Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τα like...με κάνατε και κοκκίνισα...:oops:...

Να σας πω...αυτά τα τζαμποσουτιέν, πώς είναι ακριβώς;έχω θέμα με τα σουτιέν, δυκολεύομαι να βρω.

Τα σεντονάκια τα mothercare μου έχουν βγει καλύτερα από αυτά του Ηρα. Του Ηρα, αν και μαλακά, ξεχρωμάτισαν γρηγορα. Για φορμάκια, να ας πω την αλήθεια, στην αρχή στο γιο μου είχα κατι νυχτικάκια σαν αυτά που φοράνε στο μαιευτήριο. Ηταν πολύ πρακτικά, γιατί απλά έχουν ένα κορδονάκι από κάτω και κλείνουν με αυτό και δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις κόπιτσες, ειδικά μες τη νύχτα...Αυτό όσο ήταν νεογέννητο. Μετά με βόλεψαν αυτά με τις κόπιτσες στο κέντρο, όχι στο πλάι!!! Γιατί τη νύχτα που κάνουν τα τσίσα τους, μπορείς να τους αλλάζεις πάνα, χωρίς να ξυπνάνε καθόλου, απλά ξεκουμπώνεις τις κάτω κόπιτσες και τέλος. Αν τις εχει στο πλάι, είναι δύσκολο να μπει το ποδαράκι το ένα μέσα. Γενικά, το άλλαγμα είναι πιο εύκολη υπόθεση όταν είναι πιο μωράκια και δυσκολεύει όσο μεγαλώνουν, γιατί δεν κάθονται με τίποτα να τα αλλάξεις, σαν σβούρες στριφογυρνάνε...

Κορίτσια, κατά τα άλλα, έχω ζάχαρο...Ο γιατρός μου με έβαλε να κάνω την καμπύλη νωρίτερα και τελικά είχε δίκιο και τώρα πρέπει να μετριέμαι με το ειδικό μηχανάκι 3 φορές τη μέρα. Κάνω και κάτι αντιπηκτικές και γενικά σουρωτήρι έχω γίνει, ο άντρας μου, που φοβάται τις βελόνες, έχει φρικάρει ο κακομοιρούλης... Είχε καμία από εσάς ζάχαρο στην κύηση, να μου πει τί στην ευχή μπορώ να τρώω;;; Ο ενδοκρινολόγος μου μου είπε τί να μην τρώω, αλλά δεν μου αφησε και πολλές επιλογές στο τί να τρώω, μόνο κρέας κοτοπουλο ψαρι ψητό και σαλάτες...Κάτι άλλο;;;; Πεινάω...:(

Ερωτηση, αυτο νυχτικακι κανει για τα μωρακια μας που θα ειναι χειμωνα?Η θα κρυωνουν?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Little Star, το χειμώνα θα του βάζεις και φορμάκι κοντομάνικο από μεσα, όχι μόνο αυτο το νυχτικάκι. Εγω θα το εμπιστευτώ και για χειμώνα, ναι

Kashmam, κανονικά η καμπύλη γίνεται την 26 εβδομάδα περίπου. Ο δικός μου όμως ο γιατρός, είναι πολύ υποψιασμένος στο θέμα του διαβήτη και μόλις είδε ότι τα νούμερα μου ήταν λίγο τσιμπημένα, αμέσως με έβαλε να μετριέμαι...Μάλιστα είχα τις επιφυλάξεις μου και μου έβαλε σχεδόν τις φωνές ο άνθρωπος, ότι το ζάχαρο σκοτώνει και ότι μπορεί να σταματήσει η καρδιά του εμβρύου εξαιτίας του ζαχάρου...

Τα είδα όλα όταν μου το είπε αυτό, ενώ νωρίτερα το είχα πάρει αψήφιστα το θέμα...Περιτττό να σας πω ότι ευτυχώς που μου φώναξε και με έσωσε ο χριστιανός, γιατί αν και τα νούμερα στην καμπύλη ήταν στα ανώτατα φυσιολογικά όρια, εντούτοις οι μετρήσεις μου δεν έιναι καθόλου καλές, όταν παρασύρομαι. Να φανταστείτε, με δύο σκέτες φέτες ψωμί, ανεβάζω κάτι 140 στη μία ώρα (απαγορευτικός αριθμός)!!!! Πού να έτρωγα και κανενα σιροπιαστό δηλαδή...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Little Star, το χειμώνα θα του βάζεις και φορμάκι κοντομάνικο από μεσα, όχι μόνο αυτο το νυχτικάκι. Εγω θα το εμπιστευτώ και για χειμώνα, ναι

Kashmam, κανονικά η καμπύλη γίνεται την 26 εβδομάδα περίπου. Ο δικός μου όμως ο γιατρός, είναι πολύ υποψιασμένος στο θέμα του διαβήτη και μόλις είδε ότι τα νούμερα μου ήταν λίγο τσιμπημένα, αμέσως με έβαλε να μετριέμαι...Μάλιστα είχα τις επιφυλάξεις μου και μου έβαλε σχεδόν τις φωνές ο άνθρωπος, ότι το ζάχαρο σκοτώνει και ότι μπορεί να σταματήσει η καρδιά του εμβρύου εξαιτίας του ζαχάρου...

