Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Motherhood is a choice you make everyday to put someone else's happiness and well-being ahead of your own, to teach the hard lessons , to do the right thing (even when you're not sure what the right thing is...) , and to forgive yourself over and over again , for doing everything wrong.

Donna Bell

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ζησετε Αντιγονη!!Να ρωτησω βρε παιδια,μονο εμενα δεν χορταινει?2 ωρες μετα το θηλασμο να πειναει το καταλαβαινω,αλλα 2 ωρες μετα τα φρουτα η την απογευμ.κρεμα??Δλδ αν τρωει 10,τα φρουτα,12μισι ωρυεται!Το μεσημεριανονθα ειναι πες το νωριτερο 1μισι.Πως θα επιστρεψω στη δουλεια?Μηπως να παρω θήλάστρο??

F4oIp2.png

Μαργαρίτα κι εμενα ανα 3 ωρες max τρώει κ σε γαλα κ σε φαγητο.

Αλλα το δικό μου στο γαλα πχ -ίσως λόγω γοπ- τρώει λιγότερο απο οτι λεει το κουτί οτι τρώνε στα κιλα του (κ απο όσο πίνουν αλλα παιδάκια της ηλικιας του ) οποτε το αποδίδω εκει. Σε φρούτα κ τετοια δεν ξερω πόση ειναι η "σωστή " ποσότητα αλλα κ παλι δεν βλεπω διαφορα ...

Βούλα σε αυτο που είχες ρωτήσει, αν κ εγω ..υπέκυψα για μια εβδομαδα το 15αυγουστο (10 τσιγάρα σε 7 μερες) ΔΕΝ θα το έκανα αμα θηλάζα.

Φίλη μου που θήλαζε οταν έφτασε αε αυτο το επίπεδο θηλασμων μου ελεγε οτι οταν ηταν ζόρια θήλαζε κ μετα εκανε κανένα ξέροντας οτι εχει ωρες μπροστά της, εγω παντως δεν θα το ρίσκαρα ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ναι ρε αθηνα αλλα ειναι ωρες π το ζηταωωωωω σαν παλαβή!!!!!

Ούτε πίνω ούτε τπτ! Έσω λενε (στο τρίωρο κιολας) θήλασε κ αμεσως κάνε ενα μεχρι τον επόμενο θηλασμό! Φαντάσου να περνάει ενα ολόκληρο 12ωρο!!

Τεσπα ειπα θ ρωταω κ τον παιδιατρο...

Καλα μην φανταστείς οτι θ κανω πακέτο την ημερα αλλα που κ που αν με τραβήξει ενα;

Ασε π μπορει να το κανω κ να μην μ κάτσει καλα τωρα λόγω τύψεων θ ειναι; Λόγω οτι εχω να καπνίσω απο οταν έμεινα έγκυος; Δεν ξερω!

Αλλα ενα prince ρε παιδι μ τωρα θ το κανα!!!!!!! Γαμωωωωω!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως τρωει λιγο κ γιαυτο ξανά πεινάει στο διωρο;

Εισαι σίγουρη οτι κλαίει γιατι πεινάει; Δλδ τρωει τα φρούτα κ μετα απο δυο ωρες κλαίει...τι κανεις εσυ;

Τι να κανω,θηλαζω...αλλα προσπαθω να κραταω ωρες οσο γινεται..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα αλλου ηθελα να καταλήξω αλλα ετσι όπως τα γράφω αντε να βγάλεις ακρη...

Πες οτι δίνεις φρούτα στις 10 (ποσο τρωει;;; )

Κ στις 12:30 πεινάει; Δώσε πάλι φρούτα! Πειραζει λες;

Κ μετα μεσημεριανό!

Επίσης, λες θηλαζεις κ τον παίρνει ο ύπνος επανω στον θηλασμό;

KMwEp3.png

Μ αρέσει που σκέφτομαι κάτι αλλά δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω κ το αφήνω γιατί λέω δε θα βγάλουν νόημα και εσύ Βούλα το εξηγείς τέλεια! Αλήθεια!

Κι εγώ ήθελα να πω Μαργαρίτα αν λείπεις ας δώσουν φρούτα- μεσημεριανό- κρέμα ανά δίωρο κι όταν γυρίσεις θηλάζεις για απόγευμα. Είδες δε βγάζει νόημα..:tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...