Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσιαα μου!!λοιπον γυρισα απο την Β επιπεδου μου ηταν ολα καλαααααα το μωρακι μου ειναι τελικα σιγουρα κοριτσακι ειναι πολυυ ψηλοοοο 380 γραμμαρια!την ειδαμε να χασμουριεται κιολας αλλα κατα τα αλλα ειχε τα χερακια της στο προσωπο κ που κ που κ τα ποδαρακια της!εμαθα οτι εχω προσθιο πλακουντα και μου ειπε γιαυτο δεν αισθανομαι ακομη καλα το μωρο αλλα ψηλος κ τραχηλο 3,2 τελικα !αχ τι χαρα ειναι αυτη τελειωσε η πιο αγχωτικη εξεταση και ολα καλα!επισης βγηκαν τα αποτελεσματα απο τα ουρα κ ηταν αρνητικα τα ερυθρα μου ηταν 0-1 αρα αδικα πηρα 2 χαπακια αλλα για να μην παθαινε τιποτα θα επαιρνα κ αλλα!ειμαι πολυ χαρουμενη!!σας ευχομαι μια γλυκια καληνυχτα!

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kashmam δεν την παλευω απο τωρα ποσο μαλλον οταν γεννηθει και το μωρακι.γενικα δεν ειμαι ανθρωπος της υπομονης.οποτε σιγουρα θα τον παω του χρονου.ειναι δυσκολα και θα ειναι πιο δυσκολα ακομα με τα μωρα αλλα θα τα καταφερουμε!ειχα ομως την εντυπωση οτι αν δεν δουλευεις δεν τα περνουν,κανω λαθος??

tina τελεια νεα κοπελα μου μπραβο!!

Βασω που χαθηκες?ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Μια γλυκια καληνυχτα και απο εμενα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημεραααα ladies!

Tina συγχαρητήρια κοριτσι μου αντε παει κ αυτο πάμε τωρα για την τελική ευθεία!

Greta μου φυσικά πάντα παίρνουν τα παιδάκια γιατι σ λεει πως θα βγει η μάνα να ψάξει για δουλεια; Απλα δίνουν λίγη περισσότερη έμφαση σε αυτές που δουλεύουν.

Νομίζω πως κ η Βάσω εχθές είχε την Β επιπεδου ή κανω λάθος;

KMwEp3.png

Καλημέρα!

Όλα καλά και από εμάς! Κοριτσάκι στα σίγουρα (yay!) 530gr, η αιμάτωση γίνεται τέλεια, αμνιακό υγρό καλό, τράχηλος κλειστός στα 3,5cm. Είναι πολύ κινητική και ευτυχώς δε μας δυσκόλεψε καθόλου στις μετρήσεις. Έχουμε μακριά ποδαράκια, τα οποία προτιμάμε να τα τεντώνουμε προς το διάφραγμα της μαμάς (και να την πιάνουν την έρμη πόνοι στο στήθος). Φωτογραφίες εντάξει, βγαίνουμε, μοιάζουμε της μαμάς στη μύτη (καλό είναι αυτό) αλλά άμα μας πολυζορίσουν σφίγγουμε μπουνίτσα, την φέρνουμε στο πρόσωπο και απλώνουμε τον δείκτη, του στυλ "άκου να σου πω..." ΠΗΤ παραμένει η ίδια άρα τα Χριστούγεννα σταματάω και απολαμβάνω τα λαμπάκια του δέντρου :D

23/12 κλείσαμε για το doppler

Αχ κορίτσια πάει και αυτό, ησύχασα κατά πολύ.

Tina & Quinsey, πολύ χαίρομαι που και εσείς πήγατε καλά.

Σήμερα είμαι ψόφια. Χθες όλη μέρα κάναμε δουλειές με την μάνα μου, φτιάξαμε σπιτικούς κύβους λαχανικών και διάφορα άλλα και έφυγαν σήμερα στις 6:00 το πρωί (που ξύπνησα για να τους καλέσω taxibeat). Κοιμάμαι όρθια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Aντε βρε συ Βάσω και με αγχωσες :)..

το ψυλλιάστηκα ότι λόγω μανούλας δεν θα είχες χρόνο να μπεις αλλα still(!)...

