Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Boulitsa τελικα την πηρα γιατι οπως ειπες και εσυ αν υπαρχει η περιπτωση ουρολοιμωξης καλυτερα να θεραπευτει το συντομοτερο!ναι διαβασα οτι ειναι απο τις καλυτερες αντιβιωσεις ..

Quinsey μπραβο ολα τελεια!τωρα να παρουμε σειρα και οι τελευταιες.αυριο στις 3 εχω ραντεβου!

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!ξανα γραφω το μνμ γιατι ο γιος μου μου το εσβησεεεε!!

tina μην αγχωνεσαι για τις αντιβιωσεις γιατι υπαρχουν πολλες που ειναι συμβατες με εγκυμοσυνη-θηλασμο!εγω μεχρι τωρα εχω παρει 4 κουτια!!!καλα εκανες και την πηρες!

Quisney τελεια νεα!!!αδικα αγχωνοσουν!τελειος ο τραχηλος!

little star εμενα ειναι πιο μικρος(2.5)και ενω κάποιο διαστημα μας το απαγορεψε μετα την β επιπεδου μας ειπε να ξεκινησουμε με προσοχη βεβαια!

Αντε κοριτσακια καλη επιτυχια σημερα σε οσες εχουν β επιπεδου!ποσες εμειναν ακομα?

papagalia που εισαι βρε κοριτσι μου?ελπιζω να ειναι ολα καλα!!

Τωρα κλασσικα εχει καφεδακι!μουτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ευχαριστούμε Greta :)

Ρε σεις έπαθα πλάκα χτες...

μας έδειχνε εκει χεράκια, ποδαράκι κτλ ειναι... κανονικά πατουσάκια κανονικά δαχτυλάκια, ένας κανονικος άνθρωπος σε μικρογραφία είναι...

Θα μου πείτε... τι περίμενα να είναι δλδ ο ΕΤ ο εξωγήινος? (αν και σε ένα snapshot που είδε τα μάτια ο γιατρός του φέρνει :tongue:)..

ε δεν ξέρω .. απλώς δεν είχα συνειδητοποιήσει μάλλον ότι έχουν ήδη πάρει μορφή ξέρω κι εγώ...?

Συγκινήθηκα λίγο...

Στο μεταξύ είχε και μια ειδικευόμενη κοπέλα μέσα ο γιατρός οπότε ήταν υπεραναλυτικός (της έκανε και μάθημα παραλληλα) πόσο είναι το ένα, πόσο είναι το άλλο, γιατί είναι καλό που είναι τόσο και όχι... κάτι άλλο κτλ (τα έλεγε στην αρχή ιατρικά και μετά μάλλον καταλάβαινε που άρχιζα να ... τρομοκρατούμαι με αυτά που άκουγε και μου τα έλεγε και σε ... απλά ελληνικά :tongue:)...

Το μόνο που μου είπε ως κακό είναι ότι το αμνιακό υγρό είναι λίγο τσιμπημένο (αλήθεια έτσι το είπε!), όχι κάποιο παθολογικό έυρημα απλώς ο ίδιος θα το ήθελε πιο χαμηλά και μου είπε να ελαττώσω τα γλυκά (πάει η νουκρέμα που τσάκιζα τον τελευταίο καιρό :rolleyes::cool:) και τα ζυμαρικά.

Άντε και τώρα βουρ για αγορές χαχαχαχα! :D:D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Quisney ετσι ειναι και ο δικος μου εμβρυολογος.στα εξηγει ολα μα ολα σε σημειο που αρχιζεις και φρικαρεις με αυτα που ακους!

Παντως φωτο απ τα ματια(γενικα το προσωπο)ππυ εχω και εγω ειναι σαν εξωγηινος και εμενα το μωρουλι!χαχα ναι πραγματικα πλεον ειναι ανθρωπακια μικρα!και μπορουν και επιβιωνουν και εκτος μητρας!

Κοριτσιαααα ειμαι συγκινημενη!ειδα πρωτογαλα στο σουτιεν μου!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta πέθανα στο γέλιοοοοο!! Συγκινήθηκες με το πρωτογάλα; Δεν υπάρχεις!!

Quinsey συγχαρητήρια για τα αποτελεσματα! Αντε σήμερα οι 2 τελευταίες!!περναει ο καιρος!!!

Εγω σήμερα μολις έφυγε μπαμπας κ γιος για το σχολειο νύσταζα κ ξανακοιμηθηκα κ ξύπνησα τωρα... Φαγητο γιοκ! Παλι καλα που ο μικρός τρώει στο σχολειο κ ετσι αν βαριέμαι να μαγειρεψω για εμάς δεν πειράζει. Βέβαια μαγειρεύω το απογευμα για να πάρει την άλλη μερα στο σχολειο φαγητο οποτε το μαγείρεμα δεν το γλιτώνω απλα π τρενάρω!

Τεσπα, το νέα κορτσουδια μου;

KMwEp3.png

Kashmam ναιιιι!!!!!!χαχαχχ χαζομαμα!!!θελω πολυ να θηλασω και τον δευτερο γιο μου κ αυτο ειναι καλο σημαδι..

