Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ομοίως κ εδώ πήρα το πακέτα κι εξετάσεων κ την καμπύλη Ζαχαρου χτες. Ο δικός μου τράχηλος ήταν 3.6cm στη β επιπέδου (21w4d την έκανα δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει). Ο γιατρός μου ανέφερε οτι απο 3 κ πάνω δεν ανησυχούμε κ το 3.6 το δικό μου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα πρόωρου τοκετού.

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτήσω πως το γράφει για τον τραχήλο; Κανονικά στα ελληνικά μήκος τραχήλου ή κάπως αλλιώς; Γιατι ψάχνω στις εξετάσει να βρω ποσο ειναι ο δικός Μ (γιατι θυμάμαι που το μέτρησε) αλλα δεν το βρίσκω.

KMwEp3.png

Αχ kashmam δεν θυμαμαι.στην β επιπεδου το γραφει!και εχω ξαπλωσει γαμωτο!θα σου στειλω αυριο το πρωι.επειδη εγω παντως αγχωθηκα αυριο θα κανονισω να παω στον γιατρο.

Καλο βραδυ σε όλες μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta δουλεια δεν ξεκίνησα τελικα... Η αλήθεια ειναι ότι ήμουν σε δίλημμα τι να κάνω κ τελικα έκανα ότι μ είπε η Γιατρος μ... Απο τη μια ήθελα ν παω για ν μν έχουν ν λένε ότι κάθομαι όπως στην Αθηνά, μιας κ τώρα νιώθω αρκετά καλύτερα... Μένει ακόμη 1,5 μήνας δουλεια κ δν θελω ν λένε ότι δεν παω επίτηδες. Επίσης, κ στο σπίτι π κάθομαι κουράζομαι πολυ με τη μικρή κ επιπλέον φοβάμαι μήπως δν μ δικαιολογήσουν όλη την άδεια στο ΙΚΑ. Απο την άλλη ξέρω ότι αν παω δεν πρόκειται να το εκτιμήσει κανεις κ θα μ βγάλουν την ψυχή... Στο παρελθόν π είχα αναρρωτικές πήγαινα στη δουλεια με σπασμένο χέρι κ ακόμη κ δακτυλογράφηση μ είχαν δώσει ν κάνω! Και το κυριότερο, έχουμε συνηθίσει τώρα ν είμαστε μαζί με τη μικρή. Ούτε εγώ θελΩ ν την αφήσω κ βλέπω ότι κ αυτή με εχει ανάγκη... Τελικα η Γιατρος είπε ν μην κουράζομαι κ ότι αφού είχα θέμα, δν μπορώ ν ρισκάρω. Θα το πάμε έτσι μέχρι τέλους... Που να ήξερε ότι τα κάνω ολα στο σπίτι....εσείς τι λέτε;

Όσο για τα ρούχα της μικρής, εχθές τα έβγαλα ν τα ξεκαθαρίσω, γιατί θα τα δώσω σε μια Ξαδερφη μ π γεννάει κορίτσι το Μάρτιο. Αυτή εχει ήδη αγόρι κ θα μου δώσει τα δικα της. Διαπίστωσα ότι δν έχω τίποτα για αγόρι, ολα ροζ τα έπαιρνα κ με δαντελες:) ειναι ολα ολοκαίνουργια κ κολαριςτα κ η μαύρη αλήθεια ειναι ότι λυπάμαι π θα τα δωςω... Ασε π ο κρυφός μ πόθος ειναι ν κανω άλλο ενα παιδάκι... επίσης σήμερα πήγαμε βόλτα στη Χαλκίδα σε ενα μαγαζί π εχει ρούχα με το κιλό κ πήρα κάποια πρόχειρα φορμάκια για τον μπέμπη με 2-3 ευρώ το ενα, πολυ το χάρηκα....

