Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσάρες τρελαίνομαι ΑΝΟΙΓΕΙ το στόμα μόνη της στην φρουτόκρεμα κλαίω από την μια κι από την άλλη χαίρομαι :rolleyes:

Μπραβο η κουκλαρα μας!!!!!!!!Αχχχχ συγκινήθηκα και εγω ετσι εκανα!!!Ποτε στομα κλειστο!!!

Ιωαννα σειρα σας τωρα :D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα αφηνε τον λιγο να προσπαθησει!Λιγο λιγο και εμενα ετσι εκανε και ετσι κανει.Θα τα καταφερει

Οσο για την γκρινια ναι απ τα δόντια ειναι.Να λεμε παλι καλά γιατι ακουσα κατι να ματωνουν τα ουλα σε αλλα παιδακια :(:(

Ιωαννα ποσες φορες λεω :Ααααχ ας τα παρει κάποιος να κοιμηθω αλλα δεκα λεπτα :cry::cry:

Ειναι πακετο η αυπνια τι να λεμε τωρα. Το ζω ακομα με τον μεγαλο.Δεν φτανει που το μωρο κοιμάται νορμαλ σαν ανθρωπος ερχεται ο μεγαλος και τον ξυπναει ελεος δηλαδη.

Ειναι και σπαστικος σαν τον μπαμπα του , γυρναει για 45' (δεν είναι τυχαίος ο χρόνος ) απο δω και απο κει σαν δαιμονισμενο μεχρι να τον παρει ο υπνος!

Σημερα που γκρινιαξα ηρθε στις 5 το πρωι στο κρεβατι.Ξαπλωσε κάθετα πανω μας.

Γυρναγε γυρναγε και λεει ΜΑΜΑΑΑΑΑ ξυπνησε το μωρο τον ειδε γελακια χοροπηδουσε χαμος!Σου λεει ξυπναμε τωρα.του λεω σσσσσσσσττττ τον βαζω στο στηθος κοιμαται.περνω τον μεγαλο τον παω στο κρεβάτι του με έντονο υφος και ευτυχώς δεν ξανα ηρθε.Ξερεις νευριαζω γιατί λεω θα μου τον κάνει και τον μικρό ετσι ρε γαμωτο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Νυχια-done χαχα(γαλλικο λευκο αλλα οχι το κλασσικο , με στρασακι μικρο στο χρωμα του φορέματος )

Λοιπον η νυχου μενει κοντα στο πατρικό μου,διπλα δλδ.

Τον αφησα μια ωρα στην μαμα μου και πλανταξε.Εφυγε ο αντρας μου απο τις κουνιες άρον άρον και οταν τον εφερε ευτυχως μολις ειχα σηκωθει να φυγω.Δεν κάθεται με κανεναν τελος!Ειχα καλομάθει με τον Αλέξανδρο εφευγα καιε χαιρετούσε κι ολας..Εδω δεν παιζει αυτο.Αγχωνομαι με τον γαμο ρε γαμωτο οση ωρα κραταει το μυστήριο θα κατσει με τπους θειου του.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε??

Λοιπόν, τα τελευταία βράδια ξυπνάει κοντά 3 φορές , όπου τις 2 τρώει και την άλλη θέλει αγκαλιά και κοιμάται. Πριν τον άκουγα που βογκαγε στον ύπνο του. Είναι τα δοντάκια του ή τίποτα άλλο???

Σήμερα θα του φτιάξω βρώμη, να δούμε πως θα γίνει...έχει φτιάξει καμία????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!!

Νασια μ τι εννοείς θα φτιάξεις βρώμη; Εννοείς την βρώμη μα την κανεις κρέμα;

Αχ γκρετα γκρετα γκρετα! Το ειδα το βιντεο κ συγκινήθηκα! Κ θύμωσα με τον εαυτό μ στον τροπο π φέρομαι στον μεγαλο... Ολο μη κ μη κ φωνές κ αμάν πια βαρέθηκα!!!!

