Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒουΛίτσα να τη χαίρεστε για χτες!!!

Εμεις είχαμε παλι λιγο γκρινια χτες το βραδυ αλλα σημερα μας έσκασε κ το δευτερο κατω δόντι!! Ηταν να μην παρει φορα μαλλον :P

Επίσης σημερα απο τη φρουτόκρεμα κ μετα ανακαλύψαμε νέο παιχνίδι! Σηκωνόμαστε μεσα στην κουνια πιάνομαστε απο το κάγκελο κ παμε (αργαααα αργαααααα ) πανω κατω :P

Γκρετα μου σε σκέφτομαι κοριτσακι μου κ μακάρι να ειχα κάποια συμβουλή να σου δώσω :(

Θα μεγαλώσει ομως κ ο μικρός θα γινει ανθρωπάκι κ ολα αυτα θα περάσουν. Εισαι στο peak του πηξιματος τωρα θα περασει :( :smack:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Να την χαιρεσαι Βουλα!!

Εμεις αρχισαμε επιτελους λαχανικα..κολοκυθακι για αρχη,δεν τρελαθηκε κιολας,ψιλοξινιζε μουρη αλλα οκ,εφαγε..με τα φρουτα ρε γμτ δεν θελει,μεχρι 10 κουταλιες..οσο για τα βραδινα ξυπνηματα δεν ξερω που οφειλονται..αλμα δεν εχει,αλλα θηλαζει κανονικα οταν ξυπνα.Επισης μειωσε παλι τις κενωσεις του κ ολη μερα κανει πως σφιγγεται,οχι δυσαρεστημενος αλλα..σφιγγεται.Επισης κουναντον κωλο πανω κατω σαν να προσπαθει να μπουσουλησει αλλα μεχρι εκει..που κ που μας ξεφευγει κ κανα ντα.

F4oIp2.png

Επιτέλους 7 μηνων!!!! Αντε τωρα να γίνουμε 8!!

Τι κανετε; Πως ειστε;

Γκρετα σημερα καλυτερα;

Μια βαρεμάρα σημεραααα....αλλο πραμα!

Απολαμβάνω (μαλλον) τις τελευταίες ζεστές μερες! Απο δευτερα βροχές κ ίσως κ κρύο.... Κ δεν μαρεσει το κρυοοοοο!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!

Τι κάνετε ψηφίσατε ψηφίσατε;;;

Εγω το απόγευμα :)

Δύσκολη ή μαλλον αγχωτική η μερα για μενα σημερα :/

Φεύγει ο άντρας για εξωτερικό (εχει παει Πειραιά μα ψηφίσει τωρα κ 12:00 πρεπει να φυγει για αεροδρόμιο) κ εγω εχω να κανω... Βολτες στην Αθήνα, να παω σε βαφτίσια σε μια περιοχή, να παω να ψηφίσω σε 2η, να περάσω να πάρω κατι απο την πεθερά μου απο 3ή κ... Επιστροφή (!)

Κ ολα αυτα μονη με το μικρο για πρώτη φορα στα χρονικά...

Αγχώνομαι λιγο :/ (Οκ πολυ!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μ θα σ πρότεινα αν δεις κ δεν την παλεύεις μην πας ούτε να ψηφίσεις ούτε στα βαφτίσια δεν χάθηκε κ ο κόσμος! Εσυ να εισαι καλα κ να κάτσεις να τον χαρείς!!

Εμεις κοινώνησαμε κ παμε Ολύνθο στην κουμπαρά μου!!!!!

Καλή κυριακη να εχουμε!!! Καλα να περάσετε!!!

KMwEp3.png

Μαργαρίτα κι εγώ με 6 ώρες ύπνου είμαι κι αυτές αθροιστικά όχι συνεχόμενες να σε ρωτήσω εσύ την μέρα της βάφτισης όσο σου έφτιαχναν το μαλλί που είχες τον μικρό εγώ βαφτιζω 12 η ώρα και το πρωί κοιμάται πάνω μου και σκέφτομαι πως θα το κανονίσω μήπως μπορείς να μου πεις και ποια εταιρία διαλέξατε για την βιντεοσκόπηση/φωτογράφιση :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...