Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και κάνετε,

kashmam Εγώ είχα από την αρχή εμετούς και αναγούλες και τώρα που κοντεύω στην 23 εβδομάδα έχω μόνο το πρωί αναγούλες ή εμετό αν δεν προλάβω να φάω. Μάλιστα μου είπαν ότι μάλλον θα συνεχιστεί μέχρι να γεννήσω.

Βέβαια τώρα πια συνήθισα.

kashmam καλά αποτελέσματα για την βʼ επιπέδου!!!!!

Boulitsa συλλυπητηρια

tina_88 το ίδιο είχα πάθει την προηγούμενη εβδομάδα και δεν άκουγα το μωρό και αγχώθηκα και έφαγα λίγη σοκολάτα και ξάπλωσα και τελικά όλα οκ

βέβαια ρώτησα και το γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι αν νοιώθεις ανασφάλεια μπορείς να πας στο μαιευτήριο και να ζητήσεις να ακούσεις το παιδί.

Greta την καμπύλη ζαχάρου την έκανες???

Φιλιά και καλή συνέχεια

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kashmam και εσύ fan της σοκολάτας ε?πω πω....είναι η άτιμη τρελλλα!!

Τώρα για τους κλέφτες ελπίζω να είναι τυχαίο.. Να ακουσατε κάτι και να το είδατε στον ύπνο σας!

Συμπτώματα εγώ οτι έχει σχέση με αρώματα σαμπουάν αφρολουτρα απορρυπαντικά οοολα αυτά μακρια μου μέχρι να γεννησω!δηλ να φανταστεις όταν κάνω μπάνιο μετα για λίγη ωρα έχω σάλια παλι!διάβαζα στις μανουλες Μαιου νομιζω οτι και μια κοπελα έχει σαλια!έλεος!

Βασω και εγώ έχω μια ελαφριά γοπ.λογικά απ αυτό που λες!

Quisney δεν είσαι η μονη!η μέση με έχει τσακίσει και εμένα!ουτε εγώ το πιστεύω για την Μενεγάκη!θα δειξει...

Αννα μου όχι ακόμα.το απόγευμα έχω γιατρό αν μπορω να την κάνω λογικά θα μου το γράψει!!

Σας φιλωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Bonjour!!

Anna πως αντέχεις;! Μπράβο σ!! Εγω μεχρι την 18η εβδομαδα είχα εμετους αλλα μιλάμε για πολλούς έμετους κ πολλές αναγουλες κ πραγματικά κόντεψα να φρικαρω! Εδω στα κοριτσια γκρίνιαζα κ έκλαιγα! Εύχομαι ξαφνικά να σταμάτησουν κ μην ξανάρθουν!

Greta Μ πηγές γιατρο για υπέρηχο; Για πες!οσο για την σοκολάτα ήμουνα φαν οταν έμεινα εγκυος μεχρι κ την προηγούμενη εβδομαδα ούτε να τις δω τις σοκολάτες! Κ τωρα...Αχ τωρα 2-2 τις τρωω!!

Πως κοιμηθήκατε το βράδυ; Ολα καλα; Σήμερα εχω κ την Β επιπεδου

KMwEp3.png

Και περιμένω πως κ πως!

Αλήθεια την καμπύλη Ζαχαρού σε ποια εβδομαδα την κανουμε δεν θυμάμαι;! Αλλα πολυ μάπα αυτο π πίνεις! Την προηγούμενη φορά με το ζόρι κρατιομουνα να μην το ξερασω μόνο κ μόνο γιατι θα έπρεπε να το ξανά πιω! Το πίνεις κ πρωι πρωι κ νηστικια... Απαπαπα αηδία!!

KMwEp3.png

Καλημέρα και απο μένα!

kashmam καλη επιτυχία κοπελα μου!να πάνε όλα τέλεια!Την καμπύλη την κάνουμε 26η-27η εβδομαδα μου είπε.

Εγώ υπέρηχο δεν εκανα γιατί πήγα στο Αλεξάνδρας ενω εφημερευε και γινόταν της Πόπης!!!!!!!ήμουν εκεί δυο ώρες μέχρι να γράψω τα φάρμακα και δεν ειχα κουράγιο να περιμένω και άλλο για υπέρηχο!είχε παει 10η ωρα!