Βρε κορίτσια, μια ερώτηση... Kashman ειδικά εσυ π γεννήσεις χειμώνα τον πρωτο, στο μαιευτήριο τι ρούχα πήρες για σένα? το σίγουρο ειναι ότι λόγω καισαρικης δν αντεχεις τπτ στην τομή ή κανω λάθος? εγώ γέννησα Μάιο κ θυμάμαι ότι μέχρι ν σαραντησω δν έβαλα τίποτα άλλο παρα νυχτικα κ φορέματα. Τώρα π ειναι χειμώνας? τι θα βάλουμε στο μαιευτήριο και τον πρωτο καιρό? πρέπει να πάρουμε μακρυμανικα νυχτικα? και τα πόδια δεν θα κρυώνουν? η πυτζαμες κανονικά με μπλούζα παντελόνι? ειμαι μπερδεμένη...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα boulitsa μου η αληθεια ειναι οτι εγω στο νοσοκομείο πήρα μαζι Μ μακρυμανικο κ μακρύ παντελόνι κ κάλτσες κ παντόφλες ζεστές και ΕΣΚΑΣΑ! Παρόλο που γέννησα σε νοσοκομείο κ οχι σε κλινική τα δωμάτια μας μάλλον λόγω του οτι τα μωρά απο την ωρα που γεννήθηκαν τα είχαμε πάντα μαζι μας τα δωμάτια μας ήταν πααααρα πολυ ζεστά είχε θυμάμαι 27 βαθμούς που είδα το θερμόμετρο!! Κ έστειλα τον άντρα Μ να Μ φερει τιραντακι κ ζακέτα για αν βγω έξω απο το δωματιο να δω τον κόσμο που ερχόταν. Κ το αλλο λάθος που έκανα ήταν οτι πήρα παντόφλες κ μετα Μ έφεραν σαγιονάρες και για την ζέστη αλλα κ για να μπαίνω με τις παντόφλες στο ντουζ!

Για την καισαρικη δεν ξέρω να σ απαντήσω γιατι γέννησα φυσιολογικά. Αλλα ολο και κατι δεν σ βάζουν πανω στην τομή δλδ καμία Γάζα ή κατι τέτοιο;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αχ kashmam δεν θυμαμαι.στην β επιπεδου το γραφει!και εχω ξαπλωσει γαμωτο!θα σου στειλω αυριο το πρωι.επειδη εγω παντως αγχωθηκα αυριο θα κανονισω να παω στον γιατρο.

Καλο βραδυ σε όλες μας!

Aχ, συγγνωμη!:?Δεν ηθελα να αγχωσω καμια σας!Απλα επειδη εμενα μου μπηκαν σκεψεις..

F4oIp2.png

Μπραβο Βασω υπεροχα νεα!πολυ σημαντικο αυτο!

Little star εχω ξαναπει παλι οτι ο δικος μου τραχηλος ειναι 2.5εκατοστα!αρα ειστε καλα ολες!

Σταματηστε θα αρχισω να αγχωνομαι :(

Σορρυ..:cry:

F4oIp2.png

Μπορείς να πάρεις κ μια μακρυμανικη μπλούζα αλλα κ μια κοντομανικη με ζακετουλα μακρύ παντελονι κ κάλτσες για παν ενδεχόμενο αλλα σιγουρα λαστιχένιες σαγιονάρες για να μην μπαίνεις ξυπόλυτη μεσα στο ντουζ.

Vtgian σκέφτεσαι μονόκλινο;

KMwEp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Kashman στα δικά μου αποτελέσματα το λέει στη δεύτερη σελίδα κανονικά σαν μήκος τραχήλου.

Boulitsa κάτσε σπίτι και μη κινείσαι! Δε πέρασες και λίγα, άσ'το να πάει στο καλό όσο έμεινε. Φορμάκια που ανοίγουν από πάνω ως κάτω εννοείς σαν αυτά; http://gr.nextdirect.com/en/x54794s2#682317 Η μάνα μου (που γεννηθήκαμε και τα 2 κορίτσια Δεκέμβριο) έλεγε ότι φοράμε στο μωρό ένα τέτοιο http://gr.nextdirect.com/en/x544800s4#816691 και από πάνω ένα ολόσωμο φορμάκι αλλά χοντρούλι (σαν fleece). Στην αλλαγή πάνας βγάζουμε το fleece και απλά ξεκουμπώνουμε από κάτω το εσωτερικό φανελάκι για να βγάλουμε την πάνα και να το πλύνουμε. Την επόμενη φορά που θα πάω στο Έλενα, θα ρωτήσω τη μαία του γιατρού να μου πει τι θα χρειαστώ για το νοσοκομείο. Για τα δικά μας, εγώ θα προτιμήσω νυχτικό κοντομάνικο με ρομπίτσα μακρυμάνικη για 2 λόγους. Πρώτον, στο μαιευτήριο έχει απίστευτη ζέστη (το διαπίστωσα χθες) και με πυτζάμα θα σκάσω, δεύτερον επειδή συνέχεια κάποιος έρχεται να σε εξετάσει από κάτω, το βάλε βγάλε μου φαίνεται δύσκολο, άσε που δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι. Άρα νυχτικό και ζεστές κάλτσες.

papagalia κάνε ένα κόπο και πήγαινε σε έναν διατροφολόγο για μία επίσκεψη, να σου δώσει αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής. Πίστεψέ με θα ξενοιάσεις πολύ από τη σκέψη "τι να φάω". Αυτή είναι η δουλειά τους, να σου δίνουν αναλυτικά πρόγραμμα ανάλογα με την πάθησή σου. Τα jumboσουτιέν που πήρα είναι σα τα pretty bra, κατάσταση μπουστάκι δηλαδή.

