Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσια σας θαυμαζω που κανετενολα αυτα τα κατορθωματα..εμενα ουτε καν ερπει.. κ τον εχω κ ολη την ωρα κατω..

πάντως μην "τρελαίνεσαι"...

μια δευτεροανηψιά μου σηκώθηκε όρθια έτσι στην κούνια της πριν λίγες μέρες ίσα που είχε κλείσει τον 9ο...

Κάπου διάβαζα ότι το "αυτό το μήνα κάνει αυτό, τον άλλο μήνα το άλλο" ισχύουν κατά προσέγγιση και "θέμα" υπάρχει αν μετά τους 18 μήνες δεν κάνει το σύνολο των πραγμάτων που πρέπει να κάνει.

Ο ανηψιός μου πάντως που ρώτησα την αδερφή μου σηκώθηκε έτσι στην κούνια την ημέρα που έκλεινε τους 7 μήνες ΑΛΛΑ είχε ήδη μπουσουλίσει κανονικά 20 μέρες νωρίτερα (!!!).

Περπάτησε στους 12 μήνες τελικά...

Ο ξαδερφός του από το άλλο σόι που έχουν γεννηθεί με λίγες μέρες διαφορά σηκωθηκε πρώτη φορά στους 10 μήνες και περπάτησε στους 15 (!) αλλα σήμερα [ στα 5 τους ] του ρίχνει μισο κεφάλι και δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά κινητικά τουλάχιστον...

"Μπελάς" είναι να κουνιέται πολύ πίστεψέ με, μου το έλεγαν και δεν το πίστευα πριν λίγους μήνες :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!! Να γκρίνιαξω εγώ σημερα;; Ειμαστε όλοι με τις μύξες και ρίγος! Και οι 4!!! Και να πείτε οτι βγήκαμε έξω πλη μέρα μεσα!! Εχω πάθει παράκρουση γιατι βγάζουνε και αλλα δόντια και εχω και εκείνη την γκρίνια!

Χθες νευρίασα τόσο πολυ! Είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο και τσιριζανε και τραβάγανε ο ένας τον άλλον με πολυ βία! Τους πήρα τους έβαλα τον έναν στο πάρκο και τον άλλον στο καρότσι δεμένο με ύφος πολυ νευριασμενο και πήγα στην κουζίνα καθάρισα μάζεψα και μετα οταν γύρισα ήτανε παναγίες και οι δυο!!

Μπράβο που σταθήκατε Βουλα, Γκρέτα και Αθηνα!! Σύντομα θα μάθετε να πηδάτε και έξω χαχαχαχχα

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα

Τσούπρες...

μαλώστε με...

Μιλούσα με τη συνυφάδα μου πριν λίγο (αυτή με το έκτακτο ντε! - η οποία αυτή τη περίοδο το "νιώθει" αγόρι, αλλά σε 2 εβδομάδες ξαναπάει στο γιατρό) και μου είπε ότι θα κάνει καισαρική και ότι ο γιατρός της είπε ότι εκεί στις 38 εβδομάδες δλδ και οι 38 εβδομάδες (νταν) είναι... 19 Φλεβάρη, εγώ να θυμίσω γέννησα 17 Φλεβάρη και αχ τι ωραία που τα παιδιά μας θα έχουν σχεδόν ίδια μέρα γενέθλια και θα κάνουμε μαζί τα πάρτυ κτλ και άμα είναι και κοριτσάκι (που θα λέγεται Φωτεινή σε αυτή την περίπτωση όπως έχουμε αναλύσει) θα έχουν ίδια μέρα γιορτή, σχεδόν ίδια μέρα γενέθλια δεν είναι τέλειο?!

Αλλά και αγοράκι να έχει να κανονίσουμε να τα βγάζουμε ίδιο όνομα δεν θα είναι ακόμα πιο τέλειο ο φωτάκης 1 και ο φωτάκης 2 με σχεδόν ίδια μέρα γενέθλια?

Και εγώ ... καθόλου τέλειο δεν το βρίσκω, το παιδάκι μου είναι ... μοναδικό και καμία διάθεση δεν έχω ούτε να έχει... κλώνο ένα χρόνο μικρότερο, ούτε να μοιράζεται γενέθλια ούτε γιορτή ούτε τπτ...

Είναι ενα και μοναδικό και τόσο στη γιορτή του όσο και στα γενέθλια του του αξίζει όλη η προσοχή του κόσμου... :(

Και είμαι που είμαι ψιλοσκ@τ@ σε ψυχολογία με ... αποτελείωσε...

Που το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να μου χαλάει η διάθεση για τέτοια θέματα οπότε... μαλώστε με παρακαλώ να συνέλθω!!!

(Γκρέτα ολα έτοιμα για το γάμο αύριο!?)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βρε Αθηνά γιατί καισαρική σόνι και ντε και στις 38 ακριβώς:confused: Το όνομα καλέ δεν παίζει ρόλο ο δικός σου μπορεί να γίνει λαμπρός επιστήμονας και να τον ξεχωρίζουν από τον άλλον τον Φώτη ή την Φωτεινή αν και γιατί βρε κορίτσι μου δεν βγάζετε άλλο όνομα όποιο να'ναι; Καλημέρα κιόλας...

