Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Επίσης νομίζω εκτός κι αν είναι πανασχετος ότι αν ήταν μύκητες θα σου είχε πει να πάρεις προφυλάξεις για το μωρό, δηλαδή αποστείρωση σε ποτηράκι, κουταλάκι κλπ για να μην συνεχιστεί, σου είπε;

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μου κοριτσι μ γλυκό δεν νομιζω να τ δίνεις την πιπιλα με το ζορι! Αν την έδινες με το ζορι θ το καταλάβαινες! Θα στην έφτυνε!!!

Ξανά παρε τον παιδιατρο κ ρωτά τον αν τυχόν κολλήσεις πως θα το καταλάβεις; Κ μήπως υπαρχει κατι π να κανεις προληπτικά για να μην κολλήσεις;

Επίσης ρωτά μαζι με το dactarine μήπως μπορεις να δίνεις κ depon η algofren κατι συστηματικό να ανακουφίζεται το παιδι!

Γκρετα μ! Γκρετουλα μου!

Με πολυ αγαπη κ πολυ φιλικά ετσι... Για να μην πάθεις παράκρουση! Ασε τις δουλειές!!!!!! Ξεκουράσου! Στειλε τον μεγαλο παιδικό.... (Αιντε Αυτο αν δεν το θες οκ ρωτά ομως κ την γνώμη τ συζύγου)

Αλλα για τις δουλειές ξεκολλά βρε πουλάκι μου!!! Ηρέμησε λιγο... Χαλάρωσε! Δλδ αν δεν σκουπίσεις σφουγγαρίσεις το σπιτι 5 φορες την εβδομάδα κ το κανεις 2 τι θα πάθεις;;;

Κάνε κοριτσι μ την ζωή σ πιο εύκολη...όπου μπορεις!

Δλδ ήρθε το βραδυ κ κοιμήθηκαν τα παιδια; Φτάνει!!!! Ξάπλωσε στον καναπέ! Κάνε σεξ! Κατι να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος!!

21:05 κοιμήθηκαν κ τα δυο σημερα... Ξερεις π ειμαι; Στο μπαλκόνι! Ακουω μουσική κ πίνω μπυρα (μη αλκοολούχα) κ ατενίζω...

Κ εγω εχω πιάτα στο νεροχύτη... Αλλα γαμησε τα! Αυριο το πρωι! Δλδ ενταξει!!!!

KMwEp3.png

Δεν σ ειπα να γίνεις βρωμιαρα ούτε γίνεσαι βρωμιαρα αν αφήσεις 5 πίτα στο νεροχύτη για αυριο η ενα πλυντήριο για μάζεμα για αυριο...

Λιγο να χαλαρώσεις κοριτσι μ κ να βρεις τον εαυτό σ!

KMwEp3.png

Καλησπερα.γιατρος δεν ειμαι αλλα ξερω οτι οι μυκητες κολλανε.βαζεις ντακταριν στο στομα του μωρου,στο στηθος,στην πιπιλα(που θα μπορουσες να την αποφυγεις μεχρι να γινει καλα),κ αποστειρωνεις ο,τι βαζει στο στομα.πιπιλα,κουταλι,πιατο,μασητικο,κουδουνιστρα,κουκλακι,παιχνιδι,τα παντα.μετα απο καθε χρηση.τουλ σε βαριες περιπτωσεις που επιμενουν.εφοσον ειδε γιατρος το μωρο ελπιζω αυτη η μυκητιαση να μην ειναι κολλητικη.μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο στην αλκυονη η σε συμβουλο θηλασμου στην περιοχη σου.συγνωμη για την παρεμβαση

Καλημέρα κορίτσιααα!

Γκρετααααα εαν ειναι κανονική στοματίτιδα και δεν ειναι οτι έλιωσε απο την αρρώστια κολλάει πρέπει να την προσέξεις! Να τα αποστειρωνεις ολα ακομα και τις σφαλιάρες! Γιατι αμα σε πιάσει στο στήθος θα υποφέρεις φρικτά καλή μου και ειναι κρίμα να ταλαιπωρηθείς περισσότερο μετα θα σου επηρεάσει και το θηλασμό.

Οι άλλες τι κάνετε;; Έρχεται ΣΚ!!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Καταρχάς ευχαριστώ για το support χτες ! Το ξέρω που αυτή ειναι ηλίθια (βλακωδώς χτες ψελλισα κάτι του τύπου "ναι τι να σου πω μπορεί να έχεις δίκιο θα δω τι θα κάνω") αλλά όταν είναι κάτι που ακόμα σε "τρώει" εσένα τα πάντα σε επηρεάζουν...τεσπα...

Γκρέτα 2 πραγματα: πρώτον έχει δίκιο η Βούλα! Βγες από την μπρίζα πουλάκι μου αμα βρεθείς με τον ενδοφλέβιο ορό σε κανά νοσοκομείο δεν θα μπορείς να κάνεις τπτ ούτε για το σπίτι ούτε για τον μικρό ούτε για τον μεγάλο μικρό(!)