Μ το ειπε κ ο αντρας μ εχθες! Δεν εισαι εσυ αυτη... Αλλα ρε γμτ ξερω τι φταίει! Η βιασύνη! Ολο βιάζομαι να κανω κατι κ δεν του αφήνω χώρο του μεγάλου! Τ λεω πχ να βαλει τα παπουτσια κ επειδή βιάζομαι καταλήγω να φωνάζω κ να του τα βαζω εγω!

Άι σιχτιρ! Ειπα χεστηκα! Να παει να γ@μηθει! Γτ βιάζομαι;;;; Λες κ με χρόνο μετράει κανενας! Βρε αααααααιντε απο δω! Κ την πληρώνει η ψυχιτσα μου;;;!! Δεν το δεχομαι! Ποτε ξανά φωνές!

Πρωι πρωι γκρινιαααααα....

KMwEp3.png

Αχ αχ αχ Βουλα μια απ τα ιδια.χθες ολοι κοιμοντουσαν και εγω μεχρι της 2 κοιτουσα το ταβανι και σκεφτόμουν και σκεφτομουν.Ακριβως ολο μη!

Μην ανεβαινεις στον καναπέ . μη στο κρεβατι μου , μην βγαινεις στο μπαλκονι , φαε γρηγορα , μπες στο αμάξι γρήγορα, βγες γρηγορα , μην τρεχεις.Θες και αλλα?Θα τελειωσω αυριο.Το παρήγορο ειναι οτι δεν ειμαι η μονη αλλα και παλι δεν ειναι τρόπος αυτος.

Καλημερα κατσουφιασμενη :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ετσι ακριβώς γκρετα μ! Ολο μη κ μη κ χωρίς ιδιαίτερο λόγο!

Ενα π μ έρχεται στο μυαλό: μιλούσε δυνατά... Εγω ομως δεν ειχα διάθεση να ακουω τσιρίδες κ φωνές! Η μπεμπα γελούσε μαζι τ κ αυτος με την μπεμπα κ τ λεω: κλείσε το στόμα σ! Φερμουάρ! (Κ κανω την κίνηση τ φερμουάρ στο στόμα) κλειστό! Τέλος! Φερμουάρ! Δεν μιλάμε! (Κ παράλληλα εκανα συνεχεια την κίνηση τ φερμουάρ στο στόμα) κατάλαβες; Τον ρωταω;!; Κλειστό! Π εκείνη την ωρα κανει αυτος την κίνηση π ανοίγει το φερμουάρ στο στόμα κ μ λεει με ενα χαζοχαρούμενο ύφος "ανοιχτοοοοο"

Καταστάσεις π ειναι να γελάς αλλα δεν μπορω να γελάσω γιατι ειμαι ηλίθια ξερω γω;;

Ή ξαπλωνε στον κάναμε κ κυλιοταν απο δω κ απο κει... Μην κανεις ετσιιιιι!! Γιατι ρε φίλε δλδ ν με ενοχλεί κ αυτο; Δλδ πριν δεν το εκανε; Γιατι τωρα με ενοχλεί;; Δεν παω καλα!!!

Αλλα ειπα κ θ προσπαθήσω να το τηρήσω!

Δεν θ με ενοχλούν οοοοολα όσα κανει!

Αλλα μετα λεω γιατι να θέλει προσπάθεια να μην ενοχλούμε; Δεν κανει τπτ κακό! Παίζει! Κ παίζει όλη μερα ή μονος ή λιγο με την μπεμπα! Ειναι υπέροχος κ εγω μονο τ φωνάζω! Σαν ηλίθια!

KMwEp3.png

Χαχαχαχαχα γελαω με το ανοιχτο αχαχαχα!!

Μια απ τα ιδια!Εχουν σπασει τα νευρα μας κοριτσι μου γιατι δεν έχουμε αλλο υπομονη και αντοχές! Εχουμε φτασει στα ορια μας.Τα κανουμς ολα μονες μας.Δεν φταίνε εκεινα εμεις φταίμε.

