Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχχααχαχαχα ελεος!!!Με το χ#σιμο γελαω , με το ροδακινο παγωσα ολοκληρη!Τι να πεις δεν ξερεις ποτε θα στην κανουν.

Κοριτσια εγω φταιω δεν τα εγραψα σωστα , βιάζομαι και γραφω αλα νταλον.Ο μπαμπας μου ανεβασε πυρετο την Κυριακή αφου φύγαμε εμεις.Και λεω αν ειναι ιωση την αναμενω.....

Μεχρι στιγμης τιποτα μονο γκρινια γκρινια και τα δυο.Ειδικα το μωρο.

Εν τω μεταξυ τον αφηνω κατω και τρεμω δεν μπορω να κανω τιποτα.Γιατι πιάνεται απο οπου βρει και σηκώνεται ορθιος.Και φοβαμαι μην πεσει προς τα πισω.

Ριξαμε και ενα ματς καλο με τον αντρα μου (με το ζόρι μου βγαινει αυτη η λεξη αυτη τη στιγμή ) τα χω παρει τοσο πολυ!Μα ειναι στον κόσμο τους.Μην πω τιποτα αλλο.

Ωρες ωρες θελω να κάνω 10 τσιγαρα μαζι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Σχολιάστε σας παρακαλώ τον θηλασμό πρωι βραδυ (ΜΟΝΟ) κ το τσιγάρο!!!

Τα βλεπω κ θελω ν ορμησω!

Γκρετα εύχομαι να μην κόλλησε τπτ ο γιος!!

Καλησπερα.συγνωμη που παρεμβαινω.ακομη κ τους πρωτους 6 μηνες.που θηλαζεις αποκλειστικα κ χωρις καθολου προγραμμα μπορεις να κανεις εως 5 τσιγαρα την ημερα.καλυτερα αμεσως μετα απο θηλασμο.πλυσιμο καλο τα χερια μετα.κ μπορεις να φορας μια ζακετα οταν καπνιζεις κ να τη βγαζεις μετα.αν καποια καπνιζει καλυτερα να το συνεχισει κ να θηλαζει παρα να κοψει το θηλασμο.αν το τσιγαρο σε βοηθησει να χειριζεσαι καλυτερα τις δυσκολιες της καθημερινοτητας καπνισε μην εχεις τυψεις κ το σκεφτεσαι σαν κτ απαγορευμενο.νομιζω δεν ειναι καλο να κοιμασαι στο ιδιο κραβατι με το μωρο αν καπνιζει ενας απο τους δυο

Vikib καλημέρα σε ευχαριστώ! Ενταξει δεν μιλαω για 5 τσιγάρα αλλα για ενα που κ που... Κανα βραδυ με φίλους!

Η μικρη κοιμαται 21:00 το βραδυ κ κατα τις 6 το πρωι ξυπνάει για να πιει ελάχιστο γάλα κ ξανά κοιμαται δίπλα μ, θ πείραζε δλδ κατι τετοιο αν ειχα κανει ενα τσιγάρο το βραδυ;

KMwEp3.png

Τι να σ πω βρε Αντιγόνη μ...να μην πεινάει;;

Να μην ειναι του φαγητού γενικοτερα; Αν την απασχολείς με κάτι αλλο κ ταυτόχρονα την δίνεις να φάει ας ειναι κ τηλεόραση! (Γνώμη μου ετσι)

Εγω σημερα χεστηκα επανω μ! Ειχα μια φέτα ροδάκινο στο χερι μ κ την κρατούσα κ την εδινα στην μπεμπα οριζόντια στο άτομα της κ έτρωγε, κάποια στιγμη που δεν καταλαβα πως εγινε ενώ το κρατούσα το κομμάτι το άρπαξε κ το γύρισε κ έκοψε κομμάτι μεγαλο κ της έκατσε στο λαιμό!!!!! Δεν μπορούσε ν παρει ανάσα!!!! Την γύρισα ανάποδα (όπως ειχα δει ενα βιντεο με πρώτες βοήθειες σε βρέφη) αλλα δεν έβγαινε! Κ στο τέλος εβαλα το δάχτυλο μ τέρμα μεσα στον λαιμό της κ το έβγαλα!! Μ κόπηκαν τα πόδια ημουν έτοιμη να κατουρηθω...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Λύκειο θ παει για να φάει φρούτο μη αλεσμένο!!!!!!!

Παλι καλα κοριτσι,μπραβο στην ψυχραιμια σου!

