Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πάντως όταν θήλαζα ακόμα και είχα παέι στο mall δεν θήλασα στην ειδική αίθουσα (μόνο για να αλλάξει πήγα εκεί γιατί χει και τρεχουμενο νερό και βολεύει).

Ομοίως το Πάσχα που θήλαζα ακόμα και ημουν στην Κέρκυρα τάισα το παιδί μου ΠΑΝΤΟΥ.

Στο δε mall εχω δει αρκετές μανάδες να θηλαζουν γιατί πρέπει να κρύβεσαι?

(αυτό που είναι δε εδώ στη νεραντζιώτισσα) είναι ΤΟΣΟ μικρή και ΤΟΣΟ αποπνικτική η ατμόσφαιρα που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να θηλάσει(!).

Για αλλαγή πάνας είναι πολυ καλή βεβαια...

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πρεπει να κρύβεσαι?!

Δεν το έχω επιχειρήσει στα μαγαζιά μη τυχόν μου κάνουν επίπληξη οι φύλακες. Η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι να θηλάσω αλλά γενικά μιλάω για την στάση που επικρατεί το χειρότερο δε είναι αν δουν παιδάκι πάνω από 18 μηνών να θηλάζει έχω ακούσει σχόλια από τον περίγυρω μου (ναι ναι εννοώ και την πεθερούλα μου την καλή) όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να δίνω σημασία αλλά έχω την εντύπωση πως χαίρουν μεγαλύτερης εκτίμησης τα μωρά με μπουκάλι και πιπίλα παρά τα μωρά που θηλάζουν μακάρι να κάνω λάθος..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

ax ρε συ αντιγόνη στα λέω εσένα να τα ακούω κι εγώ...

αμα θηλάζεις ρωτάνε αν πίνει (και) ξένο.

αμα δεν θηλάζεις ρωτάνε γιατί σταμάτησε...

αμα φοράει πιπιλα "πρόσεξε μην καλομάθει και δεν μπορείς να του την κόψεις μετά"

αμα δεν φοράει "ε ναι αλλα ειναι νευρικό το παιδάκι τη θέλει την πιπίλα για να ησυχάζει" ή αυτό που έχω ακούσει εγώ "βλέπει τα άλλα να φοράνε και ζηλεύει" (το 5 μηνών βρέφος τότε...)

αμα του ετοιμαζεις φρεσκα φαγητά "ε τώρα όλες οι νέες μαμάδες με το ιντερνέτ γίνατε και γιατροί"

αμα τρώει συσκευασμένες κρέμες κτλ "θα το εθίσεις στη ζάχαρη και τα ετοιματζιδικα δώστου ενα [πχ] αχλάδι να το ευχαριστηθεί το παιδί"

τη δε πεθερούλα σου κάνε ότι κάνω κι εγώ στη δική μου όταν αρχίζει τις γνώμες και τις αποψεις... χ@$%^η και κάνε αυτό που θεωρείς εσύ οτι βελτιώνει τη σχέση σου με το παιδί...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

Βούλα αδιαθετησες ????? Πω πω δεν θέλω καν να σκέφτομαι αυτή τη στιγμή αλλά μάλλον πλησιάζει γιατί άρχισαν οι πονοκεφαλοι.... :(

Εγώ σήμερα του πρόσθεσα μελιτζάνα και έβαλα και τραχανα, ούτε που κατάλαβα πότε το έφαγε!!! Σήμερα θα πάρω βρωμη να του φτιάχνω και την απογευματινή του κρέμα!!

Κορίτσια στην Αθήνα δεν ξέρω πώς είναι οι αίθουσες θηλασμού, στην επαρχία δεν έχουμε πουθενά. Και εξαιτίας του στενομυαλου κόσμου και εξαιτίας της ανατομίας μου - μεγάλο στήθος - 1 φορά την ημέρα βγάζω γάλα για να έχω μαζί μου όποτε βγαίνω έξω.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γκρέτα αμε τρωνε και με το παραπάνω! Και γω το ψωμί το εδώσα με πολυ προσοχή και με τον άντρα μου μαζί μη κάτσει το ζυμάρι και εχουνε αλλα!! Πολυ ωραίο το βίντεο!! Και εμείς κάπως ετσι ειμαστε αλλα δεν εχουμε αρχίσει ακόμη να δερνόμαστε! Θα γινει και αυτο σύντομα Χαχαχα

Βούλα κάποτε θα ερχόταν! Μην τις αμελησεις ομως τις εξετάσεις σου!!

Αθήνα με αλλα λόγια ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!

Για το θηλασμό δεν εχω άποψη δυστυχώς. Ελπίζω σε αυτο το μωράκι να θηλάζω και να βγει τελειομηνο. Τρέμει η ψυχή μου καθημερινά.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη σιγουρα!!!Μην το σκέφτεσαι καμία εγκυμοσύνη δεν ειναι ιδια!Να την χαρεις οσο μπορεις και σε αφήνουν τα μπεμπακια , και να θηλασεις εννοείται αν το θελεις!

