Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Που χαθηκατε σημερα??GRETA K LITTLE STAR ωραια ιδεα η πολυθρονα δεν το ειχα σκεφτει αλλα στην σελιδα ικεα που την βρηκα ειναι πιο ακριβη μπορειτε να μου στειλετε link να την δω??

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια την poang την έχουμε κι εμείς και είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Το τί ξάπλες κάνεις δεν περιγράφεται!!! :cool:Να φανταστείτε τον καναπέ του σαλονιού τον έχουμε κατργήσει, κανείς δεν θέλει να κάθεται εκεί, ενώ πρίν όλο εκεί καθόμασταν και κοντεύαμε να τον διαλύσουμε. Σκεφτόμαστε να πάρουμε και δεύτερη, αν και οι ώρες που καθόμαστε μαζί οι δυό μας είναι ελάχιστες. Ο ένας είναι πάντα μαζί με το παιδί, όταν ο άλλος ξεκουράζεται...Στο θηλασμό πάντως, πρώτα ο θεός θα την καβατζώσω κατ΄αποκλειστικότητα....;)

Σεντονάκια ικέα, για το μικρό μου δεν έχω πάρει, γιατί τα παιδικά του σχέδια είναι για μικρό παιδικό κρεββατάκι και το κρεββάτι του μικρού είναι μονό-εφηβικό. Οπότε έχω σεντονάκια από άλλες εταιρείες, που είναι με παιδικά σχέδια, αλλά είναι κανονικά μονά, όχι μικρά...Κάποτε είχε καλή ποιότητα στα υφάσματα το ικέα, κάτι παπλωματοθήκες και κάτι πετσέτες που είχα πάρει ως εργένισσα, τα έχω ακόμα και τα χρησιμοποιώ και τόσα χρόνια πλύνε- βάλε δεν έχουν πάθει τίποτα, ούτε τα χρώματα έχουν ξεθωριάσει. Σε αντιθεση με κάτι πανάκριβα φιρμάτα που είχα πάρει ώς νύφη (προ κρίσης βεβαιως βεβαίως) που μου έχουν ψιλοδιαλύσει τώρα... Τωρα βεβαια δεν αποκλείεται και το ικέα να την χάλασε την ποιότητά του, δεν έχω πάρει τίποτα τελευταία για να κάνω συγκριση...

Να σας πω βρε κοριτσακια...Για τα μωρά έχετε ψωνίσει τίποτα ή ακόμα; Εγώ δεν εχω κατεβάσει απο το πατάρι ούτε τα φορμάκια του μικρόυ για να δω τί θέλω και τί όχι...(Ασε που πρέπει να πάω να τα βρω...)

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλησπερα μανουλες!βολταρετε?

tina την εχει το καταστημα.μην αγχωνεσαι.εκτος απο τις ακριβες που λες εχει και αυτην στα 59?

papagalia αφου την εχεις καταλαβαινεις!!!ειναι θεικη εχω και την παιδικη!για τα λευκα παιδικα ειδη εχει και μεγαλα τα 4-7 χρ.που απ οτι ειδα κανουν και σε μεγαλο κρεβατι.τα ειχαν στρωσει σε κουκετα μεγαλη.εγω αυτα θα παρω δεν ειμαστε για περιττα εξοδα.με το καλο και ο μπεμπης οταν γινει 2 ετων θα παρουμε κουκετα οποτε ποιος ο λογος να παρω τα 0-3χρ?απο υφασματα εχω δυο σετ παπλωματοθηκες δικες μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!και οχι πανακριβες,νορμαλ τιμη!απο ρουχα παλι εγω δεν θα ψωνισω εχω αρκετα και θα μου δωσει και η ξαδερφη μπυ που εχει επισης ενα αγορακι 9μηνων!λιγα τα εξοδα ευτυχως!!!

Σας φιλω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα,μερικες ερωτησεις στις εμπειρες:

1.Χρειαζεται καλυμμα στρωματος air-proof (aerostrom) και για την καλαθουνα περα απο την κουνια?

2.Αν εχει αγορασει καμια σας απο το ΗΡΑ, τι δαιφορα εχει να παρω το σετ προικας για την κουνια απο το να παρω ξεχωριστα παντα-κουνουπιερα-κουβερλι?Ειναι πιο φτηνο το σετ 3 σε 1..

3.Το κατωσεντονο μακω με λαστιχο τι διαφορα εχει απο το χασε?Διοτι βλεπω αυτα τα 2 ειδη παιζουν..

