Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τα γράφω τωρα π ειμαι όρθια μπροστα στο ψυγείο κ εχω γράψει σε ενα χαρτι τι του εχω βαλει απο λαχανικά για να μην τα ξεχνάω:

Πατάτα

Καρότο

Κολοκύθι

Αρακά

Κρεμμύδι

Πράσο

Σπανάκι

Σκόρδο

Σέλινο

Μπρόκολο

Παντζάρι

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ συνεχίζω...

Ολα τα πολτοποιω κανονικά...

Εμας πάντως ο Παιδιατρος για τρίτο γεύμα μ ειπε τωρα π θ γίνουμε 7 μηνων γιαούρτι τυράκι (ανθότυρο μανούρι φέτα αν θελω ξαλμυρισμενη)

Αστεράκι κριθαράκι...

Γκρετα μου καλημέρα! Νύχι εγω θ έλεγα κατι έντονο!

Σαλώμη μ καλημέρα!!!

KMwEp3.png

Αθηνα δεν βγαζεις τιποτα!αλεθεις τα παντα

Μαλλι μα εννοείται μαζεμενο.αλλα παλι τραβαει με μανια:tongue:

Μπροκολο , πράσο, παντζαρι τελεια θα παρω και εγω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες εγώ για πρωινό της βράζω νιφάδες βρώμης και ρίχνω μέσα φρούτα και γίνεται πηκτή πηκτή κρέμα και μπορώ να πω βλέπω μια μικρή βελτίωση με το φαγητό μας ακούς Ιωάννα μου :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γκρέτααα γιατι τολμηρή καλέ;! Το τάισμα το "μισώ" εαν κάτσω να ταΐσω κανω μια ώρα με νεύρα. Τα βαζω με το φαΐ σε πιάτο και τα κουτάλια τους και τα βοηθάω και τρωνε. Γίνετε βέβαια ο πόλεμος του φαγητού αλλα τρωνε μόνα τους και δεν νιώθουν και αυτήν την πίεση του άντε φάε γιατι πρέπει! Το κουταλάκι μη φανταστείς οτι πάει στο στωμα με τα χέρια τρώμε Χαχα. Απλα διακοσμητικό!

Παντζάρια εδώ που να βρω!! Έδωσα κρεμμύδι, ντομάτα, γλυκοπατάτα, πατάτα, σέλινο, σπανάκι, καρότο, κολοκυθάκι, μπιζέλι και αγγουράκι. Αυτά θυμάμαι τωρα.

Βουλα μου καλημερα!!!! Πως είστε σημερα απο μύξες;!

Βάσω σε ευχαριςτω! δεν το ξανά άκουσα ειναι η αλήθεια. Βρήκα μια συνταγή αλλα θέλει μέρες ολόκληρες.

Αθήνα ναι τα όσπρια κανονικά όπως τα λαχανικά. Τα βράζεις και μετα τα πολτοποιείς.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Οοοοοχι ρε που...η μου!

Σημερα ειχα ραντεβου το απογευμα με τον γυναικολόγο να εξέταση κ παπ κ μ ήρθε μολις τωρα περίοδος! Τα νεύρα μ! Οχι γιατι δεν θ παω γυναικολόγο αλλα γιατι γμτ μ ήρθε η κωλο περίοδος!!!!!!!

KMwEp3.png

Αντιγονη σε χασαμε ολα καλα?Μπραβο που τρωει η μικρη!

Σαλωμη μου μπραβο σας!Και τρωνε?τους αρεσει?Εγω ψωμι του δινω και ειμαι ετσι :shock::shock: απο πανω του.

Βουλααααααα ηρθεεεε :( εχει μειωσει θηλασμό πολυ?)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εδω πετανε μαχητικά. Πανω απο δεκα φορες!

Εχω παθει πανικο δεν τα αντεχω , νομίζω ότι θα γινει πολεμος :(:cry::cry: Λογικα καμιά επίδειξη οπως μου λεει ο συζυγος (ο οποιος γελαει και με κοροϊδεύει )

Παντως ειναι τραγικο για παράδειγμα στην Συρια που συμβαίνει τωρα αυτο!Το μυαλό μου είναι εκεί

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά έτσι λένε για τα θηλαζοντα, ότι 3ο γεύμα μπαίνει αργότερα αλλά εγώ δεν ξέρω από αυτά. Έβλεπα ότι με γάλα μόνο το απόγευμα δεν ησυχαζε ενώ τώρα που τρώει είναι καλύτερα.

Για τα γκρουπ που λες ένα είναι σίγουρο. Το μαμαδομετρο καλά κρατεί. Είναι και μερικές ρε παιδί μου που είναι με το λουρι απλωμενο που λένε. Έτοιμες για καυγά και επίδειξη! Εγώ την ενσυναισθηση διαβάζω, μέχρι στιγμής δεν είδα πολύ ξεκατινιασμα συν ότι μου αρέσει το strict administration που κάνουν. Στη διατροφή μπαίνω πιο πολύ στα αρχεία. Τα γκρουπ του θηλασμού τα έκοψα, μόνο ενοχές σε κάνουν να νιώθεις.

