Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Δεν τα βγαζει αναλυτικα γαμωτο.στο τελος τα εχει ως κολαν!αυτο που λεει τα 2σετ 7.95?

Εχει και στα prenatal λιγο πιο ακριβα νομιζω.του ειχα παρει και απο κει γιατι στο zara δεν τα εβρισκα παντα.γινεται χαμος με αυτα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισα και εγωωωωω!!!!!

Αποτελεσματα εξετασεων τελεια!!!(εξαιρείται ο αιματοκριτης αλλα δεν με νοιαζει)

Ουρεοπλασμα αρνητικοτατο!!

Τραχηλος κολπικη μετρηση 3.5εκατοστα με 3.8!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!καμπυλη ζαχαρου εμεινε και Doppler!! Δυο ακομα αγχη!

Αλλα καπου εδω αρχιζω και νοιωθω να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου...(ελπιζω να μην μου γυρισει μπουμεραν αυτο που λεω)

Σας φιλω κοριτσια μου!καλο βραδυ σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γυρισα και εγωωωωω!!!!!

Αποτελεσματα εξετασεων τελεια!!!(εξαιρείται ο αιματοκριτης αλλα δεν με νοιαζει)

Ουρεοπλασμα αρνητικοτατο!!

Τραχηλος κολπικη μετρηση 3.5εκατοστα με 3.8!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!καμπυλη ζαχαρου εμεινε και Doppler!! Δυο ακομα αγχη!

Αλλα καπου εδω αρχιζω και νοιωθω να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου...(ελπιζω να μην μου γυρισει μπουμεραν αυτο που λεω)

Σας φιλω κοριτσια μου!καλο βραδυ σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!

Μπράβο κορίτσι μου! Άντε να ησυχάσεις και εσύ λιγουλάκι :) Για την καμπύλη ζαχάρου ο γιατρός μου μου είπε να ζητήσω έτοιμο σκεύασμα από το φαρμακείο σε γεύση (πορτοκάλι ή φράουλα) και να το βάλω στο ψυγείο την προηγούμενη για να το πιω κρύο. Είναι λέει πολύ πιο εύκολο έτσι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μπράβο κορίτσι μου! Άντε να ησυχάσεις και εσύ λιγουλάκι :) Για την καμπύλη ζαχάρου ο γιατρός μου μου είπε να ζητήσω έτοιμο σκεύασμα από το φαρμακείο σε γεύση (πορτοκάλι ή φράουλα) και να το βάλω στο ψυγείο την προηγούμενη για να το πιω κρύο. Είναι λέει πολύ πιο εύκολο έτσι.

Ναι Βασω νοιωθω διαφορετικα!δεν ενοιωσα ετσι ξανα σε αυτη την εγκυμοσύνη!!

Για την γλυκοζη δεν το ηξερα αυτα.νομιζω πως θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω και να το αγορασω.τραυματικη εμπειρια πριν 2,5χρονια.δεν θελω να το ξαναπερασω!!!!μακαρι να δεχονται και τα μικροβιολογικα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Greta δε νομίζω να σου πουν κάτι στο εργαστήριο για το σκεύασμα γλυκόζης. Απλά ρώτα τον γιατρό σου (αν και θα πρέπει να το λέει και το παραπεμπτικό) πόσα ml θέλει για την εξέταση. Εμένα μου είπε 75ml.

Στο εξωτερικό την εξέταση την κάνουν με Gatorade :D

Βαρύ κεφάλι σήμερα και βαριά κοιλιά. Πάλι έφαγα ένα σκασμό χθες η γουρούνα! Πρέπει αν το ράψω και αυτή η πεθερά μου όλο και μας φορτώνει. Σήμερα φεύγοντας μου έχωσε ένα σακουλάκι τυροπιτάκια στη τσάντα. Προχθές μουστοκούλουρα! Είχαμε πάρει και φυστικοβούτυρο τις προάλλες, κόλαση. Θα αδειάσω το ψυγείο μου φαίνεται και θα αφήσω μόνο φρούτα και γιαούρτια.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημέεερα κι απο μένα....

