Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!Για τον Παπαβεντση λες ε?

Ναι ιδιος ειναι χαχαχα αλλο καταλαβα εγω , δεν λειτουργω καλά σημερα λογο έλλειψης υπνου.Ωραιο το ιατρειο του ε?Αχ ζηλευω!Και του δικου μας ειναι ζωγραφισμενοι οι τοιχοι σαν να βρισκεσαι σε θαλασσα με ψαρακια και τετοια.Αλλα ειναι παλιο φαντάζομαι αν θα ειναι καινούργιο και πιο σύγχρονο ταυτόχρονα.

Αθηνά μην διαβαζεις γιατι δεν υπαρχει νοημα.

Εγω το πηγα μωρο προληπτικά σε καρδιολογο 3 μηνων.Δεν ειναι τιποτα. Και τον μεγαλο που ειχε αθωο φύσημα.

Το διαβασμα σε τρελενει , νομίζεις οτι πασχεις απο ολες τις ασθενειες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Πήγε σε ενα άλλο μεγαλύτερο κ εχει αίθουσα θηλασμού, αίθουσα για τα μικρά, αίθουσα για τα άρρωστα, ενα σωρό παιχνίδια! Συν τ δυο ιατρεία ενα δικό τ ενα της γυναίκας τ κ ολο όμορφα ζωγραφισμενο με δέντρα κ χελιδόνια...

Εκανε καλή δουλεια!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Γκρέτα δε θα ταν ωραία εκεί κατά τις 8 να τα κρατούσε κάποιος (και τα δύο όμως) να κοιμηθείς ένα δίωρο ακόμα; Αυτό φανταζόμουν το πρωί και μετά ...ξύπνησα! Κορίτσια δεν ξέρω πού βρίσκομαι από τη νύστα... Ελπίζω να αλλάξει σύντομα γιατί δε μας βλεπω καλά. Μαργαρίτα εσένα σου κοιμάται τώρα; Έστρωσε καθόλου;

b5DEp3.png

Ρε συ Βούλα, να σε ρωτήσω κάτι και άμα θέλεις απαντάς με πμ. Πόσο παίρνει επίσκεψη; Πόσο ωραία ακούγονται ρε γμτ, άμα έχει όρεξη ο άνθρωπος και αγάπη για τη δουλειά του... Δυστυχώς μένουμε πια εκτός Θεσσαλονίκης (μετά το αεροδρόμιο) και είναι μακριά.

Μαργαρίτα ζόρι όντως να μην έχει πρόγραμμα το μπεμπε αλλά σε 3 μήνες μπορεί να σε εκπλήξει! Εγώ θα σου πρότεινα να σε βλέπει πρώτα, να του λες ότι φεύγεις και ποτε θα ξαναερθεις όταν πχ θα φας το κρεατακι σου. Έτσι τουλάχιστον λένε οι ψυχολογοι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ Γκρέτα δε θα ταν ωραία εκεί κατά τις 8 να τα κρατούσε κάποιος (και τα δύο όμως) να κοιμηθείς ένα δίωρο ακόμα; Αυτό φανταζόμουν το πρωί και μετά ...ξύπνησα! Κορίτσια δεν ξέρω πού βρίσκομαι από τη νύστα... Ελπίζω να αλλάξει σύντομα γιατί δε μας βλεπω καλά. Μαργαρίτα εσένα σου κοιμάται τώρα; Έστρωσε καθόλου;

Ιωάννα μου θες να σου πω πόσες φορές ξυπνάει εμένα ξυπνάει στις 1, στις 3,στις 4,30 με 5,00 στις 6,30 με 7 στις 8 μετά στις 10 μετά στις 11 μετά στις 12 και μετά ξανακοιμάται το μεσημεράκι όπου ξαναξυπνάει στην 1 ώρα πάνω σέρνομαι κι εγώ από την κούραση αλλά την έχω πλέον συνηθίσει στο κάτω κάτω και οι ντελιβεράδες κλέφτες θα γίνουνε :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες τρελαίνομαι ΑΝΟΙΓΕΙ το στόμα μόνη της στην φρουτόκρεμα κλαίω από την μια κι από την άλλη χαίρομαι :rolleyes:

Ορίστε παει κ αυτο!!! :)

Απλως λοιπον ειναι απο τα παιδάκια που θελουν περισσοτερο το χρόνο τους :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ιωάννα μου θες να σου πω πόσες φορές ξυπνάει εμένα ξυπνάει στις 1, στις 3,στις 4,30 με 5,00 στις 6,30 με 7 στις 8 μετά στις 10 μετά στις 11 μετά στις 12 και μετά ξανακοιμάται το μεσημεράκι όπου ξαναξυπνάει στην 1 ώρα πάνω σέρνομαι κι εγώ από την κούραση αλλά την έχω πλέον συνηθίσει στο κάτω κάτω και οι ντελιβεράδες κλέφτες θα γίνουνε :tongue:

Χαχαχαχα Αντιγόνη τους βλέπω να γίνονται πλούσιοι!

Εγώ πάντως δεν μπορώ να τη συνηθίσω τη νύστα, ούτε την κούραση, μόνο σφιγγω τα δόντια και λέω σαν την Σκάρλετ αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα! Χαχαχαχα το έχω χάσει η δόλια...:tongue:

b5DEp3.png

Ξυπναει δυο φορες αντε τρεις για να θηλασει..αλλα ακομα γκρινια με τα δοντια!Γινεται 15 μερες γκρινια??Αγχωνομαι.Φρουτα και ρυΖαλευρο τρωει πλεον κανονικα.Υην Παρασκευη που θα παμε αλλεργιολογο να δω τι θα γινει..μπας κ βγαλω ακρη..

Αχ μπουσουλησε Γκρετα?Εμενα ολο γκρινιαζει γιατι θελει αλλα δεεεέννννν

F4oIp2.png

Ρε συ Βούλα, να σε ρωτήσω κάτι και άμα θέλεις απαντάς με πμ. Πόσο παίρνει επίσκεψη; Πόσο ωραία ακούγονται ρε γμτ, άμα έχει όρεξη ο άνθρωπος και αγάπη για τη δουλειά του... Δυστυχώς μένουμε πια εκτός Θεσσαλονίκης (μετά το αεροδρόμιο) και είναι μακριά.

Χαχαχ και εγω ηθελα να ρωτησω ετσι απο περιέργεια :rolleyes::confused::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...