Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εγώ πάντως τα ψάχνω τόσο πολύ γιατί είμαι η προσωποποίηση του άγχους.

Το παρακάτω με εκφράζει απόλυτα αλλά το πολεμάω

anxiety-girl-comic.jpg

Πίστεψέ με δεν θέλεις να είσαι έτσι!

χαχαχαχα!!! να σου στείλω πακέτο τη μαμά μου???

θα κάνετε τρελό team!!! :tongue:

(η μαμά μου είναι ακριβώς έτσι :tongue:... αυτές τον καιρό που είμαι έγκυος νομίζω ότι πιστεύει ότι ειμαι από...ζάχαρη/πορσελάνη έτσι που μου συμπεριφέρεται "μην τυχόν και πάθει κάτι το παιδί"--και όχι δεν είναι το πρώτο της εγγόνι μην πας να τη δικαιολογήσεις :tongue::tongue::tongue:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

bulitsa είσαι καλύτερα σήμερα?

kashmam εσύ και ο μικρός σου πως είστε σας πέρασε η ιωσουλα?

Εγώ έτσι και έτσι..χθες βγήκαμε βόλτα και περάσαμε υπέροχα αλλά όταν επιστρεψαμε μετα απο λίγο αρχισε να μου πονάει ο λαιμός μου.με το ζόρι καταπινω!φύσαγε πολύ και αν και ειχαμε ζακετες θέλω να πιστεύω οτι κρυωσα λίγο και δεν είναι ιωση!αμάν!!

kashmam και Quisney οι πιθανότητες για να το νοιωσετε στην αρχη είναι όταν είστε ξάπλα και ήρεμες αρα το βραδακι!

Στην αρχή είναι σας γαργαλητο.κάπως έτσι έχω νοιώσει εγώ τουλαχιστον.

Εμένα με ταράζει στα κλοτσιδια η κύρια!αρχίσαμε απο τώρα φανταστείτε στον 8° τι θα γίνετε...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

χαχαχαχα!!! να σου στείλω πακέτο τη μαμά μου???

θα κάνετε τρελό team!!! :tongue:

(η μαμά μου είναι ακριβώς έτσι :tongue:... αυτές τον καιρό που είμαι έγκυος νομίζω ότι πιστεύει ότι ειμαι από...ζάχαρη/πορσελάνη έτσι που μου συμπεριφέρεται "μην τυχόν και πάθει κάτι το παιδί"--και όχι δεν είναι το πρώτο της εγγόνι μην πας να τη δικαιολογήσεις :tongue::tongue::tongue:)

Εντάξει, και εμένα τα πρωτεία η μάνα μου τα έχει και καθόλου δεν θέλω να είμαι έτσι. Ο άντρας μου συνέχεια το λέει "μα καλά λες και νιώθετε ένοχες που είστε ευτυχισμένες".

Καληηηησπεεεέρα Gretaaaa :D:D:D:D:D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσάκια μ καλησπερα! Σας διαβάζω, αλλα διστάζω να γράψω γιατί έχω χάλια ψυχολογία κ δε θελω ν χαλασω το ωραίο κλίμα π έχετε φτιάξει απο τ πρωί... Με εχει φάει η Κλεισούρα κ μ την εχει δώσει! Η Γιατρος χθες μ έδωσε το οκ ν βγαίνω μια φορα στις 5 μερες αν αισθάνομαι καλά, αλλα να μην πολυ περπατάω. Θα μπορούσα δηλαδή να παω για έναν καφέ, αλλα η μικρή δεν κάθεται σε καρέκλα ούτε λεπτό πλέον, οπότε εστιατόρια κ καφετέριες δεν τα προτιμαμε τελευταία...

Απο την άλλη δεν θελω κ ν την αφήσω σπίτι για να βγούμε... Έλεγα να παω σούπερ μάρκετ, αλλα έχω πονακια κ έστειλα τον άντρα μ... Δεν περνάει η ώρα ρε γμτ... Καμία ιδέα?

Βλέπω κιόλας ότι έχουν αρχισει και τα κρυολογήματα - kashman και Greta περαστικά- κ με εχει πιάσει φοβία να βγω... Λέω μόνο μια ίωση μ λείπει τώρα!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Boulitsa μου πες τα κοριτσι Μ να ξεθυμανεις κ μην άγχωνεσε για το κλίμα εδω στο φόρουμ!

Greta ο γιος καλα ειναι εγώ φαρυγγιτιδα η μύτη βουλωμένη ο λαιμός χαλια άστα να πανε!

Όσο για το νινι εχει εδω κ 2 εβδομαδες π την νιώθω κ δεν σταματάει με τπτ η ατιμη αφού καμία φορά της λέω "κοιμησου!" Αλλα δεν με ακούει...

KMwEp3.png

Καλημέρα με πολύ καλη διάθεση σήμερα!!

