Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Σχετικά με το βίντεο με έκανε να αισθανθώ τύψεις ενώ δεν λέει πουθενά (δεν υπάρχει κάποιος κανόνας εννοώ) πως τα παιδιά έχουν υποχρέωση να είναι με τους γονείς τους στον αιώνα τον άπαντα δεν λέω στεναχωριέμαι από την μεριά της μαμάς και τρέμω στην ιδέα του να μείνω χωρίς την κόρη μου κάποια στιγμή αλλά έτσι είναι η πορεία της ζωής πάντως σαν βιντεάκι ήταν αρκετά προσεγμένο σε ευχαριστώ Γκρέτα που το μοιράστηκες :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πιο σημαντικό είναι να είναι υγιεινά.

Τώρα τελευταία διάβασα για τη Δισφαινόλη Α ή αλλιώς BPA FREE

Και επειδή μιλάμε για παιδιά καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο.

Δείτε λίγο και αυτό www.thermogallery.gr

Λένε πως όλα τα θερμό φαγητού που έχουν είναι BPA FREE

Βουλα οκ!Εκλεισε η συμφωνία χαχαχα!

Αντιγόνη ουτε εγω θελω να ειναι μια ζωη μαζι μου , θελω να πεταξουν οταν ερθει η ωρα! (Απλα οχι πολυ μακριά μου :P:tongue:)

Αθηνα σκεψου οτι θα συνηθίσεις σιγα σιγα

Σήμερα σπανακορυζο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια,οταν τρωει,μετα απο λιγο αρχιζει να τριβει την μουρη του κ να αντιδρα...συμπτωμα αλλεργιας η το κανουν κ τα δικα σας?

Το απογευμα εχουμε εμβολιο...ωχ θα ξαναρχισει η γκρινια..χτες πουντον εβγαλα την κλασσικη μας καροτσαδα γκρινιαζε ολη την ωρα και με φωνες...μου εσπασε τα νευρα κ του εκανα ντα το χερακι επειδη παραλληλα τραβαγε την κουνουπιερα ενω του ελεγα μη και μη..ενιωσα απαισια επειδη εβαλε τα κλαμματα αλλα πραγματικα ημουν λιγο πριν την εκρηξη!

F4oIp2.png

Το κανει και εμενα

Μαλλον νυσταζει.Αλλεργια δεν νομιζω ολα τριβονται .Αυτη την στιγμη θηλαζω και τρίβετε.

Εγω οταν εχω νευρα του λεω σταματα Αγγελε , σταματα.Δεν φωναζω απλα αλλαζω υφος και κλαιει χαχα

Φαντασου Μαργαριτα να ειχες και ενα 3χρονο εκεί γυρω....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ladies εμεις με τα δυο! Συμφωνία μεταξύ μας γουστάρετε; Σημερα απο τωρα θ μιλάμε στα μεγάλα με πολυ αγαπη κ τρυφερότητα οποία φωνάξει πρωτη....χάνει!

Χαχαχαχα ποτε δεν ξερεις μπορει κ να πιάσει!

Λοιπόν κι εγώ μέσα!

(Αλλά να μετράει από τώρα γιατί αν είναι από το πρωί έχω χάσει! ) χαχαχαχαχαχαχαααα!!!:tongue::tongue::tongue:

b5DEp3.png

Νασια εγώ που δοκίμασα με νερό βγαίνει λίγο ...μπλιαχ. Δοκίμασε αν θέλεις πρώτα μέσα στο γάλα κι αν σου φανεί πηχτή, αραιωσε μετά.

Αυτή που πήρα εγώ η βρώμη λένε στις οδηγίες πρώτα με νερό κ μετά φρουτοκρεμα αλλά δεν μ άρεσε. Κ κάνω φρουτοκρεμα (μισή μπανάνα 1 αχλάδι) Ρίχνω τρία κουταλάκια κ το αφήνω 5 λεπτά να μουλιασει η βρώμη. Μου φαίνεται πιο νόστιμο έτσι, το τρώω κι εγώ.

Η μπέμπα το γνωστό μισό μπολάκι. Αν και σήμερα το πρωί άνοιγε το στόμα στη φρουτοκρεμα! Γκρέτα ευχησου κι ένα σακί με λίρες παρακαλώ... Ευχαριστώ;)

b5DEp3.png

Γκρετα κ για μας μια ευχή παρακαλώ!!

Τ πηρα δώρο ενα αυτοκινητάκι κ του ζήτησα συγγνωμη κ τ υποσχέθηκα τέρμα η φωνές κ τα μαλώματα ομως τ ειπα κ απο την μεριά τ να ειναι σωστός κ φρόνιμος ώστε ν με βοηθάει ν μην τον μαλώνω...μ ειπε ενταξει! Για να δουμε!

Αν τα 3 "βηματάκια" στα τεσσερα θεωρούνται μπουσουλημα....μολις μπουσουλισε η μικρη!

KMwEp3.png

ωωωω!!!

Ευγε ΒΟύλα άντε καλά κυνήγια κι εσύ :P

Εμείς πάλι δεν το βλέπω, σαν το λοκατζή στο κρεβάτι για κάτω στο πάτωμα ούτε λόγος :tongue:

Μόνο να στεκόμαστε πιανόμενοι από ότι βρούμε ενδιαφερόμαστε το μπουσούλημα δεν δείχνει να είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μας :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μ ναι πιάνεται απο όπου βρει κ σηκώνεται. Αυτο εννοεί κ η αθηνα. Αλλα δεν αφήνει χερια κ να στηρίζεται στα πόδια της (εμένα τουλαχιατον).

Εκανε τρία μπουσουληματα κ τέλος έπεσε κ συνέχισε λοκατζιδικα όπως εκανε μεχρι τωρα. Δεν ξερω αν τα το ξανά κανει πάντως το εύχομαι!! Αντε να κατέβει λιγο απο τα χερια μ γιατι εχω κοψωμεσιαστει!

KMwEp3.png

yeap αυτό ακριβώς...

Χερια δεν αφήνει ακόμα βέβαια αλλά αμα βρει να πιαστείί (το πιο εύκολο του είναι στα κάγκελα της κούνιας) στέκεται όρθιος ακουμπώντας στο κάγκελο (και χασκογελώντας :tongue: )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Θα με κανετε να ποσταρω φωτο να δειτε καρδιακο που επαθα χθες!Εφυγα 10 δευτερα απ το δωμάτιο και γυρισα και το κεφαλι ηταν εξω απ την κουνια.αν αργουσα εστω και ενα θα ειχε κανει βουτιά. Δεν θελω να σκέφτομαι τι θα ειχε συμβει.Μονιμως ορθιος και εμας.Αφου το πιστεψα θα περπατήσει πριν τον χρονο δεν παιζει..

Το απόγευμα που θα φευγαμε τον αφησα στο παιδικο κατω στον κωλο του να του βρω ρουχα να τον ντυσω.Γυρνωντας σε δευτερόλεπτα ειχε πιαστει απ το κρεβατι του μεγαλου και προσπαθουσε να παει προς τον αδερφό του. Παθαμε εγκεφαλικο με τον αντρα μου.Κραταει κεφαλι οταν πεφτει που μπουσουλαει αλλα παλι ειναι μωροοοο ,τρεμω στην ιδεα να πεσει με το κεφαλι!

Βουλα τελεια!μπράβο στην κόρη και μπραβο σε εσενα που εκανες πραξη αυτα που ειπες!;)

Ιωαννα σας ευχομαι οτι θελετε μεσα απ την καρδια μου!:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...