Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας!

Σας διαβασα στα γρήγορα!

Αθηνα εννοείται να χαρεις!Μπραβο ο γλυκουλης!Τελειος!

Βασω βοηθεια!!Τι γιαουρτι εδωσες στην μικρη?τα advance?πηρα πριν δοκιμαστικα και ξετρελάθηκε και εγω η αληθεια ειναι θα ηθελα να δωσω δικο μας και να βαζω εγω βρωμη , φρουτα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜαρΓαριτα εχει σκάσει κανένα ή ειναι έτοιμα;;

(Εμεις κατα πως φαίνεται πρώτα θα...περπατήσουμε , μπορει κ να μιλήσουμε το να σας πω!!!! Κ μετα θα το σκεφτούμε για δόντια(!) )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Υπομονή και εμείς στα ιδια!Υπάρχουν κατι μερες που ειναι ειλικρινά παλαβες!Δεν προλαβαίνω τι πο τα!

Λοιπον τα νεα μας, προχθες του εδωσα μπισκοτοκρεμα

Ήμασταν επισκεψη και την ειδα και ειπα στην ξαδερφη μου να του φτιαξει λιγο!Την εφαγε κανονικοτατα το σκατουλι μου!

Μουρλωσα εγω!Ετσι εισαι??Δεν πρόκειται να φας ποτε χα χα!Να ομολογήσω ότι τρωει καλυτερα απο εκείνη την ημέρα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,παρολο που τρωμε δυο γευματα στερεων,κανει πολλες φορες κακα την ημερα,κατι που ξεκινησε μαζι με την μεγαλη γκρινια τψν δοντιων πριν 12 μερες..νορμαλ?επισης πως ειναι τα κακα των φρουτων σε σας?εμενα σαν υφη αχλαδιου..

F4oIp2.png

Καλημέρα από την βροχερη Χαλκιδική!

Γκρετα, εγώ (όχι ακριβώς εγώ αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) έδωσα βουβαλινο που θεωρείται το καλύτερο για μωρά. Εδώ που είμαστε και δεν έχει τέτοια κόλπα, δίνω αγελαδινο (με την πετσουλα) και βάζω και μισό φρούτο για γεύση ή πετιμεζι (που δεν έχει ζάχαρη και επιτρέπεται). Εννοείται ότι τις πρώτες μέρες το παρακολουθεις όπως όλες τις νέες εισαγωγές. Advance δεν ήθελα να δώσω. Τώρα που έκλεισε τους 7, σκέφτομαι να της δώσω κρέμα βρωμης με μήλο και σταφίδες.

Μαργαρίτα και εμείς έτσι είμαστε. Από εκεί που έκανε μια φορά την μέρα και αν, τώρα δεν την προλαβαίνω. Πρασινοκαφε και έτσι, σαν αχλαδι, με κόκκους. Εμάς βέβαια μας έστρωσε το συμπλήρωμα. Αλλάξαμε σε 2ης βρεφικης ηλικίας και σε μάρκα (δοκίμασα το hipp που δεν έχει γλυκαντικές ουσίες και όλα τα συστατικά είναι βιολογικά).

Αθηνά καλά έκανες με τα γκρουπ, άμα είναι να σε αγχωνουν χίλιες φορές μακριά. Εγώ έχω κλείσει τις ειδοποιήσεις, μπαίνω μόνο όταν θέλω να ψάξω κάτι. Μόνο σε ένα συμμετέχω, που με ενδιαφέρει.

Βρε Σαλωμη, σε ξέχασα! Μπράβο σας, με το καλό και η κορούλα! Ο μπαμπάς σας θα αποτρελαθει!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα!

Βασω σκέφτομαι να δωσω προβειο η κατσικισιο

Πηρα advance πρωτη φορα στην ζωη μου να το δοκιμασω απλα να δω αν θα φαει και εφαγε.Εγω θα βαζω μεσα φρουτα,βρωμη.

Την κρεμα βρωμης να φανταστω με γαλα θα την κανεις?Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μπει στην διαδικασία να βγαλω αλλα μπορώ με νερο.Θα ξανα προσπαθησω να φτιαξω το ρυζάλευρο γιατί παιζει να εκανα μαλακια.Μου ειπε η μαμα οτι ηθελε σε σιγανη φωτια γιατι παραπηρε βραση σε καποια φαση

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες πολλές!! Πως κοιμηθήκαμε αυτές που κοιμήθηκαν;! :tongue:

Μαργαρίτα μετα απο κάποιο μήνα κάνουν πολλαπλές κενόσεις την ημέρα και μετα μπορει να μειωθούν πάλι, ειναι φυσιολογικό.

