Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

boulitsa συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Εμεις δεν εχουμε δικο μας σπιτι.απο δουλεια μονο ο ενας δουλευει.και μερικοι ισως μας θεωρουν κ ανευθυνους που κανουμε και δευτερο παιδι αλλα εμεις δεν το βλεπουμε καθολου ετσι.το ιδανικο θα ηταν να δουλεψω πρωτα και μετα αλλα εγινε τωρα.οτι ειναι να γινει θα γινει!θα τα καταφερουμε!καλυτερα ετσι απ το να εχω το βαρος μιας εκτρωσης την στιγμη μαλιστα που υπαρχουν τοσες γυναικες που θελουν να γινουν μανουλες και δεν μπορουν.

Μπράβο, σκέφτεσαι πολυ σωστά.... Η έκτρωση ειναι έγκλημα... Τα παιδιά ευλογία.... Αν επιτρέπεται... Εννοείς ότι έγινε κατα λάθος? προς Θεού, δν σε κρίνω, πρώτα για τον εαυτό μ τα λέω... ρωτάω γτ κ εμείς τη ... διακεκομμένη μέθοδο χρησιμοποιούμε εδώ κ χρονια, αλλα ποτε δν μας έτυχε τίποτα εκτός προγραμματος... :oops::oops::oops:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αληθεια?Μια χαρα! Εγω δεν κοιμαμαι καλα απο το ΣΚ και μετα...υποφερει η μεση μου..

Εγώ πάλι εδώ κ καμία εβδομαδα νιώθω ότι έχω βαρύνει ξαφνικά, όχι απο κιλά, αλλα σαν αίσθηση... Η μέση κ η πλάτη μ πονάνε σχεδόν όλη μέρα.... Greta, όπως είχες γράψει παραπάνω για μας τις ήδη μανουλες ειναι μεγάλο ζόρι... Νόμιζα ότι ειναι δύσκολα μόνο στην αρχή στους επικίνδυνους μήνες π την πάτησα, αλλα τελικα βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός δν μπορώ ν παρω τα πόδια μ...:|

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο τις έμπειρες μανούλες. Υπάρχουν τα ολόσωμα φορμάκια που κουμπώνουν διαγώνια όπως π.χ. αυτό http://gr.nextdirect.com/en/g792772s3#690352 και υπάρχουν και τα φορετά που ανοίγουν λίγο στον λαιμό και από κάτω όπως αυτό: http://gr.nextdirect.com/en/g792772s4#672798

Ποια θεωρείται πιο εύκολα στο βάλε-βγάλε;

Υ.Γ. το φθηνοσουτιέν του jumbo είναι τέλειο απλά πρέπει να το κόψω λίγο στα πλαινά για πιο άνετο. Επίσης ένα σουτιέν θηλασμού που πήρα λίγο μεγαλύτερο από τα hm δε με πονάει στο στέρνο αλλά μου είναι λίγο ενοχλητικό στα πλαινά. Πολύ μυστήρια είμαι τελικά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο τις έμπειρες μανούλες. Υπάρχουν τα ολόσωμα φορμάκια που κουμπώνουν διαγώνια όπως π.χ. αυτό http://gr.nextdirect.com/en/g792772s3#690352 και υπάρχουν και τα φορετά που ανοίγουν λίγο στον λαιμό και από κάτω όπως αυτό: http://gr.nextdirect.com/en/g792772s4#672798

Ποια θεωρείται πιο εύκολα στο βάλε-βγάλε;

Υ.Γ. το φθηνοσουτιέν του jumbo είναι τέλειο απλά πρέπει να το κόψω λίγο στα πλαινά για πιο άνετο. Επίσης ένα σουτιέν θηλασμού που πήρα λίγο μεγαλύτερο από τα hm δε με πονάει στο στέρνο αλλά μου είναι λίγο ενοχλητικό στα πλαινά. Πολύ μυστήρια είμαι τελικά!

