Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Το μεσημεριανό το λεω στο φορες γιατι ο Παιδιατρος μας στο γιο π ηταν πεινάλας μ ειχε αν θελω το απογευμα να ν το δίνω πάλι το μεσημεριανό.

Μαργαριτα τι ωράρια θα εχεις;

Βασικά μεχει τοτε ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα εχεις βρει μόνη σ την ακρη γιατι θ εχει μεγαλώσει κ αλλο ο μορφονιος! Αλλα ας πούμε κ εμεις κατι...

Βασω; Π εισαι;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σααααααας (φανταστειτε μια βραχνη φωνη)

Ευχαριστώ για τις ευχές εχω ψωνιστει πολυ :tongue::tongue:

Ειναι υπεροχο , οποια δεν το εχω ζησει θα επρεπε πραγματικα!!!

Σερνομαι και φυσικα δεν ηπια τιποτα!!

Τον μεγαλο δεν τον πηρα μαζι μου εκανε σαν παλαβο ουτε κοιμηθηκε χαλια μαυρα τον εστειλα πακετο , εχει ξεφυγει παλι...Το μωρουλι σουπερ δεν το περιμενα!!!

Η φιλη σας/κουμπάρα θεα!!Πρωτη φορα το λεω αυτο για μενα (δεν με ξερετε αλλα θα ηθελα να με πιστεψετε) Κομμωτρια ξαδερφη , συνυφαδα αισθητικο , 2 , 5ωρες πάνω μου και οι δύο νομνιζω φανταζεστε!!!!!Θελω πολυ να σας στειλω φωτο.σε πμ δεν γίνεται προσπαθησα.Ας το ψαξει καποια (Αθηνά/Βασω)

Στο κτημα ειχε 19° , εκανε παγωνια , ολα κυλησαν σουπερ εκτος απο χαζο πράγματα που συμβαίνουν σε ολους του γαμους!!

Αναλυτικοτερα απο αυριο , η κουμπάρα δεν αισθάνεται καλα χιχι!Το σπιτι βομβαρδισμενο τοπιο!Αυριο με περιμένει δυσκολη μερα!

Υ.Γ. Κουνησα πωπο για ολες!!!!Το κατακουνησα ξεσαλωσα το ειχα πολυυυυ αναγκη!Καλο βραδυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ψιτ κοπέλιααααα!!! Χαλάρωσε με το σπιτιιιιιιιι! Σιγα σιγα...

Γμτ! Τωρα σκέφτηκα τι δώρο επρεπε να σ κανω για τ γενέθλια σ! Μια Καθαριστρια! Θ σ έστελνα μια να σ καθαρίσει οοοοοοολο το σπιτι μπάς κ κατσεις καθολου στον κωλο σ!

KMwEp3.png

Χαχαχα οχι χαλαρα το παω δεν γίνεται αλλιως και να θελω.προσπαθω να μαζέψω ρουχα κτλ και να βαλω μια σκούπα. Αυτος ειναι ο στοχος της ημέρας :P:p:p

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για τα παρατράγουδα εννοείς Βουλα??

Ειχαν ξεχασει την 2η φουστα της νυφης την κοντη για να σηκωθει να χορεψει και πηγαν Λουτσα να την παρουν!!Η "τρελη" δεν σηκωνόταν να χορεψει!!!Με το ζορι ενω της μιλησαμε ολοι σηκωθηκαν μαζεψαν την ουρα καπως και ξεκίνησε ο χορος αλλα παλι σταματησε μεχρι να ερθει η αλλη φουστα.

Ξενερωσε βασικα ο κοσμος γιατι εκανε και κρυο αλλα ευτυχως σωθηκε το πράγμα με τον αντρα μου που δεν σταματησε να χορεύει :):):):D:D:D.

Ειχα πολυ αγχος τόσο που βγήκε μπροστά μου ο κουνιάδος μου και μου έκανε νοημα να γελασω.χαχαχα

Οταν ηρθε η σειρα μου δε στα στεφανα νομιζα οτι θα λιποθυμισω μεχρι που ευτυχώς για μενα εκεινη την στιγμή καποιος πεταξε ρυζι καταλαθος αρχισανε να γελανε ολοι και ξελαμπηκαρα και εγω χαχα!!!Βεβαια με τον αλλον γελουσαν όλοι!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!!