Πετιμεζι εγώ βρίσκω από τους κρασοπαραγωγους στο αλληλεγγυο εμπόριο που έχει στο Ελληνικό μια φορά το μήνα. Υποθέτω θα έχει σε μεγάλα σούπερ.

Για απόγευμα δίνω κυρίως γιαούρτι και φρούτα. Τώρα λέω να κάνω εισαγωγή γλουτενης.

Γκρετα προσωπικά μου αρέσουν οι αντιθέσεις οπότε αν έβαζα έντονο χρώμα φόρεμα θα ήθελα γαλλικό στο νυχι.

Πω πω μανία που την έχουν όλα με τα μαλλιά! Και με αυτά τα νύχια πια τι γίνεται, όλο κόβω και όλο μεγαλώνουν και με τσουμαδαει.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα.

Καλά, στη συζήτηση για τα λαχανικά είμαι εκτός θέματος, θα γυρίσω να τα διαβάσω σε κανα μήνα που θα τρώμε..

Βούλα :(:( τόσο κράτησε κρίμα.. Κι εγώ δεν θέλω με τίποτα να ερθει...

Αντιγόνη μπράβο σας!;) Ε τι, νηστικό θα καθόταν το κορίτσι;; Εμένα τρώει φρουτοκρεμα κ ρυζαλευρο λίγο. Τα λαχανικά τα φτύνει... Κάνω δοκιμές, που θα πάει...

Γκρέτα άσε μεγάλη συζήτηση, κι εγώ ψυχοπλακωνομαι μ αυτά..

b5DEp3.png

Γκρετούλα χθες έγινε η μάχη του Δράμαλη με την αγαπημένη μου πεθερά γιατί λέει το παιδί δεν αδειάζει όλο το φαί του και ήταν λέει πολύ στεναχωρημένη και θα το έλεγε κιόλας και στην μάνα μου να με κάνουν ντα από κοινού... Κορίτσια να σας πω κάτι εσείς που λέτε για τις μανούλες που θηλάζουν και φανατίζονται για πείτε εγώ όταν πάω στο mall γιατί πρέπει να πάω σε ειδικό χώρο να θηλασω ενώ οι άλλες μαμάδες μπορούν να ταιζουν με το μπουκάλι σε όλους τους χώρους ;; Νιώθω σαν άνθρωπος δεύτερης κατηγορίας αν πρέπει να κρυφτώ για να θηλασω το παιδί μου..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Οχι ρε συ γκρετα δεν μείωσα θηλασμους..τρωει όπως τρωει εδω κ ενα μηνα!

Θυμήθηκα π οταν πήγα ν με δει δυο μήνες αφότου γέννησα μ ειχε πει σε κανα τετράμηνο περιπου θ σ ερθει αρα έπεσε μεσα ο Γυναικολογος!

Κ αναρωτιόμουν προχθες γιατι πονούσε η μεση μ τοσο πολυ...αλλα ούτε πήγε το μυαλό μ!

KMwEp3.png

Γκρετούλα χθες έγινε η μάχη του Δράμαλη με την αγαπημένη μου πεθερά γιατί λέει το παιδί δεν αδειάζει όλο το φαί του και ήταν λέει πολύ στεναχωρημένη και θα το έλεγε κιόλας και στην μάνα μου να με κάνουν ντα από κοινού... Κορίτσια να σας πω κάτι εσείς που λέτε για τις μανούλες που θηλάζουν και φανατίζονται για πείτε εγώ όταν πάω στο mall γιατί πρέπει να πάω σε ειδικό χώρο να θηλασω ενώ οι άλλες μαμάδες μπορούν να ταιζουν με το μπουκάλι σε όλους τους χώρους ;; Νιώθω σαν άνθρωπος δεύτερης κατηγορίας αν πρέπει να κρυφτώ για να θηλασω το παιδί μου..

εγώ πάντως όταν θήλαζα ακόμα και είχα παέι στο mall δεν θήλασα στην ειδική αίθουσα (μόνο για να αλλάξει πήγα εκεί γιατί χει και τρεχουμενο νερό και βολεύει).

Ομοίως το Πάσχα που θήλαζα ακόμα και ημουν στην Κέρκυρα τάισα το παιδί μου ΠΑΝΤΟΥ.

Στο δε mall εχω δει αρκετές μανάδες να θηλαζουν γιατί πρέπει να κρύβεσαι?

(αυτό που είναι δε εδώ στη νεραντζιώτισσα) είναι ΤΟΣΟ μικρή και ΤΟΣΟ αποπνικτική η ατμόσφαιρα που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να θηλάσει(!).

Για αλλαγή πάνας είναι πολυ καλή βεβαια...

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πρεπει να κρύβεσαι?!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...