Βάσω εγώ δν θ έπαιρνα κανένα απο τα δυο... Το πιο βολικό ολόσωμο ειναι αυτό π εχει κουμπιά απο πανω μέχρι τον καβάλο και εκεί π ανοίγει η πάνα... Δλδ όταν τ αλλάζεις πάνα ν ανοίγεις μόνο τα κουμπιά απο κατω κ ν μένει το φορμάκι μέχρι τη μέση κουμπωμενο, ενώ όταν θες ν το ντύσεις να μην το παιδεύεις να του το περνάς απο το λαιμό. Με αυτό π σ λέω, άπλωνεις το φορμάκι στο κρεβατι, ακουμπάς το μωρο, περνάς μόνο τα μανίκια κ μετα κουμπωνεις. Στο πρωτο σκέψου το ενα πόδι βγαίνει εύκολα, αλλα απο τη μεριά π δν εχει κουμπιά, θ παιδευτεί τ μωρο για ν τ βγάλεις τ πόδι χωρις ν τα ξεκουμπωνεις ολα κάθε φορα... Εγώ είχα πάρει τέτοια απο τα orchestra...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

boulitsa οχι δεν ηταν κατα λαθος!!!!!!αλλα εγινε πολυ συντομα(θα μου πεις εμ τι περιμενες κοπελα μου χαχαχα)παντως την ιδια μεθοδο χρησιμοποιουμε!!!:oops::oops::oops:

Στα ιδια και εγω ο μικρος πραγματικα μου ρουφαει ολη την ενεργεια!!!Σερνομαι...Ξεκινησες δουλεια εσυ?

Βασω τι χαριτωμένα που ειναι!!!!!!!εγω δεν χρησιμοποιησα πολλα τετοια γιατι ο μικρος γεννηθηκε Αυγουστο και οταν πιασανε τα κρυα ηταν 5-6μηνων οποτε φοραγαμε φορμιτσες,τζινακια,πουλοβερ και απο μεσα ζιπουνακια!αυτη τη φορα δεν εχω ιδεα τι θα του φοραω.ευτυχως η ξαδερφη που σας λεω γεννησε Ιανουαριο οποτε θα με κατατοπισει καπως.

Σωστα τα λεει η boulitsa παντως.να προσεχετε να ανοιγουν απο κατω ωστε να αλλαζεται η πανα ευκολα γιατι θα ειναι και χειμωνας μην παιδευτουμε ουτε εμεις ουτε τα μωρακια.και τα orchestra πολυ ωραια ρουχα και καλες τιμες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Βασω τα σουτιεν του h&m στο πλαι που λες εχουν ενα πλαστικο στο μεγεθος τσιγαρου φαντασου.εγω το.ειχα ανοιξει με ενα ψαλιδι και τα ειχα αφαιρεσει.παλι δεν με βολεψαν ομως!του jumbo εξαιρετικο.πρεπει να παρω και αλλα 2 τουλαχιστον.πηρα μονο 1 για να δω αν θα με βολευει και ειμαι στο πλυνε βαλε.ασε που τον χειμωνα δεν θα στεγνωνουν τοσο ευκολα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ πάλι εδώ κ καμία εβδομαδα νιώθω ότι έχω βαρύνει ξαφνικά, όχι απο κιλά, αλλα σαν αίσθηση... Η μέση κ η πλάτη μ πονάνε σχεδόν όλη μέρα.... Greta, όπως είχες γράψει παραπάνω για μας τις ήδη μανουλες ειναι μεγάλο ζόρι... Νόμιζα ότι ειναι δύσκολα μόνο στην αρχή στους επικίνδυνους μήνες π την πάτησα, αλλα τελικα βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός δν μπορώ ν παρω τα πόδια μ...:|

Και εγω το ιδιο, βαρος παντου νιωθω...αλλα πειναω παραλληλα...σαν φαυλος κυκλος!

