Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αν κ είστε όλες θηλάζουσες θα ήθελα λίγο support παρακαλώ...

Με πήρε πριν λίγο μια γνωστή να δει τι κανω (αυτη εχει 2 παιδάκια έκ των οποίων τον 2ο ειναι 2 κ κατι κ το θηλάζει ακομα τωρα σκέφτεται να απο θηλάσει μου είπε)

Συζητάγαμε περί διατροφής της έλεγα που δν τρώει τα λαχανικά τεςπα αυτη μου έλεγε οτι λαχανικά κ κρέας έβαλε στον 8ο οποτε της λεω "καλα μόνο φρούτα δλδ 2,5 μηνες;"

Ε και ρυζαλευρο! Μου λέει ΕΣΥ δεν δίνεις;

Της λεω τεςπα οτι ο γιατρός μου είπε αλλα διάβασα τον ΠΟΥ κ αποφάσισα να μην δώσω οκ άμα τύχει να φάει μια φορα στο τόσο (κ στο ταξίδι απο κερκυρα βαζάκι φρούτα έδωσα που να άλεςω στην περιφερειακή Αγρινίου;; :tongue:) αλλα οχι να το εχω ως βασική τροφή απο τωρα.

Απάντηση "ναι εδω έδωσες τα σκονοδηλητηρια μωρε το ρυζαλευρο σε πείραξε να δώσεις;"

Ε κ αυτο ηταν με πήρε απο κατω θυμήθηκα όλη τη στενοχώρια που πέρασα με το θέμα κ ολο το κλάμα που έριξα πριν 2 μηνες κ... Σκατα

:(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Τι κάνετε;; Δεν εχω χρόνο ούτε να σας διαβάσω καλα καλα, οτι πάρει το ματι μ δυστυχώς!

Αθηνά που θα το αφήνεις το μωρό οταν πας δουλειά;; Εύχομαι να σε ξεκουράσει λίγο με την καλή έννοια.

Εμείς περνάμε ενα μικρό δραματακι τα βραδιά. Εκεί που τους έβαζα και κοιμόντουσαν μια χαρά στα κρεβατάκια τους μόνοι τους, τωρα κλαίμε χορωδία απο τα δόντια! Επίσης απο τα δόντια δεν τρώμε τις στερεες πια αλλα δεν με πολυ ενοχλεί φτάνει που πίνουν γάλα.

Μαργαρίτα και εγώ έδωσα παυσίπονο 3 βραδιά, με συμβουλή γιατρού γιατι λέει δεν ειναι σωστό να διακόπτετε ο ύπνος περισσότερο απο δυο ώρες επιβαρύνει την ανάπτυξη. Απόψε δεν θα δώσω ομως (ελπίζω)!

Νομιζω είπαμε τις πρώτες μας συλλαβές. σε διαφορετικές γλώσσες μιλήσαμε πρώτα. Εγώ έχασα απο χέρι και οι δυο μπαμπά είπανε πρώτα, ο ένας λέει ντα ντα ντα και ο άλλος πα πα πα.

Πολλα σας έγραψα, είχα καιρό να μπω και ήθελα να σας τα πω!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Με πήρε πριν λίγο μια γνωστή να δει τι κανω (αυτη εχει 2 παιδάκια έκ των οποίων τον 2ο ειναι 2 κ κατι κ το θηλάζει ακομα τωρα σκέφτεται να απο θηλάσει μου είπε)

Συζητάγαμε περί διατροφής της έλεγα που δν τρώει τα λαχανικά τεςπα αυτη μου έλεγε οτι λαχανικά κ κρέας έβαλε στον 8ο οποτε της λεω "καλα μόνο φρούτα δλδ 2,5 μηνες;"

Της λεω τεςπα οτι ο γιατρός μου είπε αλλα διάβασα τον ΠΟΥ κ αποφάσισα να μην δώσω οκ άμα τύχει να φάει μια φορα στο τόσο (κ στο ταξίδι απο κερκυρα βαζάκι φρούτα έδωσα που να άλεςω στην περιφερειακή Αγρινίου;; :tongue:) αλλα οχι να το εχω ως βασική τροφή απο τωρα.

Απάντηση "ναι εδω έδωσες τα σκονοδηλητηρια μωρε το ρυζαλευρο σε πείραξε να δώσεις;"

Ε κ αυτο ηταν με πήρε απο κατω θυμήθηκα όλη τη στενοχώρια που πέρασα με το θέμα κ ολο το κλάμα που έριξα πριν 2 μηνες κ... Σκατα

Αχ μην την ακούς Αθηνά!!! Προφανώς δεν μπορει να τα βρει με τον εαυτό της και ούτε σε σέβεται για να πει κατι τέτοιο. Εγώ θα της το έκλεινα στα μούτρα το πιο πιθανόν ή θα της έλεγα "Μα η σκόνη εχει πολυ λιγότερα συντηρητικά απο τις έτοιμες στερεες. Εγώ τουλάχιστον τα φτιάχνω και τα διαλέγω ολα για το μωρό μου" και μετα επίσης θα της το έκλεινα.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας.

Είμαι πολύ στεναχωρημενη.Το μωρο εχει στοματιτιδα ειναι πολυ χαλια. Δεν μπορω να καταλαβω ποσο είναι ετσι?Λογικα χθες το πολυ προχθες δεν παιζει να ειμαι τοσο ηλιθια και να μην το εχω δει.Αυτο μάλλον απο την ιωση που περασε. Γι αυτο δεν τρωει αν ειναι δυνατον δλδ και εγω τον πιεζα

Τυψεις τυψεις!Θα τον αφησω 2 3 μερες δεν θα του δινω τιποτα λεω.