Τα είδα όλα όταν μου το είπε αυτό, ενώ νωρίτερα το είχα πάρει αψήφιστα το θέμα...Περιτττό να σας πω ότι ευτυχώς που μου φώναξε και με έσωσε ο χριστιανός, γιατί αν και τα νούμερα στην καμπύλη ήταν στα ανώτατα φυσιολογικά όρια, εντούτοις οι μετρήσεις μου δεν έιναι καθόλου καλές, όταν παρασύρομαι. Να φανταστείτε, με δύο σκέτες φέτες ψωμί, ανεβάζω κάτι 140 στη μία ώρα (απαγορευτικός αριθμός)!!!! Πού να έτρωγα και κανενα σιροπιαστό δηλαδή...

Μαλιστα..βγαινει μονο σε newborn η και σε 0-3?Ενδιαφερομαι απο MOTHERCARE γιάυτο ρωταω..

F4oIp2.png

Έψαξα στο Ίντερνετ κ το βρήκα το σουτιεν κανει 30?

Papagalia αν πας σε διατροφολόγο να σ κανει μια λίστα με φαγητά που μπορείς να φας; Ξέρουν αυτοί άραγε σε περιπτώσεις με ζαχαρο τι πρεπει να τρώει κ τι οχι; Ετσι θα έχεις κ διατροφή κ θα ξέρεις κ τι φαγητο θα μαγειρέυεις καθε μερα... ;)

KMwEp3.png

Πρεπει να προσεξω κατι στο νουμερο του σουτιεν θηλασμου?Καπου ακουσα παιρνεις ενα νουμερο μεγαλυτερο απο οτι φορας τωρα?Η δεν ισχυει?

Ναι να είναι μεγαλυτερο 2νουμερα.εμενα του jumbo ειναι το προτελευταιο νουμερο νομιζω.

Φυσικα και θα σας γραψω εννοειται.αλλα νομιζω ετσι οπως λεει η kashmam και boulitsa τον εντυνε τον μικρο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

papagalia σοβαρά ρε γαμωτο?ενταξει παλι καλα το καταλαβατε πιο νωρις.εγω δεν ειχα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.δεν εχω ιδεα τι διατροφη πρεπει να κανεις.δεν επρεπε να γινεται νωριτερα η κωλο καμπυλη?και εμενα καπου στις 26 εβδομαδες μου ειπε θα την κανουμε.αν και το ζαχαρο νηστειας λεει ειναι καλο.το σαββατο εκανα τον καθιερωμενο μηνιαιο ελεγχο.αυριο απογευμα θα εχω απαντησεις..

Το ψιλο σκεφτομαι και εγω γιατι με πιανει αρρωστια με τα γλυκα!βεβαια παντα ειχα θεμα λυσσαω μιλαμε!θα δειξει...

Δες την θετικη πλευρα δεν θα παρεις κιλα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αα!!!σεντονακια εχω prenatal και ρουχα επισης αρκετα.να δειτε και εκει.ειναι πολυ καλη η ποιότητα και στις εκπτωσεις κατεβαζουν πολυ τις τιμες!

Παπλωματοθηκες εχω απο βιοτεχνια.διαλεγμενο το.υφασμα και μου τα ραψανε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κοριτσια οσες εχετε κανει β' επιπεδου πειτε μου το μηκος τραχηλου σας διοτι εχω αγχωθει με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ...εμενα ηταν 3 εκατοστα και ενω ο γιατρος δεν μου ειπε κατι να ανησυχησω βλεπω στα site οτι θεωρειται οριακα κανονικο και οτι αλλοι γιατροι δινουν επαπειλουμενη..

F4oIp2.png

Γεια σας και πάλι!

Πήγα σήμερα στο Έλενα και είδα τον γιατρό μου, μου έγραψε νέες εξετάσεις αίματος-ούρων και την καμπύλη ζαχάρου που θα την κάνω αργότερα μέσα στον μήνα. Είδε και τα αποτελέσματα της β' επιπέδου και μου είπε ότι 3,5εκ τράχηλος είναι πάρα πολύ καλός. Νομίζω ότι καλά είναι να είναι πάνω από 3εκ.

Τελικά έχω πάρει 6 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά η μαία του μου είπε ότι είμαι οκ. Θα με ξαναδεί ο γιατρός στις 20/11.

Το πιο αστείο από όλα είναι ότι 15/02 γεννάει και η γυναίκα του! Να δω που θα πρωτοτρέξει χα χα χα...

Επίσης πήγα και είδα τα μονόκλινα (απλά και λουξ) και έπαθα πλάκα! Είναι καταπληκτικά! Ευρύχωρα, ολοκαίνουρια (το μπάνιο τους είναι χίλιες φορές καλύτερο από το δικό μου χα χα) η πολυθρόνα θηλασμού κοιμίζει μια χαρά άτομο και οι νοσηλέυτριες πολύ εξυπηρετικές και φιλικές. Ένιωσα πολύ καλύτερα είναι αλήθεια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μπραβο Βασω υπεροχα νεα!πολυ σημαντικο αυτο!

Little star εχω ξαναπει παλι οτι ο δικος μου τραχηλος ειναι 2.5εκατοστα!αρα ειστε καλα ολες!

Σταματηστε θα αρχισω να αγχωνομαι :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...