Σαν να χειμωνιάζει σιγά σιγά....

Χτες επιτέλους κάθησα σπίτι το απόγευμα ξεκουράστηκα περιποιήθηκα τον εαυτό μου

(τον τελευταίο καιρό τρέχουμε να "κλείσουμε" τις εκκρεμότητες για το σπίτι μπας και καταφέρουμε να ασχοληθούμε και με τις προετοιμασίες για το μωρό :o )

και ομολογώ ότι ανέβηκε η (σχετικά πεσμένη) διάθεσή μου επιτέλους...

Αν και... συνειδητοποίησα ότι μαζί με τα 7 (πλέον!) κιλά απέκτησα και εμφανή κυτταρίτιδα στους μηρούς και ... χαλάστηκα [πάντα είχα λίιιγο κυτταρίτιδα αλλά όχι εμφανή με το μάτι και τώρα ε... δεν ξέρω εγώ τη βλέπω πάντως(!)]... ναι ξέρω που άλλα είναι τα σημαντικά τώρα αλλά .. τα άτιμα τα διαφημιστικά πρότυπα που δείχνουν όλες τις έγκυες με κοιλιά και...τέλος τελικά μπαίνουν στο υποσυνείδητο...

Κι έχω πήξει στις σαλάτες τελευταία ρε γμτ :cry: γιατί σε εμένα?? :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα!!! Ξερω οτι οι επισκεψεις μου εδω δεν ειναι συχνες αλλα καταλαβαινεται ποσο δυσκολο ειναι... Εκανα τον μεγαλο υπερηχο και ολα πανε καλα! Ο πλακουνταςμου μεταναστευσε και πηγε στη θεση που πρεπει, συνεχιζω ομως να προσεχω!! δεν επεστρεψα στη δουλεια διοτι δεν μου το επιτρεπουν, οποτε συνεχιζω να ειμαι στο σπιτι μου με τα 3 παιδακια μου!! Ο διαβητης κυησης οσο παει και μου αυξανεται το νηστειας ξεπερναει το 92 που ειναι το οριο ενω το μεσημερι που ειναι 2 ωρεςμετα το φαι ειναι παντα μεσα στα ορια και το βραδυ το ιδιο. η διατροφη που μου εχουν δωσει οι διαβητολογοι προσπαθω να την τηρω οσο μπορω αλλά ισως να ξεφευγω λιγο με τα φρουτα...Οι επισκεψεις μου στο γιατρο ειναι καθε 15 ημερες για πιο στενη παρακολουθηση. παιρνω utrogestan, folidex, σιδηρο και ασβεστιο! πρεπει να πινω πολυ νερο για να μην κανω και συσπασεις αλλά επειδη το δειχνουν και οι εξετασεις μου!

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

aik υπομονη κοπελα μου!καλα κανεις και εισαι σπιτι με τα παιδακια σου να ξεκουραζεσαι.ειχες και σε προηγουμεμη εγκυμοσυνη διαβητη?

Quisney εχουμε το ιδιο προβλημα.μην αγχωνεσαι ειναι αππ την κατακρατηση υγρών. Πιστεψε με θα φυγει!!!!!

Προσεχετε με το αλατι κοριτσια.αν μπορειτε να το αποφευγετε τελειως μονο καλο θα κανετε!!!εγω τα τρωω ολα αναλατα.οσο ειναι εφικτο γιατι καποια τρόφιμα εχουν απο μονα τους!

Οντως χειμωνιασε ,βρεχει και.φυσαει εδω!εμενα μου αρεσει πολυυυ!ευτυχως το σπιτι ειναι πολυ ζεστο ακομα.πρεπει να κανουμε και την αιτηση για το επιδομα θερμανσης σιγα σιγα μπας και γλιτωσουμε τιποτα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καιρό είχαμε να θυμηθούμε το πινακάκι μας, ε;

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png ΠΕΠΑΓΝΗ

Aik, κράτα γερά! Κάτσε σπίτι και εσύ και μη το συζητάς να γυρίσεις στη δουλειά.