F4oIp2.png

Με το χεσιμο ευτυχως δεν εδωσα υποθετο..ηπιε τοσο ζουμθ δαμασκηνου χτες...και σημερα θα δωσω...τα κακα καααπως καλυτερα,αλλα οταν τα κανει μενουν κ λιγα στον πωπο ακομα...οποτε δεν εχει στρωσει...θελω να πιστευω αυριο θα ειναι πιο καλα...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καθομαστε στο μπαλκονι με τον μεγαλο και βλέπουμε τα παιδακια που σχολασαν απ το δημοτικο.

Του ειπα οτι και εκεινος θα παει σχολειο του χρονου και μου ειπε οτι θα κλαιει για την μαμα!!!χαχααχαχ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημέρα...

πτώμα σήμερα με καφέδες κρατιέμαι...

Και ΦΥΣΙΚΑ το αποτέλεσμα της κούρασης των τελευταίων 10 ημερών είναι ένας ωραιότατος έρπης με τον οποίο ξημέρωσα σήμερα...

Του έβαλα compeed αλλά δεν τον βλέπω να φεύγει πριν κάνει τον κύκλο του (δεν το πρόλαβα νομίζω) περισσότερο για προστασία για το μικρό το έβαλα το patch...

το οποίο βέβαια επιβεβαιώνει ότι πάω ντουγρού για κατάρευση την άλλη εβδομάδα (έρπη βγάζω σταθερά ΠΑΝΤΑ όταν είμαι πολύ κουρασμένη) οπου θα λείπει για δουλεια στο εξωτερικό ο άντρας μου και θα πρέπει ΟΛΑ να περνάνε από τα χέρια μου για 6 ολόκληρες μέρες ...

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦανταστικά....

-Βούλα πήγαμε να το πάθουμε με ένα κομματάκι κρέας αυτό... Χαρά στην ψυχραιμία σου εμάς ευτυχώς έβηξε και το διαχειρίστηκε μόνος του αλλά πραγματικά κοντέψαμε να μείνουμε και οι 2 μέχρι να βήξει και να κλάψει... Και όχι εμείς οι άχρηστοι δεν είχαμε παρακολουθήσει ΤΠΤ ούτε καν στο νετ οπότε ιδέα δεν είχαμε τι να κάνουμε...

Πάει πέρασε τώρα.... ευτυχώς αναίμακτα... (!)

-Μαργαρίτα πάλι καλά που φτιάχνει... ΕΓώ πιστεύω είναι καλύτερα να τα αφήνουμε να διαχειρίζονται τέτοιες κατάστασεις με ... βοήθεια αλλά όχι με υπόθετα και τέτοια γιατί οι...τεχνητοί τρόποι "φοβάμαι" μήπως δημιουργούν άλλα προβλήματα :/

-Γκρέτα ατακαδόρος ο [μεγάλος] μικρός χαχαχα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Vikib καλημέρα σε ευχαριστώ! Ενταξει δεν μιλαω για 5 τσιγάρα αλλα για ενα που κ που... Κανα βραδυ με φίλους!

Η μικρη κοιμαται 21:00 το βραδυ κ κατα τις 6 το πρωι ξυπνάει για να πιει ελάχιστο γάλα κ ξανά κοιμαται δίπλα μ, θ πείραζε δλδ κατι τετοιο αν ειχα κανει ενα τσιγάρο το βραδυ;

Καλησπερα.μπραβο για το ωραιο προγραμμα υπνου.ανετα μπορεις να κανεις κανενα τσιγαρακι μετα τις 9.στο ιντερνετ εχει τους κανονες για ασφαλες co-sleeping.εφοσον το κανετε ηδη κ δεν ειναι καν ολο το βραδυ μια χαρα

Σήμερα ξανα παιδιατρο

Ο μεγαλος κατακόκκινα χειλη οπως σας ελεγα για τον μικρό που ειχε στοματιτιδα.Του εβαζα ντακταριν γιατι ετσι μου εμοιασε βασικα.Αλλα σημερα και ο μπεμπης τα ιδια και ειπαμε να τους δει ο παιδίατρος. Ο οποιος ειπε οτι ειναι στοματιτιδα ναι και να τους βαζω αλοιφη και ξεκινησα να του λεω οτι πλενω τα παιχνίδια σε καυτο νερο και δεν με αφησε καν να μιλησω.Μου ελεγε και μου ξανα ελεγε πως δεν φταιμε εμείς και θα σταματησει μολις καταλαβαει οτι δεν βαζουμε τα παντα στο στομα μας.

Ε λοιπον σαν παιδι δεν το ειχε αυτο το να βαλει τα παντα στο στομα του.δεν ταλαιπωρηθηκα με ακουγε

Τωρα που βλεπει το μωρο το κανει.Ελεος πια

Κουραστηκα ομως με ολα.Προσπαθω για το καλύτερο δυνατον και ολα σκατα.αυτο θα γίνεται θα κολλαει ο ενας τον αλλον?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...