Greta θέλω δημόσια να σε ευχαριστήσω για τη συμβουλή αφαίρεσης πλαστικής μπανέλας από τα h&m σουτιέν. Τα βρήκα τα διαολεμένα και τα έβγαλα και ανακουφίστηκα! Επιτέλους αισθάνομαι μια χαρά!

Α δε σας είπα, ρώτησα τον γιατρό για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και μου είπε ο ίδιος να τα κάνω οπωσδήποτε και να έρθει και ο άντρας μου για να είναι παρόν στον τοκετό. Πολύ χάρηκα που ο γιατρός είναι θετικός στην παρουσία του συζύγου, η αλήθεια είναι ότι κανέναν άλλο δε θα ήθελα κοντά μου εκείνη τη στιγμή (η μάνα μου θα με άγχωνε τρομερά)!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα και απο εμενα!!!

Καλε μην μου ζητατε συγνωμη και κοκκινησα πρωι πρωι...δεν φταιτε εσεις! Εγω εκατσα και διαβασα διαφορα και αγχωθηκα..... Οποτε σημερα εχει γιατρο.να δουμε πως παει ο τραχηλος αν ειναι στα ιδια η οχι.αφηστε που ειχε κατι τσιμπηματα χθες το βραδυ. Μηπως τελικα χρειαστει να συνεχισω την προγεστερονη!

kashmam μολις κοιταξα την β επιπεδου και εμενα ετσι το γραφει,μηκος τραχηλου.

boulitsa μου καλα κανεις και καθεσαι σπιτι σου.αν γινει μια στραβη θα σου φερουν το μωρο σου πισω?δεν νομιζω κατσε με την κορακλα σου και μην το σκεφτεσαι καθολου.....υπαρχουν αλλες που το παιζουν οτι δηθεν κατι εχουν σε συνενόηση με τον γυναικολογο και περνουν αδειες.εσυ περασες παρα πολλα και ευτυχως ολα περασαν!

Για την δικη μας ενδυμασια που λες ηθελα και εγω μερες να ρωτησω αλλα οπου εχω διαβασει διαβασα ακριβως αυτα που λεει η kashmam.

Πολυ ζεστη!εγω σιχαινομαι τις ρομπες δεν εχω ουτε μια!στον μικρο μου πηρε η μαμα μου ενα κοντομανικο νυχτικο απο τα oysho με τον garfield hahahaahaaha επρεπε να με δειτε.. Αλλα πραγματικα ομως δεν αντεχα τιποτα να ακουμπαει στην τομη δεν ξερω που θα καταληξω οποτε θα το αφησω για το τελος αυτο!

Βασω χαχαχαχαχα αληθεια γελαγα μονη μου και ο μικρος με κοιταγε με απορια!!!παει η μαμα μου θα σκεφτεται.... Βγαινουν ευκολα ευτυχως και ανακουφιζεσαι μετα!

Να ξεκινησεις τα μαθηματα εννοειτε και να πατε μαζι με τον αντρα σου! Τι τελεια κατασταση!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να πάρεις κ μια μακρυμανικη μπλούζα αλλα κ μια κοντομανικη με ζακετουλα μακρύ παντελονι κ κάλτσες για παν ενδεχόμενο αλλα σιγουρα λαστιχένιες σαγιονάρες για να μην μπαίνεις ξυπόλυτη μεσα στο ντουζ.

Vtgian σκέφτεσαι μονόκλινο;

Ναι, τελικά αποφασίσαμε μονόκλινο λουξ. Είναι 125/ημέρα και πραγματικά τα αξίζει. Είναι τεράστιο το δωμάτιο, έχει μία μεγάλη πολυθρόνα θηλασμού που γίνεται σαν κρεβάτι και μπορεί να κοιμηθεί όποιος είναι μαζί σου, όλο είναι σαν καινούριο και έχει απίστευτη ησυχία! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Boulitsa κάτσε σπίτι και μη κινείσαι! Δε πέρασες και λίγα, άσ'το να πάει στο καλό όσο έμεινε. Φορμάκια που ανοίγουν από πάνω ως κάτω εννοείς σαν αυτά; http://gr.nextdirect.com/en/x54794s2#682317 Η μάνα μου (που γεννηθήκαμε και τα 2 κορίτσια Δεκέμβριο) έλεγε ότι φοράμε στο μωρό ένα τέτοιο http://gr.nextdirect.com/en/x544800s4#816691 και από πάνω ένα ολόσωμο φορμάκι αλλά χοντρούλι (σαν fleece). Στην αλλαγή πάνας βγάζουμε το fleece και απλά ξεκουμπώνουμε από κάτω το εσωτερικό φανελάκι για να βγάλουμε την πάνα και να το πλύνουμε. Την επόμενη φορά που θα πάω στο Έλενα, θα ρωτήσω τη μαία του γιατρού να μου πει τι θα χρειαστώ για το νοσοκομείο. Για τα δικά μας, εγώ θα προτιμήσω νυχτικό κοντομάνικο με ρομπίτσα μακρυμάνικη για 2 λόγους. Πρώτον, στο μαιευτήριο έχει απίστευτη ζέστη (το διαπίστωσα χθες) και με πυτζάμα θα σκάσω, δεύτερον επειδή συνέχεια κάποιος έρχεται να σε εξετάσει από κάτω, το βάλε βγάλε μου φαίνεται δύσκολο, άσε που δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι. Άρα νυχτικό και ζεστές κάλτσες.