Εγώ το πήρα απόφαση...

Από Οκτώβρη γυναίκα στο σπίτι...

Είναι τόσο λιγες οι ώρες με το παιδάκι μου που δεν σπατάλαω ούτε ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από όσο πρέπει για να κάνω άλλα πραγματα!

Στο μεταξύ ρε κορίτσια στο γάμο που πήγα το Σάββατο το πιστεύετε ότι με έπιασαν τύψεις ότι "γιατί άφησα το παιδάκι μου και διασκεδάζω".

Το να πάω στη δουλειά οκ, το ξεπερνάω σχετικά ως κάτι που "πρέπει" να γίνει (καλα 3 μέρες αντέχω Πέμπτη, παρασκευή πάλι κομμάτια από στενοχώρια θα είμαι :( ) αλλά την έξοδο αυτή (που περάσαμε καλά!) τη μια στιγμή πέρναγα καλά και την άλλη με τρώγαν οι τύψεις που παράτησα το παιδί μου για να διασκεδάζω(!)..

Για πείτε έμπειρες...

Έτσι θα πηγαίνει τώρα η κατάσταση?! :tongue:

Γκρέτα συμφωνώ με τη Βούλα... Θα σου κάνουμε δώρο μια γυναίκα για το σπίτι στα γενέθλιά σου :tongue:

(το ψάχνω αυτό με το φωτό άμα βρω κάτι θα σου πω)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα εμενα δεν μου εχει περασει.ουτε στον αντρα μου.

Δεν ειναι ολη έτσι. Πρωτη φορα που παμε καπου και λειπει ο Αλέξανδρος. Τραγικο ειλικρινα.το μυαλο μου ηταν σε εκεινον ολο το βραδυ.αλλα δεν γίνονται αλλιως.Αν εισαι ευαισθητη δυστυχώς θα εχεις τυψεις οταν θα τον αφηνεις

Ναι ρε κορίτσι μου ψαξε οσο μπορείς πως να σας στειλω.

Τι μαλακια να μην στέλνονται φωτο σε πμ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Οχι δεν τον παιρνει π υπνος στο στηθος,ευτυχως...τεσπα,για να μην αγχωνομαι οταν θα μπει το μεσημεριανο βλεπουμε...δυο μερες τωρα δεν θελει ουτε φρουτα..τελεια...

Γκρετα μπραβο,φχαριστηθηκες!!

Αθηνα εγω εχω γυναικα μια στις 15 παντως...

F4oIp2.png

Επιτελους σκάει το δόντι μας!!!

Αχνοφαίνεται η κορυφή στο ούλο κ το "χτύπησα" με ένα κουτάλι κ ...εκει ειναι :P

Ετσι εξηγείται ο κακός χαμός που είχαμε παραςκευη και κυρίως Σάββατο...

Πονούσαμε :(

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Είδες Αθηνά, πάντα υπάρχει εξήγηση.. ;)

Μόνο εμείς μείναμε φαφουτακια ή υπάρχει κι άλλη; Με το καλό το δοντακι σας!!

Γκρέτα πάντα άξια! Και στο κούνημα του πωπου!! Χαχαχαχα!!:D:D:D

Άντε ρε γμτ στείλε φωτο... Να κάνουμε έκκληση;

Κύριε διαχειριστα του φόρουμ, κλπ, κλπ...

b5DEp3.png

Χαχαχαχα ευχαριστω Ιωαννα!!!! (Εχω ψωνιστει λεμε χιχι)

Φωτο εδω δεν μπορω να στειλω ενταξει τραγικο θα ηταν χαχα.

Αν βρεθει ενας τροπος με μεγάλη μου χαρα

Αθηνα με γεια το δοντακιιιιιιιιιιι αντε και απο χρυσο τα υπολοιπα :D:D(ετσι εχω ακουσει να λενε μην μου παρεξηγηθεις:P)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αυτό λέω πιο πάνω, να βρεθεί τρόπος. Επειδή τώρα που το διαβάζω φαίνεται σαν να το λέω σε σένα, στο τέλος εκεί που λέω έκκληση εννοώ αν μας διαβάζει κάποιος από το φόρουμ να το αλλάξει να γίνεται να στείλεις με π.μ.

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...