Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Bonjour!!!

Πως είστε σήμερα όμορφες;

Ήθελα να σας Πω και εγω την ταπεινή Μ γνώμη μου βάση της εμπειρίας μου π γέννησα Δεκέμβριο κ χωριά να θελω να το παίξω ξερολας.

Τα φορμάκια 0 νούμερο θα πανε τσάμπα σιγουρα γιατι ή δεν θα τους κάνουν ή θα τα φορέσουν τις πρώτες μερες και οταν τα βγάλετε να τα πλύνετε μεχρι να στεγνώνουν γιατι θα έρθουν λόγω καιρού εγγυημένα δεν θα τους κάνουν γιατι θα εχουν ψηλώσει τα μωρά μας. Την πάτησα ετσι γιατι τα έβλεπα τοοοοσο μικρά τα φορμάκια και τόσο γλυκα κ τα πήρα κ δεν τα φόρεσε καν!

Προτείνω επίσης τα 0-3 να ειναι μονο μακρυμανικα μην Πω και 3-6 μακρυμανικα να ειναι γιατι παλι βάση εμπειρίας οταν ο δικός Μ ήταν 3 μηνων φορούσε τα 6, οταν ήταν 6 φορούσε τα 9 μηνων κ παει λεγονΤας...

Το Δεκέμβριο εγω του φορούσα μακρυμανικο φορμακι κάλτσες κ εκείνο το ολόσωμο

Επίσης για τα γαντακια νομίζω πως δεν χρειαΖονται (αν εννοείς αυτά για να μην ξυνονται) γιατι τα νύχακια τους ειναι τόσο μαλακά που δεν χρειάζονται καν ψαλίδι για να κοπούν απλα τα τραβάς κ κόπηκαν που λεει ο λογος.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α! Επίσης σκεφτείτε οτι τα μωρά τ λεχουδια δεν κουνιούνται να πω οτι θα τυλιχτουν με την κουβέρτα όπως τα βάλεις ετσι θα μείνουν δεν υπάρχει κίνδυνος να τυλιχτουν και πνίγουν άρα ο υπνόσακος θα ψηλό παει χαμένος (ετσι το σκέφτομαι εγω) ασε που άμα καταφέρουμε να θηλασουμε όσες θελουμε θα πρεπει μες στη νύχτα να έχουμε να τα βγάζουμε και απο τον υπνοσακο κ μετα να το ξαναβάλουμε; Νομίζω πολυ χρονο κ τσάμπα ταλαιπωρία αφήστε που για ενα τρίμηνο τετράμηνο θα ειναι μετα θα ερθει το καλοκαιρι θα κοιμούνται μονο με το φορμακι αν οχι μονο με το παμπερς.

KMwEp3.png

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι για τις συμβουλές σου!

Ας συμφωνήσουμε αρχικά ότι ο πίνακας που θα φτιάξουμε θα έχει τα απολύτως απαραίτητα για τους πρώτους 1-2 μήνες (άρα Φεβρουάριο έως άντε Απρίλιο ανάλογα με την ημ/νια γέννησης). Νομίζω ότι έχεις δίκιο για το νούμερο 0, απλά το ανέφερα για τα προωράκια που μπορεί όντως να είναι μικροσκοπικά. Άρα συμφωνούμε, το καταλληλότερο μέγεθος είναι 0-3 ή 3-6 για πιο μεγαλόσωμα.

Για τα εσωτερικά μακρυμάνικα διατηρώ μια αμφιβολία (αλλά καθαρά επιστημονική αφού εμπειρία δεν έχω) γιατί παντού διαβάζω ότι το μωρό πρέπει να είναι ένα κλικ πιο βαριά ντυμένο από τον ενήλικα. Π.χ. εγώ στο σπίτι φοράω τιραντάκι και μακρυμάνικο άρα θεωρώ ότι για το μωρό κοντομάνικο εσωτερικό-μακρυμάνικη φόρμα και ζιπουνάκι θα του είναι εντάξει. Βέβαια, στη πατρίδα μας κάνει ψοφόκρυο ενώ εδώ Αθήνα το κλίμα είναι πιο ζεστό άρα μπορεί να έχεις δίκιο. Επίσης παίζει ρόλο και το σπίτι (αν είναι κρύο ή ζεστό). Δε ξέρω, ιδέες λέω.

