Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαργαρίτα κι εγώ με 6 ώρες ύπνου είμαι κι αυτές αθροιστικά όχι συνεχόμενες να σε ρωτήσω εσύ την μέρα της βάφτισης όσο σου έφτιαχναν το μαλλί που είχες τον μικρό εγώ βαφτιζω 12 η ώρα και το πρωί κοιμάται πάνω μου και σκέφτομαι πως θα το κανονίσω μήπως μπορείς να μου πεις και ποια εταιρία διαλέξατε για την βιντεοσκόπηση/φωτογράφιση :confused:

Λοιπον για βιντεο κ φωτο ειχαμε τον Γιωργο Λιβανο,livanos photography.Τον ειχα και στο γαμο.Σχετικα με το μαλλι,ειχα στις 1 τη βαφτιση και εκλεισα μαλλι στις 9μισι.Καπου 9 και κατι που ξυπναει,τον θηλασα και εφυγα καπακι..δεν κοιμομαστε μαζι ομως..αν κοιμηθει με τον αντρα σου πχ?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοπέλες!

10:30 και πίνω ΗΔΗ τον 2ο καφέ της ημέρας...

Καταρχάς έχω να πω ότι δεν ξαναπάω ΠΟΥΘΕΝΑ μόνη με το μικρό μέχρι ο μικρός να γίνει...3 ξέρω γω...

ΠΟΛΥ δύσκολο και όσο και να θέλει ο κοσμος να βοηθήσει (που καλά δεν μου είχε και υποχρέωση κανείς!) δεν γίνεται...

Αν δεν ήταν τόσο κοντινός αυτός που βάφτιζε δεν θα πηγαινα αλλά δεν γινόταν να το αποφύγω...

Του διέλυσα και το πρόγραμμα χτες του καημένου... Έβλεπα στο μεταξύ και το καημένο το παιδάκι που βαφτιζόταν (ότι είχε χρονίσει τώρα αρχές Σεπτέμβρη) ταλαιπωρημένο κι αυτό...

Ας το καλό ονοματοδοσία έπρεπε να κάνουμε και βάφτιση σε μεγάλη ηλικία ταλαιπωρούμε τα παιδάκια... :(

Τουλάχιστον χτες δεν μου... ανέβηκε η πίεση, μας επέτρεψαν (ήταν κι άλλα μικρα παιδάκια) να μπούμε ΜΕ το καρότσι στην εκκλησία (ο Θεός εκεί στα δυτικά δεν έχει τέτοια κολλήματα σε αντίθεση με το Θεό που ευλογεί στα νότια κατα πως φαίνεται... :evil: )

Πάντως ΠΟΛΥ δυσκολία να είσαι μόνος με ένα μωρό... δεν το ξανακάνω με την καμία...

Κατά τα άλλα ξύπνια από τις 6:30 σήμερα, παρεδωσα σε γιαγια-παππού το πρωί (κανονικά το κάνει ο άντρας μου αυτό κα εγώ τον παίρνω το απόγευμα) και θα δω τώρα πως θα πάει... ισως πάμε να μείνουμε εκει μια - δυο μέρες γιατί δεν ξέρω αν θα αντέξω όλη τη βδομάδα τα πάνω κάτω...΄

Εκτός κι αν μπορέσουν να έρθουν στο δικό μας σπίτι οι γονείς για 1-2 μέρες...

ΟΥΦ πραγματικά δύσκολο όλο αυτό...

Είλικρινά αναρωτιέμαι, διαβάζω ιστορίες για μονογονείς που δεν είχαν και βοήθεια κτλ και αναρωτιέμαι... εγώ δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα ΜΕ βοήθεια και για ΜΙΑ εβδομάδα...

αυτοί που ξέρουν ότι είναι...για πάντα?!!?

ΗΡΩΕΣ!!!

τεσπα... είπα τον πόνο μου πρωι πρωί πίσω στη δουλειά τώρα... :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βροχερή καλημερα :D:D

Επιτελους!!!Εβαλα και την φασολαδα μου και ειμαι κομπλε!