Εμενα τον λυπάται η ψυχη μου.Μη φωναζεις τον κοιμιζω δεν ακους?χαμηλωσε το ταμπλετ.Μην μαινεις στο δωμάτιό μου. Φυγε μας ξυπνησες πια. Ανοιξε δες τηλεόραση μην ερχεσαι.Και σκέφτομαι τι σκατα λεω?Ειναι δυνατον??Κλαι σηκώνομαι αμεσως!Θα αλλαξουν τα πράγματα το μονο σιγουρο.Το ξερεις και εσυ , ειναι μεχρι να ξεπεταχτουν λιγο τα μικρα , να φτιάξουν ενα πρόγραμμα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

γεια σας..

βάλτε άλλη μία στην παρέα σας για άλλους λόγους όμως...

σήμερα που πήρε ο άντρας μου τον μικρό να τον πάει στους γονείς μου [εκεί θα πηγαίνει κατά κανόνα θα τον πηγαίνει ο άντρας μου και θα τον παίρνω εγώ]

πάτησα τα κλάμματα δεν ήθελα να τον αφήσω και γενικά με βαριά καρδιά έφυγαν...

Και από χτες το απόγευμα είμαι κάπως που χάνω όλη τη μέρα του παιδιού μου με αυτά και με αυτά...

Σκ@τ@ ψυχολογία σημερα :-(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γκρέτα τι υπέροχο βίντεο... Κορομηλο το δάκρυ χθες, άσε... Εσύ κ η Αντιγόνη θα με ξεκανετε...:tongue:

Βούλα γελάω με το ανοιχτό!!!:D:D

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια! Σκέψου όμως πόσο μας αγαπάνε που παρόλα αυτά συνεχίζουν κ γελάνε κ κάνουν και αστεία, έτσι; Ποσό αθώα είναι! Κι εγώ όλη την ώρα της φωνάζω και όλη την ώρα την αγριευω και μη και μη. Καμιά φορά που συνειδητοποιώ πώς κάνω, μετανιώνω και της χαμογελάω και τρέχει να μ αγκαλιάσει... Μετά από όλα αυτά και λέω κοίτα ψυχούλα που έχει! Πολλές τύψεις ρε γμτ...

b5DEp3.png

Αχ κορίτσια σας διαβάζω και θυμάμαι όταν γέννησε η αδερφή μου την μικρή. Πόσες φωνές στον μεγάλο αλλά αυτός εκει μέσ το χαμόγελο.... υπομονή,πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα!

Ναι Βούλα μου είπε η γιατρός με λιγο νερό να γίνει κρέμα και να προσθέσω δικό μου γάλα μετά.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Ναι ρε γμτ!!!! Ποσο αθώα ειναι όντως!!! Κ ποσο τα αγαπάμε την τρέλα μ μεσαααα!!!

Τι φταίει τωρα αυτος επειδή κουράστηκα εγω;

Αχ αθηνα μ τι τυχερή π εισαι π ξεφεύγεις λιγο κ π εχεις αυτήν την βοήθεια;;;

(Για καλό το λεω)

Λοιπόν ladies εμεις με τα δυο! Συμφωνία μεταξύ μας γουστάρετε; Σημερα απο τωρα θ μιλάμε στα μεγάλα με πολυ αγαπη κ τρυφερότητα οποία φωνάξει πρωτη....χάνει!

Χαχαχαχα ποτε δεν ξερεις μπορει κ να πιάσει!

KMwEp3.png

Καλημέρες Αθηνά να πω ότι δεν έχεις δίκιο θα'ναι ψέμματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά εφόσον έτσι έχουν τα πράγματα...

Ρε κορίτσια έβγαλε κρύο απότομα τι είναι τούτο η μικρή σαν να μπούκωσε :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...