Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας

Πανικος , χθες ήταν το κρεβατι γυρισαμε 2,30

Σας διάβασαδεν προλαβαίνω να σχολιάσω.

Μονο να πω Αθηνά τραγικο , μηπως ηρθε η ωρα να πάτησεις ποδι?

Αν ειναι εχουν σκοπό να το βγαλουν Φωτη/Φωτεινή δεν θα συζητουσα καν το θέμα εγω.θα ειχε τελειωσει.Απ οτι καταλαβαίνω θελουν να βγάλουν το όνομα αυτο οτι φυλο και αν ειναι σωστα?Η συνυφαδα δικαιολογειται λογω ορμονων!Τα "εκτακτα"μου μεσα!Μην δουν μωρο αμεσως να γκαστρωθουνε χαχαχαχαχ :tongue::tongue:

Το μωρο κοιμηθηκε συνεχιζω οποτε.

Σαλωμη εύχομαι να μην ειναι τιποτα να ειστε ολοι καλα και να περασει.Οσο για τα μικρα εχεις ολα τα δικια του κοσμου αληθεια.Αυτο που κανεις ειναι πολυ δυσκολο και κακα τα ψέματα θα γινει και πιο δύσκολο . Εύχομαι ομως να εχεις πολύ βοηθεια.

Μαργαριτα να μου ευχηθειτε ναι εχω ψωνιστει πολυ χαχαχ!Ειναι τελειο εισαι το κεντρο προσοχής μαζι με το ζευγάρι! Στα οπα οπα μας ειχαν χθες!Ειχαν αρκετα ατομα ειχαν φερει catering ,dj χαμος.

Τα μικρα ηταν τελεια μακαρι και στον γάμο να ειναι ετσι.Ηταν και αλλο ζευγάρι με 4 μηνων μωρο (συνονόματο τοπυ μεγαλου γιου) και θηλαζαμε κοιμιζαμε κουναγαμε καρότσια χαχαχ

Φευγω να μαζεψω οσο κοιμούνται μετα εχουμε κατι τελευταία ψωνια δεν νομίζω να προλάβω να μπω αυριο αν και ευτυχως μαγειρεψα απο σημερα μονο του μπεμπη εχω να φτιαξω λαχανικά. Καλη συνέχεια κοριτσαρες μου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!! Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

Γκρέτα όλα να πάνε τέλεια! Μια κούκλα θα είσαι! Να περάσετε πολύ όμορφα! Περιμένουμε νέα!

Εμείς πρέπει να βγάλαμε τα πάνω δόντια, δηλαδή να σκιστηκαν τα ούλα, και ηρεμησαμε λίγο χθες το βράδυ.

Ιωάννα του έκανε εχθές βρώμη.Ζέστανα το γάλα, έβαλα τη βρώμη, πρόσθεσα και μπανάνα, το αλεσα και το έφαγε μια χαρά. Σήμερα θα κάνω μια συνταγή που είδα με αχλάδι....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα!!

Έπετειο 5 χρονια γάμου με τον αντράκο μου!!

Νασια μ εγω βαζω 2 κουταλιές βρώμη με λιιιιιγο νερο κ μεσα στα φρούτα π αλέθω, αλέθω κ το μείγμα βρώμης νερού. Δεν το κανω σωστα;;;

KMwEp3.png

Γκρετα μ παντα αξία κοριτσάρα μου! Θα εισαι πανέμορφη! (Στειλε καμια Φωτο) κ τα μικρά σ θ ειναι τελεια!

Αντε κοπέλαρα μου να περάσετε τελεια!!!

Μας τα λες αυριο τα νέα!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!!

Σας ευχαριστώ για τα περαστικά! Τα μικρά μου ειναι καλυτερα και εγώ, τον άντρα μου ομως τον εχω βάλει σε καραντίνα! Ανέβασε και πυρετό όποτε το βράδυ κοιμήθηκα στρωματσάδα μεσα στα μικρά και τον άφησα στο κρεβάτι.

Γκρεταααααα αξία!! Να περάσετε υπέροχα όλοι και να το ευχαριστηθεί και το ζευγάρι!! Θα περιμένουμε νέα!

Νασια την βρώμη με το αχλάδι δεν θα την κανεις όπως και την μπανάνα;; Θελω και γω να δώσω βρώμη για αλλαγή και κατι καινούργιο αλλα τη φοβάμαι για τις κενώσεις! Και γω σαν την Βουλα σκέφτηκα να το κανω ή να βάλω τη σκόνη γάλακτος με νερό και να γινει με γάλα.

Βουλαααααα καλημέρα!! Πως πάει με το μεγάλο μικρό σου;; Η συμφωνία σας έπιασε; Συμπεριφέρεται διαφορετικά;

Ααααα τι καλα να ζήσετε χίλια χρόνια μαζί πάντα ευτυχισμένοι!! Θα κάνετε τιποτα εορταστικό; :tongue:

