Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το κρεμμύδι θα σου το φαει με 1000 το γλυκιζει το φαγητο!φαγατε μπραβο σας

Και εμείς καλά τα παμε.με το μεσημεριανο τρελενομαστε με τα φρούτα το παλευουμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Πχ το κοτόπουλο (π εκανα σημερα στην μπεμπα) ξεκίνησε να βράζει το νερο εβαλα το κοτόπουλο το ξάφρισα έριξα κ τον αρακά κ μετα απο κανα 45 λεπτό εβαλα μεσα κ το καρότο με την πατάτα κ τα άφησα για κανα μισαωρο με 40λεπτο ακομα. Αυτο το φαγητο ειναι για δυο ημέρες (βασικά ολα τα κανω για στο ημέρες)!!

KMwEp3.png

Βασικα όπως το κανει η Ιωάννα απλα εγω δεν βγάζω το κοτόπουλο ή το κρέας για την επόμενη μερα. Το κανω ολο για δυο μερες! Αυριο δλδ το βγάζω απο το ψυγείο το ζεσταίνω στην κουζίνα κ το αλέθω με λιιιιιιιιγο ζουμακι κ λάδι κ λεμονάκι κ της το δίνω!

Α! Κ απο λαχανικά κ μπρόκολο!

Τυρί μ ειπε αν θελω φέτα να την ξαλμυρισω αλλιώς μανούρι, ανθότυρο.

KMwEp3.png

Ναι είναι μεγάλη ευκολία, κλεμμένη η ιδέα από τη γειτόνισσα!

Να ρωτήσω κάτι; τι είναι η ενσυναισθηση; Διάβασα κάποια θεωρητικά στο internet, ok αλλά στην πράξη τι είναι αυτά τα γκρουπ που λέτε;

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Λεμόνι, αλάτι , λευκη Cuervo ααααααααχ τι μου θυμησατε!:P:p:

Πορτοκαλι εχω δωσει ναι στο εχω γραψει Μαργαρίτα. Να στυψεις μισο μεσα στα φρουτα.

Απο το κοτοπουλο τι βαζετε?και που αγοράζετε τα κρεατα για τα μικρα?

Ιωαννα δεν ξερω να σου εξηγησω γι αυτο το γκρουπ.Θα ψαξω να σου βρω αρθο να δεις τι ειναι ενσυναισθηση.

Εγω θελω να διαβάσω γιατί νομίζω έχω χασει την μπάλα. Και διαβαζωντας λιγο χθες , σιγουρευτηκα!

Ειναι ενας "αλλος τροπος" που μεγαλωνουν τα παιδια.Δεν ξερω αν ειναι ο σωστος αλλα ενα πραγμα που εμαθα ειναι οτι πρωτα απ ολα πρεπει να βρω εγω τον εαυτό μου.Μετα να δουλεψω με το παδι.Στειλε ενα αιτημα δεν χανεις τιποτα αληθεια και αν δεν σου αρεσει ξανα βγαινεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!! Τι κάνετε? Εμείς λέμε καλά!!!!

Μαργαρίτα εμείς απο φρούτα έχουμε φάει πεπόνι, καρπούζι, αχλαδι, ροδάκινο, δαμάσκηνο, σύκο, μπανάνα. Απο λαχανικά πατάτα, κολοκύθι, καρότο, μπρόκολο, σέλινο, φασολάκια, μελιτζάνα. Κρέας μοσχάρι, κοτόπουλο (στήθος) και του εχω βάλει και ζυμαρικά κριθαράκι και τραχανά.

Κορίτσια γιατί σας αργεί τόσο το κρέας όταν το μαγειρεύετε? Εγώ το κόβω μικρά κομματάκια το βαζω, το ξαφριζω και το βραζω για μισή ώρα και μετά προσθέτω τα λαχανικά και ανάλογα μετα το κλείνω. Και εγώ φτιάχνω για 2 μέρες φαγητό. Προσθέτω λάδι και λεμόνι και αλεθω, όπου πήρα λαβδομπλεντερ και το κάνει τέλειο!!!!!

Βούλα να την χαίρεστε την κούκλα σας αν και καθυστερημένα!!!!

Βάσω θα δοκιμάσω και τον δικό σας τρόπο για την βρώμη!

Εμείς είχαμε γιατρό χθες, 72 πόντους και 8,5 κιλά! Κάναμε και το εμβόλιο μας και ηρεμησαμε. Έβγαλε επιτέλους και τα 2 πάνω δοντάκια. Αλλά χθες το βράδυ μου έκανε άλλο, κοιμήθηκε στις 10.30 ξύπνησε 12:30 τον ταισα, και λέω ωραια θα πάμε μέχρι το πρωΐ, αλλά ξύπνησε 3:30 και καθόταν έπαιζε, κούνημα 1 ώρας και αυτός το μάτι γαρίδα, ώσπου τον ξαναταισα και κοιμήθηκε. Λέτε να πεινούσε τόσο πολύ????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

καλημέρα!!

Πολύ γρηγορα θα πω ότι ενσυναισθηση (τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ) είναι να .. μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου.

δλδ αν αντι να πεις στο παιδι "όχι Κωστάκη δεν θα βάλεις το χέρι στο μάτι της κουζίνας!"

να ...συναισθανθείς τι είναι αυτό που κάνει τον Κωστάκη να θέλει να ακουμπήσει το μάτι και να μπορέσεις να του δώσεις εναλλακτικες για το τι να κάνει και ιδανικά να τον πείσεις γιατί να μην βάλει το χέρι στο μάτι της κουζίνας Ή να τον βοηθήσεις να το εξερευνήσει με ασφάλεια.

ΠΟΛΥ χοντρικά να μπαίνεις στη θέση του, να καταλαβαίνεις γιατί λειτουργεί όπως λειτουργεί και άρα να τον βοηθάς μέσα από τον δικό του τρόπο.

Κάπως έτσι τέσπα...

Τώρα πώς εφαρμόζεται ή πως το ερμηνεύει ο καθένας μέσα στις διάφορες ομάδες είναι άλλη συζήτηση [προσωπικά διατηρώ διαφορες ενστάσεις για κάποιες από τις απόψεις που ακούγονται στις εν λόγω ομάδες] όπως επίσης και που σταματάει η ενσυναίσθηση και αρχίζει ο παιδοκεντρισμός...

Κοινώς... μεγάλη συζήτηση ανοίγεις Ιωάννα...

Btw φαντάζομαι ότι αυτόν τον ορισμό τον έχεισ διαβάσει ε?

(εμείς τα ίδια εγώ σέρνομαι άντε 2 και σήμερα... χρρρρρρρρρρρρ)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...