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το έχω καταλάβει. Τα καλτσάκια γιατί τα χρειαζόμαστε αν το παιδί φοράει ολόσωμο που του καλύπτει τα πατουσάκια; Πρέπει από μέσα να φοράει καλτσάκια; Χαζή ερώτηση, αλλά είμαι αδαής :(

Για τα νυχάκια συμφωνώ μαζί σου, απλά βλέπω πολλές φωτογραφίες από λεχούδια που τους φοράνε γάντια, γι'αυτό το έγραψα. Και εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζονται.

Για τον υπνόσακο πραγματικά δεν έχω άποψη, οι αμερικάνοι πάντως προτείνουν από νεογέννητα μέχρι ένα χρόνο, είτε φάσκιωμα με κουβερτούλα, είτε υπνόσακο (είτε ολόσωμο είτε από αυτούς που έχει το ΙΚΕΑ, που τα χεράκια είναι απέξω). Σίγουρα πάντως δε θα το χρειαστούμε για πολύ λόγω καιρού.

Για πείτε και οι υπόλοιπες, για να κάνω αλλαγές...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα!

Ενταξει ειχα γραψει ενα ολοκλητο κατεβατο και παει!!!

Παμε παλι.

Χθες ειχαμε καλεσμενους και εφαγα 2κομματια πιτσας και ενα εκλερακι με αποτελεσμα να κοιμηθω στις 2!υπεφερα! Σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα!

Εγραφα λοιπον οτι δεν μπορω να σχολιασω πολλα διοτι δεν εχω εμπειρια.

Θα πω το εξης μονο: Μην κανετε ασκοπες αγορες.τα μωρα μεγαλωνουν το πρωτο 3μηνο-4μηνο με γρηγορους ρυθμους!

Τα 0 νουμερα θεωρω ειναι για μικρα μωρα.αν ενα μωρο ειναι γυρω στα 3.5κιλα δεν θα του κανουν ουτε για εναν μηνα!και μην ξεχνατε οτι δεν πρεπει να ειναι τσιτα τα ρουχα πανω τους.ας ειναι και λιγο μεγαλα να ειναι ανετα.

Χωρις να θελω να κανω διαφήμιση τα zara και h&m εχουν μεγαλες φορμες.ειδικα τα h&m!θα σας βγαλουν αρκετο καιρο.και εχουν καλης ποιοτητας ρουχα.

Κατι αλλο επισης που καναμε στο αλλο καφε αν θυμαμαι καλα ηταν το εξης: Αγορασαμε απο λιγα πραγματα και μετα βλεπεις τι χρειαζεται,τι σε βολευει και εφοδιαζεσαι στην συνεχεια.εγω το ειχα κανει σιγουρα αυτο.εστελνα τον αντρα μου,του εδειχνα τι θελω και τα εβρισκε!

Ξερω σας φαινεται η πιο δυσκολη διαδικασια πρωτο μανουλες αλλα δεν ειναι!!ειλικρινα!λιγα και καλα πραγματα(λιγα δεν θα ειναι ακριβως γιατι αν εχει και ΓΟΠ οπως εμεις και θελει αλλαγμα καθε τρεις και λιγο θες μπολικα φορμακια)

Μην αγχωνεστε!!απολαυστε το στο επακρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κοριτσια!Αχ, τι ωραιο θεμα!Αυτο που μας καιει ολες, ειδικα τις πρωταρες, ΑΓΟΡΕΣ!!

Λοιπον, καταρχας οταν λεμε 0-3 εννουμε μεγεθους MOTHERCARE που ειναι κανονικα η αλλης εταιριας που ειναι στενα? Διοτι πιστευω οτι το 3-6 του MOTHERCARE θα ειναι τεραστιο για μωρο 2 μηνων πχ... Για τα εσωτερικα και εγω το σκεφτομαι και μαλλον θα παρω και μερικα μακριμανικα αλλα κυριως κοντομανικα! Οσο για τα καλτσακια και εμενα με ενδιαφερει αν θα τα βαλουμε η οχι..

Εγω θα παρω και 2 υπνοσακους και κουβερτουλες αγκαλιας. Το θεμα ειναι το εξης:

υπνοσακο θελω απο το ΗΡΑ, να παρω αμανικο χωρις ποδια απο κατω μου εχουν πει.Αλλα μου εδειξαν εκει και εναν υπνοσακο που γινεται κουβερτουλα, δεν ξερω αν τον γνωριζετε και μου ελεγαν οτι αξιζει πολυ...δεν ξερω...

Οσο για κουβερτουλες (δηλαδη μεγεθους καλαθουνας) θα παρω 1 ισπανικη (βελουτε) και 1 φλις?Η η φλις ειναι πολυ λεπτη για την εποχη?:?

