Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε οι όμορφες κ τα μπεμπακια σας;

Εγβ εχω την εντυπωση οτι έδω κ 3-4 μερες (μην πω κ παραπανω) η μικρη εχει δέκατα! Γιατι την έπιανα ψιλό ζεστουλα κ έλεγα μπα ιδεα μ ειναι ( γτ δεν έβαζα θερμόμετρο ενας θεός ξερει! Μλκια μου) κ εχθες την έβαλε ο αντρας μ κ ειχε 37 κ σημερα την ξανά εβαλα εγω ειχε 36,8 γιαυτο λεω οτι όπως την ένιωθα ζεστη εχθες κ σημερα την ένιωθα κ τις προηγούμενες ημέρες αρα..κ τοτε θα ειχε δέκατα.

Τι στο καλό να ειναι;;;

KMwEp3.png

Ομως παρόλα αυτα ειναι καλα κ τρωει κανονικά κ παίζει όπως παντα. Κ γκρινια π εχει ειναι η ιδια γκρινια π εχει παντα αντε λίγη μιρλα π ίσως να ειναι απο τα δεκατα

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Βουλα μηπως απο κανενα δοντι?

Η καμιά ιωση την τριγυρνάει? Ποιος ξερει..παρακολουθα την!

Εν τω μεταξυ εγώ αφησα στον μπαμπα τον μεγαλο το Σαββατο και την Κυριακη που πηγαμε να τον πάρουμε μας λεει δεν είμαι καλα εχω κομαρες και δεν εδωσα σημασία και το ιδιο βραδυ ανεβασε πυρετο!Αν εχει ιωση την αναμενω!

Μαργαριτα εσυ ειχες ρωτησει για πορτοκαλι?εγω βαζω στο μωρο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρααααααα!!!!!! Ξύπνησα με όρεξη γιατι τα αγόρια με άφησαν να κοιμηθώ 6ωρο σερί :tongue:

Αθήνα με το καλοοοο και τα υπόλοιπα!

Γκρέτα ξεσαλωσες!! Καλα έκανες το χρειαζόσουν, ήσουν πολυ πιεσμένη! Ο μεγάλος τελικά έβγαλε ίωση;!

Εμεις τα ίδια τα κλασσικά μασ! Ευτυχώς ξύπνησα σημερα και εκει που είχα τα ρούχα στυβασμενα μέχρι το ταβάνι για σίδερο και ήθελα να κλαίω στο κρεβάτι όλη μέρα μου σιδέρωσε ο άντρας μου και κάπως έφτιαξε η μέρα μου!

Απόψε θα πάμε σινεμά!!!!!!!!! Εχω να βγω έξω με τον άντρα μου αιώνες!!!!!!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπερα.ειμαι με 3 ωρες υπνο κ σερνομαθ..ο μικρος επαθε δυσκοιλιοτητα γαμωτο..κακα κατσικας,τρελο σφιξιμο κ κλαμα...κλαιγαμε μαζι..το βραδυ κουτσοκοιμηθηκε..σημερα δεν εδωσα μηλο αλλα στην θεση του δαμασκηνο.επισης του εδωαα να πιει το ζουμι κ με ζουμι θα φτιαξω την κρεμα το απογευμα..τα κακα τωρα οχι εντελως κατσικας,ενα 20% καλυτερα... ουφ,χειροτερο κ απο δοντια ειναι αυτο..πολυ το λυπαμαι... να δωσω υποθετο η δεν χρειαζεται απο τη στιγμη που κανει,εστω με δυσκολια και σφιχτα?

F4oIp2.png

Καλησπερα.ειμαι με 3 ωρες υπνο κ σερνομαθ..ο μικρος επαθε δυσκοιλιοτητα γαμωτο..κακα κατσικας,τρελο σφιξιμο κ κλαμα...κλαιγαμε μαζι..το βραδυ κουτσοκοιμηθηκε..σημερα δεν εδωσα μηλο αλλα στην θεση του δαμασκηνο.επισης του εδωαα να πιει το ζουμι κ με ζουμι θα φτιαξω την κρεμα το απογευμα..τα κακα τωρα οχι εντελως κατσικας,ενα 20% καλυτερα... ουφ,χειροτερο κ απο δοντια ειναι αυτο..πολυ το λυπαμαι... να δωσω υποθετο η δεν χρειαζεται απο τη στιγμη που κανει,εστω με δυσκολια και σφιχτα?