Χθες πήγαμε παιδίατρο και δείχνει πιο ευχαριστημένος με τη διατροφή των στερεών απο του γάλακτος. Παίρνουμε βάρος καλυτερα όποτε και μου ειπε να δώσω και τρίτο γεύμα και να τα ανακατεύω λίγο για να δώσω απο ολα.

Το βράδυ στο μετάξι έφτιαξα ψωμί και έβγαλα λίγη ψυχα την πάτησα την έκοψα και την φάγανε. Εννοείτε έφαγα μισό ψωμί μονη μ όπως ήτανε ζεστό με βούτυρο!!

Αθηνα δηλαδή ειναι καλοβολετο μωρό κάθεται!!! Καλό αυτο γιατι αμα δεν καθόταν με γιαγιοπαππούδες φαντάσου στον παιδικό τι θα εκανε!! Για την δουλειά και εγώ αυτο σκέφτομαι ποσο δκατα θα τα έχουν κανει και πως θα μου την καταντήσουν την τάξη μου!

Βάσω ακομα διακοπές;;; Ευχαριστώ εννοείται εχει εμα μόνιμο χαμόγελο! Τι ειναι βρε κορίτσια το πετιμέζι;! Το έχετε ξαναπεί και δεν το ξερω.

Στα μικρά δίνω οτι μαγειρέψω το μεσημέρι. Μερικά τα λιώνω με πιρούνι αλλα τα δίνω όπως ειναι. Κανω κακό λέτε;;;;

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη εισαι η τολμηρή της παρεας!!!:P

Σοβαρα τα δινεις ετσι οπως τα μαγειρευεις??Και δεν δυσκολευονται?Ποση ωρα κανεις να τους ταισεις?

Καλα το σπιτικο ζεστο με βούτυρο (κατα προτίμηση lurpak) το ομειρευομαι καιρο!Ισως το επιχειρησω μολις μπουν τα κεφαλια μεσα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Σαλωμη το πετιμεζι είναι σκέψου σα σιρόπι που γίνεται νομίζω από πολυωρο βρασμό σταφυλιού, μουστου δλδ. Το χρησιμοποιώ σε κέικ και γενικά αντικαθιστά τη ζάχαρη (γι'αυτο και μπορείς να το δώσεις σε μωρά)

Γκρετα το κατσικισιο είναι μια χαρά αν στο τρώει. Εγώ προτιμώ το βουβαλινο γιατί έχει τα περισσότερα λιπαρά, είναι γενικώς πιο power, και τα βουβαλια είναι αναγκαστικά ζώα ελευθερας βοσκης.

Σήμερα πήρα συκώτι να δοκιμάσει μπας και φάει μεσημεριανό. Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το παιδί. Εντάξει δεν τρελαίνεται για λαχανικά αλλά έχει μέρες που τρώει κάμποσο και άλλες που 5 κουταλιές και με το ζόρι. Μιλάμε για το ίδιο φαγητό. Δεν ξέρω τι να πω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Σήμερα πήρα συκώτι να δοκιμάσει μπας και φάει μεσημεριανό. Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το παιδί. Εντάξει δεν τρελαίνεται για λαχανικά αλλά έχει μέρες που τρώει κάμποσο και άλλες που 5 κουταλιές και με το ζόρι. Μιλάμε για το ίδιο φαγητό. Δεν ξέρω τι να πω...

Κι εμένα τα ίδια κάνει!!!

Αν και τις 2 τελευταίες μέρες που έβαλα κοτόπουλο αντί για μοσχάρι το έφαγε καλύτερα. Έστειλα το μπαμπά μου και για γλυκοπατάτα σήμερα :)

(στο μεταξύ το γκρουπ που μου την εσπασε παίζει να είναι αυτό που παρακολουθείς :P... αυτό που μου τη σπάει δεν είναι οι ιδέες σε αυτά τα γκρουπ αλλά αυτό που η καθεμιά βγάζει τον πόνο της και κουνάει το δάχτυλο "μα πόσο πιο γ@μ@τ από σας είμαι τέλος πάντων??" ... Για αυτό μπαίνεις, κοιτάς τα αρχεία και αγνοείς τις βλαμμένες... Κι επειδή εμένα οι βλαμμένες με επηρεάζουν...σταματάω να ασχολούμαι :D )

Στο μεταξύ εκτός από [γλυκο/]πατάτα, κολοκυθι και καρότο πείτε τπτ άλλο να βάλω...

θα παμε και παιδίατρο για εμβόλιο σήμερα αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσει που "έκανα του κεφαλιού μου" και δεν έδωσα ρυζαλευρο αλλά λαχανικά και κρέας...και τι θα μου πει (αν) για 3ο γευμα...