Επισης για την εξοδο απο το μαιευτηριο λεω οχι φορμα εξοδου αλλα εσωρουχακι και φορμα βελουτε απο πανω (που ειναι πιο ζεστη απο την βαμβακερη) και τυλιγμενο με κουβερτουλα.Διοτι αν του βαλω την φορμα εξοδου, θα μπορω να το δεσω στο καθισματακι αυτοκινητου η θα δυσανασχετει και θα δυσκολευτω?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Βασω εγω τον χειμωνα που ηταν 4 μηνων τον τπυ Δεκεμβρη του φοραγα μακρυμανικο φορμακι και απο κατω αυτο που σας εδειξα που ειναι σαν κολαν βαμβακερο.με κλειστα τα πατουσακια!και ειμασταν οκ για μεσα στο σπιτι.αλλα ειχαμε και πετρελαιο οποτε αναβαμε οποτε θελαμε και το καλοριφερ και σκαγαμε κυριολεκτικα.

Με τα καλτσακια που ρωτας αν θες βαζεις επιπλεον απο μεσα η απο πανω(αναλογα τι του φορας)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι χερακια ποδαρακια παντα στα μωρα ειναι κρυα.

Για τα νυχια τωρα δεν του φορεσα ποτε γαντια.ειχα αγορασει αλλα δεν!μολις πηγαμε σπιτι μας του τα εκοψα.δεν μπορω να διαννοηθω να φορανε γαντια.κατι με πιανει δεν ξερω.

Βλεπω μωρα με γαντια μεχρι 3μηνων για να μην γρατζουνιουνται και νοιωθω οτι πνιγομαι!

Δεν μου γρατζουνιστηκε ποτε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για όσες διαβάζουν αγγλικά, βρήκα το παρακάτω πολύ-πολύ επεξηγηματικό κείμενο σχετικά με τα σεντονάκια, τους υπνόσακους και τις κουβέρτες που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο

http://www.babycentre.co.uk/a559749/buying-baby-bedding

Σε γενικές γραμμές αυτό που λέει είναι ότι έχεις είτε υπνόσακο είτε ελαφριές βαμβακερές πλεκτές κουβερτούλες. Για τα fleece λέει ότι προτείνονται αλλά περισσότερο για το καρότσι και την έξοδο, για το σπίτι μπορεί να είναι πολύ ζεστά.

Τη φόρμα εξόδου την βγάζεις μέσα στο αυτοκίνητο νομίζω... Μάλλον πιο πρακτική η κουβερτούλα.

Greta, αν μιλάμε για ένα κανονικό σε μέγεθος μωρό, χωρίς ΓΟΠ, πόσα εσωτερικά πιστεύεις ότι θα χρειαστούμε; Έχω διαβάσει από 5 έως 12. Τα πέντε μου φαίνονται λίγα γιατί όσο να πεις δεν είναι καλοκαίρι να στεγνώσουν εύκολα. Τα 12 πάλι μου φαίνονται υπερβολικά, και ότι γρήγορα θα μείνουν στο ράφι. Σχετικά με το δίλημμα "κοντομάνικα/μακρυμάνικα" τι έχεις να πεις;

Θα τα ξεράσετε όλα παλαιομαμάδες εδώ μέσα! Μίλα σκουλήκι... :twisted::twisted::twisted:

(Μη μου παρεξηγηθεί καμιά, pls, αν σας ενοχλεί ο τρόπος μου να μου το πείτε :oops: )

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Για όσες διαβάζουν αγγλικά, βρήκα το παρακάτω πολύ-πολύ επεξηγηματικό κείμενο σχετικά με τα σεντονάκια, τους υπνόσακους και τις κουβέρτες που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο

http://www.babycentre.co.uk/a559749/buying-baby-bedding

Σε γενικές γραμμές αυτό που λέει είναι ότι έχεις είτε υπνόσακο είτε ελαφριές βαμβακερές πλεκτές κουβερτούλες. Για τα fleece λέει ότι προτείνονται αλλά περισσότερο για το καρότσι και την έξοδο, για το σπίτι μπορεί να είναι πολύ ζεστά.

Τη φόρμα εξόδου την βγάζεις μέσα στο αυτοκίνητο νομίζω... Μάλλον πιο πρακτική η κουβερτούλα.

