Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

τα αποτελεσματα βγηκαν!! ολα ειναι καλα η μπεμπουλα μου δεν εχει τιποτα τελικα!!!! ηρεμησα!! αυτη η τρυπουλα απο την στιγμη που δεν ευθυνεται για τπτ η θα κλεισει απο μονη της μεχρι να γεννηθει το νινι μου η αν δεν κλεισει τοτε ειναι μαλλον φυσημα που δεν ειναι τπτ σπουδαιο!

τι αγωνια ηταν αυτη;;; περασε επιτελους! ημαστε καλα! κλαιω απο ευτυχια!!!!

Κορίτσι μ ειλικρινά ειμαι πολυ συγκινημένη, δν θελω ν σκέφτομαι τι πέρασες.... Είδες, έπιασαν οι προσευχές μας! Κοιτά να χαρείς την εγκυμοσύνη σ τώρα γτ όλο κατι συμβαίνει κ είμαστε μέσα στην κατηφεια! Σ εύχομαι αυτή ν ήταν η τελευταία σ στενοχώρια κ για το καφε γενικότερα! Ειλικρινά χάρηκα παρα πολυ, έμπαινα συνέχεια να δώ μήπως γράψεις!:tongue::tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κοριτσάκι ειδες τελικά!όλα καλά!μπορεί να έχει κλείσει και μέχρι να γεννήσεις!όλα καλά!

Πραγματικα εύχομαι να ηταν το τελευταιο αυτό για εμας όλες!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ κοριτσια μου δεν ξέρετε ποσο πολυ σας ευχαριστώ!!!

Το μόνο που θελω ειναι να κοιμηθώ γιατι εχθές δεν έκλεισα μάτι.

Τωρα π θα κοιμηθεί κ ο μικρός θα ξάπλωσω στην αγκαλιά του άντρα μου κ θα κοιμηθώ!

Το ποσο την αγάπησα την μπουμπού μετα απο αυτο δεν περιγράφεται!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο!!τελεια τα αποτελεσματα σου!αχ ποσες φορες μας αγχωνουν -αγχωνομαστε χωρις λογο!παρα πολυ χαρηκα!!τωρα περασμενα ξεχασμενα..

Οσον αφορα τα φαρμακα κ εγω παιρνω το πρωι σιδηρο με φολλικο με γευση σοκολατας...κ το βραδυ το ασβεστιο εχει κανενα μηνα που το αρχισα..

κατι αλλο ..εχει καμια σας πονοκεφαλους?

IGvSm12.png

Εγω ,εγω εχω πονοκεφαλους!Κ εντονους μαλιστα!

Ερωτηση στις εμπειρες, πηρα στρωματακι για το πορτ μπεμπε.Απο πανω θα βαλω το σελτε η πρεπει να βαλω και καλυμμα aerosleep πανω απο το στρωμα, το καλυμμα που λενε βοηθαει στην αποφυγη πνιγμου??

F4oIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις μου έκανε ο αντρούλης μου ένα καφεδάκι και μπήκα να σας πω να έχετε μία όμορφη, ηλιόλουστη Κυριακή.

Αύριο έρχονται οι γονείς μου από Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη έχουμε τη Β' επιπέδου και μετά θα ξεκινήσουμε τα μωροψώνια. Η πεθερά μου βρηκε ένα σκουφάκι του άντρα μου, γαλάζιο χνουδωτό (σαν ανγκορά) με ροζ λουλουδάκια στα αυτιά και συγκινήθηκα!

Να έχουμε όλες μία υπέροχη εβδομάδα, με καλά αποτελέσματα για όλες έχουμε εξετάσεις, χωρίς αρρώστιες για τα μεγάλα παιδάκια μας.

Σας στέλνω μια ζεστή αγκαλιά :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω κ εγω την τεταρτη εχω Β επιπεδου και ειμαι ηδη πολυ αγχωμενη.ευχομαι καλα αποτελεσματα κ στις δυο,πρεπει να ειμαστε οι τελευταιες που την κανουμε

..τι τυχερη που ερχονται οι γονεις σου εμενα δεν μπορουν ουτε και η πεθερα οποτε δεν θα ξεκουραστω απο τις δουλειες :cry: καλη κυριακη σε ολες!

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδες μου!

Που χαθηκατε το σκ; Περάσατε όμορφα;

Εμείς δεν κάναμε τπτ σπουδαίο γιατι Μ είπαν το σκ να προσέχω πολυ λόγω της αμνιοπαρακεντησης. Οποτε απλα καθίσαμε σπιτι κ ηρεμησαμε!

Εύχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για τα κοριτσια μας που εχουν την Β επιπεδου αυτή τη βδομάδα!!!!

Εχω την εντύπωση πως αυτή η εβδομαδα θα ειναι ζέστη κ ηλιόλουστη!!

KMwEp3.png

καλημέεεερα!!!

Πώς περάσατε το σουκου;;; Εγώ ήρεμα γιατί ο καλός μου δούλευε εκτάκτως Σαββατο βράδυ οπότε μου βγήκε η... νοικοκυρά από μέσα μου... μαγείρεψα, σιδέρωσα, τακτοποίησα...

Αν και νομίζω ότι πλέον πρέπει να το πάρω απόφαση να βρω μια γυναίκα να με βοηθάει γιατί τις βαριές δουλειες δεν το βλέπω να τις παλεύω πλέον...

Το πιο..συγκλονιστικό του σαββατοκύριακου ήταν που επιτέλους το σαββατο το πρωι παραγγείλαμε κουρτίνα και κουρτινόξυλο για το σαλόνι... Στο καινούριο σπίτι δεν ταιριάζει τπτ από τα παλιά και ε... πάμε για 1.5 μήνα χωρίς κουρτίνες μάλλον ήρθε η ώρα να το φτιαξουμε :P

Με την ευκαιρία κοίταξα και για παιδικές, ρε σεις δεν ξέρω τι έχετε εσείς στο μυαλό σας αλλα εμένα αυτό το "τα κοριτσάκια ροζ/φούξια νεράιδες, τα αγοράκια μπλε και κόκκινα αυτοκινητάκια" καθόλου δεν μου αρέσει και από ότι έβλεπα αν ΔΕΝ πας προς τα κει οι επιλογές μειώνονται δραματικά(!).

Σύν ότι δεν θέλω να πάρω και τελείως...βρεφική που να πρέπει να την αλλάξω σε 1-1.5 χρόνο θέλω κάτι που να κρατήσει για κάποια χρόνια...

Ουφ!

Κοινώς... καταλάβατε... Άμα βραχυκύκλωσα έτσι στην... κουρτίνα δεν θέλω να ξέρω τι θα πάθω στις πιο σοβαρές κατηγορίες (καρότσι/κουνια-λίκνο/καθισμα αυτοκινήτου) :confused:

Βέβαια από την άλλη καλύτερα να σκέφτομαι αυτά παρά να ... αγχωθώ για την επικείμενη β' επιπέδου αύριο το απόγευμα :rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς βολταραμε το σ/κ...φαγητακι βολτιτσες ο άντρας μου μπανακι..ωραία ηταν!

Quisney πηγαινε στο ικεα!εκεί θα βρεις κουρτίνες λίγο πιο ουδέτερες!εγώ απο εκεί θα πάρω!περίμενα να δουμε με σιγουριά το φυλλο του μωρού!προς το παρόν έχω μια γαλάζια με McQueen έλεος!!!!επιλογή του άντρα μου δεν μπορουσα να κάνω αλλιως!θα φύγει σύντομα ευτυχωωως!

kashmam καλά έκανες και δεν κουνηθηκες!να προσεχείς μερικές μερουλες!

Σήμερα το μενού έχει σπανακορυζο!και τώρα επιτέλους θα φτιαξω εναν καφεεε!☕

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Εμείς πήγαμε το Σάββατο το πρωί το supermarket μας, μετά σπίτι για τακτοποίηση και μεσημέρι για σουβλάκια μαζί με τον γαμπρό μου και τα ανίψια. Μετά η μεγάλη είχε διάβασμα και το απόγευμα βόλτα με τις ξαδέρφες της στην πλατεία. Το βραδάκι είδαμε όλοι μαζί μια ταινία. Γενικά ξεκούραση.

Την Κυριακή όπως είδατε είχα κέφια αλλά για δουλειές ούτε συζήτηση, αρνούμαι χα χα. Έτσι και αλλιώς σήμερα θα έρθει η γυναίκα για το σπίτι (από τη στιγμή που επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη είπα ότι το πρώτο που θα κάνω είναι να πάρω μια γυναίκα ανα 15 μέρες να μην έχω τα βαριά-και καλά έκανα, Αθηνά σου το προτείνω ανεπιφυλακτα). Η μανούλα μου θα αναλάβει το σίδερο που έχω αφήσει. Τη Κυριακή λοιπόν έκανα κάτι ωραιότατα μπιφτέκια στη γκριλιέρα και μία ωραία ανάμεικτη σαλάτα με καρότο, λάχανο, καλαμπόκι, ψητά λευκά μανιταράκια μπαλσάμικο και παρμεζάνα. Είδαμε με την κόρη το "The other woman" (η ύψιστη κατινιάρικη ταινία) και το βράδυ με τον άντρα μου είδαμε το "Edge of Tomorrow" περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας (η οποία παραδόξως ήταν καλή!). Μετά την πέσαμε και ο καλός μου είχε το χέρι του στη κοιλιά και η μπεμπούλα του έκανε τσαλίμια :)

