Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βούλα κι εγώ αναρωτιέμαι για το γιατρό αλλά φαντάζομαι όλα αυτά θα φανούν με τις εξετάσεις. Πολύ χάρηκα που μέσα σ όλη αυτή την πίκρα βρήκαν τη δύναμη κ βγήκαν πιο δεμένοι!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεερα!!!

Μαργαρίτα με το καλο η βάφτιση ελπιζω να μην υπάρξουν παρατράγουδα!!!

Βούλα ιιιισως τελικαβη φύση ήξερε καλυτερα;; Δεν ξερω... Ειναι ελπιδοφόρο ομως κ οτι ως ζευγΑρι ειναι δυνατοί κ μακάρι να τα καταφέρει παλι γρήγορα να μείνει εγκυος. (Αλλα οντως το άγχος ειναι κακός σύμβουλος ας μην την παρει απο κατω αν δεν...

Αντιγονη μου κ εγω με την Ιωάννα αυμφωνω θεωρώ οτι κατα κανόνα δεν λειτουργούν οι μανούλες ανταγωνιστικά οταν αναφέρουν ανάπτυξη κτλ... Νομιζω Τουλ!!!

Πρεπει κ εμεις να παμε για την τελευταία δόση του εξαπλού αλλα είχαμε λιγο μυξες κ βήχα (μαλλον απο το αίρ κοντισιον που αναγκαστικά ανοίξαμε στο δρομο της επιστροφής ) οποτε μας πήγε κάπως πιο πισω Στο προγραμμα...

Ερωτηση: η παιδίατρος που σκέφτομαι να παω να δω εδω κοντά στο σπιτι (ναι εξακολουθώ να θελω να αλλάξω την αλλη :) ) ειναι μέλος στο φβ στα γκρουπ ενσυναίσθησης-παιδικής διατροφής- θηλασμού.

Να το θεωρήσω καλο σημάδι ή οτι εχει μπει για να διαβάζει τι λενε οι αγχωμένες μάνες και να τους "πασσαρει" αυτα που θελουν να ακούσουν ;;;

(Νταξει ξερω να κόψω τα πολλά αστυνομικά θρίλερ Χαχαχα!!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα.

Κοριτσια τα σπυθουρινια ειναι ιδρωτσιλα.Δεν ήθελε να μου δωσει αλοιφη γιατι εχουν κορτιζόνη. So μου ειπε να φτιαξω χαμομήλι να ριξω ελαιόλαδο και να τον αλοιφω 5-6 φορες την ημέρα. Για την στοματιτιδα δεν μου ειπε κατι αφου εχει ηδη φυγει απλα συνεχιζουμε θεραπεια .Επισης μου ειπε μαλλον απ την πιπιλα!!Και την εκοψα μαχαιρι.Δεν του δινω!Τρομαξα.

Βαρος 8.5 κιλα!Για τα φρουτα μου λεει να τα δωσω ενα ενα να δω ποιο δεν του αρεσει.η να παεω σκόνη φρουτα και να μειωνω σταδιακα την σκονη.Του ειπα no no no θα δω τι θα κανω.Μηπως να επερνα καμιά κρεμα?Βανίλια η κατι αλλο?να ριχνα καμια κουταλια?Δεν ξερω θα σκεφτω!

Πολυ ζεστη πεθαινω

Αθηνά ναι κοψε τα αστυνομικά χαχαχαα!!

Βουλα μπραβο τους!Πολυ χαρηκα ευχομαι συντομα να ερθουν τα ευχαριστα!

Μαργαριτα με το καλο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α!Καναμε τo prevenar και σημερα η περιοχη ηταν κοκκινη και πρησμένη. Στο μπουτακι μας.Τρελαθηκαμε πρωι πρωι δεν μας εχει ξανα συμβει.Συμβαινει λεει κομπρεσες με κρυο νερο!Ελεος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Ουφ βρε Αντιγόνη, αυτό εννοουσες και πήγα μετά και έγραψα τις μετρήσεις μας :o Εγώ πάντως δεν το βλέπω καν ανταγωνιστικα, ίσα ίσα χαίρομαι να τα διαβάζω, πιο πολύ τα έχω σαν δείκτη, σαν μέσο όρο. Πχ έτσι έμαθα ότι αν ένα παιδί δεν μιλάει μέχρι τα 3, τότε ίσως να πρέπει να το δει ειδικός.

Αθηνά, δε βρίσκεις και μια τέτοια στη γειτονιά μου και ας το κάνει και επίτηδες! Πάντως εμένα το γκρουπ της ενσυναισθηση μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά θέματα, όχι μόνο σε σχέση με το παιδί αλλά και στη σχέση με τους γονείς μου. Τώρα θέλω να πάρω ένα βιβλίο από τη βιβλιογραφία που προτείνουν, όταν κατέβω Αθήνα πια.

Γκρετα, συμφωνώ για το ένα ένα φρούτο, και εγώ συνδυασμούς μέχρι τρία φρούτα το πολύ κάνω. Σκόνη μη πάρεις, δεν αξίζει. Διάλεξε πολύ γινομενα φρούτα (στο όριο δλδ) να είναι γλυκά, ή το αντίθετο. Μπορεί να προτιμά ξινη γεύση. Δοκίμασε πορτοκάλι πχ.

