Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

"Μπράβο" μας! Βλέπω είμαστε όλες... τέλεια....

:-(

Τι να πω...

Γκρέτα περαστικά σας. Έχεις δίκιο, τι να σου πούμε... Λες και σας μουντζωσε κανένας βρε παιδί μου! Θα περάσει κι αυτό! Αυτό να σκέφτεσαι!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστα Ιωάννα μου, ευχαριστώ!

Μαργαριτα σ ευχαριστώ και εσενα!Και εγω εχω διαβασει και με ειχαν παρει τα ζουμιά! Ειδικα αυτο το πρώτο μήνυμα οταν ανοιξα το καφε!Εχει περασει ενας χρονος και μιλαμε ακομα!Ειναι πολυ ωραιο , εχετε γινει η παρεα μου!

Μολις βγηκε brownies απ τον φούρνο, κερναωωωωω :D:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Vikib απο τις 6 π ξυπνάει κ κοιμάστε μαζι ειναι μονο για 3 ωρες μεχρι καπου 8:30-09:00 ξυπνάει. Οταν λες ασφαλές co sleeping εννοείς γενικοτερα ή για το τσιγαρο;

γενικοτερα

Που να σας βρω γαμω την τρελα μου γαμω!!!

Οχι δεν παρεξηγουμε καλε , αυτα ειναι το στοιχείο μου!χιχι

Αν γουσταρετε βαζω συνταγή

Καλο βραδυ φιλες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη ναι έβαλε κριό....γιατι πριν είχαμε ζέστη ξερω γω Χαχαχα

Γκρέτα γιατι τα κανεις αυτά;;; Ξυπνάω έγκυος γυναίκα διαβάζω brownies και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ όλη την υπόλοιπη μέρα!

Εμεις μπουσουλαμε με άνεση πια!!! :D κανουμε προσπάθειες να σταθούμε αλλα ακομα ειναι μικρά και αδύναμα τα ποδαράκια μας!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα

Συγνωμη Σαλωμη μου δεν το σκεφτηκα χαζομαρα μου...

Αντιγόνη μου εδω ακόμα ζεστη εχουμε!

Βουλα εφτασεεεεεεε :P

Θυμαστε που σας έλεγα οτι μπουσουλαμε?Χαρηκα εγω αλλα δεν τον αφηνω αν δεν ειμαι μπροστά γιατι πιανεται απο παντου και σηκωνεται και κανει βηματα.θα τρελαθω. Φοβαμαι οτι θα πεσει προς τα πίσω ολη την ωρα ειναι ορθιος και θελει ορθιος να ειναι . Ειναι τρελα ζορικος το λενε οσοι τον βλεπουν. Διεκδικεί οσα θελει ειναι απιστευτος!

Και ξαφνικα θυμάμαι τα λογια του παιδιατρου που τον ειδε 5 ημερων και μου ειπε μόλις τον ακουμπησα στην ζυγαρια:"Θα καλοπερασεις με αυτον"

Αρχιζω και φοβαμαι..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα

Συγνωμη Σαλωμη μου δεν το σκεφτηκα χαζομαρα μου...

Αντιγόνη μου εδω ακόμα ζεστη εχουμε!

Βουλα εφτασεεεεεεε :P

Θυμαστε που σας έλεγα οτι μπουσουλαμε?Χαρηκα εγω αλλα δεν τον αφηνω αν δεν ειμαι μπροστά γιατι πιανεται απο παντου και σηκωνεται και κανει βηματα.θα τρελαθω. Φοβαμαι οτι θα πεσει προς τα πίσω ολη την ωρα ειναι ορθιος και θελει ορθιος να ειναι . Ειναι τρελα ζορικος το λενε οσοι τον βλεπουν. Διεκδικεί οσα θελει ειναι απιστευτος!

Και ξαφνικα θυμάμαι τα λογια του παιδιατρου που τον ειδε 5 ημερων και μου ειπε μόλις τον ακουμπησα στην ζυγαρια:"Θα καλοπερασεις με αυτον"

Αρχιζω και φοβαμαι..

Γκρέτα πλάκα έκανα (μην με παρεξηγήσεις!) αλλα όντως ενα ταψάκι brownies θα το κανονιζα!!

Φαντάζομαι βλέπει και τον μεγάλο και θέλει και αυτός να τρέξει και να παίξει! Τον κατάλαβε νωρίς νωρίς ο παιδίατρος χαχαχα

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...