Αθήνα πάλι καλα που δεν θα κανει καισαρική την ίδια μέρα που γέννησες!!!! Μας δουλεύει λίγο η συνυφαδα νομιζω;;;!! Να βγάλεις το μωρό σου οτι όνομα θες και να την αφήσεις να βγάλει Φώτη/φωτεινή αφού το θέλει. Έχεις δίκιο παντως και ίδια γενέθλια και ίδια γιορτή ποτε δεν θα πάρει ούτε ολόκληρη μέρα ούτε ολόκληρο δώρο! Πάντα θα ειναι μισά! Ας το κρατήσει το παιδι και αυτή μέχρι τις 42 βδομάδες να μπει Μάρτιος :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κόρες λοιπόν τα νέα μου νυστάζω πονάω παντού και γενικά σέρνομαι στην κούραση στα επόμενα παιδιά αν έρθουν πως θα είμαι δηλαδή ήθελα να'ξερα μάλλον θα το μάθω όταν είναι η ώρα..Κατά τα άλλα χθες πήγα στο Amarisso και αγόρασα φόρεμα για την βάφτιση μου αλλά επειδή δεν είχε κάποιο να μου χωράει (έχω τεράστιο στήθος που χαλάει όλη την δουλειά) μου πήρε μέτρα για να μου φτιάξει πάνω μου ένα που μου άρεσε τώρα ή που θα είμαι ο περίγελος της ημέρας ή που θα είμαι κάπως ανθρώπινη (δοκίμασα και τακούνια και ήταν χάλια πως δεν σκοτώθηκα μάλλον θα αγοράσω φελλούς που τους πηγαίνω με πιο άνεση...) Γενικά αισθάνομαι πτώμα ρε κορίτσια να δω πως θα βγάλω τον χειμώνα με τους γονείς μου τα πηγαίνω σκατά κι απόσκατα και μου ήρθαν και ένα κάρο λογαριασμοί... Που είσαι Ιωάννα μου να γκρινιάξουμε μαζί :confused: Βούλα 5 χρόνια γάμου ή σχέσης ή και τα 2;; Τολμώ να ρωτήσω ότι είχα ρωτήσει και την Βάσω μετά από τόσα χρόνια το σεξουέξ είναι εξίσου ενδιαφέρον περισσότερο ή λιγότερο;; Ρωτάω να δω τι με περιμένει...

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να ζήσετε ΒΟυλιτσα!!!!!!

Παντα ευτυχισμένοι!!!

Εγω τρέχω να προλάβω όσα μείνανε πιςω μες τη βδομαδα και να χορτάσω κ το παιδι μου όσο μπορω!!!

Τωρα κάθησα να πάρω μια ανάσα κ πρεπει να μπω κ για μπανιο κτλ έχουμε κ εμεις γαμο να παμε σημερα:)

ΓΚΡΕΤΑ παντα αξιααααα!!!

Να περάσετε τέλεια!!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολυ

Βούλα να ζησετε!Παντα ευτυχισμενοι

Αθηνα εχει γούστο να παμε στον ιδιο γαμο χαχαχαχα!

Βρειτε μου τροπο να στειλω φωτο.Εδω δεν μπορω ρε γαμωτο.

Θα μας δει ολη η Ελλαδα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλώμη ν ναι με την συμφωνία κατι καταφέρνω "χάνω" καθε μερα αλλα εκει π "έχανα" 100 φορες, τωρα "χάνω" 1 εκει προς το τέλος της ημέρας... Αλλα εχει αλλάξει κ η δίκη τ συμπεριφορά προς το καλύτερο. Ειναι πιο συνεργάσιμος.

Αν σταματήσουν οι φωνές εντελως θα ειμαι πανευτυχής!

KMwEp3.png

Βούλα την έκανα προχθές με νερό, πρόσθεσα και γάλα και δεν μου την έφαγε. Χθες με την μπανάνα ήταν μια χαρά. Εσύ στη φρουτοκρεμα την προσθετεις το πρωί ? Εγώ την φτιάχνω για απογευματινή.

Σαλώμη είδα μια συνταγή όπου βραζεις το αχλάδι 3-4 λεπτά, βάζεις 1 κουταλιά βρωμη και αλεθεις. Σκέφτομαι να προσθέσω και γάλα και λίγη μπανάνα να πήξει. Έχω διαβάσει ότι ταιριάζει πολύ και η σταφιδα αλλά δεν ξέρω αν κάνει ακόμη.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γκρέτα πάντα άξια!! Είμαι σίγουρη ότι θα λάμψεις!!! Βγάλε φωτο κ κάποιος θα ξέρει τρόπο να μας τη στείλεις!

Βούλαααααα! Να ζήσετε ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!!!

Το στοίχημα το έχασα κι εγώ αλλά... προσπαθώ...

Ε, άμα τη βλέπεις με το κοντάρι της σκούπας (της) πάνω από το κεφάλι της μπεμπας να είναι έτοιμη να την κοπανησει... μια τσιριδα την βάζεις... μη σου πω και δύο...:shock:

Αντιγόνη, έλα να σου κάνω παρέα: μόλις κατάφερα να φάω, νόμιζα θα λιποθυμησω. Επίσης από θαύμα δεν το εκαψα το φαγητό, την άφησα στο πάρκο, κάθισε 5 λεπτά κ μετά πλανταξε. Το άφησα στη φωτιά λέω θα τη βάλω στο καρότσι αλλα δεν... Ένας χαμός γενικά. Άστα.. Πάντως μη διανοηθείς για δεύτερο αν δεν έχεις βοήθεια. Σου το λέω μ όλη μου την αγάπη και την καλή διάθεση! Καλύτερα να περιμένεις λίγο παρά να μην ξέρεις τι να κάνεις μόνη σου με δυο!!!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...