4.Σχετικα με τις κουβερτες, πρεπει να παρω 2 ισπανικες (βελουτε) για το πορτ μπεμπε και 2 για την κουνια?Πολλα τα λεφτα!!Η μηπως φλις?

5.Ο σελτες της κουνιας με λαστιχο τι διαφορα εχει απο το προστατευτικο στρωματος?

6.Θα ηθελα να θηλασω ,αλλα για να ειμαι προετοιμασμενη σε περιπτωση που δεν....τι μπιμπερο να παρω AVENT η DR.BROWN?

Σας επρηξα!!:oops:

F4oIp2.png

Καλεεεεε που είστε;;;

Greta μου κατάφερα και άνοιξα το μήνυμα σ με συγκινησες! Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τα όμορφα λόγια σ!

Little star τα dr brown τα είχα κ εγω λένε οτι κάνουν κ για τους κολικους εμείς βέβαια είχαμε πολλούς κολικους μεχρι να σαραντησουμε κ αυτά τα μπιμπερο τα πήρα λιγο πριν σαραντησουμε κ επειδή πήρα κ κατι σταγόνες για τους κολικους και έκανα ακομα κατι που υποψιαζόμουνα οτι μπορεί κ να βοηθάει στους κολικους κ επειδή μετα απο καμία εβδομαδα σταμάτησαν δεν κατάλαβα ποτε τελικα τι βοήθησε. (Χαχαχαχα μεγάλη βοήθεια σ έδωσα)

Απλα τα dr brown εχουν μεσα ενα μπλε ματσουκι αν αυτο αφού μεγαλώσει κ αν πίνει απο μπιμπερο το βγάλεις στάζει το γάλα απο εκει που κλείνει το καπάκι κ ειναι λιγο σπαστικο.

Κ ακομα κατι να προσέξεις ο αποστείρωτης που θ πάρεις να χωράει τα μπουκάλια στις θεσούλες δλδ ο αποατειρωτης της chicco τα nuk τα μπουκάλια που ειναι χοντρά δεν μπαίνουν στις θέσεις μεσα τα dr brown τα παιρνει.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Χάθηκα όντως τις τελευταίες μέρες, μετά τον τυφώνα μαμά χρειαζόμουν ξεκούραση!

Greta, αυτή την πολυθρόνα την λατρεύω! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ την θέλω αλλά δυστυχώς δεν έχουμε χώρο για να την βάλω.

Τους έκανα μία νύξη το Σάββατο "μήπως να βγάζαμε το σκαμπό από το σαλόνι και να βάζαμε αυτή την ωραιότατη πολυθρόνα;" Δυστυχώς υπήρξε συντριπτική άρνηση. Μπαμπάς και κόρη δε θέλουν να αλλάζει τίποτα στο σπίτι ενώ εγώ αν μπορούσα θα έκανα κάθε μήνα ανακαίνιση. Βέβαια δεν έχουν και άδικο γιατί το σκαμπό είναι μεγάλο με ρόδες και κάθονται 2-3 άτομα ενώ στην πολυθρόνα ένας μόνο. Κάτι θα βρω όμως, που θα πάει...

Το Σ/Κ με έπιασε μια κρίση πάλι και τα έβλεπα όλα μαύρα του στυλ "με το ζόρι βγαίνουμε οικονομικά τώρα, με το παιδί τι θα κάνουμε;" και ότι είμαι ανεύθυνη που δεν πρόσεξα (εμ 11 χρόνια τώρα τζίφος, που να το φανταστώ η γυναίκα ότι θα έμενα έγκυος στα γεράματα). Με ηρέμησαν τελικά ο σύζυγος και η κόρη, ρίξαμε και ένα τρελό γέλιο στο τέλος με τις παλαβομάρες μου και όλα εντάξει.

Την Κυριακή δεν έκανα τίποτα σχεδόν, φαγητό είχαμε, μόνο σιδέρωσα 2 πλυντήρια να μην έχω τίποτα και το βραδάκι έψησα λίγες πατατούλες με ντομάτα και φέτα (που έγιναν πεντανόστιμες είναι αλήθεια).

Πήρα φτηνοσουτιέν σε στυλ μπουστάκι από τα Jumbo, ακόμα και το large με σφίγγει ρε γαμώτο! Αισθάνομαι Πάμελα ρε σεις (και δεν έχω τόσο στήθος με τίποτα). Τελικά το έκοψα λίγο στο κέντρο από κάτω, στο τέλος της ημέρας θα δείξει πως θα πάει.

