Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εμεις την πηγαμε την μικρη κ κοινώνησε...

Νασια εσυ γιατι λες οχι;

Καλημέρα!

Βούλα καλά έκανες και τον πήγες. Εγώ έχω θέμα με τον σύζυγο, την βάφτιση την κάναμε μόνο για εμένα, αυτός δεν ήθελε και δεν θέλει να τον πάμε για κοινωνία. Τώρα δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι....

Σήμερα 5 φορές ξύπνησε το βράδυ.... πφφφφ αντε να βγουν αυτά τα δόντια

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Καλα ε πυτε που ευχήθηκα, τελείως γαϊδούρα!! Μα σας ζήσουν οι νεοφώτιστοι, πάντα υγιέστατοι και χαρούμενοι!!

Ποιος άλλος εχει σειρά να βαφτιστεί;

Γκρέτααααα χρόνια πολλά!! Να σαι πάντα γερή και ευτυχισμένη να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται και οι 3 άντρες σου!! (Κοντά πέσαμε στις ηλικίες καλέ και γω για τα 28 οδεύω :shock: )

Βουλα με έψαχνες;;; :tongue: παράπονα στους γιούς νου που δεν κλείνουν μάτι, κόψανε και τον μεσημεριανό ύπνο και εγώ ειμαι σε μάχη με τις ορμόνες.

Το σπορι μας βγήκε κόρη ευτυχώσ!!! Την είδαμε και τςουτσουνι δεν εχει άρα κορίτσι :tongue: Την ζάλισε ο γιατρος να γυρίσει μισή ώρα την σκουντούσε.

Οι ορμόνες τωρα με εχουνε πιάσει να βαρανε κόκκινο, ενώ στα αγόρια δεν ήμουν ετσι. Τι γίνετε με τα κορίτσια τρελενομαστε;;;;!! ο άντρας μου με κοιτάει φοβισμένος και δεν τολμάει να πει κουβέντα μόνο ναι!!

Αθήνα μπράβο που σταθήκατε! Έχετε πάρει Φορα και ανησυχουσες!! Πως πήγε η πρωτη μέρα;!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ωχ ναι σωστα η Αθηνα!!

Αντε κοριτσι μ! Ολα θ πανε καλααααα!!!

Σαλώμη μ απορώ με την δύναμη π εχεις! Εδω με δυο κ δεν την παλευω....εσυ με δυο συν ενα "παραμέσα" κ ρωτάς για τις ορμόνες;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Αθηνα καλη αρχη κοριτσάκι! Ολα θα πανε καλά θα δεις!6ωρα ξεκινας?Δεν θυμάμαι αν σε εχω ξανα ρωτησει :confused:

Σαλωμη με το καλο η κορακλα!!!Τα καταφερες :P:p Δυστυχως για αυτα που νοιωθεις δεν μπορώ να σε βοηθησω καθως είμαι αγορομανα!χαχα

Βουλα πλάκα κανεις?Εύχομαι περαστικα γρήγορα και να μην κανει πυρετό το μπεμπε :/

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!Σαλωμη με το καλο η κορη!Καλη αρχη Αθηνα,σε 3 μηνες θα κλαιω εγω που θα γυρνω στη δουλεια...κλαψ...εχω παθει τενοντιτιδα στο ενα χερι απο την πολυωρη αγκαλια προχτες στηνβαφτιση..ποναω γμτ..

F4oIp2.png

καλημέεεερες!!!

Ευχαριστώ για το support κορίτσια!!!!

maxresdefault.jpg

Όχι Γκρέτα μου 8ωρο κανονικά...

Για την ώρα αντέχω νομιζω από το μεσημεράκι και μετά θα με πιάσει το ... αμόκ...

Η πρώτη μέρα πάει καλά για την ώρα πάντως... Τον έπιασε η πείνα κατα τις 9 παρά που ήταν να φύγω οπότε τον τάισαν κατευθείαν οι γονείς μου και έπιασε να παίζει μετά οπότε έφυγα σχετικά εύκολα, κοιμάται λεει τώρα να δούμε πώς θα πάει και η φρουτόκρεμα όταν ξυπνήσει/πεινάσει...

:roll:

Εγώ ακόμα είμαι σε οκ ψυχολογία...

(ps. στη δουλειά στο μεταξύ τα έχουν κάνει σκ*τα όσο έλειπα θα φτάσουμε χριστούγεννα για να "στρώσω" την κατάσταση κατά πως φαίνεται!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αχ αυτα φοβαμαι κ εγω..τι θα βρω οταν επιστρεψω...πφφ..προχτες που πηγα κομμωτηριο πριν τη βαφτιση ειπα στον αντρα μου να του δωσει φρουτοκρεμα κ δεν εφαγε σχεδον καθολου..ελπιζω να μην πειναγε πολυ κ οχι να ηταν επειδη δεν τον ταιζα εγω,διοτι θα αγχωθω...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Δικιο έχετε :)

Απλως περίμενα να ...του λείψω λιγο περισσοτερο :)

Αν κ ειμαστε μες την καλή χαρα απο τις 5:20 που έφτασα σπιτι.

Μέχρι κ λαχανικά φάγαμε με ορεξη :)

Btw σημερα έκανα unfollow όλες τις ομάδες στο φβ σχετικές με... Γονείς κ συμβουλές. Καλα τα αρχεία τους αλλα πηξΑμε στους ξερόλες σε αυτη τη χώρα κ..βαρεθηκα να διαβάζω απόλυτα ποστ απο...κομιστές της μιας κ μοναδικής αλήθειας (!)

ΑΣΧΕΤΟ αλλα ηθελα να το πω γιατι φόρτωσα μεσημεριάτικα :P

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...