Για τη στοματίτιδα εγώ θα έπαιρνα να κάνω μια ερώτηση σε καμιά αλκυόνη (http://epilegothilasmo.gr/ ) να μου πουν μια γνώμη αν ξέρουν και στο ενδιάμεσο θα έβαζα αλοιφή και στις θηλές προληπτικά...

Η' θα ρώταγα τον παιδιάτρο τι είδους στοματιτιδα είναι (από μυκητες? άλλου τύπου?)... να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί τα συμπτώματα αμα κολλήσεις δεν μου ακούγονται και πολύ καλά :(

Σαλώωωωμη!!! μεγαλώνουν τα μπεμπάκια σου !!!! και ο δικός μου πάντως με το "ντ" τα πάει καλύτερα το "μπ" πολύ λιγότερο (καλά και το "μ" μόνο στο τσακίρ κέφι!)

Βλέπω το tickeraki παραμένει ροζ, το επιβεβαιώσατε είναι ροζ το τυχεράκι σας????

Τελευταία εργάσιμη/μη εργάσιμη για μένα σήμερα και δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ έτοιμη ψυχολογικά για την επόμενη εβδομάδα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα....

Καταρχάς ευχαριστώ για το support χτες ! Το ξέρω που αυτή ειναι ηλίθια (βλακωδώς χτες ψελλισα κάτι του τύπου "ναι τι να σου πω μπορεί να έχεις δίκιο θα δω τι θα κάνω") αλλά όταν είναι κάτι που ακόμα σε "τρώει" εσένα τα πάντα σε επηρεάζουν...τεσπα...

Γκρέτα 2 πραγματα: πρώτον έχει δίκιο η Βούλα! Βγες από την μπρίζα πουλάκι μου αμα βρεθείς με τον ενδοφλέβιο ορό σε κανά νοσοκομείο δεν θα μπορείς να κάνεις τπτ ούτε για το σπίτι ούτε για τον μικρό ούτε για τον μεγάλο μικρό(!)

Για τη στοματίτιδα εγώ θα έπαιρνα να κάνω μια ερώτηση σε καμιά αλκυόνη (http://epilegothilasmo.gr/ ) να μου πουν μια γνώμη αν ξέρουν και στο ενδιάμεσο θα έβαζα αλοιφή και στις θηλές προληπτικά...

Η' θα ρώταγα τον παιδιάτρο τι είδους στοματιτιδα είναι (από μυκητες? άλλου τύπου?)... να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί τα συμπτώματα αμα κολλήσεις δεν μου ακούγονται και πολύ καλά :(

Σαλώωωωμη!!! μεγαλώνουν τα μπεμπάκια σου !!!! και ο δικός μου πάντως με το "ντ" τα πάει καλύτερα το "μπ" πολύ λιγότερο (καλά και το "μ" μόνο στο τσακίρ κέφι!)

Βλέπω το tickeraki παραμένει ροζ, το επιβεβαιώσατε είναι ροζ το τυχεράκι σας????

Τελευταία εργάσιμη/μη εργάσιμη για μένα σήμερα και δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ έτοιμη ψυχολογικά για την επόμενη εβδομάδα...

Αθηνά μην το πολυ σκέφτεσαι άστες μέρες να κυλήσουν γιατι θα σε πάρει απο κάτω! Μεγαλώνουν ολα τα μωρά μας ποτε θα έρθει ο Φεβρουάριος και θα εχουμε γενέθλια ούτε που θα το καταλάβουμε!

Το τυχερακι θα το δω αυτο απόγευμα ίσως εαν ξεντραπει στην αυχενική, είχα το πρωί ραντεβού αλλα εχει να ξεγεννησει ο γιατρος μου. Μακάρι να ναι καλα το μωράκι που θα γεννηθεί και δεν πειράζει!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Good morning κοριτσάρες (πως το κατέχω το έρμο το αγγλικό) ρε συ Γκρέτα πως το κόλλησε αυτό ο μικρός :confused: Ρε κορίτσια ξέρετε τι σκέφτομαι ώρες ώρες το φόρουμ μου μοιάζει με ένα τεράστιο μέρος του ποιος είναι καλός και ποιος κακός δεν ξέρω αλλά δεν τις αντέχω αυτές τις συγκρίσεις του...

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα

Ευχαριστώ για την υποστήριξη ειλικρινα!Ολες σας!

Στις θηλες βαζω daktarin εννοείται

Μιλησα και με συμβουλο σημερα και μου ειπε να βαζω εννοείται!

Το απόγευμα έχουμε παιδιατρο.Ειχαμε Δευτέρα αλλα δεν μπορω να περιμενω και να βγαζουμε διαγνωση απο το τηλ.

Εξ αλλου εχει κατι σπυθουρια στο στηθος και με εχουν πανικοβαλλει πολυ.Ο παιδίατρος λεει ιδρωτσιλες αλλα εγω δεν ειμαι σιγουρη!

Αν ειναι ολα καλα θα εμβολιαστουμε κι ολας!