F4oIp2.png

boulitsa οχι δεν ηταν κατα λαθος!!!!!!αλλα εγινε πολυ συντομα(θα μου πεις εμ τι περιμενες κοπελα μου χαχαχα)παντως την ιδια μεθοδο χρησιμοποιουμε!!!:oops::oops::oops:

Στα ιδια και εγω ο μικρος πραγματικα μου ρουφαει ολη την ενεργεια!!!Σερνομαι...Ξεκινησες δουλεια εσυ?

Βασω τι χαριτωμένα που ειναι!!!!!!!εγω δεν χρησιμοποιησα πολλα τετοια γιατι ο μικρος γεννηθηκε Αυγουστο και οταν πιασανε τα κρυα ηταν 5-6μηνων οποτε φοραγαμε φορμιτσες,τζινακια,πουλοβερ και απο μεσα ζιπουνακια!αυτη τη φορα δεν εχω ιδεα τι θα του φοραω.ευτυχως η ξαδερφη που σας λεω γεννησε Ιανουαριο οποτε θα με κατατοπισει καπως.

Σωστα τα λεει η boulitsa παντως.να προσεχετε να ανοιγουν απο κατω ωστε να αλλαζεται η πανα ευκολα γιατι θα ειναι και χειμωνας μην παιδευτουμε ουτε εμεις ουτε τα μωρακια.και τα orchestra πολυ ωραια ρουχα και καλες τιμες!

Greta, αν μπορεις αυτα που θα σου πει η ξαδερφη να τα πεις και εδω για εμας τις απειρες!

F4oIp2.png

Βασω τα σουτιεν του h&m στο πλαι που λες εχουν ενα πλαστικο στο μεγεθος τσιγαρου φαντασου.εγω το.ειχα ανοιξει με ενα ψαλιδι και τα ειχα αφαιρεσει.παλι δεν με βολεψαν ομως!του jumbo εξαιρετικο.πρεπει να παρω και αλλα 2 τουλαχιστον.πηρα μονο 1 για να δω αν θα με βολευει και ειμαι στο πλυνε βαλε.ασε που τον χειμωνα δεν θα στεγνωνουν τοσο ευκολα!

Πρεπει να προσεξω κατι στο νουμερο του σουτιεν θηλασμου?Καπου ακουσα παιρνεις ενα νουμερο μεγαλυτερο απο οτι φορας τωρα?Η δεν ισχυει?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς π γεννηθήκαμε Δεκέμβριο φορούσαμε αυτο το φορμακι π μπαίνει απο το κεφάλι κ κουμπώνει στο παμπερς (μακρυμανικο), κάλτσες κ απο πανω αυτο που ειπε η boulitsa που ανοίγει απο πανω μεχρι κατω κ μπαίνει μεσα ολο το κορμάκι του μωρού. Μια χαρά βολικό ήταν γιατι έβγαζες το απο πανω κ το μεσα που έμενε ανοίγεις τα κουμπακια το σηκωνες μεχρι την μέση κι έπλυνες τον Πωπω άνετα. Δεν ξέρω αν σας έδωσα να το καταλάβατε γιατι ενα θέμα με την περιγραφή το εχω.

Το καλοκαίρι π ήταν 6-7-8 μηνων μόνο με το παμπερς ήταν πραγματικά όπου κ να πηγαίναμε μόνο παμπερς φορούσε είτε σε σπίτια είτε στο cosmos αλλα έκανε κ πολυ ζέστη το καλοκαίρι του 2012 ασε π με βόλεψε απίστευτα ξεκινούσε να τρώει κ δεν είχα ρούχα να πλένω ενα μπανακι κ ήταν έτοιμος!