Εσεις αφου έκλεισαν τον 7ο βάλατε τριτο γευμα έτσι?! Θεωρητικά έχουμε 10 μέρες εμείς ακόμα δλδ σωστα?!

Bάσω, Βασούλα... για κάνε ενα ριπιτ τα 3ου γευματος να τα έχω πρόχειρα... :rolleyes:

Και σήμερα ως τώρα όλα καλά στο σπίτι, μακάρι... Μου κοιμήθηκε και καλά ελπίζω να μην τους παιδέψει πολύ :(

Στο μεταξύ από όταν στήριχτηκε στα πόδια τους δεν γουστάρει να κάθεται στον κωλο του με τπτ... με το που τον βάζεις ψάχνει να βρει (συνήθως ότι πιο ακατάλληλο(!) ) να στηριχτεί και να σηκωθεί :P

Οι πάνες είναι "περίεργες" σε μας... Υπό νορμάλ συνθήκες υφή αχλαδιού, σκούρες συνήθως και όταν πχ τρώμε καρπούζι βγαίνουν κόκκινα :P

Οι ποσότητες διαφέρουν από μέρα σε μέρα... συνήθως κάνει 2-3 ... καλές και μερικες πιο ελαφριές.

Επίσης ΚΑΙ την πρώτη μέρα που φάγαμε μοσχάρι, όπως ΚΑΙ την πρώτη μέρα που φάγαμε κοτοπουλο κάναμε αυτό που διάβαζα ότι λέγεται "κακά κατσίκας"...

(χτες πχ όλη μέρα είχε κάνει 4 .. βώλους το πρωί και άλλους 2 το μεσημέρι και μετά το βράδυ... δεν τον προλαβαίναμε (και δεν παλευόταν και η μυρωδιά :shock::? ) και έκτοτε είμαστε τελείως νορμάλ πάλι.

Διαβαζα εκεί στη διατροφή ότι αυτό μπορεί να είναι δείγμα αλλεργίας αλλά αλλεργία που κραταέι... μισή μέρα και τον πιάνει στην αρχή της τριήμερης εισαγωγής?!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βασω ευχαριστουμε!Πετιμέζι που βρισκουμε?

Αθηνα τι εννοεις τι θα σου πει που εκανες του κεφαλιου σου???Ειναι δικο ΣΟΥ παιδι και κανεις οτι γουσταρεις!Δεν καταλαβα , ακου εκει!!!!!!Μην επιτρεψεις να σου πει το οτιδήποτε. Το παιδι σου θα τρωει οτι γουστάρεις εσυ.Και εμενα ετσι μονο ορθιος ρε φιλε!Για το τριτο γευμα νομιζω στα παιδια που θηλαζουν γίνεται καπου εκει στον 8°.Για τα μωρακια που πινουν φορμουλα δεν ξερω αλλα υποθέτω πιο συντομα.Ειλικρινα δεν ξερω , θα ρωτησεις την παιδιατρο και θα σου πει!

Σαββατο ο γαμος!Μαλλι βαφτηκε θεϊκό απλα!!!Αυριο νυχια ,η νυχου μου λεει γαλλικο εγω δεν ξερω.Η αλήθεια είναι δεν συνηθιζα να κανω γαλλικο , εκανα πιο wild πράγματα. Ριξτε καμμια ιδεα το χρωμα το ειδατε του φορεματος.

Υ.Γ το μωρό εχει βαλει στο ματι τα μαλλια μου.υποφερω Με κοιταει απλωνει χερι και κανει επιθεση.Μου τραβαει τουφες μιλαμε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά φασολακια αρακα σπανακι (αυτα εχω βαλει εγω)

Και κρεμμύδι να βαζετε λιγο κρεμμύδι. Γλυκαινει απιστευτα!

Επισης σε εσας που δεν τρωνε μεσημεριανο να βάζετε σελινο.το λατρευουν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

xaxaxa!! Ta μαλλιά εννοείται ΠΑΝΤΑ μαζεμένα...

όοοοτι ξεφευγει.... πονάει...

εδώ κ με μαζεμένο μαλλί πάλι απλώνει χέρι και ... ότι πιάσει!! :evil:

αρακα φασολάκια και σπανάκι τα βράζω κι αυτά και τα πολτοποιώ όπως και τα υπόλοιπα έτσι!?

Το κρεμμύδι το βάζω και το βγάζω μετά ή το πολτοποιώ και αυτό αν είναι!? :confused:

Γκρετα για γάμο κι εγώ του γαλλικού είμαι [να το κάνεις ημιμόνιμο να σου κρατήσει και λίγο!] και μπορείς να κάνεις σχεδιάκια επάνω :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...