Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι...εδωσα ντεπον κ τπτ..νυσταζει απο τις 3 το μεσημερι κ γξρινιαζει κ κλαιει..ειμαι νηστικη,πειναω,θελω να κανω ενα ντους..αυριο βαφτιζομαστε κ ειμαι σαν...μην πω..

F4oIp2.png

Εφτιαξα το ρυζάλευρο

Ολα μια χαρα ενθουσιαστηκα!Εριξα και λιγο ελαιολαδο αλλα οταν ξεκινησα να ταιζω αυτο γινοταν νερουλο!Εγινε χαλια.μετα απο κατω αρχισε να σχηματιζεται το ρυζι!!!!

Εγινε σαν κόκκους! Ενω αυτο που εινε στην κατσαρόλα ηταν κρεμα!

Δεν ενθουσιαστηκε παντως.εριξα και λιγο ελαιόλαδο αλλα τιποτα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρετα πήγατε στον παιδίατρο; Τι σας είπε;

Βούλα ωραία που πάει παιδικό; Ανυπομονώ, εμείς 11 ξεκινάμε...

Μαργαρίτα κουράγιο!!! Θα περάσει!!! Αχ κ να κοιμόταν σήμερα να είσαι αύριο ξεκούραστη!

b5DEp3.png

Good morning κοριτσάρες (πως το κατέχω το έρμο το αγγλικό) ρε συ Γκρέτα πως το κόλλησε αυτό ο μικρός :confused: Ρε κορίτσια ξέρετε τι σκέφτομαι ώρες ώρες το φόρουμ μου μοιάζει με ένα τεράστιο μέρος του ποιος είναι καλός και ποιος κακός δεν ξέρω αλλά δεν τις αντέχω αυτές τις συγκρίσεις του...

Ρε συ Αντιγόνη δεν το κατάλαβα αυτό με τις συγκρίσεις, τι εννοείς;

b5DEp3.png

Καλησπέρα παρέα!

Γκρετα μου τι είναι αυτό που παθατε πάλι; φτου σας πια! Δίκιο έχουν τα κορίτσια πάντως, δες την λίγο Θεσσαλονίκη, χαλλαραα που λέμε εμείς, δε τρέχει τίποτα.

Μη μου μιλάτε με τις φωτογραφίες των παιδιών που έχουν πνιγει. Δεν αντέχω, κλαίω κάθε φορά που το σκέφτομαι. Ποναω, αλήθεια, δε το λέω έτσι. Και με βρίζω, η ηλιθια, εδώ τα παιδάκια χάνονται και εγώ ανησυχώ που δεν άδειασε το μπωλ με την χορτοσουπα η μπεμπα.

Επίσης, Χρυσή Μουτζα, μακριά. Εντάξει μερικά είναι όντως γελοία αλλά επειδή το παρακολουθώ, υπάρχουν περιπτώσεις που παραποιει το νόημα αυτών που γράφονται. Και μπαίνει η κάθε πικραμενη από κάτω να βγάλει χολή.

Δεν ευχηθηκα η χαζή, Αριαδνη και Δημήτρη, να σας χαίρονται οι μανούλες σας! Μαργαρίτα, αντε με το καλό και εσείς αύριο.

Επίσης όλο το ξεχνάω, Αθηνά εμένα το Φώτης μου αρέσει πολύ, μου θυμίζει έναν γλυκυτατο μπομπιρα, μαθητή της μάνας μου.

Βούλα, 33εκ είναι πάρα πολύ λίγα για 38 εβδομάδα. Η δικιά μου που ήταν και μικρό μωρό, γεννήθηκε 38η και ήταν 49εκ.Ο εμβρυολογος στη β' επιπέδου δεν είδε τίποτα; Ο γυναικολογος στους μετέπειτα υπερηχους; τι ρωτάω τώρα θα μου πεις... Πάντως θα συμφωνήσω, αν υπήρχε πρόβλημα, καλύτερα που έγινε έτσι.

Τέλος, κάναμε ακόμα μια δόση εμβολίου, είμαστε 7015γρ και 67 εκ μικρολεπτουλες δλδ αλλά οκ. Τελικά τη συμπάθησα την γιατρό με τις σκονοκρεμες γιατί είχε χρόνο και μιλήσαμε και την είχα παρεξηγησει. Είναι και αλλεργιολογος και μου εξήγησε πολλά.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ρε συ Αντιγόνη δεν το κατάλαβα αυτό με τις συγκρίσεις, τι εννοείς;

Εννοώ Ιωάννα ότι μπαίνουμε εδώ μέσα και μετράμε από την αρχή α εμένα ήταν τόσα γραμμάρια στην αυχενική ή ότι είχα τόσο ζάχαρο δεν ξέρω αυτές οι συγκρίσεις με τρελαίνουν ώρες ώρες αισθάνομαι το φόρουμ σαν έναν μεγάλο μαραθώνιο όπου πρέπει να νικήσει ο καλύτερος.. Ευτυχώς βέβαια εδώ μέσα γνωρίζω και κάποιες κοπέλες φοβερά άτομα αλλά μιλάω για την γενικότερη εικόνα που εισπράττω...

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας όμορφες!

Γκρετα μ πολυ χαίρομαι π σε "ακουω" καλυτερα!