Εμείς εδώ ακόμα, στο κάμπινγκ. Τελειώνει η σεζόν στο τέλος του μήνα και οι περισσότεροι τα μαζεύουν, η θάλασσα έχει λίγους κολυμβητες, έχει ησυχία, κάπως μελαγχολική η ατμόσφαιρα. Σήμερα επέτειος γάμου, 12 χρόνια, πρώτη φορά χώρια. :-(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ουφ βρε Αντιγόνη, αυτό εννοουσες και πήγα μετά και έγραψα τις μετρήσεις μας :o Εγώ πάντως δεν το βλέπω καν ανταγωνιστικα, ίσα ίσα χαίρομαι να τα διαβάζω, πιο πολύ τα έχω σαν δείκτη, σαν μέσο όρο. Πχ έτσι έμαθα ότι αν ένα παιδί δεν μιλάει μέχρι τα 3, τότε ίσως να πρέπει να το δει ειδικός.

Αθηνά, δε βρίσκεις και μια τέτοια στη γειτονιά μου και ας το κάνει και επίτηδες! Πάντως εμένα το γκρουπ της ενσυναισθηση μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά θέματα, όχι μόνο σε σχέση με το παιδί αλλά και στη σχέση με τους γονείς μου. Τώρα θέλω να πάρω ένα βιβλίο από τη βιβλιογραφία που προτείνουν, όταν κατέβω Αθήνα πια.

Γκρετα, συμφωνώ για το ένα ένα φρούτο, και εγώ συνδυασμούς μέχρι τρία φρούτα το πολύ κάνω. Σκόνη μη πάρεις, δεν αξίζει. Διάλεξε πολύ γινομενα φρούτα (στο όριο δλδ) να είναι γλυκά, ή το αντίθετο. Μπορεί να προτιμά ξινη γεύση. Δοκίμασε πορτοκάλι πχ.

Εμείς εδώ ακόμα, στο κάμπινγκ. Τελειώνει η σεζόν στο τέλος του μήνα και οι περισσότεροι τα μαζεύουν, η θάλασσα έχει λίγους κολυμβητες, έχει ησυχία, κάπως μελαγχολική η ατμόσφαιρα. Σήμερα επέτειος γάμου, 12 χρόνια, πρώτη φορά χώρια. :-(

Πω πω Βάσω μου να τα χιλιάσετε αν επιτρέπεις σαν πιο έμπειρη πως είναι το σεξουέξ μετά από 12 χρόνια υπάρχει ή χάνεται με τα χρόνια εγώ πάντως στα 4 μπορώ να πω ότι υπάρχει μια χαρά ακόμα.. Σόρρυ αν σε ρωτάω κάτι τόσο προσωπικό:oops:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Acacaxacaaxx βασω! Γέλασα!!

Γκρετα ααααχ! Κατι σελίδες πισω κάναμε αμάν να πείσουμε τις υπόλοιπες κοπέλες να δώσουν πιπιλα! Χαχα! Τεσπα στο λεω πολυ λιτά κ πολυ φιλικά... Μην πηγαίνεις στο αλλο άκρο (δεν δίνεις πιπιλα δλδ) απλα μπορεις να τις πλένεις συχνά πυκνά... Δεν σημαίνει οτι θα το ξανά πάθει απο την πιπιλα! Κ στην τελική... Π ξερεις ο Παιδιατρος οτι ηταν απο πιπιλα κ οχι απο παιχνίδια π βάζει στο στόμα ή απο τα ιδια τα χεράκια του π τα έβαζε στο στόμα κ πιο πριν π ξερεις π ειχε ακουμπήσει!

Απλα σ λεω οτι ο μικρούλης την έμαθε την πιπιλα κ θα ζοριστεί τωρα π δεν θ του την δίνεις κ θα ζοριστεις κ εσυ μαζι!

Δεν θελω να παρεξηγηθείς κοριτσι μ απλα να μην τραγικοποιεις τοσο πολυ κάποια απλα πραγματα... Συγγνωμη αν θυμώσεις αλλα τωρα γραπτά δεν μπορεις να καταλάβεις κ το ύφος π στα γράφω...κ καμια φορα παρεξηγούνται τα λόγια...

KMwEp3.png

Δεν εχω λογο να παρεξηγηθω ουτε εγω ουτε καποια αλλη!Μετα απο εναν χρονο και φευγα που μιλάμε καταλαβαινουμε λιγο πως μιλαμε τι εννοούμε κτλ!

Ειναι χαζο να παρεξηγιομαστε κατα την γνώμη μου!

Δεν εφαγα φρικη με την πιπιλα γιατι δεν ειναι το μονο που βαζει στο στομα φυσικα!Ενας λογος για μενα να κοψω την πιπιλα εξ άλλου δεν την θελει , το βραδυ δεν την περνει.Δεν ειναι οτι τον ηρεμεί και του την στερουμαι.Δεν την ζηταει οποτε ειμαστε ολοι καλα!Βαρεθηκα αυτο το πλυνε την πιπιλα 48.000 φορες την ημερα.