Μετα που λέτε πήγαμε σε ενα μαγαζι και τσακισαμε κάτι κρουασάν ανάμεικτα με σοκολάτες κάτι σουφλε σοκολάτας με παγωτό κάτι oreo σε γλυκό.......!!κόλαση φίλες!τι σας κάνω πρωι πρωι!!

Αυτά τα νεακια μου!σημερα έχω την μαμά μου σπιτι!το μενού έχει δουλειές και φασολάδα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

βρε συ Greta με κολασες πρωί-πρωί.... τι περιγραφή ήταν αυτή.... αααχ

αντε..

almost Friday!

Χααχχαχαχαχα Quisney ναι όντως λέω θα με βρίσκουν πρωι πρωι!!ηταν ωραία...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ..:cry:

ΤΕΣΠΑ,ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ 400 ΓΡ.ΚΑΙ ΖΩΗΡΟΙ! Η ΠΗΤ ΜΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΙΝΕ 11/2, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ 17/2.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ?ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ!ΑΧ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!

F4oIp2.png

LITTLE_STAR τέλεια νέα!!!

Άντε με το καλό!!

Ο μπέμπης βιαζεται να μεγαλώσει;;; :tongue:

Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι αν υπάρχει απόκλιση πρέπει να δικαιολογείται από το γιατρό σου, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου...

Πολύ ησυχία σήμερα, where is everybody?! :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε????

LITTLE_STAR με το καλό ο μπέμπης. Ωραία είναι όταν ακούς ευχάριστα νέα.

Greta πω πω μας κόλασες έλεος ευτυχώς που είχα φάει λίγη σοκολάτα, αλλιώς θα είχα θέμα.

Σχετικά με την καμπύλη ζαχάρου ο δικός μου γιατρός, μου την έχει ήδη δώσει να την κάνω.

Δεν μου ανέφερε εβδομάδες.

kashmam να σου πω την αλήθεια στην αρχή ένιωθα σαν άρρωστη, γιατί δεν μπορούσα να φάω τίποτα μου μύριζαν όλα ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω .

Αφού ο σύζυγος μου είχε φρικάρει.

Τώρα μετά από τόσο καιρό συνήθισα.

Φιλιά και καλή συνέχεια!!!!1

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Little star μπράβο κοριτσι μου! Όμορφα νέα!

Αυτή η εβδομαδα ρε κοριτσια δεν περνάει με τπτ! Η μόνο ενα ετσι Μ φαίνεται; Η προηγούμενη ποτε ήταν Δευτέρα ποτε Παρασκευή χαμπάρι δεν πήρα, αυτή η ατιμη με εχει σκάσει! Να περασει κ η άλλη εβδομαδα να βγω επιτελους απο τον πέμπτο μηνα!

Άσχετο αλλα χθες πήγα jumbo κ είχαν οοοολα τα χριστουγεννιάτικα το πως κρατήθηκα... Θελω να τα πάρω ολα κ να στολισω! Το βλέπω απο 1/12 να στολισω!

KMwEp3.png

κοριτσια γεια σας και απο μενα!καλη επιτυχια σε οσες εχουν Β επιπιδου καλα αποτελεσματα ευχομαι!εγω σημερα δεν αισθανομαι πολυ καλα απο χτες βασικα κ σημερα λεω να παω μια επισκεψη να δω τι συμβαινει ελπιζω να μην ειναι τιποτα..

IGvSm12.png

Καλησπέρα στα γρήγορα!

Little Star: Μπράβο για τα ευχάριστα νέα! Τσέκαρέ το αυτό με τις ημερομηνίες γιατί εμένα στο ΙΚΑ μου είπαν ότι θεωρούν έγκυρο αυτό που δίνει η Β' επιπέδου ή νεότερο υπερηχογράφημα, όχι τι λέει ο γιατρός. Η συνάδελφος που βγήκε πρόσφατα σε άδεια, με τα χίλια ζόρια δέχτηκε ο γιατρός του ΙΚΑ την αιτιολόγησή του γιατρού της που της δίνει ΠΗΤ συντομότερα από τη Β'επιπέδου (η κοπέλα έχει δίκερη μήτρα και θα κάνει αναγκαστικά καισαρική 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ). Απλά για να μη μπλέξεις με κανέναν τυπολάτρη στο λέω!

