Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλησπέρα σας......!!!

Μπήκα έκανα μια εμφάνιση και εξαφανίστηκα. Έχω τον μικρό 2-3 μέρες με κρυώμα. Όχι τίποτα σοβαρό, μόνο μπούκωμα έχει και καταρροή, αλλά έχει προσκοληθεί λίγο παραπάνω πάνω μου και δεν προλαβαίνω να κάνω τα στοιχειώδη...

Δευτέρα έχω ραντεβού για Β΄ και ανυπομονώ να δω το μπεμπάκι.

Καλησπερα και απο μενα!!!!!!Πως ειστε?Καλη Επιτυχια σε οσες δεν εκαναν ακομη τη β'επιπεδου και συγχαρητηρια σε οσες την εκαναν για τα καλα αποτελεσματα,,,ευχομαι να συνεχισουμε ολες ετσι μεχρι το τελος.....μονο καλα!!!!!!

Λιγουρες βλεπω και πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη ειδικα για σαβουρες εχω τρελη ορεξη............ανυπομονω να τελειωσει η δουλεια να παω να παρω δρακουλινια τα θελω 3 μερες τωρα κ ολο το αποφευγω,σημερα μετα κ τη συζητηση σας θα γινει μαχη!!!!!

Καναμε κ εμεις χθες τη Β ολα πολυ καλα Δοξα τω Θεο....!!!!!!Ο μικρουλης μας ειναι 400γρ και 25 εκ.....για οσες κανουν αυτη την εξεταση πρωτη φορα οπως εγω να σαςς πω οτι ειναι μια μοναδικη εμπειρια,,,βλεπεις τοσο καλα το μωρο που και εγω κ ο αντρας μου παθαμε πλαακα!!!Εχουμε κ φωτο κ dvd και κατα κοινη ομολογια εμβρυολογου,γιατρου κ φιλων το mωρο μας ειναι ιδιο ο μπαμπας του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ ξαλαφρωμενη και ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν το ιδιο καλα!!!!!!!!

Καλησπέρα στα γρήγορα!

Little Star: Μπράβο για τα ευχάριστα νέα! Τσέκαρέ το αυτό με τις ημερομηνίες γιατί εμένα στο ΙΚΑ μου είπαν ότι θεωρούν έγκυρο αυτό που δίνει η Β' επιπέδου ή νεότερο υπερηχογράφημα, όχι τι λέει ο γιατρός. Η συνάδελφος που βγήκε πρόσφατα σε άδεια, με τα χίλια ζόρια δέχτηκε ο γιατρός του ΙΚΑ την αιτιολόγησή του γιατρού της που της δίνει ΠΗΤ συντομότερα από τη Β'επιπέδου (η κοπέλα έχει δίκερη μήτρα και θα κάνει αναγκαστικά καισαρική 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ). Απλά για να μη μπλέξεις με κανέναν τυπολάτρη στο λέω!

Tina_88: φυσικά και να πας στο γιατρό σου αλλά μην ανησυχείς. Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα με τον πόνο στο στήθος ήμουν στο τσακ να πάω αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα. Ενημέρωσέ μας πάντως!

Κορίτσια, έχουν πέσει μιλάμε πολλές πείνες! Θέλω να πάω στο περίπτερο και να πάρω μια σαχλαμάρα εδώ και τώρα. Σπίτι έχουμε φασολάκια λαδερά (εμένα μου αρέσουν, ο άντρας μου ψιλομπλιαχ αλλά θα τα φάει θέλει δε θέλει).

Πήγα Η&Μ και πήρα 2 μπλουζοπουκαμίσες, ανετότατες με τα κολάν, το καταχάρηκα. Σε θυμήθηκα Αθηνά γιατί ήταν μία κοπέλα δίπλα μου, επίσης στον 5ο και έψαχνε απελπισμένη για ρούχο για γάμο χα χα. Είδα ένα ζευγάρι που είχαν ένα καρότσι της Graco (το EVO trio) τους ρώτησα εντυπώσεις και μου είπαν τα καλύτερα. Βγαίνει στα 400 ευρώ αν δεν κάνω λάθος (και πάλι ακριβό είναι αλλά anyway). Από βδομάδα θα πάω και στα Jumbo για κανα φθηνό σουτιέν και ποιος με πιάνει!

Επίσης χθες η μπέμπα έκανε πάρτυ όλο το βράδυ, από τις 4:00 και μετά δεν έκλεισα μάτι και νυστάζω!

Πω πω μπήκα σήμερα στην 21η εβδομάδα. Πως περνάει έτσι ο καιρός!

