Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Απλώς... απογοητεύτηκα μου φάνηκαν πολύ κλισέ/πολωμένα αυτά που έβλεπα το αγοράκι ο ... μαγκάιβερ το κοριτσάκι η πριγκήπισσα της disney

ένα πράγμα...

Λες και τα παιδάκια δεν μπορούν να είναι απλώς... παιδάκια πρέπει αν τα βάζουμε σε καλούπια από τα γενοφάσκια τους...

Αυτό λέγαμε τις προάλλες με μία φίλη αγορομάνα. Χάθηκε βρε αδερφέ να βγάλεις ένα μπλουζάκι αγορίστικο σε πράσινο ή κίτρινο, όλα γκρι μπλε πια και γραβατούλες και παπιγιονάκια; Με τα κορίτσια τα ίδια. Γι'αυτό μ'αρέσουν κάτι τέτοια ή κάτι τέτοια του next για κορίτσια και για αγόρια κάτι τέτοια. Γιατί είναι χαρούμενα, όχι κλισέ.

Εμένα η μάνα μου με είχε με φόρμες σχεδόν σε όλο το δημοτικό. Στη θάλασσα με μαγιώ το κάτω μόνο μέχρι την πέμπτη. Μόνο σε γιορτές και επισκέψεις ντυνόμουν πιο "κοριτσίστικα". Τι έπαθα; Αυτή η ταμπελοποίηση μου τη δίνει στα νεύρα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια Μ έχετε δίκιο ούτε εμένα μαρεσουν τα μπλε κ τα ροζ το δωμάτιο τ γιου ειναι γκρι με μια ρίγα οριζόντια σε ολο το δωμάτιο πράσινη τα χρώματα τα δίνουμε με τα παιχνίδια! Γιατι δεν γινεται να ειναι κ ντιπ άχρωμο το δωμάτιο πρέπει το παιδι να βλέπει κ χρώματα γιατι τ αρέσουν τα χρώματα!

KMwEp3.png

Κοριτσια Μ έχετε δίκιο ούτε εμένα μαρεσουν τα μπλε κ τα ροζ το δωμάτιο τ γιου ειναι γκρι με μια ρίγα οριζόντια σε ολο το δωμάτιο πράσινη τα χρώματα τα δίνουμε με τα παιχνίδια! Γιατι δεν γινεται να ειναι κ ντιπ άχρωμο το δωμάτιο πρέπει το παιδι να βλέπει κ χρώματα γιατι τ αρέσουν τα χρώματα!

α σε αυτό συμφωνώ!! Και μου αρέσει και ως ιδέα...

Να σας πω εμεις το δωμάτιο το είχαμε βάψει κίτρινο το.. κλασσικό που χρησιμοποιείται για δωμάτια (ήταν προ αυχενικης η επιλογή οπότε το πήγαμε σε ένα φωτεινό ουδέτερο)..

Για πείτε πιστεύετε πρέπει να φτιάξουμε κανα σχέδιο σε κανέναν τοίχο (ο ένας είναι κατα βαση εντοιχισμένη ντουλάπα άσπρη)? Υπάρχουν τπτ αυτοκόλλητα ξέρω γω που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν?

'Η θα το αφήνατε ως έχει με τους τοίχους "απλούς" και θα δινατε χρώμα/σχέδια έτσι με παιχνίδια και καδράκια etc?

edit: καλέ συγκρατείστε με.. είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα περιμένω την β' επιπέδου πριν αρχίσω να ...φαντάζομαι και με βλέπω από σήμερα να έχω... λυσσάξει :P

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ρε συ Greta ολο θελω μα σε ρωτησω κ ολο το ξεχνάω με έστειλες πμ; Γιατι εχω ενα απο σένα αλλα ή δεν ξέρω πως να το διαβάσω ή εσυ δεν γράφεις τπτ.

Ναι σου έστειλα όταν είχες γράψει το μνμ που οταν γυρίσες απ την αυχενική.πάντως έγραψα δεν είναι αδειο

:P :p

Πατησες πανω του?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Quisney τι να κάνα η μανα????διαλεξα χρωματα ολα όπως ήθελα οπότε στην κουρτίνα δεν μπορουσα να μιλήσω!!!

Λοιπον εμας το παιδικό έχει βαφτεί σε κίτρινο ανοιχτοοοοο πολύ ανοιχτό!και ενα μέρος του στην μια πλευρα που μπαίνει προς τα μέσα για το κρεβάτι είναι με τεχνοτροπία λαχανί.εκεί πανω πριν βαφτει παλι ο καλός μου είχε κολλήσει τα McQueen τα οποία μας τα είχαν κανει δώρο!ναι ναι!!είναι κ αυτό βλέπεις.....πρεπει να συμμετέχουν και μερικοί μερικοί αλλοι!!!!!!!!!!!όταν έγινε η τεχνοτροπία τα πεταξααα :):):)

Τώρα έχω βάλει τον tweety μωρο τον Silvester και εναν άλλον που δεν θυμάμαι πως μου τον ειπαν!όλα τα έφτιαξε φίλος μόνος του και φοράνε όλα πάνες!!!!είναι τελειοοοο!!!χαχαχ

Επίσης υπάρχει ενα καδρακι με αυτοκίνητα McQueen (απ τα δώρα)αλλά αυτό είναι ωραιο!και δεν θα μπορούσαν να λοιπουν 3 αυτοκόλλητα με μηχανές!μπαμπάς μηχανοβιος!!!