Ξε-κού-ρα-ση και όλα καλά θα πάνε

Quinsey, αχ αυτή την περιποίηση πολύ την επιθυμώ! Ένα καλό μασαζάκι στην πλάτη θέλω και στα πόδια. Για την κυτταρίτιδα μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει εγκυμονούσα άνευ. Θα επανέλθεις μετά τον τοκετό.

Πολύ μου αρέσει που σκοτείνιασε ο καιρός, ευκαιρία για χουχούλιασμα :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Οι προηγουμενες κυησεις μου ηταν ολες καλες χωρις προβληματα, σε αυτην εδω τα εχω δει σχεδον ολα! διαβητη κυησης, αποκολλησεις, αιμοραγια, επιπωματικο πλακουντα, ξαπλα , νοσηλεια στο νοσοκομειο! ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε ενα αισιο τελος!

Εννοειται οτι θα καθησω σπιτι μου να το απολαυσω, τετοιες ευκαιριες δεν της χανουμε!αλλωστε ποτε μου δεν εχω κανει χρηση αναρρωτικης αδειας στα 15 χρονια που ειμαι στη δουλεια. Ειμαι και εγω λιγο μεγαλουλα του 1980.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Aik, Κάτσε σπιτάκι, να το προστατεύσεις το πιτσιρίκι σου και τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Μην ακούω ότι είσαι μεγαλούλα, με πιάνει κατάθλιψη...Μικρούλα είσαι, μικρούλα...

Το διαβήτη τον έχεις ρυθμίσει; Και με ποιόν τρόπο; Κι εγώ έκανα διαβητη και τώρα προσπαθώ να βρω ποιές τροφές με ανεβάζουν και ποιές με κατεβάζουν...Προς το πρόν τη βολεύω με ψητά και σαλάτες, δοκίμασα και όσπρια (φακές και ρεβύθια) και είμαι οκ με αυτά. Την άλλη εβδομάδα θα πάω στον ενδοκρινολόγο μου να μου δώσει λεπτομερές διαιτολόγιο, μπας και επιτρέπεται και τίποτε άλλο, γιατί έχει πέσει πείνα...

Είναι κι αυτές οι διαφημίσεις, όλο σοκολάτες δείχνουν...

Κατα τα άλλα κορίτσια, σήμερα δεν έχω δουλειά και είπα να κάτσω να κάνω κανένα καθαρισματάκι, μιας και αγριεύει ο καιρός και μάλλον θα στρώσουμε νωρίτερα φέτος. Πέρυσι να φανταστείτε είχαμε στρώσει μαζί με το στόλισμα του δέντρου...

Θέλω να παραγγείλω και μερικά αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μωρού, μιας και δεν σκοπεύω να το βάψω πάλι, θα του κάνω απλά ένα καλό καθάρισμα και θα κολλήσω μερικά διακριτικά αυτοκόλλητα που έχω εντοπίσει στο αμαζον...Αυτό θα γίνει τον άλλον μήνα, μάλλον, μεχρι να τα παραγγείλω...να έρθουν...

Φιλάκια σε όλες!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλημέρα από τη γριούλα με το χαμομηλάκι της!

Μαυρίλα και σήμερα ο καιρός, βρέχει από το πρωί αλλά ξύπνησα με καλή διάθεση. Παρασκευή σήμερα, τη Κυριακή αλλάζει (επιτέλους) η ώρα και την Τρίτη πάλι αργία :) H κόρη πάλι κανόνισε έξοδο, οπότε μετά τη δουλειά θα έχουμε χρόνο με τον άντρα μου για έξοδο με τους φίλους, τη γνωστή μας ψυχοθεραπεία της Παρασκευής.

Χθες είχα μία επιφοίτηση καθαρού μυαλού και νομίζω ότι ξεκαθάρισα τι χρειάζομαι για το μωρό. Προτείνω λοιπόν, στη λίστα που θα σας παραθέσω, να συμπληρώσετε/διορθώσετε/αλλάξετε ότι πιστεύετε (ειδικά οι έμπειρες) ότι χρειαζόμαστε για τα μωρά μας, ώστε μέχρι το τέλος να έχουμε όλες μας ένα μπούσουλα (κυρίως οι νέες που πρέπει να αγοράσουμε πράγματα) για το τι πρέπει να έχουμε.