Πο πο βρε Μαργαρίτα!! Πολυ δύσκολο να θέλει να κανει και να μην μπορει! Με το δαμάσκηνο είδες διαφορά;; Εαν το συνέχιζες και σημερα με το δαμάσκηνο και έβλεπες πως πάει; Εαν πονάει και απόψε εγώ θα εδεινα υπόθετο να ηρεμήσει το μωρό!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Το δαμασκηνο θα το συνεχισω μεχρι να στρωσουν παλι τα κακα. Μετα θα ξαναβαλω μηλο σιγα σιγα.Ειναι επειδη εχουμε μειωσει θηλασμους,δεν πινει κ πολυ νερο,τρωει και αυτα τα στουμπωτικα κ ηρθε κ εδεσε..Ελπιζω το βραδυ να ειναι οκ κ να μη χρειαστει υποθετο.

F4oIp2.png

Το δαμασκηνο θα το συνεχισω μεχρι να στρωσουν παλι τα κακα. Μετα θα ξαναβαλω μηλο σιγα σιγα.Ειναι επειδη εχουμε μειωσει θηλασμους,δεν πινει κ πολυ νερο,τρωει και αυτα τα στουμπωτικα κ ηρθε κ εδεσε..Ελπιζω το βραδυ να ειναι οκ κ να μη χρειαστει υποθετο.

κορίτσι μη δώσεις υπόθετο, αμαρτία είναι....

Κι εμένα όταν πρωτοβάλαμε κρέας μου το έκανε αυτό (κακά κατσίκας, ζόρισμα κτλ), εγώ του έβαζα σύκο στη φρουτόκρεμα (είχαμε στο χωριό απευθείας από το δέντρο) και μέσα σε 2 ή 3 μέρες αν θυμάμαι καλά έστρωσε...

Μου το έκανε άλλη μία όταν του έκανα εισαγωγή κοτόπουλο για 1 φορά αλλά επειδή πέρασε γρηγορα δεν με άγχωσε...

Στο δικό μου τον βοηθούσε πολύ να τον ξαπλώνω και να του ανεβοκατεβαζω τα ποδαράκι πάνω στην κοιλιά (δεν ξέρω αν είναι κατανοητό έτσι όπως το λέω αλλά ανέβαζα ένα ποδαράκι λυγισμένο... όσο πήγαινε, το κατέβαζα, ανέβασα το άλλο, μετα και τα 2 μαζί...) αν είχε ώρα να παέι και έδειχνε να ζορίζεται μετά από λίγο από αυτή την "άσκηση" συνήθως τα... κατάφερνε :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ρε κορίτσια μόνο το δικό μου παιδί γυρίζει στη θέαση του κουταλιού τι να κάνω πάω να την ταίσω και δεν θέλει τι κάνω λάθος ρε γμτ;; Να την αφήσω νηστική μια ολόκληρη μέρα δεν θέλω να το κάνω και προσφέρω στήθος και για χαλάρωση και για ύπνο αλλά δεν τρώει και με έχει πρήξει ο σύζυγος μου κάνει μαύρες τις μέρες που είναι σπίτι... Εσάς γιατί τρώνε τι συνταγή επιτυχίας ακολουθήσατε;; Έχω δοκιμάσει να της βάλω το φαί στο ποτηράκι της ξινίζει μόλις το παίρνει είδηση , έχω δοκιμάσει τροφή στο χέρι κόντεψε να μου πνιγεί ή το έβρισκε παιχνίδι τι να κάνω ρε πο#στη μου πια;; Με έχουν στήσει στα 10 μέτρα όλοι ότι πρέπει να μάθει να τρώει και ότι εγώ δεν την μαθαίνω.. :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Τι να σ πω βρε Αντιγόνη μ...να μην πεινάει;;

Να μην ειναι του φαγητού γενικοτερα; Αν την απασχολείς με κάτι αλλο κ ταυτόχρονα την δίνεις να φάει ας ειναι κ τηλεόραση! (Γνώμη μου ετσι)

Εγω σημερα χεστηκα επανω μ! Ειχα μια φέτα ροδάκινο στο χερι μ κ την κρατούσα κ την εδινα στην μπεμπα οριζόντια στο άτομα της κ έτρωγε, κάποια στιγμη που δεν καταλαβα πως εγινε ενώ το κρατούσα το κομμάτι το άρπαξε κ το γύρισε κ έκοψε κομμάτι μεγαλο κ της έκατσε στο λαιμό!!!!! Δεν μπορούσε ν παρει ανάσα!!!! Την γύρισα ανάποδα (όπως ειχα δει ενα βιντεο με πρώτες βοήθειες σε βρέφη) αλλα δεν έβγαινε! Κ στο τέλος εβαλα το δάχτυλο μ τέρμα μεσα στον λαιμό της κ το έβγαλα!! Μ κόπηκαν τα πόδια ημουν έτοιμη να κατουρηθω...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Λύκειο θ παει για να φάει φρούτο μη αλεσμένο!!!!!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...