Επίσης στην λευκή μας ενοιχιζομενη ντουλάπα παλι κολλησε ο μπαμπάς αυτοκίνητα και απλα δεν υπαρχουν πια!τόσο δημοκρατικά!είναι ενα απλο μικρο και χαρούμενο δωμάτιο πιστεύω εγώ!!!

Έχει εξ αλλου για κρεβατι ενα ολόκληρο αυτοκινητο,έχουμε και το σπιτι-σκηνη μέσα και το ωραίο μας χαλακι και είμαστε ουυυυυ τέλεια!!!

Ζητω συγνώμη γι αυτό το τεράστιο μνμ!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια, οσες εχετε κανει β' επιπεδου, τι μηκος τραχηλου σας ειπε?Εμενα 3 εκατοστα και οτι ειμαι μια χαρα, αλλα απο ενα ψαξιμο στο ιντερνετ δεν το βρισκω και ιδανικο...:?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Little star είμαι σε χειρότερη μοίρα απο εσένα! 2.50 εκατοστα!ο εμβρυολογος μου είπε οτι δεν τον ανησυχεί βέβαια καθολου.ο γυναικολογος μου εδώσε vesclor(προσγεστερονη) και μαγνησιο.δεν τα παίρνω πια όμως!μην ανησυχεις.βλέπουν και κρινουν σίγουρα.

Εμένα μου κανει εντύπωση πως στο πρωτο μου παιδακι δεν το είχα αυτό!τώρα ενας Θεός ξέρει!

Θα σου πω να μην σηκωνεις βάρη να μην κουραζεσαι γενικά!αυτά μου ειπαν εμένα!βέβαια με άλλο ενα μικρο στο σπίτι φτανω σε σημείο πολλες φορες που ποναω πολύ και δεν μπορω να κάνω αλλιως!

Κοριτσάκια είμαι πτώμα,πολύ κουρασμένη!οποτε θα κάνω νανι...σας φιλώ κοιλουμπιτσες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Greta σε νιώθω απόλυτα! Κ εγώ όλο λέω απο αύριο θα προσέχω κ πολλές φορές ειμαι τόσο πτώμα κ πονάω π απορώ πως τη γλιτώνω κ δν παθαίνω πάλι καμία ζημιά! Φτου φτου:?

Λοιπόν σήμερα είχα β επιπέδου! Ο μπόμπιρας ειναι μια χαρά 512 γραμμάρια περίπου! Ρώτησα το γιατρό ποσο προβλέπεται ν βγει κ μ είπε περίπου 3300 τελειομηνος, αλλα λόγω του ότι θα γεννήσω νωρίτερα επειδή ειναι δευτερη καισαρικη, μάλλον γύρω στα 3 κιλά, οπότε μ είπε να μην κουράζομαι καθόλου στο τέλος για ν μν έχω συσπασεις κ να γεννήσω όσο το δυνατόν αργότερα. Τη μικρή μ την είχα κάνει 3700 κ 3 κιλά μ φαίνεται λιγο-το ξέρω ότι δεν ειναι, αλλα μ κόλλησε. Οι δευτερομανουλες ποσο γεννήσατε τα πρώτα σας? όσες έχετε κάνει καισαρικη, ποσο νωρίτερα θα γεννησετε αυτή τη φορα?

Α και το κουλό... Μόλις ξεκίνησε ο υπέρηχος, ο μικρούλας κατοουρησε κ το είδαμε, ακόμα κ ο Γιατρος εντυπωσιάστηκε! Λες κ μας το φυλάγε! Ήταν τέλειο!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημεεεερα!!!

Boulitsa μπράβο κοριτσι μου όμορφα τα νέα σ! Ο γιος στη Β επιπεδου στην εβδομαδα σ ήταν 500 κ κατι γραμμάρια κ βγήκε τέλειομηνος 40+5 συγκεκριμένα 4020!! Φυσιολογικά.

Αυτή η μπουμπού στη Β έπιπεδου 20 εβδομαδων ήταν 404γραμμαρια κ Μ ειπε προβλέπεται κ αυτή μεγάλη. Εύχομαι κ αυτή φυσιολογικά.

Τα 3 κιλα ειναι τελεια αν κ νομίζω πως δεν θα βγει 3κιλα αλλα κοντά στα 3400-3500.

Θυμίσου οταν βγει να μπεις να γράψεις να δω αν έπεσα μεσα χαχαχαχαχαχα!

Greta μου συγγνώμη αλλα δεν ξέρω μάλλον εγω πως να το ανοίξω γιατι πατάω επάνω κ Μ βγάζει μόνο τα στοιχεία σ κ κανένα μήνυμα υπάρχει περίπτωση να φταίει οτι μπαίνω απο κινητό;

KMwEp3.png

Καλημερα κοριτσια!

boulitsa μου τελεια νεα!καλα κατουρησε?χαχαχα πως ηταν?

Εγω γεννησα 38+5 3670γρ τον μπομπιρακο μου!ο γιατρος μου μου ειπε καπου εκει θα παρουμε και τον δευτερο αλλα δεν αγχωνομαι καθολου γιατι το μωρο θα ειναι 6 μερες μεγαλυτερο και το παιρνουν βαση ημερολογιακης πητ!ευχομαι να ειναι πανω απο 3!

kashmam μου δεν πειραζει.και εγω απο κιν μπαινω.δεν ξερω τι μπορει να εγινε!εβγαλες 4020 τον γιο και φυσιολογικα???συγχαρητηρια!!!!!

Τωρα κλασσικα καφε και δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω σημερα........:confused::rolleyes::confused::confused:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...