Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 3

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα!

εγώ από φρούτα ότι μου έρθει έχω δώσει...

Αχλάδι, βερικοκο, ροδακινο,καρπούζι,πεπόνι, βανιλια,δαμάσκηνο,συκο,μπανανα, νεκταρινι, σταφύλι.

Μήλο που του είχα δώσει δεν το ήθελε [έκανε εμετό] οπότε δεν του ξανάδωσα.

Από λαχανικά έχει φάει καρότο, λαχανο, κολοκυθάκι, αρακά, φασόλια, σελινο, δεντρολίβανο και πατάτες.

Με τριήμερη εισαγωγή όλα ναι...

Χτες αγόρασα και ρυζαλευρο (βιολογικό ενα σε πράσινο κουτί με ένα...κακάσχημο μωράκι απέξω αν το έχετε δει :P) και δοκίμασα να του δώσω το απόγευμα...

Καλά που ήθελε πολλαπλάσια ποσότητα γαλακτος από αυτή που έλεγε για να μοιάζει με κρέμα δεν μου άρεσε και καθολου η μυρωδιά (αλλά ούτε και η γευση)...

Ούτε και στον μικρό δλδ φάνηκε να αρέσει και τρελά τώρα ξέρω κι εγώ...

θα το δοκιμασω μια δυο φορές ακόμα να μην μου πει κανείς ότι... δεν του έχω δώσει δημητριακά και θα δώ τι θα κάνω... θα το γυρίσω σε βρώμη μάλλον!

Βούλα, Βάσω έχετε βάλει φουλ 3 γευματα δλδ???

Τυρί (χωρίς αλάτι?! ποιό?) δώσατε από τώρα???

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις μαλλον μειναμε πισω επειδη με τα φρουτα ειχαμε τα εξανθηματα που δεν ηξερα ποιο φρουτο εφταιγε,τα εκοψα ολα μια εβδομαδα και μετα παλι 4μερη εισαγωγη..

Ουφ νιωθω οτι εχω μεινει πολυ πισω κ αγχωνομαι..

F4oIp2.png

Μαργαρίτα εγώ εχω δώσει με εξής με τριήμερη εισαγωγή (αλλά ξεκινήσαμε νωρίς)

Από φρούτα όλα εκτός μάνγκο, ακτινίδιο, σύκο και φράουλα. Σήμερα έφαγε αχλάδι-ροδάκινο και αβοκάντο και η πάνα της ήταν μια ομορφιά:oops: Η μπανάνα πάντως την δυσκολεύει πολύ.

Από λαχανικά δεν έχω δώσει πολλά γιατί δεν τρώει εύκολα το μεσημεριανό οπότε μέχρι στιγμής έχουμε: πατάτα, κολοκύθι, καρότο, γλυκοπατάτα, κρεμμύδι, ντομάτα, φασολάκια και μπάμιες. Επίσης πρόσθεσα κριθαράκι, ρύζι μπασμάτι και θελω να δοκιμάσω τραχανα (χωρίς αυγό). Από κρεατικά, κοτόπουλο και μοσχάρι.

Απογευματινό όπως είπα, γιαούρτι με την πέτσα του ή κρέμα βρώμης (με μήλο αλλά γίνεται ωραιότατη και με δαμάσκηνα). Ξέρω ποια κρέμα λες Αθηνά, εμένα ούτε να τη φτύσει!

Ρε συ Βούλα, παντζάρι πως έδωσες; Επίσης να ρωτήσω όλες σας την πανηλίθια ερώτηση αλλά πως ακριβώς μαγειρεύετε τις κρεατόσουπες; Απλά όλα μπλουμ; Νομίζω είμαι άχρηστη :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά την κάνω ως εξής:

Βάζω από το προηγούμενο βράδυ 3 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης σε νερό (να τις σκεπάζει και παραπάνω, σε γυάλινο μπωλ) και ρίχνω μερικές σταγόνες (6-7) λεμόνι ώστε να εξουδετερωθεί το φυτικό οξύ και να είναι απορροφήσιμος ο σίδηρος που έχει η βρώμη.