Greta, αν μιλάμε για ένα κανονικό σε μέγεθος μωρό, χωρίς ΓΟΠ, πόσα εσωτερικά πιστεύεις ότι θα χρειαστούμε; Έχω διαβάσει από 5 έως 12. Τα πέντε μου φαίνονται λίγα γιατί όσο να πεις δεν είναι καλοκαίρι να στεγνώσουν εύκολα. Τα 12 πάλι μου φαίνονται υπερβολικά, και ότι γρήγορα θα μείνουν στο ράφι. Σχετικά με το δίλημμα "κοντομάνικα/μακρυμάνικα" τι έχεις να πεις;

Θα τα ξεράσετε όλα παλαιομαμάδες εδώ μέσα! Μίλα σκουλήκι... :twisted::twisted::twisted:

(Μη μου παρεξηγηθεί καμιά, pls, αν σας ενοχλεί ο τρόπος μου να μου το πείτε :oops: )

Οταν λεει ελαφριες κουβερτουλες, δηλαδη τις πικε εννοει?Αυτες δεν ειναι πιο πολυ ανοιξιατικες-καλοκαιρινες?Δηλαδη τις ισπανιας τις απορριπτει?Αν θεωρουν ζεστες τις φλις, τοτε οι βελουτε τι ειναι..?:shock: Ουφ, μπερδευτηκα πιο πολυ τωρα...

F4oIp2.png

Βασω εγω τον χειμωνα που ηταν 4 μηνων τον τπυ Δεκεμβρη του φοραγα μακρυμανικο φορμακι και απο κατω αυτο που σας εδειξα που ειναι σαν κολαν βαμβακερο.με κλειστα τα πατουσακια!και ειμασταν οκ για μεσα στο σπιτι.αλλα ειχαμε και πετρελαιο οποτε αναβαμε οποτε θελαμε και το καλοριφερ και σκαγαμε κυριολεκτικα.

Με τα καλτσακια που ρωτας αν θες βαζεις επιπλεον απο μεσα η απο πανω(αναλογα τι του φορας)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι χερακια ποδαρακια παντα στα μωρα ειναι κρυα.

Για τα νυχια τωρα δεν του φορεσα ποτε γαντια.ειχα αγορασει αλλα δεν!μολις πηγαμε σπιτι μας του τα εκοψα.δεν μπορω να διαννοηθω να φορανε γαντια.κατι με πιανει δεν ξερω.

Βλεπω μωρα με γαντια μεχρι 3μηνων για να μην γρατζουνιουνται και νοιωθω οτι πνιγομαι!

Δεν μου γρατζουνιστηκε ποτε!

Ουπς, είδα ότι μίλησες τελικά χα χα χα! Ναι, και εγώ με τα γαντιά αυτό παθαίνω, νιώθω ότι παθαίνουν ασφυξία τα μωράκια. Δηλαδή για να καταλάβω, στο σπίτι τον είχες με μακρυμάνικο κοφτό στο καβάλο κατάσαρκα και κολάν παντελονάκι με πατουσάκια από κάτω, μόνο; Τίποτα άλλο από πάνω;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω κλαιω χαχαχαχαχααχαχαχαχχαχ!

Εγω τα ξερασα ολα!

Ναι ετσι τον ειχα στο σπιτι.ειχαμε ζεστη ομως!αν και εδω παλι αυτονομη δεν ξερω με τι θα παιξουμε.λογικα θα βαλουμε λιγο πετρελαιο εκεινο τον καιρο αλλιως μακρυμανικο και απο πανω τα ολοσωμα φορμακια αλλα οχι fleece.υπαρχουν και βαμβακερα!

Εγω πιστευω μια δεκαδα για αρχη ειναι καλα!Και μετα βλεποντας και κανοντας.συμπληρωνεις..

Απο κουβερτες εχω πικε,μια που ειναι βαμβακερη απο την μεσα μερια και πιο χοντρη απ την εξω μια μαλλινη Benetton (ειναι η αγαπημενη μου για αυτο χαιρομαι μονη μου χαχαχ) τρελα!!!και μια κλασσικη μαλλον θα ειναι η ισπανικη ππυ λεει η little star

Δεν ξερω που θα καταληξω ομως!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Οταν λεει ελαφριες κουβερτουλες, δηλαδη τις πικε εννοει?Αυτες δεν ειναι πιο πολυ ανοιξιατικες-καλοκαιρινες?Δηλαδη τις ισπανιας τις απορριπτει?Αν θεωρουν ζεστες τις φλις, τοτε οι βελουτε τι ειναι..?:shock: Ουφ, μπερδευτηκα πιο πολυ τωρα...