Ναι βαςω ακριβως αυτά τα φορμάκια εννοώ, θα με θυμηθείς ειναι τα πιο βολικά... Δλδ το φανελάκι π έχεις στο link απο μέσα κ το άλλο απ΄ έξω αρκούν. Σκέψου ότι με το θηλασμο ιδρώνουν πολυ κ στην ουσία στην αρχή μόνο θηλαζουν κ κοιμούνται, άρα θ το έχεις σκεπασμένο με κουβέρτα την περισσότερη ωρα. Νομίζω το fleece ειναι υπερβολή για το σπίτι... Με τα αλλα π κοίταγες θα παιδεύεςτε κ οι δυο στην αλλαγή πανας... Αν κ η αλήθεια ειναι ότι μετα απο καμία εικοσαρια μερες, ότι κ ν φοράει θα το αλλάζεις πια άνετα...

Κ εγώ κανονικά καθόλου δεν τις παω τις Ρομπες, αλλα μάλλον εκεί θα καταλήξω, δίκιο έχετε...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

[Ναι βαςω ακριβως αυτά τα φορμάκια εννοώ, θα με θυμηθείς ειναι τα πιο βολικά... Δλδ το φανελάκι π έχεις στο link απο μέσα κ το άλλο απ΄ έξω αρκούν. Σκέψου ότι με το θηλασμο ιδρώνουν πολυ κ στην ουσία στην αρχή μόνο θηλαζουν κ κοιμούνται, άρα θ το έχεις σκεπασμένο με κουβέρτα την περισσότερη ωρα. Νομίζω το fleece ειναι υπερβολή για το σπίτι... Με τα αλλα π κοίταγες θα παιδεύεςτε κ οι δυο στην αλλαγή πανας... Αν κ η αλήθεια ειναι ότι μετα απο καμία εικοσαρια μερες, ότι κ ν φοράει θα το αλλάζεις πια άνετα...

Κ εγώ κανονικά καθόλου δεν τις παω τις Ρομπες, αλλα μάλλον εκεί θα καταλήξω, δίκιο έχετε...

Και εμένα το fleece υπερβολή μου φαίνεται! Άλλωστε τους πρώτους μήνες μέσα στο σπίτι θα είμαστε και θα έχει ζέστη συνέχεια. Εσώρουχο, φορμάκι και κουβερτούλα ή ζακετούλα άμα είμαστε στα κοινωνικά μας και θα είμαστε μια χαρά νομίζω. Για την έξοδο από το μαιευτήριο της έχω αγοράσει ένα πλεχτό σκουφάκι που κατεβαίνει στα αυτιά. Νομίζω ότι θα την βάλω έτσι στο καθισματάκι αυτοκινήτου και θα της ρίξω και μία κουβερτούλα επάνω και θα είναι εντάξει. Αλλιώς θα της πάρω καμιά ολόσωμη φόρμα καπιτονέ με κάποια κουβερτούλα. Στο μεταξύ η μάνα μου έφριξε με το σκουφάκι. Αχρείαστο μου λέει είναι γιατί όταν θα βγείτε από το μαιευτήριο το παιδί πρέπει να έχει σκεπασμένο το πρόσωπό του να μην το φυσήξει αέρας! Πρώτη φορά το ακούω αυτό και συμφωνούσε και ο πατέρας μου. Να υποθέσω ότι είναι γεροντίστικες βλακείες έτσι;

Δεν είπα να το βγάλω μέσα σε ανεμοθύελλα αλλά σιγά μη πρέπει να το εξαφανίσω κιόλας!

Μα τι κάθομαι σκέφτομαι από τώρα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

με αυτα καταβολευτικα εγω!φορμακι μακρυμανικο απο πανω που κουμπωνει στην πανα και αυτα απο κατω!ειναι υπεροχα υπεροχα αγοραστε τα!θα με θυμηθειτε!δεν θα χρειαστειτε τιποτα αλλο για το σπιτι ουτε καλτσες ουτε τιποτα!τα εχει στα zara

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...