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σαλωμη περαστικά σας! Πώς την παθατε έτσι βρε παιδί μου!

Εμείς σήμερα πρώτη μέρα σχολείο οπότε έρχεται η σειρά μας σε λίγο! Τέλειο το σχολείο αλλά τις τρέμω τις ιώσεις...:(

Αθηνά μήπως αφού όλα είναι τόσο τέλεια να μετακομίζατε κιόλας στο ίδιο σπίτι να γλιτώσετε και τα έξοδα;;;; Βρε μήπως μας δουλεύει η συνυφαδα σου;;;

(Χιούμορ μόνο αν έχεις δει στα φιλαράκια κ τις 15 επαναλήψεις με το "βέτο" )

πλάκα πλάκα το "έκτακτο" έχει αρχίσει να φαίνεται ωραίο σαν όνομα!!! :D

b5DEp3.png

XAXAXAXA Ιωάννα μα πραγματικά δλδ!!! :tongue::tongue::tongue:

(και ναι εννοειται ότι έχω δει και τις 15 επαναλήψεις ΟΛΩΝ των επεισοδίων χαχαχα!)

Βούλα ναι, θα τον βαφτίσουμε αλλά του χρόνου τον Αυγουστο (προαποφασισμένο για του χρόνου λόγω κολλήματος της νουνάς μας για φέτος, ανεξαρτήτως "εκτάκτου" και ονόματος). Και ναι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αμα είναι αγόρι το έκτακτο ο "ΨΙΤ" μου θα έχει άλλο όνομα αλλά δεν ξέρω...

Αυτό που λέει η Ιωάννα.. Η που η συνυφάδα μου μας δουλεύει όλους ή ... τι να πω... είμαι εγώ ΤΟΣΟ κακός άνθρωπος και αυτή ΤΟΣΟ καλή... Ξέρω και γω?! :confused:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα να σε ρωτήσω: ο αντρας σ τι λεει για το ιδιο ονομα ιδια γιορτή ιδια (σχεδόν) γενέθλια;

Τα πεθερικά σ επίσης τι λενε;

Θέλουν δλδ ντε κ καλα να ακούσει το ονομα 2 φορες;!;!

Ειναι αδερφός τ αντρα σ ετσι; Αρα θα έχουν οχι μονο το ιδιο ονομα αλλα κ το ιδιο επώνυμο;;;; Εεεεε ενταξει! Παρά παει δεν νομίζεις;

Αν τους το εξηγούσες με το καλό;;;

Ετσι ειναι η αδερφή μ με την Ξαδερφη μ! Η γιαγιά μ ελενη κ ο ενας ο γιος ελενη την κόρη κ μετα απο πέντε χρονια ο άλλος γιος (ο μπαμπάς μ) ελενη την κόρη! Αλλα ενταξει (λες) ειναι της παλιάς σχολής! Σε χωριο γεννήθηκαν-μεγάλωσαν...

KMwEp3.png

o πεθερός (και ο άντρας) από ότι έχω καταλάβει θέλει να ακούσει το όνομα του και από ότι έχω καταλάβει ψιλοπροτιμάει από τον μεγάλο (ξέρεις ο Κώστας του Γιάννη, ο Γιάννης του Κώστα και ξανα μανα ο Κώστας του Γιάννη φάση) αλλά ε, αμα κάνει κόρη θα το αντέξει να ακούσει το όνομα και από το δευτερότοκο ...

[τπτ να μην σχολιάσεις ΤΙΠΟΤΑ παρακαλώ :tongue:]

Εμείς είπαμε στον κουνιάδο ότι οκ, θα τον βγάλουμε εμείς αλλά άμα είναι αγόρι να ΜΗΝ τον βγάλουν αυτοί γιατί είναι λίγο μλκ να φωνάζουμε τα ξαδερφια ως ο "του μεγάλου" και "του μεσαίου"...

Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ είναι που δεν το συζητάει οτι αμα κάνει γιο δεν παίζει να μην βγάλει το όνομα και εννοειταί ότι και ο μικρός (είναι και πολλοί παναθεμά τους! :tongue: ) άμα κάνει γιο πάλι θα πρέπει να το βγάλει το όνομα!!!

Και κατά πως φαίνεται και η συνυφάδα της ίδιας συνομοταξίας είναι (!!!)

(δλδ να είναι ΤΡΙΑ ξαδέρφια στη σειρά με ίδιο ονοματεπωνυμο.. αλλά εντάξει εκει συνεννοούμαστε καλύτερα ο μικρόσ κουνιάδος είναι της άποψης ότι πρέπει να βγει το όνομα αλλά οκ αμα το βγάλουμε εμείς ή ο μεγάλος δεν θα το βγάλει ΚΑΙ αυτός...)

Άστα βράστα (εγώ από τους γονείς μου έχω μάθει αλλιώς!), αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ότι δεν μιλάμε για ανθρώπους μεγαλωμένους σε κανα κατσάβραχο .. παππου προς πάππου πρωτευουσιάνοι με χ***(!)

Άντε υπομονή αλλες 2 εβδομάδες ελπίζω να γυρίσει κι αυτο το ανάποδο παιδί να μάθουμε τι είναι να τελειώνει το θέμα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...