Τα παιχνίδια στον μεγαλο τα επλενα μια φορα την εβδομάδα και προσπαθω και τωρα να το κανω!

Πριν τπου εδωσε ο μπαμπάς του ψωμάκι στο χερι να κατσει ησυχα και το εφαγε μια χαρα!Χαρα που εκανε...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ιιι πέρασε ενας χρόνος!!! Και πέρσι εδω ημασταν κ σου ευχόμασταν για τα 11 χρονια!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!!

(Κ ξανά φεύγω το βλαστάρι με όλη αυτη τη ζεστη αφηνίασε παλι οπως τον ιουλιο :( )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αυριο εχω γενέθλια!

Μόλις μου εφεραν δωρο οι αντρες μου μια πλατφόρμα Miss Sixty που ειδα πριν καμιά βδομάδα!Μου την εφεραν ωραια!!!

Τι ωραιο συναίσθημα! Επαθα πλακα οταν μπηκαν στο υπνοδωμάτιο γιατί ειχαμε ξαπλωσει και καλα για υπνο και δεν πηρα χαμπρι οτι εφυγαν!:):):D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Πω πω βασω 12 χρονια εεεε;; Τέλειο!!;;!

Να ζήσετε για παντα ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι κ οοοοολα τα καλα τ κόσμου σε εσάς κ στα παιδάκια σας!

Γκρετα μ χαίρομαι π δεν παρεξηγηθηκες! Αφού λες κιολας πτι δεν τ την στερείς εσυ ξερεις! Μια ευκολία παραπανω! Ξεφορτώθηκες κατι απο τις έννοιες σ! Αντε σιγα σιγα κ μια Καθαριστρια κ να ξενοιασεις εντελως!!!

(Τα χρονια πολλα θα στα πω στην ωρα τους)

Μαργαριτα μ; Βαφτιστηκατε; Πως τα πήγατε;;; Πες πες για ν σ ευχηθώ κιολας!!

KMwEp3.png

Γεια σας!Ειμαστε επισημα βαφτισμενοι!Μας εξεπληξε,δεν εκλαψε σχεδον καθολου!!Ειμαι πτωμααα κοριτσια μου,θα σας απαντησω αυριο σε αυτα που γραφετε!Κ εγω τα χρονια πολλα στην ωρα τους Γκρετα μου!

F4oIp2.png

Καλησπέρα παρέα!

Γκρετα μου τι είναι αυτό που παθατε πάλι; φτου σας πια! Δίκιο έχουν τα κορίτσια πάντως, δες την λίγο Θεσσαλονίκη, χαλλαραα που λέμε εμείς, δε τρέχει τίποτα.

Μη μου μιλάτε με τις φωτογραφίες των παιδιών που έχουν πνιγει. Δεν αντέχω, κλαίω κάθε φορά που το σκέφτομαι. Ποναω, αλήθεια, δε το λέω έτσι. Και με βρίζω, η ηλιθια, εδώ τα παιδάκια χάνονται και εγώ ανησυχώ που δεν άδειασε το μπωλ με την χορτοσουπα η μπεμπα.

Επίσης, Χρυσή Μουτζα, μακριά. Εντάξει μερικά είναι όντως γελοία αλλά επειδή το παρακολουθώ, υπάρχουν περιπτώσεις που παραποιει το νόημα αυτών που γράφονται. Και μπαίνει η κάθε πικραμενη από κάτω να βγάλει χολή.

Δεν ευχηθηκα η χαζή, Αριαδνη και Δημήτρη, να σας χαίρονται οι μανούλες σας! Μαργαρίτα, αντε με το καλό και εσείς αύριο.

Επίσης όλο το ξεχνάω, Αθηνά εμένα το Φώτης μου αρέσει πολύ, μου θυμίζει έναν γλυκυτατο μπομπιρα, μαθητή της μάνας μου.

Βούλα, 33εκ είναι πάρα πολύ λίγα για 38 εβδομάδα. Η δικιά μου που ήταν και μικρό μωρό, γεννήθηκε 38η και ήταν 49εκ.Ο εμβρυολογος στη β' επιπέδου δεν είδε τίποτα; Ο γυναικολογος στους μετέπειτα υπερηχους; τι ρωτάω τώρα θα μου πεις... Πάντως θα συμφωνήσω, αν υπήρχε πρόβλημα, καλύτερα που έγινε έτσι.

Τέλος, κάναμε ακόμα μια δόση εμβολίου, είμαστε 7015γρ και 67 εκ μικρολεπτουλες δλδ αλλά οκ. Τελικά τη συμπάθησα την γιατρό με τις σκονοκρεμες γιατί είχε χρόνο και μιλήσαμε και την είχα παρεξηγησει. Είναι και αλλεργιολογος και μου εξήγησε πολλά.

Με ενδιαφερει η αποψη της αλεργιολογου.Θα παμε κ μεις,την Παρασκευη..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...