Μαργαριτα μ με το καλό αυριο! Ολα θα πανε καλα θα το δεις! Μολις βαφτιστεί εκει στη χαιρετουρα θα τον παρει ο ύπνος στον ώμο σ ή του αντρα σ οποίος τον εχει...

Στα δικα μου...ήρθε η συνηφαδα σημερα απο μενα με τον κουνιάδο μ... Ενταξει η κοπέλα...το πρόσωπο της τα μάτια της το βλέμμα της χαλια! Αφού κοιμήθηκαν κ νωρίς νωρια τα μικρά βγήκαμε κ μιλήσαμε κ έκλαψε κ ξέσπασε λιγο...

Ο γιατρός της οταν εγινε οτι εγινε, την πήρε την επόμενη μερα τηλ το πρωι κ την ειπε θα ερθω το μεσημέρι απο εκει, ούτε φανηκε!! Ούτε τηλ τποτα. Την ξερει κ απο μικρούλα, εγω φαντάζομαι πτι ο ανθρωπος ντρέπεται να την κοιτάξει στα μάτια. Τεσπα θα παει σε άλλον γιατι μ ειπε οτι δικαιούται κανονικά εκείνες τις 63 μερες π παιρνεις οταν γεννάς άδεια (τωρα εγω δεν υα ξερω κιολας αυτα οτι μ έλεγε) κ μετα θα επιστρέψει δουλεια εκτός κ αν γίνει κανενα θαύμα κ μείνει πάλι έγκυος! Χάρηκα Πάρα πολυ π το θέλει τοσο πολυ!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Βασω μ κενά μ εκανε φοβερή εκπληξη πταν άκουσα τους πόντους... 2500 κιλα αλλα 33 πόντους! Επίσης οι γιατροί τις ειπαν οτι ειχε κανα δυο μερες π ειχε σταματήσει η καρδούλα της κ οτι αυτο π ένιωθε ηταν το μωρό π επέπλεε...Τεσπα τραγικά πραγματα!

Αλλα ο γιατρός της ρε παιδι μ στις μετρήσεις του;;;; Κ τις έλεγε κιολας οτι ηταν ψηλό μωρό... Δεν ξερω!

Κ το αλλο π με χαροποίησε ειναι οτι δέθηκαν περισσότερο με τον κουνιάδο μ! χαρηκα πολυ π ο κουνιαδος δρα τοσο ώριμα κ σωστα! Κ στέκεται βράχος δίπλα της! Ειμαι πολυ περήφανη για την δύναμη κ των δυο!

KMwEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Γκρετα μου περαστικα σας,τι είναι αυτό πάλι ??? Από ότι κατάλαβα εξαιτίας της ιωσης έγινε ? Αντε να περάσει να ηρεμησετε λίγο!

Βούλα μου μπράβο στην κοπέλα που έχει βρει την δύναμη και θέλει να προχωρήσει! Το θέμα είναι όμως να μην απελπιστει αν δεν έρθει πολύ γρήγορα. Μακάρι να της πάνε όλα καλά!!

Μαργαρίτα να πάνε όλα καλά αύριο, με το καλό!!! Και εμένα παιδευοταν 2 μέρες με τα δόντια του πριν τη βάφτιση. Του έδωσα ντεπον και έτσι κοιμηθηκαμε.

Εμείς δεν τρώγαμε 2 μέρες φρουτοκρεμα ώσπου του άλλαξα φρούτα και μια χαρά! Το απόγευμα θα του ξεκινήσω κρέμα με βρωμη. Αντε να δούμε θα φάει ??

Τα φιλιά μου στις υπόλοιπες!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Εννοώ Ιωάννα ότι μπαίνουμε εδώ μέσα και μετράμε από την αρχή α εμένα ήταν τόσα γραμμάρια στην αυχενική ή ότι είχα τόσο ζάχαρο δεν ξέρω αυτές οι συγκρίσεις με τρελαίνουν ώρες ώρες αισθάνομαι το φόρουμ σαν έναν μεγάλο μαραθώνιο όπου πρέπει να νικήσει ο καλύτερος.. Ευτυχώς βέβαια εδώ μέσα γνωρίζω και κάποιες κοπέλες φοβερά άτομα αλλά μιλάω για την γενικότερη εικόνα που εισπράττω...

Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Οι διαφορετικές μετρήσεις, ζυγισεις, ποσότητες, κλπ δε σημαίνει ότι κάποιος είναι καλύτερος αλλά ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, κι αυτό είναι καλό. Τώρα εσύ κάτι έχεις στο μυαλό σου αλλά έτσι γενικά όπως το θέτεις, δε συμφωνώ.

Επίσης αν κάποιος είναι καλύτερος από μένα σε κάτι, αυτό με πεισμωνει κ λέω αφού μπορεί αυτός, άρα γίνεται, άρα θα προσπαθήσω κι εγώ. Γενικά στη ζωή μου, όχι μόνο στο φόρουμ.

Πώς νομίζεις ότι έμαθα να οδηγώ; Μου φαινόταν βουνό αλλά αφού κάποιες άλλες γυναίκες οδηγούσαν με άνεση, πεισμωσα κ προσπάθησα μέχρι που τα κατάφερα, δεν είπα Α αυτές είναι καλύτερες επειδή οδηγούν ενώ εγώ όχι...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...