Το απόγευμα της επόμενης κόβω το φρούτο (μήλο συνήθως) σε μικρά κομμάτια και το βράζω σε μπρίκι με νεράκι. Αφού μαλακώσει το φρούτο, το κατεβάζω, σουρώνω την βρώμη (δεν την ξεπλένω),ρίχνω την βρώμη και το φρούτο στο μουλτι μαζί με το βρασμένο νερό (ποσότητα ανάλογα πόσο πηχτό το θέλω) και το χτυπάω να γίνει κρέμα. Αργότερα θα προσθέσω και λίγη κανέλα Κευλάνης για άρωμα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

εγώ μαγειρεύω το κρέας (νεροβραστο) και μετά όταν γίνει το βγάζω και στο ζουμί του βάζω τα λαχανικά/μυρωδικά

οταν είναι να τα αλέσω προσθέτω και λίγο (~μισή κουταλίτσα του γλυκού) ελαιόλαδο.

Είχα δοκιμάσει και λεμόνι αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση (εγώ έχω τρέλα με το λεμόνι μπορώ να φάω... λεμόνι με λεμόνι :tongue:, θεωρώ ότι παέι ΠΑΝΤΟΥ!) ο μικρός ούτε να το φτύσει :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας!

Βασω καλως ηρθες , μην φυγεις παλι :(

Βουλα αγχος αποχωρισμου ειναι.θα στρωσει παλι.και εγω με το στηθος απ εξω μενω χαχα

Μαργαριτα εγω απο φρουτα ολα εκτος συκο δαμασκηνο ακτινιδιο φραουλα .λαχανικα πατατα , γλυκοπατατα , κρεμμυδι , φασολάκια, αρακά, σπανάκι, κολοκύθακια , καροτα δεν θυμάμαι αλλα.

Σημερα του εδωσα λιγο ανθότυρο και ξετρελαθηκε.

3°γεύμα δεν του εχω ξεκινησει. Θα του βαλω ομως κρεας σιγα σιγα.

Το σπιτικό ρυζάλευρο το εφαγε αλλα δεν εχω ξαναφτιαξει.

Αν ξεκινησω 3°γευμα θα ειναι βρωμη με γιαουρτι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνα εχω λιωσει!!!!!

Γιατι και εγω τρελενομμμμμμαι για το λεμονι και ευτυχως και τα παιδια επισης!

Παντα το φαγητο τους (αλεσμενο)ειχε/εχει λεμονι!!!

Εγω το βαζω σε πατατες σε ψωμι οπου μπορεις να φανταστεις εκτος απ τα μακαρονια!χαχχαα

Βασω το νερο που εχει μεινει η βρωμη ολο το βραδυ το πετας?ο σιδηρος δεν απελευθερωνεται? (Ενταξει μην γελασετε πολυ)

Την κρεατοσουπα οπως λεει η Αθηνα και εγω απλα το μοσχαρι ειναι σπαστικο γιατι αργει να βρασει.μου ειπαν να το βαλω στην χυτρα στο καλαθακι αλλα το σκέφτομαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Βάσω κ στα δικά μας οι φαφουτες.... Χαχαχα Άντε, βαρέθηκα....

Το κρέας εγώ το ριχνω σε νερό που βράζει μετά χαμηλωνω κ κλείνω καπάκι για μία ώρα. Μετά χωριζω το μισό κρέας κ το μισό ζουμί για την επόμενη και ρίχνω τα λαχανικά για άλλη μισή ώρα. Αν έχω χρόνο πρώτα το καρότο/φασολάκια, μετά πατάτα κ λίγο πιο μετά κολοκυθάκι. Αν δεν έχω χρόνο όλα μπλουμ. Μετά αλεθω με λίγο ζουμακι και στο πιάτο βάζω λεμόνι, λάδι. Μ έχει βολέψει πολύ γιατί τη δεύτερη μέρα έχω μόνο να κάνω τα λαχανικά.

Α και λίγο σέλινο που το αφαιρώ, αυτά έχω βάλει μέχρι στιγμής, είστε πιο τολμηρές, εγώ π.χ. το κρεμμύδι το φοβάμαι, μήπως δεν το φάει, μήπως την πειράξει. Το πατζαρι το σιχαίνομαι. Τα υπόλοιπα όμως σιγά σιγά θα τα βάλω. ΤΡΩΕΙ ρε παιδιά, το πιστεύετε;;; Εγώ όχι!:tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...