Ευχαριστώ παλι για τις συμβουλές σας και εγω αυτο σκκεφτομουν χθες!Φτανει ειλικρινα!Θα κανω οτι μπορω.χεστηκα αν τα τζαμια εχουν δαχτυλιες!

Αθηνά υπομονη!Θα συνηθισεις θα δεις!

Βουλα με τον αντρα μου μετανοιωσαμε πολύ που δεν τον γράψαμε αλλα το πουλακι πεταξε!Λεφτα για ιδιωτικο δεν παίζουν. Ψάχνουμε δραστηριοτητες αλλα στην ηλικια αυτη δεν υπάρχουν και πολλά να κανει!

Σήμερα εφυγε ταξιδι ο αντρας μου και τον πηρε μαζι του!

Μου λείπει βεβαια αλλα αυτη η ηρεμια χρειάζεται που και που ..

Βεβαια το μωρο με εχει ξεκανει ουτε καφέ δεν εχω πιει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Απο χθες μου εχει κοπει η ανασα για το μικρό παιδακι που πνιγηκε.Για την φωτογραφία που εχει κανει τον γυρω ολου του κόσμου. Εχω τοση οργη και θυμο μεσα μου!

Βλεπω ανθρώπους να λενε "καλα να παθουν" "ας μην ερχόντουσαν "και διάφορα εμετικα σχολια.Εχουμε χασει την ανθρωπιά μας απο τοτε που γιναμε πολιτισμενοι!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρετα μ ακούγεσαι καλυτερα σημερα...το πήρες επιτέλους απόφαση οτι δεν εισαι σουπερ ήρωας κ δεν πειραζει αν τα τζάμια έχουν δαχτυλιες;;; Καιρος ηταν!!

Υπάρχουν κ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί π αντί για 220? παίρνουν 80? (νομιζω)....

Επίσης κανενα κολυμβητήριο ή "γυμναστήριο" π κανουν διαφορα χαζόυλικα πραγματα!;;

Ταξίδι ε; Κ ποτε θα γυρίσουν;

Ο μικρός γιατι σε εχει ξεπατώσει λόγω στοματίτιδα ή επειδή δεν εχει τον μεγαλο να το. Απασχολεί;

Για το παιδάκι π πνίγηκε δεν το ειχα ακούσει τωρα π το ειπες το έψαξα! Τραγικό... Να μεγαλώνεις τρία χρονια ενα αγγελούδι κ να σ πεθαίνει...

Επίσης σημερα εμαθα οτι 38 εβδομαδων π ηταν το μωράκι της συνηφαδας μ ηταν μονο 33 πόντους...λέτε να έφταιγε κ αυτο; Δλδ κατι στην ανάπτυξη τ; Απο δευτερα ξεκινάνε οι βιοψίες!

Αθηνα μ ειμαι σίγουρη οτι μολις το συνηθίσεις θα α αρέσει (όπως ειπε κ η γκρετα) κ μετα θα λες πάλι καλα π δουλεύω κ ξεφεύγω...

KMwEp3.png

Θα σας Πω απο δευτερα πως ειμαι αν κ για την ωρα μοιάζει βουνό...

Για το παιδάκι δεν θελω να σχολιάσω απο χτες εχω βαλαντωσει στο κλαμα δεν ξερω με επηρέασε παρα πολυ... Κωλο πόλεμοι κ συμφέροντα ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ετσι λεει και η ξαδέρφη μου.

Με περνει τηλ και μου δινει κουραγιο και μου λεει ευτυχως εγω ξεφευγω!Περυσι τετοια εποχη την "μαζευαμε" φετος λεει ευτυχως χαχα!

Βουλα ναι είμαι καλα!!!!:tongue::tongue:

Ταξιδι Καλαμάτα , γυρνανε τώρα . Αυθημερόν.

Μια χαρα το μικρουλη ξεφευγει λιγο καλοπερναει χιχι!Καποτε εφευγα εγω με τον αντρα μου τωρα θα μου παρουν την θεση τα μικρούλια (μαλλον μου την πηραν ηδη χιχι)

Το μωρο ειναι τελεια στο στομα δεν βλεπω τιποτα σήμερα απίστευτο, περα την γλωσιτσα λιγο ακόμα.

Μάλλον το προλαβα γρηγορα.

Καλα ρε συ μονο 33 ποντους?δεν ειναι φυσιολογικό αυτο Βουλα μου. Εχεις ιδεα ποσο μικρο?Και θεωρείται τελειομηνο νομιζω.

Αν όντως ειχε κατι ειναι σκληρο αυτο που θα πω αλλα νομίζω καλυτερα και για εκεινους και για το μωρακι.Να μας γραφεις γιατί την σκέφτομαι πολυ.

Τωρα για το παιδακι , δεν ειναι μονο το παιδακι.Ειναι πολλοι ακόμα στην θεση αυτου του παιδιου δυστυχως

Και οσο εμεις μένουμε απραγοι μονο τετοια και χειρότερα θα συμβαίνουν.Εχω κανει like σε μια σελίδα 'Χρυσή Μουτζα' λεγεται στο φεις και τι ανεβαζει τι βλεπω..... τοσος ρατσισμος!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...