Ιωαννα εισαι καλεσμενη εννοείται!!!Αν και εγω θα θελα φασολακια με 1000!!

Βουλα κρατα γερα!Πως ειναι η μπουμπουκα σου?

Αθηνα οκ το αφηνω ασχολιαστο σοβαρα!Το ιδιο θα επρεπε να κανεις κ εσυ!Ελεος με την καθε ξερολα!

Σαλωμη χαίρομαι που ειστε καλα!Ανησυχησα βρε!

Μπραβο στα μικρουλια που μιλανε!Και εμενα μιλαει και θυμωνει χαχα ποσο πλακα εχουν!Τελικα το μπιζελακι σου τι γένους ειναι?:P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το ζωον..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε συ γκρετα;!;!

Στοματίτιδα; Ξερεις γιατι δεν το είδες; Γιατι ξεκινάει απο πισω προς τα μπρος κ μεχρι μα το παρεις χαμπάρι... Ετσι την ενα πατήσει κ εγω με τον γιο!

Αλοιφή dactarine πήρες;

Πονάει ο γλυκός μ ε; Εγω θυμαμαι οταν το έπαθε ηταν 14 μηνων απο τον πόνο την πιπιλα την πήγαινε στα σκουπίδια κ ετσι την έκοψε κιολας γιατι οταν συνήλθε απλα δεν τ την εδωσα...

Μην εχεις τύψεις κοριτσι δεν εισαι μάγος! Ούτε μπορεις να εισαι μεσα στο στόμα τ παιδιου! Π να το ήξερες; Τωρα θα περάσει κ θα ξανά αρχίσει να τρωει μην στεναχωριεσαι...

KMwEp3.png

Χαχαχαχα Γκρέτα για τις δουλειές έλεγα πάρτι, αλλα έτσι όπως το διατύπωσα... Έχεις δίκιο... Όχι ότι θα έλεγα όχι στο παστίτσιο!!!

Αθηνά συμφωνώ απόλυτα με τη Μαργαρίτα, ζώον η κοπελιά! Δε χρειάζεται κανένα support, τζάμπα τα σκέφτεσαι. Καλός ο θηλασμός αλλά δεν είναι το παν. Έπρεπε να της πεις, το παιδί μου μπορεί να ήπιε λίγο ξένο αλλά τουλάχιστον η μάνα του δεν είναι ηλίθια! Χαχαχαχα! Μέχρι να το καταλάβει θα το είχατε κλείσει!:tongue::tongue::tongue:

b5DEp3.png

Αντιγόνη κι εμείς έτσι, μόνο αγκαλιά κοιμόμαστε, τι στο καλό;;; Εγώ πάντως κάνω ο,τι κ η Γκρέτα, στο κρεβάτι μας ανάμεσα, κι όταν θηλάζει κοιμάμαι, δεν γίνεται αλλιώς!

b5DEp3.png

Βουλα ναι ετρεξα γρηγορα φαρμακειο!

Εμενα ηταν 15 μηνων ο μεγαλος οταν το ειχε παθει.

Ηταν πολυ χαλια Βουλα.χειροτερα απ το μωρο.

Δεν ετρωγε τιποτα μονο γαλα!

Εμένα την παιρνει την πιπιλα λες να μην του την δινω απο μονη μου?Γραψε μου γιατι με βοηθας.Λογικα απο την ιωση που περασε ε?θυμάμαι και ο μεγάλος μετα απο ιωση του βγηκε.αλλα βαρβατη ιωση. Με ψηλο πυρετό.

Εν τω μεταξυ ρωτησα και τον παιδίατρο αν με κολλησει στο στήθος που θηλαζει και μου ειπε οχι..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εχω τύψεις γιατί ηταν χαλια πριν 3 μέρες που σας εγραψα οτι νευριασα και τον πιεσα να φαει

Φαντασου ρε συ το μωρο πως πονουσε.ελεος.

Εχω χασει την υπομονή μου. Πρεπει να σκέφτομαι οτι ισως κατι συμβαίνει που δεν τρωει.δεν πρεπει να κανω ετσι.Γι αυτο τα βαζω με εμενα.Νοιωθω ηλιθια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρετα ρωτα σύμβουλο για το αν κολλάει η στοματίτιδα. Δεν ξέρω αν κολλάει πάντως αν είναι μύκητες θα σε κολλήσει κ μετα θα ξανακολλήσει το μωρό κ θα εχετε συνεχως πρόβλημα.

καλύτερα να το ψαξεις για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο

Γκρετουλα περαστικά σας! Στο ιατρόνετ διαβάζω

"Αν θηλάζετε, και κολλήσετε μύκητες στις θηλές, ο θηλασμός θα είναι πολύ επίπονος και θα νιώθετε κάψιμο, τσούξιμο και φαγούρα. Σε περίπτωση που έχετε αυτά τα συμπτώματα, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τη μαία σας για να πληροφορηθείτε σχετικά με τη θεραπεία."

Για ψαξτο λιγο μην ταλαιπωρηθείς χωρίς λογο

(Αμάν ρε κοριτσι δεν εχεις ηρεμήσει 7 μήνες τωρα !!! :( )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γκρέτα διάβασα ότι υπάρχουν δύο είδη το ένα μεταδίδεται κ το άλλο όχι. Αφού σου είπε ο παιδίατρος όχι, αυτός ξέρει αφού είδε το παιδί, σωστά;

Σε κάθε περίπτωση γιατί να αγχωθεις αφού αν τυχόν σε κολλήσει θα το παρατηρήσεις, υπάρχουν συμπτώματα.

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...