Αύριο έχω γυναικολόγο για να τον τυπικό έλεγχο και πρέπει να δω τι θα κάνω και με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού (ηλικιακά πρέπει να γίνουν μέσα στα Χριστούγεννα, αλλά φυσικά τότε μαθήματα δεν κάνουν και πρόγραμμα για το νέο έτος δεν έχει βγει ακόμα).

Το Νοέμβριο θα ξαναέρθει η μάνα μου να ψωνίσουμε τα πρώτα του μωρού, μου έστειλε η ξαδέλφη μου διάφορα (πετσετούλες τετράγωνες για αγκαλιά, κάτι σεντονάκια, μία fleece κουβερτούλα και διάφορα άλλα) πρέπει να γίνει οργάνωση όμως να δω τι θα χρειαστώ.

Σήμερα νιώθω λίγο κρυωμένη, ελπίζω αργότερα να νιώσω καλύτερα...

is-it-monday-already-hope-you-have-a-great-week-graphic.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα και απο μενα!

Με ξυπνησε ο γιοκας μου απ το χαραμα!εχω βεβαια εδω και 4 μερες που τον βαζω στο δωματιο του για υπνο και μου ξυπναει την νυχτα και οποτε σηκωνομαι και παω να τον ηρεμισω εκει μέχρι να ξανακοιμηθει μετα θελω κανα 3λεπτο να σηκωθω αλλα οκ!

Βασω μου μην αγχωνεσαι για τα οικονομικα!θα δεις ως δια μαγειας οτι θα αλλαξουν οοολες οι σκεψεις σου μολις αγκαλιασεις το κοριτσακι σου και θα βρεις λυσεις για ολα!καταλαβαινω φυσικα οτι σε πιανουν και τα κατω σου οπως ολοι μας αλλα θα τα καταφερουμε!η καρεκλα ειναι ερωτας!!πραγματικα δες πως θα κανεις χωρο για να την αγορασεις!της ανακαίνισης ειμαι και εγω fun!τι κουρτινες αλλαζω τι απο δω απο κει.. λατρευω!!!!!!τελεια διαδικασία τα ψωνια του μωρου!

kashmam τιποτα καλε!απλα μου βγηκε να σου στειλω ενα μνμ.αγχωθηκαμε ολες!

little star εγω μπιμπερο ειχα 2 μικρα της nuk γυαλινα.και αυτο γιατι ειχε ικτερο ο μθκρος και μου ελεγαν να δινω και ξενο.μετα εδινα λιγο χαμομηλακι στους κολικους οι οποιο κρατησαν κανα 3μηνο(απ τους τυχερους εμεις)και μετα δεν τα χρησιμοποιησα ξανα.αποστειρωτη δεν θυμαμαι τι μαρκα ειναι.φτηνος ηταν παντως.αυτο το καλλυμα του στρωματος γιατι εγω δεν καταλαβαινω τι ειναι??το επιστρωμα παντως και εγω με 4λαστιχα το εχω σε καθε γωνια.γατζωνει καλα στο στρωμα.τα σεντονακια παλι που λες με λαστιχο τα εχω και νομιζω ετσι βγαινουν ολα για τις κουνιες για να εφαρμοζουν λογικα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλε που ειστε χαμενες?

Να ρωτησω κατι:la vache κανει να τρωμε?

Καλά άμα ρωτάς εμένα τι κάνεις και τι δε κάνει, θα απογοητευτείς. Το τι ωμή σαλάτα έχω φάει απέξω δε λέγεται! Το La vache πάντως είναι στα ασφαλή (το λατρεύω επίσης). Γενικά μη τρως κάτι που δε θα έδινες στο παιδί σου, π.χ. ροκφορ ή ακόμα και φέτα από "αγνώστης ταυτότητας" παραγωγό.

Έχω στην κρεβατοκάμαρα έναν καλόγερο σε στυλ "σώμα" από το ΙΚΕΑ το οποίο δεν έχει βολέψει τον άντρα μου (ο οποίος θέλει μια καρέκλα να τα αφήνει), να τον διώξω να βάλω μια POANG με τη δικαιολογία "να ακουμπάς και εσύ τα ρούχα σου δε λέω, να κάθομαι και εγώ να θηλάζω". Ίσως πιάσει...

Προσπαθώ με πολύ κόπο να δουλέψω σήμερα αλλά δε τα καταφέρνω. Το σουτιέν ακόμα στενό το αισθάνομαι, αλλά τουλάχιστον σήμερα δε νιώθω το βάρος στον θώρακα. 4 ώρες έμειναν να πάω σπίτι μου.