Οι δευτερομανουλες ποτε θα κατεβάσετε τα ρούχα απο τα πρώτα παιδια να τα χωρίσετε πλύνετε σιδερωσετε;

KMwEp3.png

Little star νομίζω πως ειναι νωρίς ακομα για να πάρεις σουτιέν θηλασμος γιατι το στήθος θα μεγαλώσει κι αλλο μεχρι τον ένατο απο εκείνο το νούμερο θα πάρεις ενα νούμερο μαγαλυτερο. Ετσι την πάτησα εγω πήρα απο νωρίς κ μετα με έσφιγγε κ Μ πήρε ενα αλλο η μαμα Μ που ήταν υπέροχο κ στην υφή κ στην εφαρμογή κ θελω να δω την μάρκα να πάρω ακομα ενα τέτοιο. Παω να δω αν θ το βρω... Θ σας Πω κ το νούμερο.

KMwEp3.png

Ευχαριστώ για τα like...με κάνατε και κοκκίνισα...:oops:...

Να σας πω...αυτά τα τζαμποσουτιέν, πώς είναι ακριβώς;έχω θέμα με τα σουτιέν, δυκολεύομαι να βρω.

Τα σεντονάκια τα mothercare μου έχουν βγει καλύτερα από αυτά του Ηρα. Του Ηρα, αν και μαλακά, ξεχρωμάτισαν γρηγορα. Για φορμάκια, να ας πω την αλήθεια, στην αρχή στο γιο μου είχα κατι νυχτικάκια σαν αυτά που φοράνε στο μαιευτήριο. Ηταν πολύ πρακτικά, γιατί απλά έχουν ένα κορδονάκι από κάτω και κλείνουν με αυτό και δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις κόπιτσες, ειδικά μες τη νύχτα...Αυτό όσο ήταν νεογέννητο. Μετά με βόλεψαν αυτά με τις κόπιτσες στο κέντρο, όχι στο πλάι!!! Γιατί τη νύχτα που κάνουν τα τσίσα τους, μπορείς να τους αλλάζεις πάνα, χωρίς να ξυπνάνε καθόλου, απλά ξεκουμπώνεις τις κάτω κόπιτσες και τέλος. Αν τις εχει στο πλάι, είναι δύσκολο να μπει το ποδαράκι το ένα μέσα. Γενικά, το άλλαγμα είναι πιο εύκολη υπόθεση όταν είναι πιο μωράκια και δυσκολεύει όσο μεγαλώνουν, γιατί δεν κάθονται με τίποτα να τα αλλάξεις, σαν σβούρες στριφογυρνάνε...

Κορίτσια, κατά τα άλλα, έχω ζάχαρο...Ο γιατρός μου με έβαλε να κάνω την καμπύλη νωρίτερα και τελικά είχε δίκιο και τώρα πρέπει να μετριέμαι με το ειδικό μηχανάκι 3 φορές τη μέρα. Κάνω και κάτι αντιπηκτικές και γενικά σουρωτήρι έχω γίνει, ο άντρας μου, που φοβάται τις βελόνες, έχει φρικάρει ο κακομοιρούλης... Είχε καμία από εσάς ζάχαρο στην κύηση, να μου πει τί στην ευχή μπορώ να τρώω;;; Ο ενδοκρινολόγος μου μου είπε τί να μην τρώω, αλλά δεν μου αφησε και πολλές επιλογές στο τί να τρώω, μόνο κρέας κοτοπουλο ψαρι ψητό και σαλάτες...Κάτι άλλο;;;; Πεινάω...:(

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Little star νομίζω πως ειναι νωρίς ακομα για να πάρεις σουτιέν θηλασμος γιατι το στήθος θα μεγαλώσει κι αλλο μεχρι τον ένατο απο εκείνο το νούμερο θα πάρεις ενα νούμερο μαγαλυτερο. Ετσι την πάτησα εγω πήρα απο νωρίς κ μετα με έσφιγγε κ Μ πήρε ενα αλλο η μαμα Μ που ήταν υπέροχο κ στην υφή κ στην εφαρμογή κ θελω να δω την μάρκα να πάρω ακομα ενα τέτοιο. Παω να δω αν θ το βρω... Θ σας Πω κ το νούμερο.

Ευχαριστω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...