Τι κανετε τσουπρες?Πως μου ειστε?

Εμεις εδω στα ιδια μπορω να πω , δεν υπάρχουν τρελες αλλαγες!

Αθηνα ολα γίνονται, οπως μαθει κανείς! Φυσικά και ειναι δύσκολο να εισαι μονος αλλα οπως μαθει κανείς. Για να φτάνουν στο σημείο να χωριζουν πιστεψε με υπάρχουν τοσα πολλα προβληματα που αναζητανε την μοναξια πολλες φορες γι αυτο κ αλλωστε χωριζουν. Εμας μας φαίνεται δυσκολο προφανώς γιατι ειμαστε καλα στις οικογενειες μας.

Βουλααααα , Ιωαννααααα πως ειστε?

Σαλωμη , Βασωωωωω

Μαργαριτα μια απ τα ιδια αυπνη!περιμένω πως κ πως το μεσημέρι μπας και κοιμηθω καμιά ωρα.

Αντιγονη εγω οταν επρεπε να με φτιαξουν τωρα με τον γαμο θηλαζα το μωρο.Εμενα δεν κοιμάται πανω μου αλλα δεν κάθεται πολυ ωρα με καποιον εκτος τον μπαμπα του και παλι ηταν δύσκολο , αλλα τα καταφέραμε.

Βεβαια εγω φτιαχτηκα στο σπιτι , εσυ θες να πας κομμωτήριο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αντιγονη εγω οταν επρεπε να με φτιαξουν τωρα με τον γαμο θηλαζα το μωρο.Εμενα δεν κοιμάται πανω μου αλλα δεν κάθεται πολυ ωρα με καποιον εκτος τον μπαμπα του και παλι ηταν δύσκολο , αλλα τα καταφέραμε.

Βεβαια εγω φτιαχτηκα στο σπιτι , εσυ θες να πας κομμωτήριο?

Όχι θα φέρω κοπέλα σπίτι απλά από τις 8 μέχρι τις 10 η μικρή κοιμάται πάντα πάνω μου κι εγώ την πηγαίνω πέρα δώθε και σκέφτομαι αν έρθουν 10 τα κορίτσια δεν θα προλάβω μάλλον βλέπω να μένει ξύπνια η μικρή και να είναι μέσα στην υπερένταση :shock:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Στα γρηγορα:Αντιγόνη εισαι σίγουρη οτι κοιμαται μονο στην αγκαλια σ; Ποτε δοκίμασες ν την αφήσεις τελευταια φορα για να δεις άμα θ κοιμηθει στο κρεβάτι; Δεν σε ρωταω με κακιά ετσι κ αλλιώς τα ιδια πέρασα με τον γιο μεχρι 4 μηνων κ επειδή σε κάποια φαση το ιδιο μ εκανε κ η μπεμπα ( για 2-3 εβδομαδες) ήρθε μια στιγμη π εκανε κακά ο μεγαλος κ ήρθε η ωρα ν τον σκουπίσω κ ΕΠΡΕΠΕ ν αφήσω την μπεμπα στο κρεβάτι της κ λεω απο μεσα μ "Αχ μπεμπα αν ξυπνήσεις, ξύπνησες δεν μπορω ν κανω κατι" ελα ομως π δεν ξυπνησε! Κ απο τοτε δεν χρειαζόταν να κοιμαται στην αγκαλια μ, μολις την επερνε ο υπνος την άφηνα. Αν ομως δν αναγκαζομουνα να την αφήσω δεν θ το μάθαινα οτι τελικά μπορει να κοιμηθει κ στο κρεβάτι της.

Γιαυτο σε ρωταω μήπως να έκανες μια δοκιμή; Μπορει να διαπιστώσεις κ εσυ οτι θ συνεχίσει τον ύπνο της...

KMwEp3.png

Ενταξει τελικά αποκοιμήθηκαν κ το δυο όποτε εχω χρόνο!

