Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτα: σε ενα μπολ βαζω δυο κουταλιές γεμάτη βρώμη κ λιιιιγο νεράκι κ ερχεται αυτο κ γινεται στοκος!

Στο μπλέντερ αλέθω τα φρούτα (σημερα πχ εβαλα 1μηλο 1φετα πεπόνι 1δαμασκηνο 1βερυκοκο μισο ροδάκινο) κ αφού τα άλεσα λιγο πέταξα κ τον στόκο μεσα κ συνέχισα να αλέθω κ εγινε κρέμα. Ετσι το κανω καθε πρωι με αλλα φρούτα διαφορα!

KMwEp3.png

Κορίτσια την βρώμη πρέπει να την μουλιάσουμε με 3 σταγόνες λεμόνι και νερό απ'ότι έχω διαβάσει εγώ πάντως δεν το κάνω την βράζω 10-15 λεπτά και μετά ρίχνω μέσα την μπανάνα και το μήλο ή το αχλάδι και τα αλέθω και της το δίνω έχετε δει τις συνταγές που έχει το συνταγές-παρέας για μωρά;;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γιατι να την μουλιασεις Αντιγόνη;;; Επίσης γιατι σε αγχώνει τόσο το σεξουαλικο;!

Θα την δοκιμάσω σημερα το απόγευμα την βρώμη!!! Σας ευχαριστώ για Τία συνταγές :tongue: απο φρούτα θα βάλω μήλο, βερίκοκο, μπανάνα και αχλάδι!

Για μεσημέρι έφτιαξα γεμιστά(χωρις κιμά) και έβαλα στο μπλέντερ γεμιστά και φαγαμεεεεεεεε!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Γιατι να την μουλιασεις Αντιγόνη;;; Επίσης γιατι σε αγχώνει τόσο το σεξουαλικο;!

Θα την δοκιμάσω σημερα το απόγευμα την βρώμη!!! Σας ευχαριστώ για Τία συνταγές :tongue: απο φρούτα θα βάλω μήλο, βερίκοκο, μπανάνα και αχλάδι!

Για μεσημέρι έφτιαξα γεμιστά(χωρις κιμά) και έβαλα στο μπλέντερ γεμιστά και φαγαμεεεεεεεε!!

Σαλώμη εδώ αγχώνομαι που αναπνέω το σεξουαλικό δεν θα με αγχωνε ;; Άσε που διαφωνώ στο θέμα της απελευθέρωσης εγώ νομίζω όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο κλασσικό το θέμα βέβαια εντάξει εγώ δεν είμαι και σούπερ τέλεια σε αναλογίες ..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Βούλα να ζήσετε!!!!!!!! Να συνεχίσετε έτσι ευτυχισμένοι!!! Θα κάνετε τίποτα ιδιαίτερο σήμερα?

Εγώ μάλλον κάνω το λάθος και βάζω πολύ νερό.... Θα το επεξεργαστω!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Βουλα να ζησετε!

Γκρετα θελω φωτο!!

Με δοντια ηρεμησαμε,εσκασε και το δευτερο.

Χτες πηγαμε αλλεργιολογο και σημερα καναμε αιματολογικες μπας κ βγαλουμε ακρη.Κοριτσια,χυμο πορτοκαλιου εχετε βαλει στην φρουτοκρεμα?Σκεφτομαι τι να βαλω μετα απο μηλο αχλαδι μπανανα(πεπονι μας εκανε κοκκινιλες στο προσωπο).

Επισης μες τη βδομαδα αρχιζουμε τριτο γευμα,λαχανικα.

F4oIp2.png

Αντιγόνη πότε βαφτίζεστε;; Μπορεί να το έχεις πει αλλά δε θυμάμαι. Τρώει λίγο καλύτερα η μικρούλα, ε; Τι σου λένε τώρα τα σόγια; το βουλωσαν λίγο;;; Μόλις φάει λίγο καλύτερα να αρχίσεις να τους το κοπανας που σου βγάλαν την ψυχή, λες κι εσύ δεν ήθελες να τρώει, άντε τα θυμήθηκα και συγχιστηκα....:tongue:

Σήμερα έφαγε φρούτα κανονικά, λίγο μεσημεριανό και απογευματινό κανονικά! Τρελάθηκα από τη χαρά μου! Αφού κάποια στιγμή το απόγευμα μου πετρωσε το στήθος κ την έβαλα στο άσχετο να θηλάσει.:D:D (ζητωωωω!)

b5DEp3.png

Χαχαχαχχα ρε Ιωάννα εχεις πολυ πλάκα!! Μαρεσει πως τα λες!

Νασια μ ο αντρας μ μια π ξυπνησε κ έφυγε πήγε στην μάνα τ κ γύρισε πριν καμια ωρα!

Αυταααααα....

Μόνη παιδεύομαι απο το πρωι κ τρέχω σαν την ηλίθια!!!!! Γιατι απο βοήθεια;;;; Χαχαχαχαχχα καλό!

Α ρε γκρετα! Θα χορεύεις τωρα εεε;;;; Ενα κούνημα του πωπου κ για μενα παρακαλώ!

Να ρωτήσω κατιιιιιιι; Ασχετοοοοο....

Οταν μπει κ το τρίτο γεύμα κ θ θηλάζω ΜΟΝΟ πρωι βραδυ ΜΟΝΟ ομως... (Αν δεν θηλάζω μονο πρωι βραδυ δεν το συζητάω ετσι;;;)

Αλλα αν θηλάζω μονο πρωι βραδυ θ πειραζε πολυ να κανω ενα τσιγαροοοοοοο!!! Εχω να κανω απο τοτε π εμαθα οτι ειμαι έγκυος κ τριγυρνάει στο μυαλό μου απο πριν γεννήσω!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Να Τα εκΑτοστησετε αντιγονουλα!!!

Βούλα έλα να κάνουμε παρεα εμεις οι 7 παρα να κάνουμε παρεα Χαχαχα!!!

Παιδια χτες στο γαμο που πηγα ηταν μια συμφοιτητρια μου.. Σημερα μπαίνει στον 6ο, αμα δεν μου το ελεγε οτι ειναι Εγκυος ούτε ...φούσκωμα δεν φαινόταν!! 3 κιλα λεει εχει παρει...

Εμεις παλι σημερα το πρωι "κυνηγώντας" ένα 7 (θα έχετε δει κατι τετράγωνα πλακίδια με τα νούμερα ή γράμματα απο τ jumbo )

Αποφασίσαμε να μπουσουλησουμε!!! :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου εγώ τις έχω πάρει αυτά τα παζλ που λες Αθηνά αλλά από το ELC που είναι χωρίς PDA αν το γράφω σωστά (πολυεστέρες τελοσπάντων) τα δικά μας δεν έχουν νούμερα αλλά είναι πολύχρωμα. Όταν λες μπουσούλησε πάει και μπρος και πίσω ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...