Το Σάββατο πάλι καρότσια έβλεπα, πάλι άκρη δεν έβγαλα. Μου άρεσε λιγάκι αυτό http://koudounistra.gr/home.html?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=3483&category_id=2 που είναι πολυκαρότσι και δεν φαίνεται πάρα πολύ βαρύ, τι λέτε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Έχω στην κρεβατοκάμαρα έναν καλόγερο σε στυλ "σώμα" από το ΙΚΕΑ το οποίο δεν έχει βολέψει τον άντρα μου (ο οποίος θέλει μια καρέκλα να τα αφήνει), να τον διώξω να βάλω μια POANG με τη δικαιολογία "να ακουμπάς και εσύ τα ρούχα σου δε λέω, να κάθομαι και εγώ να θηλάζω". Ίσως πιάσει...

Κλαιω 😹😹😹😹😹😹

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

καλημέεερα :)

Μόλις τελείωσα ένα workshop στη δουλειά και έχω κεφάλι καζάνι...

Να ρωτήσω κάτι όσες δουλεύετε; Από όταν ενημερώσατε για εγκυμοσύνη [από νωρίς, από όταν δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς...] αντιμετωπισατε οποιοδήποτε θέμα στη δουλειά;;

Καταρχάς να πω ότι δουλεύω στο ΙΤ, ήτοι ανδροκρατούμενο περιβάλλον.

Να μην το ματιάσω αλλά ως τώρα η εγκυμοσύνη πάει πολύ καλά, εννοώ ούτε εμετούς είχα, ούτε θέματα, πάω σε ιδιώτη γιατρό και δεν έχει χρειαστεί να λέιψω ούτε μια μέρα και γενικώς δεν έχω κάποια...χαμηλότερη απόδοση από ότι είχα πριν μείνω έγκυος...

Εκεί λοιπόν που μου ... ανεβαινει η πίεση είναι όταν .. χρησιμοποιούν την εγκυμοσύνη μου για ... αστειάκια...

Και με τον όρο αυτό δεν εννοώ αστειάκια του στυλ να κατεβάζουν .. καντήλια και όταν θέλουν να το κόψουν (γιατί το παρατράβηξαν) να πετάνε ατακες του στυλ "ε, ησυχία τώρα ακούει και το παιδί"

εννοώ "αστειάκια" του στυλ "καλα εσύ από Γενάρη θα κάαααθεσαι" ή

"άντε να βιαστούμε να το κάνουμε γιατί η Αθηνά θέλει να φύγει στις 5" (όταν πχ. περιμένω κάποιο action από αυτούς και ενώ το έχω ζητήσει από τις 9 το πρωί έχει πάει 2 και δεν το έχουν κάνει ακόμα οπότε το ...ξαναζητάω" και γενικώς πράγματα που δεν συνάδουν καθόλου με την ως τώρα συμπεριφορά μου (σωστή στο ωράριο μου και στη δουλειά μου, όταν τις προάλλες είχαμε πρόβλημα κάθησα όπως όλοι μέχρι τις 2 τα ξημερώματα χωρίς να πω κουβεντα μέχρι να φτιαχτεί)...

Οκ, δεν είναι όλοι είναι 2 συγκεκριμένα άτομα αλλά που δεν είχαν δώσει τέτοια σημάδια .. προ εγκυμοσύνης και ξαφνικά .. θέλω να τους χώσω μπουνιά...

Ναι οκ, δεν θα ... μεταφερω έπιπλα αλλά ... ούτε πριν ήταν δουλειά μου να μεταφέρω έπιπλα, η δουλεια μου σε υπολογιστή είναι και φτου να μην το ματιάσω μια χαρά καταφέρνω και την κάνω μέχρι σήμερα!

Και αν σε 10 εβδομάδες (ή 9 σκέφτομαι να πάρω τις 3 μέρες άδεια τα χριστουγεννα) φύγω για κάποιο διάστημα ε... με την κοιλιά στο στόμα 8 και 9 μηνών δεν το λες και .. κάάάάιθομαι ακριβώς (δεν θα φύγω και διακοπές στην ..καραιβική(!)) δεν βρίσκω λόγο σε τέτοια σχόλια

(και τα άλλα με ενοχλούν αλλά οκ, δεν θέλω να φτάσω να είμαι ...υστερικιά)...

Οκ, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι να πω τον πόνο μου ήθελα να ξεσπάσω... :evil:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα Αθηνά!

Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια στη δουλειά, τουλάχιστον όχι μπροστά μου (από πίσω μου χ3σΤ1κ@ τι μπορεί να λένε). Το αφεντικό μου κάθε φορά που με βλέπει μου πιάνει την κοιλιά για γούρι λέει! Όταν το ανακοίνωσα μου είπε "Αυτό θα είναι το σοβαρότερο project της ζωής σου" χα χα χα

Ξέρεις αν οι συγκεκριμένοι έχουν παιδιά; Αν όχι, λογικό είναι να νομίζουν ότι η εγκυμοσύνη είναι σα βαρυστομαχιά, πρήστηκε λίγο το στομάχι σου αλλά δε βαριέσαι θα σου περάσει. Και εντάξει, παίζει και ζήλια ψώρα και μισογυνισμός στον κλάδο (κακά τα ψέμματα), ιδιαίτερα αν ο άλλος γενικά βαριέται που ζει και πιστεύει ότι εσύ ως γυναίκα βρήκες τη λύση να την σκαπουλάρεις.

Δεν πειράζει, ασ'τους να λένε. Α μη τι αλλό, βλέπεις και το πραγματικό πρόσωπο του κάθε ένα!

Πω πω μόλις γύρισε το αφεντικό από Κων/πολη και έφερε κάτι μπακλαβαδάκια... όνειρο!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ quinsey κλείσε τα αυτιά σ κ ασε τους π@π@ρες να λένε οτι θέλουν! Πολλα ακούμε κ πολλα θα ακούσουμε! Κ δεν μιλάω μόνο για την δουλεια αλλα γενικότερα.

Βάσω το ίδιο έπαθα κ εγω αλλα αφού γέννησα ξαφνικά χεστηκα πανω Μ κ έκλαιγα κ έλεγα στον άντρα Μ δεν έχουμε λεφτά τι θα τρώμε το ενοίκιο πως θα το δώσουμε θα μας πετάξουν έξω! Κ κατι τέτοια κουλα! Ο άντρας Μ τότε δεν γελούσε αλλα Μ μιλούσε σοβαρά κ με καθυσηχαζε Μ έφερε κ το βιβλιάριο να δω οτι έχουμε λεφτά μεσα κ λιγο λιγο Μ πέρασε το κόλλημα που είχα φάει τωρα βέβαια γελάω με αυτά π έλεγα!

Ασε που οταν έρχεται ενα παιδι φέρνει τύχη μαζι τ κ θα σ δώσω παραδείγματα η φίλη Μ με τα 4 παιδια καθε φορά που μένει εγκυος κ χωρις να πουν τπτ μεχρι να κλείσει τον τρίτο μηνα ο άντρας της παιρνει αύξηση στη δουλεια τ! Μια άλλη φίλη Μ π έμεινε εγκυος ενώ είχε απολυθεί ο εργοδότης της έδωσε οοοολα τα χρωστούμενα στο χέρι κ ήταν πολλα! Εμείς τωρα επειδη η δουλεια μας ειναι λιγο εποχιακή δλδ τον χειμώνα δεν εχει κ πολλα φέτος οι δουλειες πανε τελεια! Ο θεός βοηθάει!!! Εχε πίστη κ μην στεναχωριέσαι!

Εμείς ημέρα μπαμπας μαμα ήμαστε άρρωστοι με μυξα κ έναν λαιμό... Χαλια! Εύχομαι να την γλιτώσει ο μικρός! Έκανα κ κοτοσουπα μήπως κ βοηθήσει την κατάσταση.

Αυτααα...

KMwEp3.png

Quisney τι ειναι το ΙΤ???:confused::confused:

Θεωρω απαραδεκτη αυτη τη συμπεριφορα( και αν κρινω απο τα λεγομενα σου)χωρις λογο κι ολας!δεν μπορεις απλα να τους πεις να μην ασχολουνται (περα απο θεματα που αφορουν την δουλεια)με εσενα και την εγκυμοσυνη σου?αυτο ειναι ανοητο.και πολυ εκνευριστικο για σενα.

Και απο Γεναρη δεν θα καααααααααθεσαι ειναι οι πιο δυσκολοι μηνες της εγκυμοσυνης και ειναι νομιμο να καααααααααθεσαι!!!ελεος τι ανωριμοτητα?:evil:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashmam περαστικα σας!μακαρι να την γλιτωσει ο μικρουλης!και εμεις κοτοσουπα σημερα!

μολις κοιμηθηκε ο μικρος μου αντρας!νομιζω θα την πεσω και εγω!

Βασω φαε και για μενα ενα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...