Άρρωστη στο foul όμως!λαιμός για κλάματα, αυτιά βουλωμενα ,μύτη τρέχει εύχομαι να παραμείνουν εδώ τα συμπτώματα!και να μην κολλησω τον μικρο!

Πάντως πρωτη φορά συμβαίνει να αρρωστησω εγώ πριν τον μικρο.πρωτα κολλάει αυτός και μετα εγώ!

Τελικά είμαστε τόσο ευαίσθητες στην εγκυμοσυνη????

kashmam τα ίδια λέω και εγώ στην μικρή μου!χθες δεν με άφηνε να κοιμηθώ παλι....

bulitsa μου καλυτερα μην βγαινεις πολύ αρχίσανε οι ιωσεις!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ θα σας πρήξω με τα θετικά μηνύματα μέχρι να νιώσετε όλες καλά, θέλετε δεν θέλετε!

α. Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες. Ο καιρός κρύωσε, φτιάχτε κοτόσουπα. Την τρώνε όλα τα παιδιά και το παραδέχονται οι γιατροί ότι είναι το καλύτερο φάρμακο για το κρύωμα.

β. Boulitsa, πέρα από τα προφανή (βιβλία, ταινίες, σταυρόλεξα, σουντόκου κλπ), αν δεν το έκανες με το πρώτο σου παιδάκι καν'το τώρα. Πάρε σβάρνα τις εταιρίες και ζήτα δείγματα. Τα κορίτσια του Ιανουαρίου 2015 έχουν την λίστα. Επίσης αυτή τη μία φορά που δικαιούσαι βόλτα, μήπως να έβγαινες χωρίς το παιδί. Ή δοκίμασε παιδότοπο ίσως;

Εμάς η μπεμπούλα τηρεί σιγή ιχθύος προς το παρόν. Καμιά φορά το βράδυ ακούω κάτι γουργουρίσματα αλλά μπορεί να είναι και το εντερικό μου. Δεν αγχώνομαι όμως, 27 ημέρες απομένουν μέχρι την Β' επιπέδου και όλα θα πάνε καλά.

Η φωτογραφία της ημέρας;

TGIF.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

hahaha καλημέρα(-σπέρα) κόσμε :D:D

δεν ξέρω αν τις αρρωστούλες μας τις έκανες να νιώσουν καλύτερα εμένα πάντως ναι!!

Άντε να φτάσει 5 επιτέλους!!!

Ποια λίστα;;; Ποια δωρεάν δείγματα;;; Πείτε και στην ανιδεη μάνα-to-be (Hopefully!) καλέ!!! :rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Vtgian να σαι καλα να μας στέλνεις θετική ενέργεια!

Greta κοριτσι Μ περαστικά μας! Εύχομαι να μην άρρωστησουμε ξανά ούτε εμείς ούτε κανένα παιδάκι!!

Να σας ρωτήσω τα χαλια σας ποτε θα τα στρώσετε; Γιατι εγώ σαν να κρυώνω κ λέω απο βδομάδα να τα στρώσω, ειναι πολύ νωρίς λέτε;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

ωωωχ είπες μεγάλη κουβέντα τώρα με τα χαλιά....

Εγώ να πω την αλήθεια συνήθως 28η Οκτωβρίου τα στρώνω αν και φέτος μάλλον θα ξεκινήσω νωρίτερα..

Αλλάξαμε και σπίτι αρχές Σεπτέβρη οπότε μάλλον θα χρειαστώ και καινουρια χαλιά προβλέπεται... μεγάλο βάσανο αυτό το κομμάτι του νοικοκυριού... :cry:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Περαστικά μας kashmam!να είναι και η τελευταια ιωση!

Βάσω keep going φιλενάδα!ευτυχώς που έχουμε και εσένα!!!!

Χαλιαααααα ααααχ!!!και εγώ θα εστρωνα νωρίς αλλά δεν το βλέπω καλά το καμάρι μου.έχουμε ξεκινήσει απ τον Μάιο με την πάνα τα πήγαινε σουπερ και τώρα τελευταια έχει ξεφυγει το θέμα!!!!!!!κατουραει και ΔΕΝ το λέει!τα κανει πανω του.δεν ξέρω τι συμβαίνει.πως να στρωσω χαλιά??????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Περαστικά μας kashmam!να είναι και η τελευταια ιωση!

Βάσω keep going φιλενάδα!ευτυχώς που έχουμε και εσένα!!!!

Χαλιαααααα ααααχ!!!και εγώ θα εστρωνα νωρίς αλλά δεν το βλέπω καλά το καμάρι μου.έχουμε ξεκινήσει απ τον Μάιο με την πάνα τα πήγαινε σουπερ και τώρα τελευταια έχει ξεφυγει το θέμα!!!!!!!κατουραει και ΔΕΝ το λέει!τα κανει πανω του.δεν ξέρω τι συμβαίνει.πως να στρωσω χαλιά??????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...