Ξανα εφτιαξα το σπιτικο ρυζάλευρο, εγινε τελειο αν και θελει παραπάνω νερο απο οσο λεει.Εβαλα ελαιόλαδο και λεμονι και το εφαγε!Φτου φτου το παιδι μακαρι να συνεχισει ετσι!!Αν τρωει εκεινος ολα μια χαρα ουτε νευρα ουτε γκρινια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη θηλαζεις παντού ελευθερα και σχόλια κομμένα. Αυτό που λέει η Αθηνά, ότι και να κάνεις κάποιος θα σου την πει. Στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη η μικρή έκλαψε λίγο. Μετά κατεβηκαμε μια χαρά, πάμε παίρνουμε βαλίτσα, στο δρόμο για την έξοδο με πιάνει μια γρια και μου λέει "να του δίνεις πιπιλα να μην κλαίει". Έτσι μιλάμε στο άσχετο, ούτε ένα συγνώμη να σου πω, ένα καλησπέρα, έτσι χύμα. Στο μεταξύ η δικιά μου την πιπιλα χρυσή την έκανα να την πιάσει, τίποτα αυτή. Δεν κρατήθηκα και της φωναξα ειρωνικά "λέτε να έπαιρνε και να μη της έδινα;" μέσα στο αεροπλάνο δε να μου λέει η καθεμία το δικό της "μήπως πεινάει;" "βαλτου μια βρεγμενη πετσέτα (!!!) στο κεφάλι (wtf πυρκαγιά έπιασε;) ""βγάζει δόντι (και κέρατα μη σου πω)" και όλα αυτά προσπαθώντας να θηλασεις σε κάθισμα Ryanair (λεγε με κτελ). Για αυτό τους γράφουμε όλους και κάνουμε ότι νομίζουμε εμείς καλύτερο.

Το εμπορικό στη Θεσσαλονίκη έχει σχετικά άνετη αίθουσα θηλασμού, τουλάχιστον είναι άλλος χώρος από τις αλλαξιερες. Στο metro mall είναι άθλια, θηλαζεις φάτσα κάρτα με τον διάδρομο για το πάρκινγκ και δίπλα στην αλλαξιερα, η οποία είναι σε ύψος μάλλον για σουηδεζες. Χαρτί και απορρυπαντικο μηδέν.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ζηλευει 5 μηνων παιδι???

Χαχαχαχαχααχχαχαχχαχαχαχααχαχαχα ενα δακρυ κύλησε! Κεντησες!

Οχι εγω η γιαγιά μιας αξιολάτρευτης μπέμπας 7 μηνων που περιμέναμε μαζι εξω απο την παιδιατρο :)

Στα νεα μας κάναμε το τελευταιο εξαπλο (κ κλάψαμε!) κ ειμαστε

7200 κ 67 πόντους.

Εννοείται "τα άκουσα" για το ρυζάλευρο θα σας τα πω αυριο απο πισι για την ωρα παω να σώσω τον...αναρχοαυτονομο γιο μου που προσπαθεί να βρει τροπο να πέσει απο το κρεβάτι :P

Καληνύχτες!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Οχι εγω η γιαγιά μιας αξιολάτρευτης μπέμπας 7 μηνων που περιμέναμε μαζι εξω απο την παιδιατρο :)

Στα νεα μας κάναμε το τελευταιο εξαπλο (κ κλάψαμε!) κ ειμαστε

7200 κ 67 πόντους.

Εννοείται "τα άκουσα" για το ρυζάλευρο θα σας τα πω αυριο απο πισι για την ωρα παω να σώσω τον...αναρχοαυτονομο γιο μου που προσπαθεί να βρει τροπο να πέσει απο το κρεβάτι :P

Καληνύχτες!!!

Ναι το καταλαβα οτι δεν το ειπες εσυ , απλα το μοιρασες μαζι μας!Μπράβο στον κουκλο σου που μεγαλωσε!

Περιμένω ειλικρινά να δω τι έγινε με την παιδιατρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!σε 3 μηνες ακριβως επιστρεφω δουλεια.Τι θα βολεψει περισσοτερο?Να πηγαινω μια ωρα αργοτερα η να παρω μια μερα τη βδομαδα off (φυσικα για μικροτερο χρονικο διαστημα?).Αναρωτιεμαι,επειδη δεν εχει στανταρ ωρα που ξυπνα ωστε να ξερω ποτε να τον θηλασω.Απο την αλλη λυπαμαι να τομ ξυπναω πριν την ωρα του να τον θηλασω.Κ αν δεν θελει??Η αν πχ θηλασε στις 6 το πρωι και εγω φευγω 8 παρα απο το σπιτι?Επισης,αν πηγαινω δουλεια μια ωρα αργοτερα θα το κανω ωστε ξυπνωντας να βλεπει εμενα,και οχι την γυναικα που θα τον κρατα..Παζει ρολο η τσαμπα στενοχωριεμαι?? Αλλα ο βασικος μου φοβος ειναι η ελλειψη προγραμματος του κ το οτι γενικα ξυπνα 9-10 παρα..να περιμενω μηπως αλλαξει κατι το επομενο διμηνο?Να παρω θηλαστρο κ να αρχισω τραπεζα?Ουφφ...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...