Ευγε Tina για τα όμορφα νέα...

Άντε πάει κι αυτό για όλες μας πλέον συνεχίσουμε ακάθεκτες πλέον να... φουσκώνουμε :tongue:

... Κι εμένα εκεί 24/12 πέφτει να τους χαιρετίσω αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κανονική άδεια εκείνες τις 3 μέρες και να ευχαριστηθώ για πρώτη φορά μετά από... μπόλικα χρόνια "full" σχολικές διακοπές τα Χριστούγεννα :cool:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta φέτος τέλη Ιούλη αρχές Αυγούστου βγήκαν οι προκηρύξεις στην σελίδα του εεταα κ σ δίνουν 10 μερες να μαζέψεις τα χαρτιά κ να τα στείλεις κ τέλη Αυγούστου είχαν βγει τα αποτελεσματα.

KMwEp3.png

Λογικά περάσαμε όλες τα μισά ε; Αντε κουράγιο αλλο τόσο έμεινε! Άπαξ κ περασουν τα Χριστούγεννα μετα νομίζω θα κυλήσει πιο γρήγορα ο καιρος λιγο να ασχοληθούμε με το ξεστολισμα λιγο να φτιάξουμε βαλίτσες κανά δωμάτιο ουουου πέρασε!!!!! Αντε όμως!!!

Μόνο εγω βιάζομαι;

KMwEp3.png

Kashmam λιγο πριν γινονται δηλαδη ε?να το ξερω.ωραια σ ευχαριστω!

Δεν εισαι μονο εσυ που βιαζεσαι οχι!αστα δυσκολα για μας που εχουμε αλλο ενα!εγω εχω κουραστει παρα πολυ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ!!!!! Απλά στο καινούριο μας σπίτι έχουμε κάποιο προβλημα με τη σύνδεση στο ιντερνετ και δεν μπορώ να μπαινω πολύ συχνά. Το μωρό καλά, στη Β επιπέδου το είδαμε, αν και του έβγαλε την ψυχή του γιατρού μέχρι να γυρίσει να δουμε τη φατσούλα της. Κατά τα άλλα, ανέβασα ζάχαρο βρε κοριτσάκια- πολύ γλυκό αυτό το μωράκι- και τσιμπιέμαι όλη την ώρα να δώ τι με ανεβαζει και τί με κατεβάζει...στο γιο μου δεν είχα κάνει ζάχαρο και δεν ξέρω από αυτά... δεν είναι ιτίποτα ο πόνος από το τσίμπημα, γιατί έχω πάρει ένα ειδικό μηχανηματάκι- σαν στυλό είναι- που τρυπάει πολύ διακριτικά. Απλά είναι λίγο εκνευριστικό να τρώς με τόσο αυστηρό πρόγραμμα και ασε που δεν ξέρω τί να τρώω στο τέλος. Κατα τα άλλα, ο μικρούλης μου έχει ξετρελλαθεί με την κοιλιά μου που κουνιέται, αλλά μια μέρα με κλώτσησε στο πόδι και μου είπε: "δεν πειράζει και το μωρό σε κλωτσάει"...:P

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλημερα!

papagalia αντε βρε κοπελα μου και ανησυχησαμε!χαιρομαι που ειναι ολα καλα!και ο γιος σου εχει πολυ πλακα!ελιωσα στο γελιο!

Χθες η μερα ειχε ικεα!πηρα επιτελους την πολυαγαπημενη μου καρεκλο-πολυθρονα να θηλαζω το μωρουλι μου οταν με το καλο ερθει!μου αρεσαν πολυ και οι παπλωματοθηκες που ειχε και τελικα εκει θα καταληξω.θα παρω στον Α. ωστε τα βρεφικα ποια να πανε στο μωρουλι.αλλα με τις κουρτινες απογοητευτικα!δεν μου αρεσαν καθολου.πιο παλια ειχε πιο ωραιες.αυτα απο μενα!

Σημερα το μενου εχει φασολαδα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

little star ναι αυτην πηρα σε κοκκινη!59? ολα μαζι και εχω και την παιδικη για τον γιο μου αλλα δεν καθετε!

Καλα ειναι φοβερη μιλαμε δεν υπαρχει!!!!να την παρεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...