Επίσης λέω να βάλουμε το γράμμα (Β) για ότι είναι βασικό και το γράμμα (Π) για ότι είναι προαιρετικό.

Αρχικά λέω να ξεκινήσουμε με τα πράγματα που θα χρειαστούμε να φοράμε στο μωρό. Μετά, τι θα χρειαστούμε για την κλινική και αργότερα τι θα χρειαστούμε για την προίκα του μωρού. Όταν κλείσουμε το πινακάκι, θα το ανεβάσω στο ίντερνετ σαν λίστα για να μπορούν όλες οι κοπέλες να το κατεβάσουν μελλοντικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Για μωρά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο προτείνονται:

Ρουχαλάκια:

Μέγεθος 0-3 ή σκέτο 0 για μικρούλικα μωράκια

(Β) - Περίπου 10 φορμάκια κοντομάνικα, βαμβακερά, κοφτά στον καβάλο, να ανοίγουν από κάτω για εύκολο άλλαγμα/πλύσιμο.

(Β) - Περίπου 10 ολόσωμα φορμάκια βαμβακερά που να ανοίγουν κάθετα από τον λαιμό μέχρι και τα πόδια, για εύκολη αφαίρεση

(Β) - 2 με 3 ζιπουνάκια (ζακετούλες) για πάνω από το φορμάκι (βαμβακερές ή μάλλινες αλλά με επένδυση βαμβακερή για να μην ερεθίσουν το δερματάκι του μωρού)

(Β) - 2 υπνόσακους (καθώς σύμφωνα με την Αμερικάνικη Εταιρία Παιδιατρικής οι κουβερτούλες, ιδιαίτερα οι βαριές, πρέπει να αποφεύγονται γιατί ευθύνονται για Σ.Α.Β.Θ.)

(Π) - 7 με 8 ζευγάρια καλτσάκια (αν τα φορμάκια είναι κοφτά στους αστραγάλους)

(Π) - 7 με 8 ζευγάρια γαντάκια (αν και κάποια ολόσωμα φορμάκια έχουν ενσωματωμένα γαντάκια που αν θέλεις τα φοράς

(Β) - 1 με 2 σκουφάκια που καλύπτουν τα αυτιά

(Β) - 1 χοντρή ολόσωμη φόρμα (τύπου σκι) για την έξοδο από το μαιευτήριο ή εναλλακτικά μια κουβέρτα για τύλιγμα του μωρού μέχρι την τοποθέτησή του στο καθισματάκι αυτοκινήτου.

Περιμένω προτάσεις σας!

Επίσης σήμερα στο γραφείο νιώθω κάπως έτσι

friday-100.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

(select-copy-paste-save as...) :tongue:

Πολύ μου άρεσε η λίστα γιατί για κάποιες σαν κι εμένα προβλέπεται... σωτήρια ... :rolleyes:

papagalia για δώσε κανα hint.... Δεν έχουμε αποφασίσει τι στο καλό θα κάνουμε με το δωμάτιο, εγώ είμαι φαν των stickers etc αλλά δεν ξέρω αν ποιοτικώς επιτρέπεται... Επίσης... παίζει ρόλο η θεματολογία; Δεν είχα και αδερφό ρε γμτ κ δεν ξέρω τι αρέσει στα αγόρια (ή ειναι νωρίς ακόμα για να έχει...προτιμήσεις?) εμένα πχ μου αρέσουν τα ζωάκια για βρεφικό/παιδικό δωμάτιο αλλά θα του αρέσουν;;; :?

aik μην ακούω ότι είσαι μεγαλούλα του '80 στο ΤΕΤΑΡΤΟ γιατι εμεις που είμαστε στην ηλικία σου πάνω κάτω στο πρώτο θα πάμε απευθείας για ψυχοφάρμακα!!!

Μια χαρά είσαι!!! :)

Καλημέρα σε όλες με ανεβασμένη διάθεση [ίδια με της Βάσως βασικά!:-P] επιτέλους Παρασκευή!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...