ΓΚΡΕΤΟΥΛΑ!!!!

Αθηνα! Όντως δύσκολα μεχρι λιγο ν μεγαλώσει! Αλλα ενταξει οχι 3! Τ χρόνου το καλοκαίρι θ ειναι αστέρι!

Όντως η βασω π ειναι;

Η Ιωάννα;

Μαργαριτα;

Καλημέρα νασιαααα!

Σαλώμη; Πως εισαι; Η κοιλιά; Τα μικρά;

Εμεις ωραια τα περάσαμε εχθες στην κουμπαρά μ, παίξανε κ τα παιδια το ευχαριστήθηκαν! Λιγο η ωρα τ αποχαιρετισμού ειναι μια ωρα δύσκολη αλλα με ενα χυμό κ ενα αυγό kinder ολα λύνονται!

KMwEp3.png

Χαχα Βουλα με εκανες και γελασα!!

Αντιγόνη ολα θα γινουν.

Και μια φιλική συμβουλη προσπαθησε σιγα σιγα να την μαθεις να κοιμάται σε κρεβατι στο δικο σου στο δικο της οπου θες.Καλα για τον υπνο της ημέρας δυσκολο στο δικο σου γιατι μπορεί να σου πεσει (χτυπα ξυλο)

Εχω περασει δυσκολα στον μεγαλο γι αυτο στο λεω χωρις παρεξηγηση.Εμενα δεν μου πεφτει λογος οτι γουσταρεις θα κανεις αλλα καποια στιγμή θα αρχισεις να νευριαζεις γιατι θα μεγαλωσει και θα θελεις να κανεις κ αλλα πράγματα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη μ κ εγω μαζι σ ετσι κ αλλιώς σ ειπα με τον γιο ημουν όπως κ εσυ μεχρι 6 μηνων...

Αλλα στο δευτερο (οταν κ με το καλό) θα καταλάβεις γιατι σ το λέμε... ( στο λεω με αγαπη κ οχι με κακιά)...

KMwEp3.png

Εδώ είμαι κι εγώωωωωωωω!

Κοιμήθηκαν επιτέλους κ τα δυο και δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ!

Είμαστε καλύτερα σήμερα. Περάσαμε ίωση οι δύο μικρές κ ο μπαμπάς, εγώ ευτυχώς όχι, ήμουν η νοσοκόμα!

Αντιγόνη συμφωνώ με τις προλαλησασες (καλά το έγραψα???). Όταν με το καλό κάνεις το δεύτερο, τότε θα καταλάβεις όπως κι εμείς τι καλά είναι να τα αφήνεις και λίγο κάτω...

:D

Κατά τα άλλα μ έπιασε το αυχενικο μου γιατί φοράω πολλή ώρα το μάρσιπο και προσπαθώ να το ελαττώσω, είναι και βαριά η άτιμη!!

Α! Εμείς Γκρέτα το κατεβάσαμε το κρεβατάκι γιατί την έβρισκα συνέχεια όρθια, έτοιμη να πέσει. Να δω πώς θα τη βάζω τώρα χωρίς να ξυπνήσει ρε γμτ....:|

b5DEp3.png

Αχαχαχχαχχα ρε Ιωάννα!!!

Κ εγω γιαυτο το λόγο δεν το κατεβάζω γτ δν ειμαι σίγουρη αν θα την αφήνω χωρίς να ξυπνήσει! Όποτε την ημερα βαζω την καμερα κ την βλεπω κ μολις ξυπνήσει τρέχω γτ η κουραδα σηκώνεται μανι μανι! Αλλα πρέπει να το κατεβάσω γτ η ψυχή μ παει κ ερχεται!

KMwEp3.png

Χαχαχαχαχαχα! Θα σου πω σε λίγο που θα τη βάλω, τώρα την έχω στο δικό μας. Δεν γινόταν όμως ρε συ, πολύ άγχος, όπως λες. Και προσπαθώ ένα ένα τα άγχη να τα διώχνω γιατί μαζεύονται πολλά...:tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...