Καλησπερα!Ας θεωρησουν εγκυρο της Β'επιπεδου, δεν μου δημιουργει προβλημα θεωρω, απο τη στιγμη που ο γιατρος μου στην βεβαιωση δινει την ημερολογιακη ΠΗΤ, ενω στο χαρτι της Β' επιπεδου εχει γραψει επιτηδες, για να μην εχω προβλημα: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΗΤ 17/2 ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΗΤ 11/2.Τι στο καλο, ελπιζω να μην πεσω σε κανεναν τοοοοσο παραξενο!:shock:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι δεν εχω κ τα καλυτερα νέα...

Είδαμε μια τρυπουλα στη καρδούλα της π σε εκείνο το σημείο ευθύνεται κ για σύνδρομο down κ συνδιαστικα με τις εξετάσεις της αυχενικούς που δεν ήταν χαλια αλλα δεν ήταν κ άριστες ήταν δλδ μέτριες θα κανουμε αυριο το πρωι αμνιόπαρακεντηση να σιγουρευτούμε πως δεν ειναι τίποτα. Προσεύχομαι!

Φοβάμαι κ κλαίω...

KMwEp3.png

Kashmam μπήκα να διαβάσω τα νέα αλλά λόγω του οτι είμαι χαλιά δεν ήθελα να σχολιασω σήμερα.

Τι μου λες κοριτσάκι μου?δεν θέλω να πω τίποτα.δεν θα είναι τίποτα.να ηρεμισεις γιατί δεν νοιωθει καλά και η μπεμπουλα!πολλές φορες τα πραγματα δεν είναι όπως φαίνονται!μην απογοητευεσαι.θα πάνε όλα καλά θα δεις!να μπαινεις οποτε θέλεις και να μας μιλάς!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

κοπελα μου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!αυριο πρωι πρωι θα παω να αναψω κερακι για να ειναι το κοριτσακι σου τελεια!οτι και να σου πω τωρα ξερω δεν ειναι παρηγορο αλλα υπομονη και ευχομαι τα πιο τελεια αποτελεσματα!μην κλαις σκεψου το μωρακι σου κ ολα θα πανε καλα!

IGvSm12.png

Εγω παλι δεν εχω κ τα καλυτερα νέα...

Είδαμε μια τρυπουλα στη καρδούλα της π σε εκείνο το σημείο ευθύνεται κ για σύνδρομο down κ συνδιαστικα με τις εξετάσεις της αυχενικούς που δεν ήταν χαλια αλλα δεν ήταν κ άριστες ήταν δλδ μέτριες θα κανουμε αυριο το πρωι αμνιόπαρακεντηση να σιγουρευτούμε πως δεν ειναι τίποτα. Προσεύχομαι!

Φοβάμαι κ κλαίω...

Απλά προσεύχομαι ν μν ειναι τπτ κ να το ξεχάσετε αμέσως! Καλά αποτελέσματα!:|

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Kashmam μπήκα να διαβάσω τα νέα αλλά λόγω του οτι είμαι χαλιά δεν ήθελα να σχολιασω σήμερα.

Τι μου λες κοριτσάκι μου?δεν θέλω να πω τίποτα.δεν θα είναι τίποτα.να ηρεμισεις γιατί δεν νοιωθει καλά και η μπεμπουλα!πολλές φορες τα πραγματα δεν είναι όπως φαίνονται!μην απογοητευεσαι.θα πάνε όλα καλά θα δεις!να μπαινεις οποτε θέλεις και να μας μιλάς!

Εσυ κορίτσι μ γιατί εισαι χάλια? τι γίνεται ρε γμτ, χωρις πλάκα τώρα, είμαστε το καλύτερο καφε και μας έχουν φάει... Ποιος γρουσουζης φταίει? δεν έχουμε ησυχάσει, όλο κάποια απο μας έχει κατι.... Τι να πω, περαστικά κ αγύριστα.... Χαλάλι ολα, τουλάχιστον όταν γεννησουμε ν ειναι ολα καλά για ολες!;)

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Το ξέρω, ειναι άσχετο, αλλα για ν πούμε κατι άλλο κ επειδή το σκεφτόμουν σήμερα ότι έχω χαπακωθει πολυ σε όλη την εγκυμοσύνη, για πείτε, ποςα κ τι χάπια παίρνετε κάθε μέρα?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ιασώ

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png Hospital_Facility_Plain_Red.png Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png Hospital_Facility_Plain_Red.png ΠΕΠΑΓΝΗ

Νομίζω ότι τώρα είναι σωστά... πείτε μου αν πρέπει να κάνω κάποια άλλη αλλαγή

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...