Τωρα ξυπνησες??αχ σε ζηλευωωωω

Απλα φοβαμαι λιγο γιατι ο μικρος εχει αποκτησει μια συνηθεια απο τοτε που αποθηλασαμε.εχει συνεχεια το χερι στο β**ι!!! Και θελει μερικες φορες να πιει οπως λεει!!!!!το βαζει στο στομα και το φιλαει!ελεος προσπαθω να του το κοψω απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος αλλα ματαια!διότι αν το συνεχισει θα κατεβει το γαλα! ο εμβρυολογος μου ειπε δεν πειραζει ας κατεβει!θα τον θηλαζεις :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγω δεν θελω φυσικα να συμβει αυτο!θα μιλησω και με τον γυναικολογο μου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμένα ετσι μια φορά στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα ήταν στον όγδοο ή στον ένατο που ζορίστηκα γιατι έκανα Μασαζ στον άντρα Μ κ έτρεξε λιγο πρώτο γάλα το οποίο οταν στεγνώσε εγινε σκληρό κε το πλύσιμο έφυγε αλλα έμεινε η στάμπα η οποία δεν φεύγει με τπτ! Ακομα υπάρχει!

Ποτε αποθηλασες οταν εκείνες εγκυος;

KMwEp3.png

Εμενα φευγουν οι σταμπες.να δεις κατι σταμπες στα σεντονια..θα τρομαζες αγελαδα με ελεγε ο αντρας μου!!!αποθηλασα πριν εναν χρονο ακριβως ομως!!!:)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε θηλασες τόσο πολυ ε;! Εδω δεν τα κατάφερα! Ήμουν με το θηλαστρο 2 μηνες ώσπου κουραστηκα κ σταμάτησα. Τωρα λέω να προσπαθήσω περισσότερο κ με περισσότερη βοήθεια απο έμπειρη φίλη π θηλασε κ τα τέσσερα παιδάκια της κ το τέταρτο το θηλάζει ακομα 10 μηνων τωρα ειναι.

Θα δούμε...

Άσχετο, σήμερα ο γιος Μ φέρε ποιημα για την 28η Οκτωβρίου κ πιο πολυ αγχώθηκα εγω παρα αυτός. Αυτός χεσμενο το εχει! Χαχαχαχα

KMwEp3.png

Ναι θηλασα 14 μηνες!φανταστικη εμπειρια!φυσικα και εγω υπηρχαν στιγμες που ηθελα να τα παρατησω αλλαετα το μετανιωνα!κουραση λεει...δεν ειχε υπνο για μενα το βραδυ!!τωρα εχει στρωσει αλλα μαζι μας!!δεν κοιμαται στο κρεβατι του.ξυπναει και ουρλιαζει.αααχ!

Ποιηματακι ε???πω πω!!σιγα μην αγχωθει κι ολας πολλα θες!ποσο ειναι ο δικος σου?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ νομίζω πως θα αγχωθει.ειναι λιγο χεστης σε κατι τέτοια.

Ειναι 2 χρ κ 9 μηνων 25/12 θα γίνει 3! Ποτε πέρασαν ούτε το κατάλαβα.

Πάντως ο παιδικος μας έσωσε! Λύθηκε η γλώσσα τ μαθαίνει πολλα πράγματα κ εγω ειμαι πιο ήρεμη τα πρωινά κ αυτός ξέφυγε απο το σπιτι που βαριοταν τα πρωινά.

Αλλα εγω ειμαι ευγνώμων στις κοπέλες απο τον παιδικο ειναι πολυ καλές κ συμπαθητικες!

Εκει θα φάει πρωινο εκει θα φάει το μεσημεριανό κ ειναι κ φαγανος οποτε δεν εχω άγχος Μ λύθηκανε τα χέρια!

Το δίλημμα μας τωρα ειναι αλλο ο Παιδιατρος Μ ειπε οταν γεννησω κ μεχρι να σαραντησω να μην πηγαίνει παιδικο για τις αρρώστιες γιατι ο Μάρτιος ειναι άτιμος μήνας η παιδοψυχολογοι που εχουν εκει στον παιδικο Μ ειπε οτι αν τον σταματήσω μετα θα ειναι δύσκολη η προσαρμογή πολυ πιο δύσκολη γιατι θα υπάρχει το μωρο στο σπιτι κ οτι θα ειναι κρίμα να τον σταματήσω εντελώς απο τον Μάρτιο.

Δεν ξέρω ακομα τι θα κανουμε βέβαια αλλα η άποψη σας δεκτή!

KMwEp3.png

Ειναι ενα θεμα που με βασανιζει και με βασανιζει...οσο δεν φανταζεσαι!!!!εγω σκεφτομουν να τον πηγαινα φετος αλλα λογω των ιοσεων που θα φερνει ειπα του χρονου καλυτερα!δεν θελω να διαννοηθω οτι θα αρρωστησει και θα κολλησει το νεογεννητο!Δυσκολη αποφαση!ακομα και του χρονου που το μωρο θα ειναι 7-8 μηνων εγω παλθ το σκεφτομαι εφ οσον θα ειμαι σπιτι δηλ αλλα νομιζω οτι πρεπει να παει θα ειναι 3!!!δεν ξερω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου κ εγω θα σ έλεγα να τον στείλεις τ χρόνου κ δεν θα το μετανιώσεις!αληθεια σ λέω! Το ποσά πράγματα θα μάθει κ το ποσο καλό θα τ κανει δεν περιγράφεται! Οσο κ να ασχολούμαστε εμείς την δουλεια που κάνουν οι δασκάλες κ τα παιδάκια εμείς δεν μπορούμε να την κανουμε γιατι εμείς έχουμε να κανουμε κ φαγητο κ δουλειές κ ενα μωρακι ακομα οποτε δεν θα το μετανιώσεις!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...