Εννοεί σαν αυτές http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ba/babydan-baby-dee-cotton-cellular-blanket.jpg

Πάντως αν το σκεφτείς, μέσα σε ζεστό σπίτι με εσώρουχο, μακρυμάνικο φορμάκι και μάλλινη ή fleece κουβέρτα τυλιγμένο, δε θα σκάσει; Επίσης, με τη βελουτέ δε θα είναι δύσκολο το τύλιγμα;

Λέω εγώ τώρα...

Αυτοί πάντως οι υπνόσακοι θεωρούνται λέει οι καλύτεροι και ασφαλέστεροι για τα νεογέννητα και μοιάζουν με φάσκιωμα. Εμένα με τρομάζουν πάντως χα χα :D

http://www.ergopouch.com.au/your-baby-category/newborn-0-3-months/ergococoon-1-tog-swaddle.html

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσια, επειδη αυριο θα παω να κλεισω κουνια κρεβατι και συρταριερα, να μου τα φερουν σε κανα μηνα, να σας δειξω την λιστα μου για λευκα ειδη να μου πειτε πως σας φαινεται?:D:D (ρουχισμο δεν ασχολουμαι σοβαρα ακομα, μετα το doppler, να ξερω ποσα κιλα περιπου θα ειναι ο μπεμπης..)

F4oIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Aik, Κάτσε σπιτάκι, να το προστατεύσεις το πιτσιρίκι σου και τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Μην ακούω ότι είσαι μεγαλούλα, με πιάνει κατάθλιψη...Μικρούλα είσαι, μικρούλα...

Το διαβήτη τον έχεις ρυθμίσει; Και με ποιόν τρόπο; Κι εγώ έκανα διαβητη και τώρα προσπαθώ να βρω ποιές τροφές με ανεβάζουν και ποιές με κατεβάζουν...Προς το πρόν τη βολεύω με ψητά και σαλάτες, δοκίμασα και όσπρια (φακές και ρεβύθια) και είμαι οκ με αυτά. Την άλλη εβδομάδα θα πάω στον ενδοκρινολόγο μου να μου δώσει λεπτομερές διαιτολόγιο, μπας και επιτρέπεται και τίποτε άλλο, γιατί έχει πέσει πείνα...

Είναι κι αυτές οι διαφημίσεις, όλο σοκολάτες δείχνουν...

Λοιπον η διατροφη που μου εχει δωσει η διαβητολογος εχει τα εξης:

κρεας , πατατα ρυζι μακαρονια σε μικρη ποσοτητα (οταν τρωω απο αυτα δε τρωω ψωμι)

σαλατες, αρακα, φακες, μαυρο ψωμι, τυρι του τοστ και αγουρα φρουτα, αναψυκτικα light,

Η διατροφη που μου εκαναν στο νοσοκομειο ηταν η εξης:

πρωινο: 1 μαυρο ψωμακι με τυρι του τοστ, 1 γαλα ή χαμομηλι , 2 φρυγανιες και λιγο βιταμ

δεκατιανο : 2 φρουτα (τα ροδια ριχνουν το ζαχαρο)

Μεσημερι φαγητο με φετα αναλογως ή βραστα λαχανικα ή σαλατα με πολυ λιγο λαδι και ελαχιστο αλατι.

απογευμα: 2 φρουτα

βραδυ: φαγητο με γιαουρτι

πριν τον υπνο καλο ειναι να πινουμε ενα ποτηρι γαλα, ριχνει το ζαχαρο!!

Πιστευω να σε βοηθησα αρκετα, κανε αυτα και προσπαθησε το νηστειας να σου ειναι μεχρι 92. ποσο σου εχει φτασει;

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Οκ δεν ειναι ισπανικη ειναι βελουτε:oops::oops:

Νοιωθω χαζη!!!

Το αλλο δεν μου το ανοιγει!

Εγω παντως δεν τον φασκιωσα πολυ!ουτε που θυμαμαι πως γινεται!!!ειμαι χειροτερη απ τις πρωταρες χαχαχα!δεν υπαρχω!

Καλε boulitsa που εισαι?μπειτε μπας και σωσουμε την κατασταση καλε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια, επειδη αυριο θα παω να κλεισω κουνια κρεβατι και συρταριερα, να μου τα φερουν σε κανα μηνα, να σας δειξω την λιστα μου για λευκα ειδη να μου πειτε πως σας φαινεται?:D:D (ρουχισμο δεν ασχολουμαι σοβαρα ακομα, μετα το doppler, να ξερω ποσα κιλα περιπου θα ειναι ο μπεμπης..)

Εννοειται!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...