Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Υλικα για 6 άτομα

-300 γρ κουβερτούρα

-150 γρ βούτυρο

-4 αυγα

-250 γρ ζάχαρη

-200 γρ αλεύρι

-1 κουπα καρυδοψιχα χοντροκοπανισμενη

Εκτέλεση

Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την λιώνουμε με το βούτυρο σε μπεν μαρι.

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγα μεχρι να αφρατεψουν και ριχνουμε την λιωμένη σοκολατα.

Συνεχιζουμε βαζοντας το αλεύρι σταδιακά και ανακατευοντας απαλα , και στο τελος προσθέτουμε τα καρύδια.

Ψήνουμε το brownies σε ταψακι στρωμενο με λαδόκολλα για 20 λεπτα στους 180°.

Το μόνο που μπορώ να κάνω! Καλη επιτυχία σε οποια το φτιαξει , αξιζει!

(Η δικη μου παραλλαγη που κανω παντα στα γλυκα ειναι να βαζω πολύ λιγοτερη ζαχαρη και αυγα.Εδω εβαλα 180 γρ ζαχαρης και 2 αυγα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαλωμη δεν παρεξηγω εγω παιδια μου!Σταματααααα

Να μου μιλατε οπως θελετε!Αν παρεξηγησω θα σας πω.

Ναι μάλλον βλεπει τον μεγαλο και τρελενεται.ουτε στα χερια θελει.σπρωχνει και προσπαθει να κατεβει στο πατωμα!Αιντε να δούμε! !

Μαργαριτα και εμεις βγάζουμε τα δυο πανω και ειμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα, υπομονή υπομονή υπομονή

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Παντως ποσο χαιρομαι που δεν εκοψα τον θηλασμο..εδω μια κρεμα φτιαχνω κ βαριεμαιιιι..μεχρι να φαει κλπ κλπ..ενω το βυζι,τσουπ κ τελος!Αν δεν ειχα και αυτη την παλιο-αποχη..

F4oIp2.png

Mαργαριτα μπραβο σου στο εχω πει!Ειναι δυσκολο αυτο που κανεις , θυμάμαι που δεν αντεχες και στεναχωριοσουν αλλα τα καταφερες!Μπραβο ειλικρινά!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαριτα μ ούτε να το συζητάς! Αυτο π έκανες λίγες θ το κάνανε! Κ εγβ δεν ειμαι μια απο αυτές! Πολλα πολλα μπραβο!!!!

Εμεις απο σημερα κ το τρίτο γεύμα όποτε περιμένω η κουμπαρά απο Χαλκιδική να κοιμήσει τα παιδια της κ να με παρει τηλ να κανουμε το πρώτο μ τσιγάρο μαζι!!!

Τωρα χαίρομαι; Θα εχω τύψεις; Θα δουμε...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχχα Βουλα δεν υπαρχεις!!

Θες και παρεα απ το πρωτο τσιγαρο??

γραψε και εδω να μας πεις τι ενοιωσες.

Παντως χθες μετα τον παιδιατρο που ειχα φρικαρει λεω στην ξαδερφη μου που ειχε ερθει μαζι μας στις κουνιες:"Ειμαι στο τσακ να αρχισω το καπνισμα , εχω φρικαρει"

Ο αντρας μου αναβε τσιγαρο και μου το γυρναει και μου λεει "ΚΚανε τζουρα" παγωσα εγω!Οχι του λεω χαχαχα κατ αρχην το πρωτο που θα συμβει μετα απο 4 χρόνια που εχω να το βαλω στο στομα ειναι να λιποθυμησω , χαλαρα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπλιαχ μπλιαχ χαλια χαλια!!!! 4 τζουρες κατάφερα να κανω κ το έσβησα... Έπαιρνα τζούρα κ μ ερχόταν βήχας σαν κανενα χαζό κοριτσάκι π πρώτο ξεκινάει το κάπνισμα....

Το έσβησα. Μ άφησε μια απαίσια γεύση κ μια σιχαμένη μυρωδιά!

Δεν το περιμενα τοσο χαλια! Κ στον γιο το ειχα κόψει 9+2=11 μήνες αλλα οταν το ξανά εκανα για πρωτη φορα δεν ηταν τοσο χαλια!

Να έφταιγε η μάρκα;! Assos μπλε (της μαμας μ) τα ειχε αφήσει εδω!

Εγω ενα prince θα ηθελα!

Τεσπα μ χάλασε κ το στομάχι.. Τι να πω; Ή δεν θα το ξανά κανω ή π θα το ξανακάνω.. Καλό ε;

Πάντως σαν πρωτη εντυπωση...με χάλασε!

KMwEp3.png

Καλημέρα!

Βούλα πώς είσαι σήμερα; Εμένα μου βρωμάνε γενικώς τα τσιγάρα κ ΔΕΝ ξέρω να σε διαφωτισω αλλά έτσι νομίζω πως τα assos είναι βαριά. Άντε κάνε κι ένα prince σήμερα να σου φύγει η ιδέα... Χαχα!