Όπως καταλάβατε βγήκαμε ελάχιστα αλλά την ήθελα την ξεκούραση. Άλλωστε η εβδομάδα αυτή θα είναι μες την ένταση (με την μάνα μου στο σπίτι, ποτέ δεν ηρεμεί κανείς - τόση ενέργεια αυτός ο άνθρωπος!).

Στο θέμα της διακόσμησης είμαι της άποψης ότι η επίπλωση πρέπει να είναι ουδέτερη και τον χαρακτήρα να τον δίνει η διακόσμηση. Θα προτιμούσα κανονικές κουρτίνες (σε εύθυμους τόνους) και διακόσμηση με καδράκια, μπαουλάκια σε αγορίστικα θέματα. Επίσης σκέψου ότι ναι μεν τώρα έχεις τη χαρά σου για το πρώτο αλλά μετά από 3 χρόνια (τα οποία θα περάσουν σα νερό) το αγοράκι σου θα έχει άλλα γούστα και η βρεφική διακόσμηση δε θα του κάνει. Οπότε σκέψου ευέλικτα (αν δε θέλεις να ανακαινίζεις κάθε τόσο).

Kashman καλά έκανες και ξεκουράστηκες, επιβάλλεται μετά από αμνιοπαρακέντηση. Άντε, πάμε για άλλα τώρα :D

Εμάς το μενού σήμερα έχει γιουβέτσι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Στο θέμα της διακόσμησης είμαι της άποψης ότι η επίπλωση πρέπει να είναι ουδέτερη και τον χαρακτήρα να τον δίνει η διακόσμηση. Θα προτιμούσα κανονικές κουρτίνες (σε εύθυμους τόνους) και διακόσμηση με καδράκια, μπαουλάκια σε αγορίστικα θέματα. Επίσης σκέψου ότι ναι μεν τώρα έχεις τη χαρά σου για το πρώτο αλλά μετά από 3 χρόνια (τα οποία θα περάσουν σα νερό) το αγοράκι σου θα έχει άλλα γούστα και η βρεφική διακόσμηση δε θα του κάνει. Οπότε σκέψου ευέλικτα (αν δε θέλεις να ανακαινίζεις κάθε τόσο).

Προς τα εκεί το σκέφτομαι κι εγώ [για την ώρα το παιδικό δωμάτιο έχει ... κούτες από τη μετακόμιση και τις εργαλειοθήκες του καλού μου που πρέπει να κατέβουν στην αποθηκη :P.. α... και 2 πίνακες που πρέπει να κρεμάσουμε στο σαλόνι κάποια στιγμή :cool: ]

Δεν πήγα επι τούτου [να δω διακόσμηση] ήταν "μιας και είμαστε εκεί ας ρίξω μια ματιά". Ούτως ή άλλως είχα πει ότι μέχρι τη β' επιπέδου δεν αγοράζω τπτ, αφού άντεξα μέχρι τώρα θα αντέξω και μέχρι αύριο το βράδυ!(ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένω.. περισσότερο... :| ).

Απλώς... απογοητεύτηκα μου φάνηκαν πολύ κλισέ/πολωμένα αυτά που έβλεπα το αγοράκι ο ... μαγκάιβερ το κοριτσάκι η πριγκήπισσα της disney

ένα πράγμα...

Λες και τα παιδάκια δεν μπορούν να είναι απλώς... παιδάκια πρέπει αν τα βάζουμε σε καλούπια από τα γενοφάσκια τους...

anywayz :)

Και μιας και λέμε για φαγητά... Παστίτσιο (της πεθεράς :tongue:) για σήμερα για μένα!

Greta τώρα είδα ποια είναι τα McQueen ... αυτά που λέω εγώ "αυτοκινητάκια" (ααχ πως φαίνεται η ήδη αγορομάνα χαχαχαχα!)...

Ναι.. εχμμ... να το αφήσω ασχολίαστο ε??? :oops:

[εγώ του το δήλωσα ότι αμα θέλει να πάρει κάτι τέτοιο θα πρέπει να περάσει από το ..πτωμα μου πρώτα :tongue:]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...