο σφιχτές στην πλέξη τους.

Το ζακάρ είναι επίσης τρόπος πλέξης, επίσης μόνο σε μηχανή. Μοιάζει με τις πικέ και έχει ανάγλυφα σχέδια.

Με αγάπη, ο φωτεινός παντογνώστης :rolleyes:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

To λοιπον:

Στρωμα coco-latex για την κουνια

Καλυμμα στρωματος air proof και 2 σελτεδες κουνιας με λαστιχο

Αλλαξιερα υφασματινη

Παντα

Κουνουπιερα + στηριγμα

Καλαθακι καλλυντικων

Κουβερλι (ειναι στο σετ προικας,ξερετε, παντα-κουνουπιερα-κουβερλι).

Σελτες για αλλαξιερα

Κατωσεντονα με λαστιχο 3 για κουνια (μακω)

Πανωσεντονα 3 (χασε)

7 Πανες αγκαλιας φανελενιες

7 Χασεδενιες

2 πανες κουκουτσακι

1 ισπανικη κοβερτα για κουνια και 1 για πορτ μπεμπε (ισως παρω βαμβακερη αντι για ισπανιας, θα ρωτησω και εκει μαλλον)

1 φλις κουνιας και 1 για πορτ μπεμπε

2 πικεδενιες για κουνια και 2 εξοδου (το μωρο δεν θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε το καλοκαιρι- θα εχει μεγαλωσει)

2 σετ κατωσεντονο-πανοσεντονο για το πορτ μπεμπε

7 σελτεδακια

3 μεγαλες πετσετες

2 μπουρνουζοπετσετες

8 μικρες πετσετουλες για προσωπο, πωπο κλπ

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

To λοιπον:

Στρωμα coco-latex για την κουνια

Καλυμμα στρωματος air proof και 2 σελτεδες κουνιας με λαστιχο

Αλλαξιερα υφασματινη

Παντα

Κουνουπιερα + στηριγμα

Καλαθακι καλλυντικων

Κουβερλι (ειναι στο σετ προικας,ξερετε, παντα-κουνουπιερα-κουβερλι).

Σελτες για αλλαξιερα

Κατωσεντονα με λαστιχο 3 για κουνια (μακω)

Πανωσεντονα 3 (χασε)

7 Πανες αγκαλιας φανελενιες

7 Χασεδενιες

2 πανες κουκουτσακι

1 ισπανικη κοβερτα για κουνια και 1 για πορτ μπεμπε (ισως παρω βαμβακερη αντι για ισπανιας, θα ρωτησω και εκει μαλλον)

1 φλις κουνιας και 1 για πορτ μπεμπε

2 πικεδενιες για κουνια και 2 εξοδου (το μωρο δεν θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε το καλοκαιρι- θα εχει μεγαλωσει)

2 σετ κατωσεντονο-πανοσεντονο για το πορτ μπεμπε

7 σελτεδακια

3 μεγαλες πετσετες

2 μπουρνουζοπετσετες

8 μικρες πετσετουλες για προσωπο, πωπο κλπ

Κυρία, κυρία έχω άγνωστες λέξεις!

α) τι είναι ο χασές (ξέρω μόνο την έκφραση θα σε σκίσω σα χασέ)

β)τι είναι οι πάνες κουκουτσάκι;

Επίσης;

Το μωρό που θα κοιμάται αρχικά; Στο port-bebe η στην κούνια? Αν κοιμάται σε κούνια από την αρχή, το port bebe το έχεις για μετακίνηση μέσα στο σπίτι;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ρε Βασω γελαω μονη μου σταματα!χαχαχα

little star ολα καλα αλλα οι κουβερτες σπυ πολλες μου φαινονται..εγω εχω 2πικε 1 βελουτε 1βαμβακερη και 1 μαλλινη(ειναι μαλακη τρελα σας λεω) και μαλλον θα την χρησιμοποιω στις βολτες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κυρία, κυρία έχω άγνωστες λέξεις!

α) τι είναι ο χασές (ξέρω μόνο την έκφραση θα σε σκίσω σα χασέ)

β)τι είναι οι πάνες κουκουτσάκι;

Επίσης;

Το μωρό που θα κοιμάται αρχικά; Στο port-bebe η στην κούνια? Αν κοιμάται σε κούνια από την αρχή, το port bebe το έχεις για μετακίνηση μέσα στο σπίτι;

α)Χασε ειναι το υφασμα για κλασσικο σεντονακι.

β)οι πικε, λεγονται και κουκουτσακι

Επειδη πηρα το 3 σε 1 της inglesina θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε και με αυτο θα το μετακινω.Τωρα, επειδη δεν ξερω ποσο θα μεινει εκει μεσα, θα εχω ετοιμα και τα της κουνιας μπας και παει εκει σε πχ 2 μηνες...Εξαλλου κουβερτες και σεντονια κουνιας θα τα εχει μεχρι να μεγαλωσει...

F4oIp2.png

Ρε Βασω γελαω μονη μου σταματα!χαχαχα

little star ολα καλα αλλα οι κουβερτες σπυ πολλες μου φαινονται..εγω εχω 2πικε 1 βελουτε 1βαμβακερη και 1 μαλλινη(ειναι μαλακη τρελα σας λεω) και μαλλον θα την χρησιμοποιω στις βολτες!

Θα το κοιμισεις εξ'αρχης στην κουνια?Αν ναι οκ, εγω επειδη θα το βαλω σε πορτ μπεμπε δεν πρεπει να εχει 1 και 1? Επισης απο οτι βλεπω εκει που ουσιαστικα σε ξεπερναω σε αριθμο ειναι οτι εχω γραψει και 2 φλις (1 κουνιας-1 αγκαλιας)

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...