Ξύπνησε τη νύχτα η μικρή κ έριξε ένα κλάμα... Τρόμαξα! Πρώτη φορά έκλαψε τόσο πολύ. Έφερε ο άντρας μου ντεπον κ ηρέμησε. Τι να ήταν; δόντια; Δεν έχει ασπρίσει τίποτα όμως ακομα. Μπορεί κ να νυσταζε πολύ κι επειδή θηλασε κ δεν την πήρε ο ύπνος αμέσως να πλανταξε.. Έχω κ τη μεγάλη άρρωστη κ μπορεί να είναι στην αρχή ιωσης...

b5DEp3.png

Γεια σας!

Κουρασμενη εκνευρισμενη θυμωμενη χαλια χαλια.ολα αυτα μαζι και αλλα τοσα νοιωθω!

Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα με δύο παιδιά αλλά όχι και ετσι.

Ο μεγάλος από το κακό στο χειρότερο. Νομιζω παθαινω κρισης πανικου.Δεν αντέχω άλλο, βοήθεια δεν εχω.

Ιωαννα περαστικα , εύχομαι να μην είναι τίποτα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!

Παρασκευή.... παρασκευήηηηηη!

Κοντέυω να πέσω κάτω ....

Σήμερα ο γλυκός μου ξύπνησε και ήταν μια γλύκα με όρεξη για παιχνίδια...

με βαριά καρδιά τον έβαλα στο αμάξι να τον πάει ο πατέρας του στη γιαγια.. :(

άντε να πάει 5 η ώρα να γυρίσω σπίτι μου (!)

αα.. στο μεταξύ από εβδομάδα σε εβδομάδα μου το πάνε οι κουνιάδοι.

Τέλος του μήνα πάντως θα μάθουμε πέραν πάσης αμφιβολίας, καθότι θα κάνουν αμνιο τελικά την άλλη δευτέρα (όχι δεν υπάρχει καμία ένδειξη στην αυχενική αλλά λόγω ηλικίας της συνυφάδας την αγχωσαν οπότε αποφάσισε να κάνει για να μην φτάσει μέχρι τέλη Φλεβάρη με άγχος..)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Παλι ζεστη εβαλε..εμενα ο μικρος ενω κανει κανονικα κενωσεις τωρα,τη νυχτα ενω ειχαμε λιγο στρωσει κ κοιμοταν 4ωρα,αντε παλι πισω στα 3ωρα...αχ ποτε θα κοιμηθω σαν ανθρωπος?????

F4oIp2.png

Αθηνά σε σκέφτομαι συνέχεια. Είσαι σε δύσκολη φάση. Υπομονή, θα βάλεις ένα πρόγραμμα και θα στρώσουν τα πράγματα. Ξεκουρασου όσο μπορεις τώρα το Σ/Κ, κάνε μόνο τα απαραίτητα, δηλαδή φάε κ κοιμήσου.

Γκρέτα σήμερα μέτρησα από το πρωί έχω κάνει 24 πράγματα και μου έμειναν 2 που δεν έκανα. Κ εννοείται κανένα από αυτά δεν είναι δουλειές σπιτιού. Μιλάω για μαγείρεμα, τάισμα, πλύσιμο πιάτων, ξανά τάισμα, μπάνιο τα παιδιά, κλπ. Είναι πολύ χρονοβόρα αυτά από μόνα τους, γι αυτό γινόμαστε έτσι όταν προσπαθούμε να κάνουμε κ δουλειές, ΔΕΝ χωράνε μέσα στη μέρα! Αυτός ο χρόνος θα είναι δύσκολος. Είναι νομίζω μέχρι να γίνουν 1,5 που τους βάζεις το πιάτο κ τους λες φάε τώρα μόνος σου. Έτσι το υπολογίζω εγώ τουλάχιστον.

b5DEp3.png

Καλησπέρα!!!

Γκρετα μου κοριτσι μ!!! Τι έπαθες;;;

Ιωάννα μ γαμησε τα πραγματικά η μετα δεν φτάνει!!!! Αλλα τωρα ας πούμε π κοιμήθηκαν κ τα δυο εεεε δεν εχω καμια διάθεση ν κανω ΤΙΠΟΤΑ!

Μαργαριτα μ μήπως πάλι ζορίζεται για κανα δόντι;

Σημερα η κόρη μ γιορτάζει!

KMwEp3.png

Ναι Βουλα μου γι αυτο μπηκα να ευχηθω στην μικρουλα χρονια πολλα!!!Να χαίρεται το ονομα της!Ειναι η πρωτη της γιορτουλα,να την χαίρεστε κοριτσι μου.

Ιωαννα ναι οντως ετσι και εγω τα ιδια ολη μέρα . ειλικρινά δεν την παλεύω

Δυσκολος χειμωνας πολυ.Μεχρι να σηκωθουν στα ποδια τους ειναι αλλα ρε γαμωτο με πιανουν οι τυψεις δεν ευχαριστιεμαι τίποτα ολο λεω αντε να μεγαλωσουν , και δεν παει ετσι!!

Αθηνα εχεις δικιο αλλα θα βρειτε τους ρυθμούς σας θα δεις.Ειναι μικρα ακομα τα μπεμπακια , οσο αυτα μεγαλώνουν τοσο αλλάζουν ολα προς το καλύτερο..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...