Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλοφωτιστος και ο Πετραν!

Βασικά την ρωτήσαμε για το ψάρι (επειδή οι γονείς μου ψαρευουν συχνά) και για το πότε εισάγεται. Μας είπε λοιπόν ότι οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι όσο νωρίτερα εισάγονται τροφές υποπτες για αλλεργίες, τόσο πιθανότερο είναι ο οργανισμός να αποκτήσει ανοχή σε αυτές. Κοινώς μας είπε ότι πέρα από μέλι και ψάρι, μπορούμε να δώσουμε οτιδήποτε και οποτεδηποτε.

Εμείς πάντως το απόγευμα πλέον τρώμε φρέσκο γιαούρτι με φρούτο ή πετιμεζι και το καταφχαριστιεται!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλοφωτιστος ο Πέτρος!! Ελπιζω ολα να πήγαν καλα!!!

ΓΚΡΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ χιλιόχρονη!!!! Να εισαι παντα καλα και λιγο εκτος μπριζας που κ που :P

ΜΟΥΤΣ!!!!

(Τα ποσά κλείνεις ειπαμε;;; Τα 20;;; :P )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα!!!

χαχααχαα Αθηνα σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολυ!!!

Τα 28 κλεινω τραγικο :shock::shock:(είμαι σιγουτη τι θα πεις :tongue:)

Καλοφωτιστος ο Πετρος!Να τον χαίρεστε τον κουκλο!

Καλα το parent μου βγαζει πανω πανω που εχει τς διαφημισεις Καλως ηρθες Greta και Χρονια Πολλα και κατι τετοια ..χχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα! Γκρετουλα να τα εκατοστησεις!!! Να χαίρεσαι τους κούκλους σου και να σε χαίρονται κι αυτοί!!! Υγεία και ευτυχία!!!

Μαργαρίτα να σας ζήσει ο Πέτρος! Καλοφωτιστος!!! Όλα πήγαν καλά; Καλή ξεκούραση σε σένα τώρα!!

Α! Και Βάσω να ζήσετε ευτυχισμένοι! Άντε κ του χρόνου τριτεκνη! Χαχαχα! ;)

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μ να σας ζήσει ο Πέτρος! Καλοφωτιστος κ ευλογημένος ολο υγεία!!

Γκρετα...για σενα:

"ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΚΡΕΤΟΥΛΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑΑΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ

Κ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΑ ΣΟΦΟΟΟΟΣ"

Να εισαι γερή κ δυνατή να σε χαιρόμαστε κ εμεις κ οι οικογένεια σ! Να ειστε παντα αγαπημένοι!! Κ υγειής!!

Καλε οι υπόλοιπες π ειστεεεεε;;;

Σαλώμηηηηη!!!! Τι κανεις;!;!

KMwEp3.png

Άντε Γκρέτα 2 σου έμειναν για τα πρώτα -αντα να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε πραγματικά και κυρίως οι δυο γιοι σου ;) Βάσω να σε ρωτήσω έχεις κάνει ονοματοδοσία μιας και δεν θα κάνεις βάφτιση :confused: Κορίτσια σκέφτομαι να μην πάω την μικρή μετά να κοινωνήσει έτσι κι αλλιώς την βάφτιση την κάνω για τους παππούδες...

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γκρετα χρόνια πολλά πολλά πολλά!! Να ζήσεις κούκλα μου, να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

Αθήνα, μπράβο σας!μα δεν είναι καταπληκτικό το γέλιο περηφανιας που έχουν όταν κάνουν κάτι καινούριο;

Αντιγόνη, δεν έχουμε κάνει ακόμα ονοματοδοσια, δεν είναι και τίποτα άλλωστε, απλά πρέπει να πάμε από το ληξιαρχειο να το δηλωσουμε. Στο μεταξύ η μεγάλη με συγκίνησε! Μας είπε ότι ξέρει ότι δεν θα βαφτισουμε την μπεμπα και συμφωνεί αλλά αν το κάναμε θα ήθελε να είναι νονά της. Πολύ το χάρηκα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βασω μ και μενα θ με συγκινούσε! Μα τι γλυκό κοριτσι!!! Οταν θέλουν ρε παιδι μ μέλι στάζει το στόμα τους!

Αθηνα σοβαρά;; Τέλειο!!!

Αντε ρε μαργαριτα αρα ηρέμησε;; Μήπως είδες κανενα δόντι;;

KMwEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μαργαρίτα να σας ζήσει ο Πέτρος σας!!! Να ναι υγιής και καλοτυχος με εσάς δίπλα του να τον καμαρωνεται!! Μωρέ πιστεύω είναι πολύ μικρουλια τα δικά μας για να κλαψουν!!!

Γκρετα Χρόνια πολλά!!!! Πολύχρονη και πολύ πολύ ευτυχισμένη!!! Να σε χαίρονται τα αντρακια σου!

Αθηνά μπράβο!!! Τέλειο εεεεεε ?? Εγώ περιμένω πώς και πώς να καθίσει στον πωπο του...

Αντιγόνη ούτε εγώ τον πήγα και δεν ξέρω αν θα πάω...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...