Tina_88: φυσικά και να πας στο γιατρό σου αλλά μην ανησυχείς. Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα με τον πόνο στο στήθος ήμουν στο τσακ να πάω αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα. Ενημέρωσέ μας πάντως!

Κορίτσια, έχουν πέσει μιλάμε πολλές πείνες! Θέλω να πάω στο περίπτερο και να πάρω μια σαχλαμάρα εδώ και τώρα. Σπίτι έχουμε φασολάκια λαδερά (εμένα μου αρέσουν, ο άντρας μου ψιλομπλιαχ αλλά θα τα φάει θέλει δε θέλει).

Πήγα Η&Μ και πήρα 2 μπλουζοπουκαμίσες, ανετότατες με τα κολάν, το καταχάρηκα. Σε θυμήθηκα Αθηνά γιατί ήταν μία κοπέλα δίπλα μου, επίσης στον 5ο και έψαχνε απελπισμένη για ρούχο για γάμο χα χα. Είδα ένα ζευγάρι που είχαν ένα καρότσι της Graco (το EVO trio) τους ρώτησα εντυπώσεις και μου είπαν τα καλύτερα. Βγαίνει στα 400 ευρώ αν δεν κάνω λάθος (και πάλι ακριβό είναι αλλά anyway). Από βδομάδα θα πάω και στα Jumbo για κανα φθηνό σουτιέν και ποιος με πιάνει!

Επίσης χθες η μπέμπα έκανε πάρτυ όλο το βράδυ, από τις 4:00 και μετά δεν έκλεισα μάτι και νυστάζω!

Πω πω μπήκα σήμερα στην 21η εβδομάδα. Πως περνάει έτσι ο καιρός!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα στα γρήγορα!

Πω πω μπήκα σήμερα στην 21η εβδομάδα. Πως περνάει έτσι ο καιρός!

χαχα, εγώ ευτυχώς έκλεισα από γάμους :tongue:

στο μεταξύ έχω την αίσθηση ότι δεν είναι έτσι η μέτρηση ρε συ :oops:

Σήμερα ολοκλήρωσες την 21η εβδομάδα και θα ξεκινήσεις την 22η...

Από αύριο διανύεις την 22η (που ολοκληρώνεται την επόμενη Πέμπτη).

Έτσι ώστε με την ολοκλήρωση της 40ης εβδομάδας να γεννήσεις (θεωρητικώς και tickerικώς μιλώντας)...

Όχι?!

Tsufp2.png0RVqp2.png

χαχα, εγώ ευτυχώς έκλεισα από γάμους :tongue:

στο μεταξύ έχω την αίσθηση ότι δεν είναι έτσι η μέτρηση ρε συ :oops:

Σήμερα ολοκλήρωσες την 21η εβδομάδα και θα ξεκινήσεις την 22η...

Από αύριο διανύεις την 22η (που ολοκληρώνεται την επόμενη Πέμπτη).

Έτσι ώστε με την ολοκλήρωση της 40ης εβδομάδας να γεννήσεις (θεωρητικώς και tickerικώς μιλώντας)...

Όχι?!

Χα χα έτσι είναι! Ουσιαστικά έχω κλείσει την 21η εβδομάδα και μπαίνω στην 22η. Αυριο θα είμαι 21w+1d. Σα τα γενέθλια ένα πράμα :) Αλλά έτσι μετράει και ο γιατρός, π.χ. στο υπερηχογράφημα δείχνει αυτά που έχεις κλείσει, και το ακολουθώ και εγώ.Πρακτικά ΠΗΤ είναι 39w+7d

Τελικά δεν άντεξα. Έφαγα φουντούνια (καλά διαβάσατε, όχι φουντούκια, φουντούνια :oops:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...